Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Warhammer 40,000: Space Marine [PS3/X360]

Vastaus: Warhammer 40,000: Space Marine [PS3/X360]

nisupulla-albums-muuta-picture7626-tama-peli-lunasti-odotukset-nopeatempoisena-refleksiraiskintana-warhammer-40k-space-marine.jpg


Aika lopetella tältä päivältä, kun kauluksessa komistaa kapteenin natsat eli lvl 30 saavutettu. Suosikkihahmoksi noussut taktikko ja hänellä tämä lähietäisyydeltä tehokas Melta Gun, kansankielellä haulikko. Hahmona nopea etenijä ja mikä parasta, muut pääsevät syntymään suoraan luoksesi auttamaan ja saat tästä vielä +50 kokemuspistettä. Tällä ehkä useimmiten tulee hyödynnettyä kolmannen persoonan kuvakulma, esimerkiksi pylvään takaa yllättämällä. Seuraat jo pitkältä matkalta lähestyvää vihulaista ja aivan kohdalla hyppäät sivuloikan ja lataset Melta Gunin lämpimät syyshenkäykset suoraan vastapalloon. Välttämättä ei edes ymmärrä mistä tulit ja mihin menit, kun ollaan jo manan majoilla. Jopa sahan kanssa ilmojen halki päälle käyvä rakettimies tahtoo jäädä tälle toiseksi - ehdit hyppäämään alta poies ja latasemaan terveiset myös siihen suuntaan. Hektistä ellen sanoisi.

+Refleksiräiskintää ja juuri sitä!
+Peliseura löytyy helposti
+Perkeillä ja muilla valinnoilla voi personoida hahmonsa omaan makuun
+Kentät ovat sopivan kokoisia
+Aseita monipuolisesti ja näille omat haasteensa suorittajia varten
+Saha on aina pop!
+Informaatio ruudulla ei yleensä varasta huomiota itse pelaamiselta
+Iskusarjat lähietäisyydeltä mukavaa viihdettä muun räimeen ohella
+Värimaailma onnistunut, ei liian hailakkaa tai ylivedettyä pastellia
+Online-trophyt, vaikka ovat yleensä kielteisiä lieveilmiöitä tuottava piirre
+Matsien välissä palataan minuutiksi eteiseen ja jengit aina uusiksi
+Autobalance, heittää puolelta toiselle jopa kesken matsin (ei useampaa kertaa kuitenkaan)
+Host migration, serverin ylläpitäjä vaihtuu tarvittaessa suht vikkelästi lennossa

-Kenttiä ja pelimuotoja voisi olla useampia (mm. DM, Conquest)
-Ei Move-tukea
-Yhteistyömuoto verkon yli tulossa vasta lokakuussa jälkikäteen päivityksenä


Verkkopelille voisi antaa suoralta kädeltä 9-. Lunastaa odotukset simppelinä suoraviivaisen nopeatempoisena räiskintänä.
 
Vastaus: Warhammer 40,000: Space Marine [PS3/X360]

Sanokaa, jos menee jo spammin puolelle. No, jokatapauksessa eilinen vika peli talteen videoksi ja päälle vielä kommentointi. Periaatteenna "yhdellä otolla" ja jälki oli tämännäköistä:

[MEDIA]3501[/MEDIA]
 
Vastaus: Warhammer 40,000: Space Marine [PS3/X360]

Hyvä vain kun laittelet videoita ja kommentointia! Voisit ehkä hiukan kertoa enemmän myös tuosta modaamisesta, eli miten hahmoa voi muuttaa omanlaisekseen? :) Vai pysyykö tietyt pre-setit aina multiplayerissä ja joihin ei voi vaikuttaa?
 
Vastaus: Warhammer 40,000: Space Marine [PS3/X360]

Hyvä vain kun laittelet videoita ja kommentointia! Voisit ehkä hiukan kertoa enemmän myös tuosta modaamisesta, eli miten hahmoa voi muuttaa omanlaisekseen? :) Vai pysyykö tietyt pre-setit aina multiplayerissä ja joihin ei voi vaikuttaa?

