Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Wolfenstein: The New Order

Vastaus: Wolfenstein: The New Order

[video=youtube;JEMhW_dKpZw]https://www.youtube.com/watch?v=JEMhW_dKpZw[/video]

Meikäläisen tuorein videoarvostelu käsittelee tosiaan tätä uutta ihanaa Wolfensteinia. Taidan kuulua siihen harvalukuiseen ali-ihmisten joukkoon, joka osti pelin vanhalle sukupolvelle. Olin silti varsin yllättynyt siitä, kuinka pätevästi The New Order toimii myös ikivanhalla raudalla. Toki levyrumba, kehnot tekstuurit ja elämää pidemmät lataustauot hieman harmittivat, mutta kaikki muu toimikin sitten oivallisesti. Selvästi on nähty vaivaa optimoinnin suhteen, ja peli rullaa kuin rasvattu. Vielä isompi yllätys ainakin itselle oli kuitenkin juonen toimivuus. Tämän hienon ja pitkän natsivuoristoradan jälkeen voin vain ihmetellä, miksi niin moni räiskintäpeli tyytyy keskinkertaiseen sotilasörmyilyyn. Aina ei tarvitse olla jalat kiinni realismissa, sillä rehellisellä läskiksi vetämiselläkin pärjää oikein hyvin.

Mutta tosiaan, videossa vähän syväluotaavampaa analyysiä pelin ansioista. Haluaisin lisää tällaisia pelejä.
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Noniin konsolipäät, tarvisin jeesiä!

En usein konsolipelejä pelaile, mutta tuli kumminkin wolfenstein hankittua kun vaikutti lupaavalta.. Ongelma on, että jään jumiin 4 chapterissa cut scenen jälkeen enkä pysty liikkumaan. Myös viimeisen checkpointin lataus jää jumiin ja jos jossakin kohtaa tossa nelos chapterissa kuolee, niin kaikki aseet lähtee kokonaan pois kun "synnyt" uudestaan. On koitettu siis chapteri aloittaa alusta, viimeisin checkpoint, pelin käynnistäminen uudestaan, pelin poistaminen pleikalta ja uudestaan peluu ja nyt vielä jopa hain uuden kopion puolenkuunpeleistä kuittia vastaan mutta samassa hevonv*t*n kohdassa peli leikkaa kiinni. Jostain lontoon kielen keskusteluforumeilta sain sen verran selvää, että tätä olisi muillekkin tapahtunut... Kysymys onkin, et missä on vika ja saako sitä hoidettua kuntoon, vai pitääkö lähtiä pelikauppaan vaatimaan 49,90 takasin!?! Hanurista tällaset kun muuten ihan jees peli...

Jos joku viittii jeesata ja vastata niin olen todella kiitollinen..... :confused:

E: Ongelma siis ps3 pelissä....
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Vaikuttais olevan pelin menneen rikki. Kokeile vaikka pelata edellisestä chapterista uudestaan, jos se auttais.

Tuli mentyä uberilla läpi ja on sitten oikeasti hyvä peli.
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Nyt kun on kahdesti peli pelattu läpi niin Xbox 360:lla ja PC:lla niin pitää todeta yksinkertainen totuus: tämä on paras AAA-peli mitä on tullut vuosiin pelattua. Kaikki vaan toimii ja jatkuvasti saa olla yllättynyt että peliin on ympätty oikea, hyvin kirjoitettu ja mukaansatempaava tarinakin! Kentät ovat hyvin suunniteltuja ja oikeastaan muutamaa hordemaista kohtausta lukuunottamatta ei jäänyt mieleen hetkiä, milloin olisi alkanut maistua puulta.

Max Hass, perkele!
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Ps4 toinen läpipeluu menossa toiseksi vaikeimalla ja on mahtava peli. Ehkä parhaita fps koskaan? Mitään mullistavan uuttahan tässä ei ole, mutta kaikki on tehty parhaudella. Kentät on loistavia ja kivoja tutkia. Toiminta on parasta A-luokkaa, tyydyttävää vetää dualshockin molemmat liipasimet pohjaan ja "röpöötellä" esim parilla rynkyllä natsit ketoon. Välillä oikein innostun niin kovasti, että akkakin huutaa "oo nyt ***** hiljaa" :D. Kaikki hahmot on kiinnostavia ja varsinkin noi natsien jutut on välillä ihan neroutta. Ääninäyttely on saksaksi niin loistavaa ja samalla ahdistavan huumorista, kun kenraali puhuu rakkaudesta ihmiskuntaan hirveellä rammstein psyko äänensävyllä :). Periaatteessa yksinkertainen "perus-fps" mutta niin nautittavasti kaikki toimii ja on todella hauskaa. Myös hyvä uudelleenpeluu-arvo. 9.5/10 kiittäen ja hyvää lisäriä odotellessa, take my money!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Ylistystä täältäkin, aivan ehdottomasti paras PS4-peli tähän asti ja hyllyyn tulee päätymään myös kaikki liitännäiset.
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Koitin hankkia Doomin betaversion näpyttelemällä koodin storessa ja kaikki meni kuten piti muuten paitsi en löydä beetaa nyt pleikkarilta mistään. Mihin sen pitäisi tulla näkyviin?
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Joskus ensi vuonna sinne betaan pääsee varmaan. Ei siellä nyt pitäisi mitään ollakaan.
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Sain juuri pelattua tämän läpi, joten jakelempa tässä arvosteluni halusitte sitä tai ette :D

