Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Wreckfest (entinen Next Car Game)

Tässä ei taida olla tällä hetkellä minkäänlaisia parannuksia Pro ja X versioissa.
 
Kattelin vähän noita videoita ja voi jestas mihin kuntoon noi autot voi mennä :D Kunnon rusinoita ajaa pitkin rataa. Näytti aika hyvältä jo konsoleilla niin ei varmaan grafiikoissa ole vikaa PCllä 4K jos saa pyörimään, tulossa isoja suorituskyky parannuksia myös tuossa isossa patchissä PClle.
 
Jaaha,ei vielä patch ilmesty huomenna pc:lle,vaan tulee joskus tällä viikolla,jotain hierottavaa siinä jälellä vielä.
Season passi tulee huomenna stiimiin tyrkylle.
 
En kyllä ihan heti muista näin hauskaa ajopeliä pelanneeni :D

Joka kisassa tuntuu tapahtuvan jotai kun ympäristö muuttuu jollain tapaa jokaikisellä kierroksella :D

Ei varmaan sitten FlatOut 2 pelin oo ollu ajopelin kanssa ihan näin hauskaa.

Varsinki nuo rata modifikaatiot missä osa radasta ajetaan muita vastaan on hauskoja.
 
Saa kyllä tuolla medium vaikeudellakin ajaa oikeasti ihan täysiä loppuun asti. Ja jos pienikin virhe loppupuolella tulisi, sijoitus olisi 6-12.

 
Sulla on vähän leveät ajolinjat. :D :D

Noi kisat on just parhaita. Samoin kuin tässä. Tää video kertoo koko pelin ytimen alle puolessa minuutissa.
Voin vetää tälläisiä kisoja vaikka 100 ja on hauskaa, toisin kuin 90% ajopeleistä joissa pääsee maaliin.

 
Juu, moninpeli ihan hauskaa räimettä.
Muistuttaa ihan Forzan nettikisoja.
 
Ensipuraisu otettu, ensin ratin kanssa, ohjaamosta ja sitten padillä takaa päin :cool: On sopivan rento meininki, kun ajoasetukset ja vauriot realistimisilla. Ikinä ei tiedä, miten kisa menee. Tykkäsin hiukan enemmän padillä ajaa, vaikka ratillakin ihan hyvä, kun kytkin ja H-kaavio tuo vielä sopivasti meinkiä siihen.

Pelattavuus ja graffat kelpaa, musiikit sopii tyyliin, mutta varsinaiset äänet on vähän pettymys. Onneks säätämällä sai niitä paremmin balanssiin. Ja toivottavasti moottoriäänet paranee isommissa luokissa.

Tuossa omat ääniasetukset, kannattaa testaa, jos ei tykkää alkupeisestä balanssista.


2200
 
Nyt oon pari onlinea vetäny tätä ja onpa ollu älyttömän hauskaa! Yleensä mulle on tärkeää hauskuuden kannalta olla ekojen joukossa, mutta tässä ei haittaa yhtään olla huonompikin, tiukkaa vääntöä :)
 
Viimeksi muokattu:
.
Nyt oon pari onlinea vetäny tätä ja onpa ollu älyttömän hauskaa! Yleensä mulle on tärkeää hauakuuden kannalta olla ekojem joukossa, mutta tässä ei haittaa yhtään olla huonompikin, tiukkaa vääntöä :)

Onko tänään illalla halukkaita kisomaan onlinessa?

PSN-tunnus Moguzi, saa kutsua mukaan.
Huoneen nimeksi vaan Konsolifin, niin tuun viimeistään kahdeksan jälkeen rymistelee.
 
Toimiiko ihan default padin asetukset hyvin pelin kanssa vai pitääkö säätää asetuksia?

Toimii ihan hyvin, mutta itte nostin kaasun saturaation 100% ja kääntymiseen taisin laittaa vähän epälineaarisuutta, sekä vähensin dead zonen 2%:iin.

Harvinaisen hyvin padille säätöjä, mutta silti selkeesti, jokaisessa kohti Suomeks info-teksti ja valikon alareunassa kääntämisen/kaasun/jarrun testaamiseen palkit.

Eri paikasta valikkoa, sit vielä ajo-avut veks ja ai:n vaikeusaste mieluisaksi. Kolmantena, kisan asetuksista vauriomalli realistiselle. Ei se mikään ääri-realistinen ole, mutta just hyvä tälläiseen kevyempään romuralliin.
 
Pls eihän spämmitä pelikeskustelua pilalle "seuranhaku ilmoituksilla" kun sitä tarkoitusta varten on foorumilla eri osio, sinne vain ketjua tulille jookosta?

Ja sitten aiheeseen vaikka en mitään mistään vielä tiedä koska laitoin juuri vasta tulille...huomio kiinnittyi välittömästi eeppisen pitkään latausaikaan ja se varmaan muitakin harmittaa. Ainakin itse hain helpotusta tilanteeseen heti kättelyssä sillä että laitoin luudan heilumaan SSD levylläni ja sain mahdutettua tämän sinne. (ei ollut yhtä vaikeaa onneksi mahduttaa kuin 100 G Forza joka kärsii samasta synnistä)

Siirron jälkeen vahvistui se jota vähän ounastelinkin eli Wreckfest näyttää olevan jälleen niitä pelejä joiden kanssa saa erityisen paljon hyötyä SSD levyn käytöstä.

Tein pikaiset testit samalla vaivalla, tulokset alla: (Xbox One X)

Latausaika
Seagate 4T External​

480 G Sandisk SSD Extreme​
Dashiltä valikkoon
57 s​
39 s​
Valikosta kisaan
44 s​
34 s​
Kisasta paluu valikkoon
15 s​
11 s​

Ero on siis varsin merkittävä ja Wrekfest saa ehdottomasti jäädä käyttöön SSD osastolle.

FAT ja S Xbox Onet hyötyy vielä enemmän SSD limpusta versus internal, tai external mekaaninen. Oletan että PS4 puolella homma menee about saman linjan mukaisesti. Jos SSD levyä ei ole käytettävissä tai kiinnosta sellaista hankkiakaan niin toki mikä tahansa ulkoinen mekaaninenkin kovo jo ihan selvästi auttaa, konsolin sisäinen kovo on yleensä se hitain mahdollinen paikka eli sieltä kannattaa ainakin se pois siirtää jos mitenkään mahd.

Nyt kun on nämä "tekniset haasteet" ratkaistu, niin ei kun pelin kimppuun ja myöhemmin raporttia luvassa siitä miltä maistuu.
 
Ylös Bottom