Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox 360 ja kuulokkeet

Vastaus: Xbox 360 ja kuulokkeet

Nämä yhdessä eurolla postiin.

Tarvitseeko tuota välipalaa jos haluaa vain kuunnella peliääniä? Kun pelaisimma systemlinkillä näin alkuun ja ei välttämättä ole tarvetta kuin peliäänille. :)
 
Vastaus: Xbox 360 ja kuulokkeet

Tarvitseeko tuota välipalaa jos haluaa vain kuunnella peliääniä?

Välipalan(adapterin) tarvitset vain jos haluat käyttää xboxin puhechatti ominaisuuksia. Pelkkiin peliääniin riittää nuo kuulokkeet. Toki telkkarissa tai vahvarissa pitää olla kuulokeliitäntä.
 
Vastaus: Xbox 360 ja kuulokkeet

ja etäisyys televisiosta ei saa olla erityisen suuri yai joudut hankkimaan jatkojohdon.
tuo steelseries hoitaa samalla sen puolen, jolloin jäljelle jää vähemmän johtoja.
Ite käytän sitä ja on siisti paketti, johto tvstä ohjaimeen ja headsetti siihen kiinni.

fatal1tyjen sijaan suosittelen mitä tahansaa steelseriesin headsettiä, fatalityt ovat ääneltään surkeat.
esim. steelseries 4h-headset lähtee verkkokaupasta halvemmalla kuin fatal1tyt ja on sekä ääneltään parempi että mukavammat päässä. Itellä on nuo ja ovat todella hyvät.
33446 - SteelSeries 4H -head - Verkkokauppa.com
 
Vastaus: Xbox 360 ja kuulokkeet

Välipalan(adapterin) tarvitset vain..

Jea, kiitos avusta kummallekkin. Pitää laittaa varmaan tuollaiset sitten, kun pitäähän sitä pystyä keskustelemaan kaverin kanssa jos yhteistyötilaa pelaa. :)

Edit: hc_cob; noihinkin ilmeisesti tarvitsee sen polikan? :)
 
Vastaus: Xbox 360 ja kuulokkeet

juu sen palikan tarvitsee kaikkiin oikeastaan, mutta se helpottaa käyttöä huomattavasti. ja noissa headseteissä kun ei ole kuin n. 2m johtoa, joka on liian vähän.
kyllä se johto kannattaa hankkia, jossain vaiheessa kuitenkin tulet varmaankin mikkiä tarvitsemaan ja pitää hankkia tuo tai se toinen (huonompi) adapteri, johon tarvitsee lisäksi 3.5 mm jatkojohdon. Boksin mikin kaulalla pitäminen ei ole mukavaa, ite juouduin sitä aiemmnin käyttämään kuulokkeilla pelatessa. en suosittele.
 
Vastaus: Xbox 360 ja kuulokkeet

Noniin, löytyisikö apua seuraavaan ongelmaan:

Sharkoonieni ohjaimeen kulkeva mikrofonipiuha katkesi (ja juuri liittimen tyvestä, joten en voi korjata). Tämä on ilmeisesti 2,5-millinen, mutta en sitten tiedä ollenkaan, toimiiko normaali audiokaapeli kuten vaikka tällainen tässä tilanteessa, kun kaapelin täytyy kuitenkin kuljettaa ääntä kahteen suuntaan. Neuvoja?

PS: Samalla olisi oikein jees, jos joku voisi linkata irrallaan myytäviä mikrofoneja 3,5mm-liittimellä.
 
Vastaus: Xbox 360 ja kuulokkeet

Noissa Fatal1tyissä on kuulemma huono äänenlaatu joten mikähän olis paras headset 50e? Ja paljon TB X1 saa halvimmalla (postiennakolla)
 
Vastaus: Xbox 360 ja kuulokkeet

Noissa Fatal1tyissä on kuulemma huono äänenlaatu

Itse olen ollut yllättävänkin tyytyväinen Fatalityihin, nimenomaan peleissä! .. Muuten esim. musiikin kuuntelussa niillä ei tee mitään mielestäni.
 