Alunperin kuvittelin tämän olevan sellainen semivakava seikkailu jossa kuljetaan loputtomia käytäviä pitkin ja niitetään nurkan takaa nousevia natseja rynkyt kainalossa. No, olin väärässä. New Order marssittaa pelaajan kaikenlaisiin ympäristöihin kirjaimellisesti ympäri maailmaa ja välinäytökset ovat kuin suoraan Tarantinoa matkivan Michael Bayn elokuvista. Alusta asti on selvää että koko homma on vedetty aivan överiksi hahmojen, dialogin, musiikin ja juonen puolesta - ja tämä on pelkästään loistava asia. New Order tekee nimittäin mielestäni fps-peleille saman minkä "Zombieland" teki zombie-elokuville. Pelin kuvastosta ja lähtökohdista saisikin mielestäni aivan loistavan elokuvan sikäli kuin suuri yleisö ei ole jo väsynyt kuunatseihin. Pelin tunnelma vaihtelee mielestäni räävittömän meiningin ja surullisen tunteikkuuden välillä melkoista vuoristorataa mutta kovin syvälliseksi se ei muutu missään vaiheessa. Peli ei esittele räiskintöihin mitään uutta poislukien uuden tarinan ja hahmot, mutta ne vanhat asiat se tekee esimerkillisesti. Esimerkiksi esteiden takaa ampuminen, suojaan liukuminen ja yksinkertaisesti lippaan tyhjentäminen lähimpään viholliseen ei ole koskaan tuntunut näin viihdyttävältä.
Peli antaa useimmiten mahdollisuuden joko suoraan vihollisten (ja samalla pelaajan) teurastamiseen tai vähemmän terveyttä syövään hiiviskelyyn. Asearsenaali on melko kattava ja pyssyissä - varsinkin rynnäkkökivääreissä - on todella mukavasti potkua. Aseistuksesta jäin kaipaamaan ainoastaan tehokkaampaa käsikranaattia. Myös minua jäi vaivaamaan monessa arvostelussa kritisoitu peltilevyjen leikkaaminen laseraseella, koska sen käyttö on rajattu melkein puhtaasti kohtiin joista on mentävä läpi joka tapauksessa. Peliin olisi tuonut aivan uuden elementin tosiasiallinen mahdollisuus liikkua seinien läpi tätä asetta käyttäen, nyt sen käyttö tuntuu vain etenemisen hidasteelta. Toinen turhauttava ominaisuus on se, että pelaaja ei nouki terveys- ja ammuspakkauksia automaattisesti vaan pelaajan on räpytettävä neliönäppäintä jok`ikinen kerta, varsinkin vauhdikkaassa taistelussa olisi mukavampaa noukkia terveyspaketteja lennosta.
Jostain syystä tunsin pientä pettymystä pelin grafiikoista heti ensimmäisen tehtävän ensiminuuteilla mutta mitä pitemmälle peli eteni, sitä hienompana ja yksityiskohtaisempana aloin hahmojen ja ympäristön ulkonäköä pitämään. En keksi ilmiölle mitään selitystä, liekkö silmä tottunut pelin graafiseen ilmeeseen, mutta varsinkin natsien kuutukikohdan maisemat olivat mielestäni jo aivan mahtavat.
Kenttiä ei minusta voi haukkua liian pitkiksi vaan ne tuntuvat loppuvan melkeinpä kesken ennen kuin miljööseen on ehtinyt edes kyllästyä. Pelin läpäisemiseen meni noin viikko ja pelailin sitä mielestäni pari tuntia illassa. Loppuratkaisu antaa ymmärtää että peliin pohjautuva jatko-osa on tulossa ennemmin tai myöhemmin...

Summa summarum: Jos pidät räiskintäpeleistä, New Order on sinua varten
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Hyvä arvostelu.
Itse odottelen että tämä tulisi storessa tarjoukseen niin voisi tämän hommata, kun ei tuo 69e lappu oikein houkuttele. Peli kyllä vaikuttaa mukavalta ja hauskalta räiskinnältä joka kyllä maittaisi oikein hyvin itselle.
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Hyvä arvostelu.
Itse odottelen että tämä tulisi storessa tarjoukseen niin voisi tämän hommata, kun ei tuo 69e lappu oikein houkuttele. Peli kyllä vaikuttaa mukavalta ja hauskalta räiskinnältä joka kyllä maittaisi oikein hyvin itselle.