Hahmonsa pysyy muokkaamaan vapaasti. Ekat kolme hahmoluokkaa ovat sidottu Tactical/Devastator/Assault-lokeroihin, mutta näidenkin varustukset ja ominaisuudet on vapaasti vaihdettavissa. Loput kymmenen(?) kohtaa on sit vapaasti muokattavissa hahmoluokista lähtien. Ts. modaus tapahtuu aseiden ja perkkien (assault räjähtää kuollessa, tacticalin kylkeen voi spawnata, jne) muodossa. Asepäivitykset saa näiden tyypikohtaisia suoritteita tekemällä (Tapa x, tee x määrä streakkeja, yms.) ja sama juttu armoreihin. Jälkimmäiset eivät tosin vaikuta kuin ulkonäköön. Pelistä löytyy myös varsin hyödyllinen Copy Loadout, joka mahdollistaa sinut tappaneen vastustajan varustelun kopioimisen itselleen yhdeksi rundiksi. Täten myös ykköslevelin ukolla on mahdollisuus pelata isojen poikien aseella.

En tiedä johtuuko siitä, että myin juuri kaikki normaalin verkkopelini (CoDi ja Bäfä tulevien versioiden edestä) ja ei täten ole mitään pelattavaa, vai onko kyseessä vaan oikeasti äärimmäisen addiktiivinen (on) ja hyvä verkkopeli (on). Space Marine on pyörinyt levysoittimessa jo pidemmän aikaa läpipeluun jälkeen puhtaasti moninpelinsä vuoksi. Yksinkertaista, mutta hemmetin tasapainoitettua räimettä, joka ei yritä kikkailla liikaa vaan luottaa perusasioihin. Myös yksi niistä harvoista verkkokinkereistä, jossa lähitaistelu on tehty toimivaksi. Jokaisella hahmoluokalla on omat edut ja kaikkia tulee käytettyä tasapuolisesti, toisin kuin monissa muissa verkkopeleissä.

Revikan sain juuri valmiiksi, joten oikolukukierroksen jälkeen pitäisi ilmestyä KonsoliFINiin.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Warhammer 40,000: Space Marine [PS3/X360]

Ensi viikolla 25. lokakuuta tulee jakeluun ilmainen yhteistyömuodon tuova DLC-paketti "Exterminatus":

[video=youtube;gh58Z0vsARQ]http://www.youtube.com/watch?v=gh58Z0vsARQ[/video]
 
Vastaus: Warhammer 40,000: Space Marine [PS3/X360]

Ai ai, kun oli maukasta cooppia neljään pekkaan tässä yhteistoiminnallisessa lahtauksessa. Vihreään nahkaan pukeutuneita örkkejä puskee joka lävestä ja niitä on l-a-u-m-o-i-t-t-a-i-n vyörymässä päälle mitään pelkäämättä. Kaikkea saa luvalla käyttää jotta selviää, ei pelkästään aseita vaan myös iskusarjoja ja ties mitä tainnutusliikkeitä siinä välissä. Välillä huomaat olevasi Last Man Standing ja siinä vaiheessa on aika ottaa ritolat ja odottaa muiden spawnia rinnalle sankartaistoihin. Tässä pääsee nyt kokemaan kyllä sellaisia epätoivon hetkiä ettei toista, meillä yllettiin nyt ensimmäisenä iltana aaltoon numero 14 asti.

Bugia on ja kerran muuten hyvällä porukalla jouduttiin lyömään hanskat tiskiin örkin pitäessä nodea jossain lattiatason alle vajoutuneena. Viimeisessä pelissä heitti vielä tilet päälle ja peli-ilta oli paketoitu tältä osin. Lagia myös matkassa ja aivan karmeimmissa joukkotapaamisissa alkoi jo ruudunpäivityskin notkahtelemaan. Kuitenkin päällisinpuolin erinomainen lisä erinomaiseen hack'n slashiin. Ilmainen, ja oli tullut nätisti PSN+ palvelun yölatauksena.
 