Vastaus: Xbox 360 ja kuulokkeet

Nytpä on sedälle tulleet nuo pelikuulokkeet ja olen todella tyydytetty. Ainoa oikea valittamisen aihe lie nuo johdot ja kuulokkeista lähtevien johtojen heppoinen olemus, muuten äänimaailma rokkaa näin moninpeleissä kokeiltuina; varsinkin askeleet ja muut pikkuäänet erottuvat kivasti eduksi tiukoissa tilanteissa. :cool:

Kokeilin vielä musiikkiakin kuunnella noilla ja ihan hyvin kävi siihenkin tarkoitukseen, vaikka pääasiallisesti kyllä pelikuulokkeet ovat. Tuohon hintaan ei kyllä parempaa voisi toivoa, vaikka se kirottu lisäpolikka siihen pitikin ostaa väliin. :p

Suosittelut täältä siis SteelSeries 4H:lle.
 
Vastaus: Xbox 360 ja kuulokkeet

Steelseriesiä itsekkin suosin, mutta kokemuksen pohjalta annan ääneni Siberia sarjalle. Normi Siberiat oli muutaman vuoden eikä mitään valittamista. Kuitenkin vuodet alkoivat näkyä jo kuulokkeissa joten vaihdoin ne V2 malliin.
Samaa taattua siberia mutta päivitettyä mallia. Todella hyvin istuvat päälle ja iso plussa uusille korvatyynyille. Todella mukavan pehmet eivätkä rasita korvia. Uutuutena on sisäinen mikki joka menee helposti piiloon tarvittaessa. Ainakin live kaverit ovat hyvin kuulleet äänet joten ei niissäkään mitään pahaa sanottavaa. Tärkein asia tietysti näissä on peliäänien kirkas kuuleminen. CS tulee paljon pelattua koneella ja voin sanoa, että todella hyvin pystyy hahmottamaa missä vihollinen meluaa. Myös kaksi osaisen johdon ansiosta pystyn helposti ottamaan kuullokkeet pois koneelta ja liittämään boxiin. Sama homma boxinkin peleissä eli todella hyvin kuulee eri äänet ja pystyy niitä hahmottamaan.
Eli todellakin suosittelen investoimaan 60€ tälläisiin kuulokkeisiin.
 
Vastaus: Xbox 360 ja kuulokkeet

Oli kyllä mukavaa pelailla boksilla kuulokkeilla kun sekä tv:n kuulokeliitäntä, steelseriesin adapteri että itse kuulokkeet (4H) olivat rikki. Äänet pätkivät koko ajan.
Nyt asiaan tuli muutos, nimittäin menivät kaikki vaihtoon.
Hommasin rca -> 3.5 adapterin, saa uuden kuulokeliitännän ääniulostulosta.
Adapteri takuisiin.
Ja headsetistä rahat takaisin (kolme kuukautta ilmaiseksi, kiiton verkkokauppa).
Ostin sitten tilalle SteelSeries Siberia V2:n. Ovat muuten paremmati. Laadukkaammin tehty, mukavammatkin ja paremmat äänet. Koko hoito maksoi vain 30€, ja nyt kaikki toimii kuin unelma. Ainoa miinus on pienentynyt volyymin säätömahdollisuus ja sen suurin voimakkuus.

Edit:
On muuten huonosti muotoiltu tuo steelseriesin adapterin ohjaimeen menevä palikka. Neliömäisen muodon vielä sietää, mutta alaspäin osoittavia liittimiä ei. Nimittäin kun ohjaimen laskee vaikka tuolille tai jalkatuelle, niin kuulokkaiden liittimethän jäävät kannatelemaan ohjaimen painoa. itselläni tämä johti ainakin yksiin hajoamisiin.
Muute hyvä tuote.

huomasin muuten tässä, että näillä kuulokkailla saa peleissä melko hyvän tilavaikutelman. Johtuuko sitten siitä, että löysin tv:n asetuksista sellaisen kohdan kuin 3ds. Ohjekirjan mukaan se on virtual surround sound, eli samanlainen tekniikka kuin nämä: Information - SteelSeries ja creativen CMSS-3D, eli luovat stereoääneen surround-efektin tavallisiin steereokuulokkeisiin.. Tuo steelseriesin laite toimii ainakin todella hyvin, kokeilin sitä kaverilla peleissä.

