Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

WRC 3 Online-sarja Kausi 1

Vastaus: WRC 3 Online-sarja

Mullakin bugittaa, tänään on monta kertaa jäätynyt koko pleikkari. Monesti ihan peräjälkeenkin kuin on walesia yrittänyt opetella:confused:Yhdessä välissä kolmesti putkeen samalla ek:lla, ja pari kertaa muillakin ek:lla. Levynkin jo puhdistin ja pleikkarin imuroin, mutta ei auttanut. Jospa se kisassa toimis...
 
Vastaus: WRC 3 Online-sarja

Mukana ollaan! Koittanu tota walesia opetella tässä, ei oo mikää helppo rata kyllä... :p
 
Vastaus: WRC 3 Online-sarja

Sama jäätymisongelma täälläkin, varsinkin toisella pätkällä. Noh, toivottavasti ei sitten jäätyile kesken ajon...
 
Vastaus: WRC 3 Online-sarja

Joo, ja just kuulin tuosta lisätietoa. Hostin ei ilmeisesti kestä johtaa kisaa tuossa vaiheessa kun tullaan asfaltille, muuten jäätyy:D
 
Vastaus: WRC 3 Online-sarja

Toisella pätkällä, samassa paikassa peli pysähtyi n. 5 sekunniksi, mutta jatkui sitten :D
 
Vastaus: WRC 3 Online-sarja

Prkl tuota bugia, sen takia kisa jäi ykköspätkän alkuun. Noh, toivotaan että vehkeet toimii taas Ranskassa :)
 
Vastaus: WRC 3 Online-sarja

En päässy edes mukaaan ekalle radalle, mutta silti näkyy toi mun aika tuolla?
 
Vastaus: WRC 3 Online-sarja

Vähän pettynyt olo jäi tästä rallista. Vauhtia oli kyllä, mutta 3 ekalla pätkällä ajaminen meni ihan pelleilyksi, kun ratin force moottori sekoili kadottaen forcet välillä kokonaan. Loput pätkät tuli yllättävänkin hyvin vaikka pädillä jouduin ajamaan. Mutta kiitokset kaikille osallistujille. :)
 
Vastaus: WRC 3 Online-sarja

Olipa kyllä taas jännittävä taistelu Naken kanssa, en voi muuta sanoa :D itsellä ralli meni ihan ok, neljännellä pätkällä hyppyjen jälkeen törmäsin puuhun, sen jälkeen hajosi vaihteisto, mutta muuten meni ihan suht puhtaasti. Kiitos kaikille osallistujille!
 
Vastaus: WRC 3 Online-sarja

Ekalla pätkällä ei meinannu millään mahtua maaliportista sisään, resetointi nappulasta ei tietookaan, joten siinä sitten nyhrättiin eestaas. Ja pari kertaa tuli puupino löydettyä, joka taisi olla molemmilla kerroilla sama. :) Muuten meni hyvin toises kerras..
 
Vastaus: WRC 3 Online-sarja

Harmittaa kyllä tämän pelin oikuttelu :mad:. Nytkin muutama kaveri lensi pelistä. Onneksi meitä oli kuitenkin pitkästä aikaa 13 paikalla, niin saatiin ihan hyvät battlet aikaiseksi. Itse pystyin ajamaan suht ehjän rallin ja tuloksena ensimmäinen podium sitten Monte Carlon. Melkein yhdet pohjatkin ajoin, mutta Nakke oli tietysti muutaman sadasosan nopeampi :p.

Mutta kiitokset kaikille mukana olleille, ensi viikolla Ranskan asfalteille sitten.
 
Vastaus: WRC 3 Online-sarja

Joopajoo, pari pätkää perjaatteessa ihan hyvin pl. yksi kardinaalimunaus pätkää kohden. Sitten kolmosen maalissa aikojen näkyessä jäin odottelemaan että siihen alle ilmestyisi mahdollisuus painaa x:ää ja siirtyä eteenpäin...ei luonnollisesti koskaan ilmestynyt. Pois pelistä ja uuden inven jälkeen nelosen alkuun jossa auton nytkähtäessä eteenpäin heitti pihalle pelistä. Pari viimmestä sitten ilman suurempaa motivaatiota.

Pelailin tossa sitten pari treenirallia onlinessa ja niistä napsahti molemmista voitto (Suomi ja Ruotsi). Että on kyllä nostettava hattua tämän porukan kärkiäijille, kun puhtaalla ajollakin tulee kalenterilla mitattavia aikaeroja
 
Vastaus: WRC 3 Online-sarja

Huh, kyllä sai taas taistella sawaldon kans. Melkein joka pätkän lopussa tuli läheltäpititilanne maaliportin kans:D Yhteen vähän kopsahtikin, mut onneksi ei tällä kertaa pyörähtäny. Jarnokalla jääty peli siinä tokan asfalttiosuudelle tultaessa, kun oli johdossa. Vitosella katselin kun teppoili johti alkumatkasta, että nyt pitää päästä sen ohi, ettei tarvi uudestaan aloittaa koko kisaa. Sitten siinä seuraavalla väliaikapisteellä ennen assua oli onneks sawaldo ja minä keulilla. Toivottavasti tosiaan ei enää tulisi näitä ongelmia, tainnu joka kisassa olla jollakin jotain hässäkkää bugien tai yhteyden takia. Minäkin lensin yhtäkkiä ulos siinä ennen kisaa, tälläkertaa oli tuuri matkassa ettei kesken ek:n tapahtunu.
 
Vastaus: WRC 3 Online-sarja

Minäkin lensin yhtäkkiä ulos siinä ennen kisaa, tälläkertaa oli tuuri matkassa ettei kesken ek:n tapahtunu.

Niin joo, tein siinä kohtaa uuden lobbyn, kun Jarnokka ei päässyt enää takaisin siihen vanhaan. Eli ei hätää, kenenkään yhteyksissä ei ollut häikkää.
 
Vastaus: WRC 3 Online-sarja

Walesin tulokset:

1583sqp.jpg


Pohja-ajat:

EK1: Nakke
EK2: Sawaldo10
EK3: Nakke
EK4: Nakke
EK5: Sawaldo10
EK6: Sawaldo10


Etusivu päivitetty.
 
Vastaus: WRC 3 Online-sarja

Oisko muuten muilla pelaajilla mielenkiintoa "uutta" alkavaa kautta varten espanjan jälkeen? =) Nyt kun Montekin oikeasti alkaa =) Jokainen vois toimia vaikka vuorollaan hostina esim =). Kommentteja?
 
Vastaus: WRC 3 Online-sarja

Mukana ollaan juu. Päiväksi ehdottaisin tätä samaa maanantaita sillä sillon ei pitäisi olla muuta.
 
Vastaus: WRC 3 Online-sarja

Ilman muuta jos porukkaa vaan kiinnostaa, niin jatketaan toiselle kaudelle.
 
Ylös Bottom