Vastaus: Warhammer 40,000: Space Marine [PS3/X360]

Vaikka me Xbox 360 omistajat joudumme odottamaan Exterminatusta vielä muutaman päivän, tässäpä herkullisia tietoja seuraavasta DLC:stä. Ilmeisestikin, kun katselee näitä julkaisemattomia achievementteja alalaidasta (jotka olivat myös näkyvissä Steamissa, mutta sittemmin mystisesti katosivat sieltä) on tulossa jonkinlainen Chaos pelimuoto tai minikampanja. Tästähän ei Relic tai THQ ole sanonut yhtään mitään, mutta kerran kun nettiin jotain ilmestyy ei sitä sieltä koskaan saa pois. Täten odottakaamme innolla tätä seuraavaa DLC:tä, vaikkei ekastakaan olla päästy boksipuolella nauttimaan vielä.
 
Vastaus: Warhammer 40,000: Space Marine [PS3/X360]

Nostoa tälle ketjulle, taisteluveljet!

Space Marineen on saapunut ensimmäinen DLC, nimeltänsä Chaos Unleashed! Tämän myötä tuli ilmaiseksi uusi pelimuoto, eli vanha kunnon Capture the Flag. Peleissä on edelleenkin aikaraja ja pelin voittaa se osapuoli, joka on kerännyt kolme kappaletta lippuryöstöjä tai se jolla on enemmän lippusia erän lopuksi. CTF toimii kaikissa jo olemassaolevissa kentissä, eli tuttua menoa uusilla mausteilla luvassa. Itse Chaos Unleashed puolestaan lisää uusia achievementteja/trophyjä ja tekee perinteisestä Exterminatus pelimuodosta kaaoksella pelattavan version. Tässä vaiheessa vastustajina ovat sekä tutut örkit, että myös Imperial Guardin yksiköt viidettä ekstraerää lukuunottamatta, jolloin Keisarin Parhaimmat tulevat vastaan. Tämän Exterminatus pelimuodon lisäksi tulee kolme uutta kenttää, jotka toimivat kaikissa pelimuodoissa (Siege Ground, Annihilation, Capture the Flag).

Tämän lisäksi peliin on ilmestynyt myös neljä uutta Chapteria ladattavaksi. Erot ovat kosmeettisia, mutta fanit tunnistavat lempivärinsä hyvinkin nopeasti. Hintaa tällä on 800MSP/9.99€ ja jokaisella uudella skinillä 240MSP/2.99€.:cool: Ja jokainen voi tarkastaa, että miltä näyttääkään uudet armorit tästä. Ei tarvitse sitten sikaa ostaa säkissä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Warhammer 40,000: Space Marine [PS3/X360]

Taisteluveljet! On aika tuoda aseista pelätyin taistelukentälle, sillä synkät ajat vaativat Dreadnoughtien herättämistä keskuutemme!

Space Marineen on tulossa Euroopassa 25. päivä tätä kuuta uusi päivitys nimeltään The Dreadnought. Kyseessä on tunnettujen Dreadnoughtien ensiesiintyminen Space Marinen ikuisen sodan taistelutantereilla, joissa luodit eivät lakkaa lentämästä ja kuolema korjaamasta niitä heikkoja kerettiläisiä ketkä osuvat näiden eteen. Hintaa tälle multihuipentuman ruumillistumalle tulee 800MSP/9.99€.

Uusin DLC tuo mukanaan Dreadnought Assault nimisen pelimuodon, missä kaksi tiimiä sotii kartan keskellä olevan alueen hallinnasta. Se osapuoli, joka ensimmäisenä tämän valloittaa itselleen, spawnaa yhden Dreadnoughtin pelikentälle! Parasta toki on se, että tämä Dreadnought tulee olemaan pelaajan ohjaaama, jolloin Emperorin opetuksia voi jakaa oikein isän kädestä. Dreadnoughtien asearsenaali koostuu Warhammerin tunteville tutuista Assault Cannon / Auto Cannon, Meltagun, Power Fist / Power Claw -komboista. Dreadnoughtia ohjaavan pelaajan täytyy valloittaa lisää alueita, joista puolestaan tulee pisteitä kotiin. Jahka Dreadnought tuhoutuu, ilmestyy keskelle karttaa uudestaan valloitusalue.