Laitetaanpa sitten vielä tarkempia kokemuksia Siberioista, kun olen nyt paremmin päässyt testaamaan.
Kokemukset erittäin positiiviset. Todella mukavat päässä (joskin vielä hieman puristavat ja kuumottavat pidemmän käytön jälkeen, mutta niin tekevät muutkin kuulokkeet ennen tottumista).
äänenlaatu oli myös positiivinen yllätys, ovat paremmat kuin entiset 4H:t (jotka tosin oavt erittäin hyvä budjettiratkaisu), nämä pääsevät jopa melko lähelle sennheiser cx-400 II Precision-tulppiani. Pelikäytössä nämä oavta paremmat, mutta en näillä sentään lukion ruotsin tunnilla viitsi alkaa kuuntelemaan:rolleyes:
Laadukaksti rakennetut, hyvä mukavuus ja ääni. Eipä paljon muuta kaipaa. Ja aika tyylikkäätkin.
eikä hintaakaan ollut kuin 55€, ja kun siitä vähentää palautetut rahat niin hinnaksi tuli 30€. Ei paha.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Xbox 360 ja kuulokkeet

Mulla jatkuu edelleen ongelma, että party/voice chatissa kaverien puhe kuuluu todella hiljaisena, vaikka volumesäädöt ovat molemmilla käyttäjillä täysillä.

Tästä on täälläkin jonkun verran keskusteltu, mutta en muista, löytyikö tähän jotain ratkaisua. Mulla on käytössä Fatal1ty -kuulokemikki sekä Steelseriesin adapteri. Ongelma siis on, että kaverien puheäänet kuuluvat todella hiljaisina eikä niitä peliäänten takaa meinaa kuulla lainkaan. Ongelmaa ei ole ns. "in-game chateissa", vaan pelkästään privaattichateissa.

Onko jotain kikkaa, jolla tähän saisi kokonaan muutoksen, vai onko ainoa mahdollisuus säätää aina moninpelatessa pelin asetuksista peliääniä hiljemmalle ja sitten lisätä television äänenvoimakkuutta?

Xboxin omalla kuulokemikkisysteemilla äänet kuuluvat hyvin, kun peliäänet tulevat telkkarista, mutta Fatal1tya käytettäessä peliäänet hukuttavat chat-äänet alleen.
 
Vastaus: Xbox 360 ja kuulokkeet

Eli saisinko mä kuulumaan xboxin peliäänet kuulokkeista tällaisella yhdistelmällä?

tuon adapterin lisäksi tarvitset 3.5 mm jatkojohdon.
jos hommaat steelseriesin adapterin (http://www.verkkokauppa.com), niin siinä on se samassa.
kuulokeliitäntä pitää tietenkin näytöstä löytyä.

kannattaa hankkia mikilliset kuulokkeet jos vain tarvitsee ja panostaa muutenkin hieman enemmän niin saa reilusti paremmat kuulokkeet.
esim. nämä steelseries lähtevät verkkokaupasta 30€ ja ovat hyvät.
 
Vastaus: Xbox 360 ja kuulokkeet

onko ainoa mahdollisuus säätää aina moninpelatessa pelin asetuksista peliääniä hiljemmalle ja sitten lisätä television äänenvoimakkuutta?

Mulla on samanlainen setti ja noin teen ainakin itse, ja tuntuu toimivan vallan mainiosti useimmiten.. onpa sitten pelejä jotka eivät anna säätää ääniä ja ongelmia tuleekin.. esimerkiksi molemmat Army of twot.. Tuota asiaa enemmän minua häiritsee tuo aivan luokaton codekki jota Live käyttää.. Aivan jumalattomasti parempaa laatua saisi aivan helposti ja ilman suurta bandwith uhrausta..
 
Ylös Bottom