Tuskin tulee ihan heti uudestaan kun juuri muutama viikko sitten oli 49.95e ja ps+ jäsenet sai tuosta vielä kympin pois.
Esim netanttilasta lähtee 49.95e
http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/playstation--ps3--ps-vita-ja-psp/playstation-4-playstation-4-wolfenstein-the-7151517

Ota vielä joku euron dvd leffa samaan pakettiin niin koodilla NETANTTILA15 pitäisi lähteä vielä 10e pois hinnasta jos se toimii vielä.
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Kysymys timelinesta

pelasin pelin läpi jättäen fergusin henkiin. Maksaako vaivaa pelata uudelleen jättäen wyatt henkiin? Vai onko mitään muuta eroa kuin toisen aivot työnnetään siihen robottiin lopussa...
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

No ei eroa noilla timelineilla oikeastaan muuta sitten olekkaan. Paitsi että sielä turvapaikassa eräs NPC vaihtuu timelinesta riippuen. Lisäksi lukot joko tiirikoidaan tai "hotwiretään" auki, riippuen mikä timeline on.
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

On niissä myös se ero, että toisen keräilypatsaista saa lisää maksimiterveyttä ja toisen patsaista lisää maksimipanssareita.
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Mä vedin Wyatt timelinen läpi vielä hirveällä munaravilla noin 6-7 tuntiin tutti suussa :D
Olihan toi ihan uudelleen peluun arvoinen "jimi hendrixin" takia.
Yllätävää kun fraud Engel ei höökinyt päälle jossain mech asussa. kenties tulevassa jatko-osassa.
En tehny Bubi fägärille takedownia R3 napilla vaan annoin sen kitua pois omia aikojaan
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Nostellaas vähän tätäkin!

Tuli tämäkin spektaakkeli juuri läpäistyä toiseksi vaikeimmalla vaikeusasteella, kun vihdoin hyvään hintaan tämän löysi, ja täytyy kyllä sanoa että peli yllätti ihan täysin. Alkuun kuvittelin tämän olevan vain aivotonta nazien teurastusta, mikä pitkälti pitää ihan paikkansa mutta kyllä tässä taustalla oli erittäin mielenkiintoinen juoni, ehkä jopa paras tähän mennestä pelaamistani kampanjoista - ainakin fps rintamalla. Kertoo jotain sekin, kun on jäänyt FC4 ja pari muuta peliä kesken mutta tämän paineli läpi n. viikossa suurella mielenkiinnolla. Tuli välillä pysähdyttyä ihmettelemään toisen maailmansodan tapahtumia ja muita jänniä asioita. Välillä oli tuttua killzonemaista fiilistä, scifimäinen meinininki kun tässäkin on läsnä.
Ammuksien ja medikittien jatkuva poimiminen neliötä rämppäämällä rupes tosissaan v*tuttamaan joskus, varsinkin tiukoissa tilanteissa. Tekoälyssäkin ehkä hieman parantamisen varaa on, muttei se pelinautintoa juurikaan laskenut. Grafiikatkin olivat paikoitellen näyttäviä, ja maisemat ihan komean oloisia.
Pienistä puutteista huolimatta, onhan tämä ihan laatu räiskintäpeli! Arvosanaksi antaisin ainakin sen 9-
Tuli joskus ihan funtsittua että miltä mahtaisi maailma näyttää, jos olisivat nazit WWII voittaneet.. Kenties siltä mitä Wolfensteinin maailma näyttää? Ehdottomasti toinen pelikerta über -vaikeuasteella tiedossa tulevaisuudessa. Taitaa tämä teos jäädä kyllä hyllyyn :cool:
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Wolfensteiniin tulee 5. toukokuuta aika muikean näköinen esiosa The Old Blood:

[video=youtube_share;PHKR3-MY6E0]http://youtu.be/PHKR3-MY6E0[/video]

Arriving on PS4 digitally for $19.99 on May 5th, Wolfenstein: The Old Blood takes our hero BJ Blazkowicz back to the year 1946 in an adventure that spans eight chapters and two interconnected stories (released together) that will lead into the events you know and love from The New Order.

Lähde: Playstation.Blog
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Eipä haittaa yhtään, tuskin tämäkään pettää. Kerta ei vaadi alkuperäistä, voisi ehkä tämän hommata pleikalle kun alkuperäinen meni PC:lle.

Hieno traileri muuten.
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Justiinsa pelasin New Orderia ja ajattelin, että toivottavasti tekevät lisää :)
 
Ylös Bottom