Tämän lisäksi DLC sisältää kolme uutta karttaa nimeltään Desolation, Dome Mechanicus ja Chem Refinery. Sisältöpäivityksenä kaikkile ilmaiseksi tulee uusi Capture and Control -pelimuoto, joka on hyvin tuttu monista aikaisemmista FPS ja 3rd person shootereista. Lisää screenshotteja Dreadnought Assaultista löytyy Space Marinen facebook sivuilta. Tämän kaiken eeppisyyden lisäksi tulee kaksi ladattavaa skiniä molemmille osapuolille hinnaltaan tutun 240MSP/2.99€.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Warhammer 40,000: Space Marine [PS3/X360]

Löytyykö foorumilta 360-version omaavia taisteluveljiä, jotka haluaisivat läpäistä Chaos Unleashed moodin achien toivossa? Itselläni liippaa nuo aika läheltä, varsinkin viimeinen Bonus Wave tuottaa hankaluuksia neljälle hengelle, jotka kaikki tulevat eri maasta ja joista kolme puhuu välttävää englantia :). Jos kiinnostaa kokeilla Exterminatusta (tai vaikka ihan normipelailujakin), niin viestiä tähän säikeeseen tai kaverikutsua menemään. Tätähän pelataan vieläkin aktiivisesti netissä, sillä hinnan laskettua on tullut todella paljon pelaajia linjoille.
 
Vastaus: Warhammer 40,000: Space Marine [PS3/X360]

Tämä messevä kokemus nyt ilmaiseksi PSN+ jäsenille PSN Storesta. Kannattaa käydä hakemassa.
 
Vastaus: Warhammer 40,000: Space Marine [PS3/X360]

Tämä messevä kokemus nyt ilmaiseksi PSN+ jäsenille PSN Storesta. Kannattaa käydä hakemassa.

Pakko oli käydä nappaamassa tämäkin peli vihdoin omaan kokoelmaan kun kerran ilmaiseksi sai! :D

OT: ei tuo muukan ilmaistarjonta huonoa ollut kun löytyi mm. Lbp2, InFamous 2, Darksiders, Motorstorm apocalypse... Kyllä plus-jäsenenä kelpaa ! :D
 
Vastaus: Warhammer 40,000: Space Marine [PS3 / X360]

Lopputekstit valuvat parhaillaan television ruudulla ja päälimmäisenä upeat fiilikset. Takana on huikea hack'n slash-kokemus, jossa sai pistää kaikkensa peliin väen vyöryessä päälle kuin talvisodan ratkaisutaisteluissa.

Joku sanoi, että tämä Nisun kommentti menee vähän överiksi, mutta juuri pelin läpäistyäni sanoisin, että aika hyvä kuvaus. Todella positiivinen yllätys kaikin puolin pelin kampanja.

Badass. Se on sana, joka tulee mieleen päähahmo(i)sta, pelin toiminnasta, koko pelin maailmasta ja meiningistä. Mahtavaa mättöä alusta loppuun. Gears (ja lähes mikä tahansa muukin samaan toiminnan hurmeeseen ja kovisteluun pyrkivä räiskintä tai muukaan peli) on aivan paperia tämän rinnalla.
Tästä maailmasta haluaisi jonkun yhtä hyvin tehdyn leffan kuin mitä Marvelin parhaat tuotokset ovat viime aikoina olleet. En ole siis Warhammeria ennen tätä peliä noteerannut lainkaan.

