Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox 360 -ongelmathread

Vastaus: Xbox 360 -ongelmathread

päivitin boxin ,ei käynnisty enää rinkulat pyörahtaa mut sit jää jumiin ,ruudulle jää epäselvästi teksti xbox360,laite ostettu julkaisupäivänä,olipa hyvä päivitys
 
Vastaus: Xbox 360 -ongelmathread

Huh! Kylläpä nää päivitykset taas aiheuttaa harmia.

Ei varmaan uskalla omaa boxia iskeä tulille, jotta ei kävis samalla lailla kun muille "veljille".
Siis ymmärsinkö oikein, että vaikka olisi tuota laajennettua takuuta vielä jäljellä, niin Microsoft on silti nirso ottamaan konetta takuuseen? Itse tiedän sen, että tuo perustakuu on umpeutunut jo, mutta noista RROD ja E74 laajennetuista takuista en ole ihan varma....
 
Vastaus: Xbox 360 -ongelmathread

Omassa lootassa ei ilmennyt mitään probleemia, ihan hyvin hurraa ja huutaa. Jännä juttuhan se silti on, että aina kun näitä päivityksiä tulee, niin tuntuu että joltakin leviää boksi. Toivon teidän puolestanne että näitä tapauksia tulisi enemmän ja saisitte uutta lootaa alle. :)
 
Vastaus: Xbox 360 -ongelmathread

Onko näistä mennyt rikki noita verkkokaapelin portteja? itellä on toiminut ihan hyvin tähän asti live, mutta nyt pelasin koneella toisessa huoneessa ja kun toin koneen takasin olohuoneeseen ja laitoin verkkokaapelin kiinni niin ei enää yhdistä liveen sanoo aina jotain että ei saa ip osotetta reitittimestä.:mad:

EDIT: lähti toimimaan kun vaihdoin telewellin boksin tuohon elisalta laajakaistan mukana tulleeseen
 
Vastaus: Xbox 360 -ongelmathread

Itse tiedän sen, että tuo perustakuu on umpeutunut jo, mutta noista RROD ja E74 laajennetuista takuista en ole ihan varma....
No tossahan oli Retired_nursella 4 vuotta vanha boksi, joten edes laajennetut takuut eivät ole voimassa.

Tuskimpa päivityksessä itsessään mitään vikaa on, vaan vanha boksi ei vain kestä itse päivitysprosessia, eli periaatteessa ihan normaalikäyttöä. Takuu kun on mennyt umpeen, niin mikään ei velvoita firmaa antamaan uutta boksia tilalle, ellei sitten jollain ihmeellä saa asiaa menemään virhevastuun piikkiin.

Tympee juttu, mutta veikkaan että boksi olisi voinut lahota yhtä hyvin viikon päästä päivityksessä, vaikka jotain uutta peliä bootatessa, eikä silloinkaan takuu olisi korvannut. Tietty jos bokseja alkaa nyt päivityksen jälkeen lahota reilusti enemmän, niin silloin voidaan epäillä muuta ja varmaan firmakin joutuu jotenkin vastaamaan. Pari boksia kymmenistä miljoonista on pelkkää sattumaa ja huonoa tuuria.
 
Vastaus: Xbox 360 -ongelmathread

Jaahas, mitäköhän tää alko sekoilemaan. Ensin pelitti ihan hyvin sitten ku kokeilin ladata ton Kinect Fun Labsins, sanoi että "can't download..." Kokeilin vielä pari kertaa ja ei. Sitte kone buuttas ittensä ja liveen automaagiesti kirjautuessaan, kuuluu pieni "zip" ja jälleen buuttaus. Otin wlan antennin irti koneesta (wanhan mallinen boksi siis, Halo edition vuodelta 2008 tai jotain) niin laitos pysyi päällä normaalisti. Iskin antennin kiinni ja kirjauduin Liveen niin Zip ja buutti :confused:

Edittiä: Itseasiassa koitin viimiseks ladata tota Trials videoo ja siihe tyssäs. Kattelin ohjeita täältä ja positin sen ilmeisesti korruptoituneen Fun Labs latauksen joka oli nimellä Unknown. Nyt vaan en tiedä miten voisin poistaa sen Trials videon sieltä Pending osastosta, että jos se aiheuttaa jotain häikkää??

Edittiä2: No nyt toimii. En tiije mitä tapahtu. Otin automaagisen sisään kirjautumisen pois päältä ni alko toimimaan. Ja heti peruutin sen latauksen. Mystistä.
Mutta onko kenelläkään ollut moista ikinä?
 
Vastaus: Xbox 360 -ongelmathread

Pari viikkoa takaperin pelatessa alkoi ihmeellinen kuvaruudun räiskyminen ja välkkyminen. Välillä kuva näkyi normaalisti, mutta ajoittain koko laite meni pois päältä. Ongelmia oli myös normi-TV:n kuvan kanssa, joten päättelin vian olevan televisiossa. Sain tutultani toisen telkkarin tilalle (vähän vanhempi taulu-TV-Philips, kutakuinkin tälläinen).

