Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
Viimeisimmässä Nintendo Directissä nähty Pac-Man World Re-Pac on tulossa kaikille moderneille alustoille 26.8.2022.



muoks.

Sama homma myös Super Bomberman R 2:n kanssa.
 
Toi Sonic olisi ollut ehdoton hankinta, mutta kun ihmisen pitää olla niin pikkumainen, että jää hankkimatta ihan siitä syystä ettei siinä ole alkuperäiset musiikit mukana :)
 
Toi Sonic olisi ollut ehdoton hankinta, mutta kun ihmisen pitää olla niin pikkumainen, että jää hankkimatta ihan siitä syystä ettei siinä ole alkuperäiset musiikit mukana :)
Ymmärrän, alkuperäiset musat on huomattavasti paremmat omastakin mielestä. Mutta onneksi muutos koskee vain kolmososaa, eikä siinäkään sentään kaikkia kenttiä.

Omalla kohdalla isompi ongelma oli kolmososan musiikin lievä tukkoisuus sekä koko paketin hinnoittelu. Bugejakin ilmeisesti on yllin kyllin DF:n mukaan, mutta itse en niihin törmännyt, liekö ollut onnea vai huomaamattomuutta.

Mielestäni 40€:n hintalappua ei voi oikeuttaa kaikki aspektit huomioon ottaen, varsinkin kun tähän oltaisiin pystytty sisällyttämään lisäherkuiksi niin kovin paljon enemmänkin.

Kohtuullinen arvosana johtuukin puhtaasti siitä, että itse pelit ovat kestäneet aikaa mielestäni todella hyvin. Omaa otsikkoani lainatakseni: ei missään nimessä toivoton tapaus, mutta vähän tuhnuksi jäi. Harmin paikka.
 
Azure Striker Gunvolt trilogia tulossa Xboxille. Kolmasosa oli jo aikaisemmin julkistettu Switchille, mutta nyt siis myös Xboxille. Samalla kaksi ensimmäistä osaa tulevat Xbox -konsoleille ensimmäisen kerran.


 


Tuossa käydään läpi tuota tulevan One piece JRPG:ta, ja täytyy sanoa että yhä enemmän tulee mieleen Dragon Quest XI, ja tässä voisi potentiaalisesti olla vuoden musta hevonen, että ainakin omaan silmään peli näyttää erittäin hyvältä ja mielenkiintoiselta :), tykkään kyllä myös tosin One Piece Animesta :), toivottavasti peli on loistava ja menestyy niin ehkä joskus saadaan samantyyliset pelit (eli Dragon Quest XI Clone) myöskin Full Metal alchemistista, Narutosta ja Fairy Talesta :)
 
Nyt ei ole uusia tulevien pelien uutisia sinänsä, mutta jos joku odotti näkevänsä uuden Infamous tai Sly Cooper pelin lähiaikoina minulla on huonoja uutisia.

Tavallaan hyvä vain, että nyt ollaan käännetty uutta sivua. Mieluummin otan Ghost of Tsushimalle jatkoa ja mahdollisesti genin lopussa sitten taas ihan uuden IP:n kuin näkisin jonkinlaista jatkoa/rebootia Infamoukselle tai Slylle.
 
Onko kyseisestä pelistä täällö kokemuksia? En löytänyt tälle omaakaan keskustelua

 
Ilmeisesti GTA IV ja Red Dead Remasteroinin peruttu:



Huhuja näistä onkin välillä pyörinyt.
 
Ylös Bottom