Pidän pelin tavasta sekoittaa meleetä ja räiskintää. Hieno oivallus tuo, että healthia saa teloituksilla. Hard oli juuri sopivan haastava. Ei turhauta, mutta joudut miettimään jokaisessa taistelussa, mitä teet. Rakettireppu vasta badass olikin, yhdistettynä siihen vasaraan ja toi myös hyvää vaihtelua mekaniikoihin. Pelin haulikko taas on messevin ase missään pelissä koskaan, mahtava tuhonkylväjä. Ja muutenkin aseet ovat todella mukavan erilaisia ja tuovat jälleen pelattavuuteen jokainen oman säväyksensä.

Pelillistä juhlaa alusta loppuun yhdistettynä mahtavan sotaiseen/toiminnalliseen tunnelmaan.

Moninpeliäkin pitää kyllä testailla ja toivottavasti mös cooppia. Näkisin yksinpelin perusteella ainakin, että tässä olisi potentiaalia mahtavaksi moninpeliksikin, sen verran hyvältä aivan kaikki tekeminen pelissä tuntuu.
 
Vastaus: Warhammer 40,000: Space Marine [PS3 / X360]

Moninpeliäkin pitää kyllä testailla ja toivottavasti mös cooppia. Näkisin yksinpelin perusteella ainakin, että tässä olisi potentiaalia mahtavaksi moninpeliksikin, sen verran hyvältä aivan kaikki tekeminen pelissä tuntuu.

Itse en yksinpelistä niinkään tykännyt. Ei sillä että se olisi suoranaisesti huono ollut vaan koska pääasiallisena motivoijana pelata kampanja läpi toimi mielenkiinto ja innostus 40K:n taustatarinaan/hahmoihin. Eli toisin sanoen kampanja olisi voinut olla parempikin kun kerran "ulkopuoliset" tekijät pitävät pelissä kiinni.

No, kyllä edellä mainittu pätee cooppiinkin tavallaan. Kuitenkin kun saa luoda oman suosikki chapterin mariinin ja lähteä puhdistamaan planeettaa saastaisista xenoista kolmen muun ihmispelaajan kanssa, niin kyllä siinä on vaan juhlan tuntua. Cooppia on kyllä jaksanut jauhaa sen tuhannen turhan monta kertaa ja jos väsymys iskee niin tauon jälkeen kyllä taas jaksaa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Warhammer 40,000: Space Marine [PS3/X360]

Olikohan lvl 16 verkkopelissä tällä hetkellä. Mahtavaa hupia, aivan mahtavaa hupia.

Mielestäni tosin hölmöä, että tähänkin on pitänyt laittaa kaikki unlockaukset ja osa niistä on vielä aika helvetin pitkän työn takana. Jotain Bolter Targeteriakin saa yhtään nyypämpi pelata tuhat tuntia ennen kuin saa auki, aivan järjetöntä. Noh, tämä on tietysti nykypäivää, mutta masentavaa joka tapauksessa.

Kaikki tauhka kun olisi kaikilla alusta asti auki, niin tämä olisi aika lähellä kympin kokemusta näin ehkä 8 tunnin kokemuksen perusteella. Toki varmasti löytyy ongelmia enemmällä pelaamisella, mutta tällä hetkellä tuntuu kyllä ihan perkeleen kovalta kaikki itse pelaamiseen liittyvä. CoD vain nostaa noissa unlockauksissa ikävästi päätään. Nykyisin kun porukka pelaa enemmän expan ja avattavan tavaran vuoksi, kuin itse pelaamisen hauskuuden vuoksi, niin masentavaa kuin se onkin.

Mappeja saisi ehkä olla peruspelissä enemmän. Jotain DLC:tähän tähän on tullut, mutta se, kuten aina, vain rikkoo kokonaisuutta, kun ei noita mappeja kuitenkaan kaikilla ole. Muutamalla mapilla / pelimuotokin tosin jaksaisi varmasti aika kauan pelata, sen verran hauskaa itse toiminta on.
 
Vastaus: Warhammer 40,000: Space Marine [PS3/X360]

Onko kannattavaa enää ostaaa tätä peliä PS3:lle 5€ hintaan uutena? Palvelimet pystyssä sekä pelaajia linjoilla?
 
Ylös Bottom