Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

WRC 2 vai CMR 3 (kumman hankit?)

Bandicoot

Well-Known Member
Molemmat pelit näyttävät ilmestyvän lokakuun lopulla ja kenties jopa samana päivänä (25.10.). Nyt olisikin pieni gallup paikallaan, että kumman pelin meinaatte hankkia ennakkotietojen perusteella? Testaatteko ensin molempia vai luotatteko aiempien versioiden maineeseen?

Kaikkihan tuntee Colinin ja ruudunkaappasuten perusteella odotettavissa on sitä samaa vanhaa kunnon Colinia.

WRC:tä arvosteltiin nopeuden puutteesta ja väripaletin hailakkuudesta, mutta uudessa pelissä ongelmat on korjattu.


Itse taidan päätyä Coliniin...kai :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Colin McRae 3 ehdottomasti. WRC oli kumminkin sen verta pettymys, että en jaksa uskoa että WRC 2 olisi parempi kuin CMR3. Ja koska kaksi edellistä CMR:ää ovat olleet loistavia, niin uskon kyllä että tiimi tietää mitä tekee ja näin ollen uskon että kolmosestakin tulee hyvä.
 
Sama juttu... kun hyllyssä oli wrc ja colin2, niin ei paljon wrc:tä tullu kuitenkaan pelattua...
 
Odottelen arvosteluja ja katson sen jälkeen kumman hommaan. Ennakkojen valossa ehdottomasti WRC 2 on voittaja. Colinista uupuu sen verran autoja ja pikiksiäkin on vähän verrattuna WRC:hen. Toisaalta jos WRC:ssä on yhtä huono ajettavuus kun 1:ssä niin kallistuu vaaka Colinin puoleen.
 
Juu näyttää siltä että Colini on vain alkupala, odotellessa sitä joka pokaalin vie, siis WRC.
 
Colinin ostin eilen ja loistopelihän se on, mutta todennäköisesti hankin myös WRC 2:sen, saapa nähdä sitten kumpi vie voiton...
 
ainakin CMR:n edeltäjät on hiukan parempia kuin WRC. Luultavasti pelkästään tuosta syystä suosin ennemmin CMR:a. ja muutenkin CMR on kuvien perusteella ollu hienompi (tiedä sit ajotuntumaa mutta edellisissä on toiminu sekin)
 
Tarttui myös hanskaan Colin3:n ja kyllähän se hyvältä tuntuu ja ajotuntuma on jossain määrin parantunu 2.0:sta. Ainakaan kaasu pohjassa ei voi ajaa enää siinä määrin, kuin aikaisemmissa osissa.

Mitään kovin mullistavaa uutta ei kyllä mielestäni ole ja pient puutteet vähän ottaa päähän (kautta ei voi ajaa ku Fordilla ja kimppakausikaan ei taida onniustua ) Grafiikkakaan ei juuri säväytä, kun itse olen tahkonut aikaisemmin Colin 2.0:aa PC:llä, jossa grafiikka oli jo kyllin hyvää... No, pyöriihän se tasaisesti, vaikkakin pientä popuppia havaittavissa, joten eiköhän se aja asiansa


Jos WRC2 onniustuu ajotuntumassaan nappiin ja korjaa naurettavan vauriomallinnuksensa, niin kyllä se varmaan voiton vie aidoilla kuskeilla ja autoilla varustettuna. Ja ne pätkätkin tais olla ainakin osittain aitoja.

Mutta kyllä Colin3 on todella hyvä peli ja pakkohankinta ajopeleistä pitäville.
 
Ylös Bottom