Kytkin laitteen AV-johdoilla telkkariin, ja aluksi homma toimikin hyvin - kuva rullasi ja Xbox pelitti muutenkin hyvin. Käynnistäessäni laitetta uudestaan toisella tai kolmannella kerralla televisio ei kuitenkaan tuntenut enää kytkentöjä, vaan herjasi tekstiä "ei tulosignaalia" - tämä siis, vaikka en ollut muuttanut kytkentöjä. Puolen tunnin päästä Xbox käynnistyi kuitenkin normaalisti. Sama toistui säännöllisesti - lopulta konsoli hyrähti kuitenkin aina käyntiin, kunhan yritin tarpeeksi monta kertaa. Lopulta rämpyttäessäni Fifaa kuva alkoi välkkymään ja Xbox sammui kokonaan. Tämän jälkeen uudelleenkäynnistäminenkään ei auttanut, vaan tekstiksi tulee aina tuo "ei tulosignaalia". Ääni kuitenkin kuuluu normaalisti, mutta kuva ei näy. Kokeilin myös HDMI-kaapelia, mutta tällöin tekstiksi tulee "video ei tuettu". Ääni kuuluu myös HDMI:n kautta.

Mikähän tuossa nyt mahtaa olla vikana? Itsehän en näistä tiedä oikein mitään, eikä ongelmien selvittäminen jaksa kiinnostaa edes vähää alusta...
 
Vastaus: Xbox 360 -ongelmathread

Mikähän tuossa nyt mahtaa olla vikana?
Mulla teki vanha boksi sillee ku oli porukoiden luona ja siellä toimi ihan normaalisti ja kun vein omille kämpille takasin niin ei tullut enää kuvaa ollenkaan, kone lähti päälle ja kuului kaikki valikkojen selausäänet mutta ruutu mustana. oli kiinni HDMi:llä. huoltoon laitoin tuon sitten ja emolevyn olivat siellä vaihtaneet. olisikohan sullakin jotain vastaavaa vikaa
 
Vastaus: Xbox 360 -ongelmathread

Huomasin tänään ongelman, joka on ilmeisesti ollut uuden konsolin kanssa läsnä jo lähes vuoden verran. En vain aikaisemmin ollut kiinnittänyt siihen mitään huomiota.

Yritin siis ladata tuon Kinect Fun Labs -sovelluksen, mutta en jostain syystä löytänyt sitä Xboxin valikoista. Sen takia menin KonsoliFINin uutiseen, josta löytyi kätevästi linkki tuon sovelluksen laittamisesta latausjonoon. Kun sitten kirjaudun Xboxillani sisään, näkyy active downloads -valikossa sovelluksen vieressä teksti "Assigned to other console". Samassa jonossa oli sitten näemmä mukana mm. Kinectin maailmanennätyspaita ja jotain muuta, mitä olen koneelta laittanut latautumaan.

Tekstin tarkoitus on siis saada vastaus kysymykseen, miten saan nuo lataukset latautumaan tälle nykyiselle Xboxilleni? Muistelin, että jossain tuolla Xboxin sivuilla oli jokin konsolin aktivointi tjs. minkä ansiosta lataaminen tuota kautta kävisi helposti. En löytänyt enää tälläistä vaihtoehtoa. Kaikki vanhan koneen latausoikeudetkin on siirretty jo aikaisemmin tälle nykyiselle konsolille.

Joku voi toki myös kertoa, mistä päin kauppapaikkaa voin ladata tuon Kinect Fun Labsin :). Löysin sovelluksen, mutta sovellus ei ollut ladattavissa tuota kautta.

Edit. Sain Kinect Fun Labsin sittenkin latautumaan Xboxin valikoiden kautta. Jos jollain kuitenkin on vastaus varsinaiseen kysymykseen, niin kiitän kovasti avusta, vaikka asia varsin pieni onkin.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Xbox 360 -ongelmathread

Täällä on ainakin tuo DRM-siirto: Sisällön käyttöoikeuksien siirtäminen uuteen konsoliin - Xbox.com

Osoitteessa support.xbox.com voi kaiketi rekisteröidä noita konsoleita.

Käyttöoikeudet olen tosiaan siirtänyt jo aikaisemmin. Luulin, että pelaajaprofiilini olisi siirtynyt "pysyvästi" uudelle boxille, kun sen ensimmäistä kertaa sille siirsin. Supportissa tosiaan näyttäisi olevan tuo konsolin rekisteröinti, pitää tutkia tarkemmin, kun boxin lähettyville pääsen. Kiitoksia!
 
Vastaus: Xbox 360 -ongelmathread

Toi profiili tosiaan on jotenkin ensisijaisesti sidottu yhteen konsoliin, jolloin netin kautta lataukseen laitettujen kamojen oikeudet tulevat sille. Mulla tuo profiili siirtyi luullakseni sen DRM vaihdon seurauksena tai ainakaan en ole mitään muutakaan tehnyt. Yksi vaihtoehto on tietysti yrittää puhelintuesta apua, jos ei homma muuten selviä.
 
Vastaus: Xbox 360 -ongelmathread

Hei ois ollu kysymys koskien Liven NAT tilaa. Välillä kun ajan livessä sen yhteystestin niin sanoo että NAT:tina on moderate eikä open minkä sen kai pitäisikin olla?

Voiko noita NAT asetuksia muuttaa boksin asetuksista vai pitääkö mennä modeemin käyttiksestä säätämään NAT osioon?

Modeemina toimii muistaakseni Zyxel P1-660HW-D1,näin kun intissä nytkin kirjottelen ei voi ihan heti muistaa:)

Ja mitenköhän kun tuo ping on ruvennyt nousemaan tasaisesti, kun sain laajakaistan (Soneran 8/1 mb) ping oli kokoajan n. 25 ms,mutta noin kuukauden päästä ping nousi melkeen 100 ms, normaalisti yli 50 joten selvä ero huomattavissa.

Sekä yksi että onko noissa nettikaapeleissa jotain eroja,kalliimpi parempi yms?
 
Vastaus: Xbox 360 -ongelmathread

Voiko noita NAT asetuksia muuttaa boksin asetuksista vai pitääkö mennä modeemin käyttiksestä säätämään NAT osioon?
Modeemista nimenomaan.

Sekä yksi että onko noissa nettikaapeleissa jotain eroja,kalliimpi parempi yms?
Käytännössä ei, ts. jos ostat uuden kaapelin kaupasta, on se ja sama, maksaako se euron vai kympin.
 
Vastaus: Xbox 360 -ongelmathread

Jaahas, boksi leipoi taas vaihteeksi. Tällä kertaa kaksi punaista valoa, mikkisoftan mukaan tämä tarkoittaisi ylikuumentumista. Outoa tässä tapauksessa on se, että valot syttyivät heti boksin käynnistäessä, eli ei ole voinut kuumeta. Viime pelisessiokin oli vain n tunnin mittainen. Ilmatilaa boksilla on ihan riittävästi.

Lämpötahnat cpu:ssa ja gpu:ssa ovat levinneet niiden ympärille, joten vaihdan ne ja x-clampien ruuvit sekä prikat, katsotaan mitä käy. Mitään tietoa mikä muu voisi nuo kaksi punaista valoa aiheuttaa?
 
Vastaus: Xbox 360 -ongelmathread

Ukkonen kävi lähitienoolla ja ylijännitesuojasta huolimatta virtalähde näyttää nyt punaista valoa. Korjauspyyntö mikkisoftalle tehty. Sanokaapas joku, jolta on takuuaikana virtalähde levinnyt, että pitääkö mun oikeasti lähettää toi konsoli sinne Saksanmaalle? Kokeilin nimittäin kaverin virtalähteellä ja lähtee käyntiin kuin palmun alta.

Edit: Itse itselleni vastaten: Ei tarvi, virtalähteen lähetys riittää. Puhelintuessa oli oikein hemaisevan kuuloinen nuori neiti :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Xbox 360 -ongelmathread

Kahteen kysymykseen olisin vastausta vailla.

1. Käykö boksiin ihan "normaali"-HDMI-kaapeli, vai onko mikkisoftan insinööreillä välähtänyt, ja tehneet boksille jonkinlaisen oman kaapelin?

2. Olen luonut Xbox 360 - Official Site - Xbox.com -sivustolla oman gamertagini jo pari kuukautta sitten. (Ei ole siis ainoassakaan boksissa sitä vielä...) Kun "rekisteröin" gamertagini omaan offlinetunnukseen, saanko sitä yhden kuukauden ilmaista LIVE-aikaa?
 
Vastaus: Xbox 360 -ongelmathread

Mutta onko kenelläkään ollut moista ikinä?

Xbox 360:n levyvälimuistiin (cache) on tullut joku hikka.Tyhjentämällä sen vika todennäköisesti korjautuu.On käynyt itselle samalla lailla kerran.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Xbox 360 -ongelmathread

Kahteen kysymykseen olisin vastausta vailla.

1. Käykö boksiin ihan "normaali"-HDMI-kaapeli, vai onko mikkisoftan insinööreillä välähtänyt, ja tehneet boksille jonkinlaisen oman kaapelin?

2. Olen luonut Xbox 360 - Official Site - Xbox.com -sivustolla oman gamertagini jo pari kuukautta sitten. (Ei ole siis ainoassakaan boksissa sitä vielä...) Kun "rekisteröin" gamertagini omaan offlinetunnukseen, saanko sitä yhden kuukauden ilmaista LIVE-aikaa?

1. Xbox 360:een käy ihan normaali hdmi-kaapeli.

2.Jos teet uuden Xbox Live tunnuksen niin ainakin ennen niihin tuli aina se 1 kk Live Goldia automaattisesti.
 
Vastaus: Xbox 360 -ongelmathread

Mikähän tuossa nyt mahtaa olla vikana? Itsehän en näistä tiedä oikein mitään, eikä ongelmien selvittäminen jaksa kiinnostaa edes vähää alusta...

Jos koneessa on edelleen takuuta niin lähetä se takuuhuoltoon soittamalla Microsoftin ilmaiseen tuki numeroon.Numero löytyy Xbox.com sivustolta.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom