Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox 360

Vastaus: Xbox 360

Ladatessa mittari hypähtää melkein heti 5 prosenttiin - ilmeisesti tarkoituksena valaa toivoa odottajaan... Demot ovat eri kokoisia (500 megasta lähemmäs gigaa), joten sekin tietysti vaikuttaa asiaan, kuten luonnollisesti myös samanaikaisten lataajien määrä ja tietenkin oman verkkoyhteytesi nopeus ja kuormitus. Kyllä siihen lataamisen kannattaa nyt ainakin parikymmentä minuuttia varata.
 
Vastaus: Xbox 360

Minulla meni Kameon lataamiseen varmaan kaksi tai kolme tuntia 2/512 yhteydellä...
 
Vastaus: Xbox 360

Tuol IGN sivul kun meni xbox360 osioon, niin siellä oli otsikko ''xbox 360 hits Europe'' ja siinä olis ollu reportti täältä suomesta, helsingistä, mutta sitä hommaa ei pääse enää lukemaan, koska se sivu ei sit löydy enää. :( Aika nopee ne poistaa noita juttuja vaikka julkasusta on vain pari päivää, vai pystyykö joku viel kattomaan sen sivun?

ps. Teke onko se Kameon demo hyvä?
 
Vastaus: Xbox 360

[FIN]Scorpion sanoi:
Teke onko se Kameon demo hyvä?


Käsittääkseni se on sama kuin demokioskin demo. En ole vielä ehtinyt pelata demoa läpi, mutta ihan kivalta tuo tuntuu, kunhan tottuu ohjaukseen.
 
Vastaus: Xbox 360

Täytyy sanoa, että monet jutut pistää ihmettelemään uuden boksin kanssa. Ensinnäkin Live-tilauksen uudelleenavaus tuntui olevan älyttömän huonosti tehty. Ensin minun piti korvata valmiiksi asetettu Gamertag "Player" omallani ja sitten antaa tiettyjä omia tietojani. Aluksi en tajunnut suorittaa ensimmäistä juttua, koska sitä ei oltu kerrottu missään. Tunnin tappelemisen jälkeen ongelma onneksi kuitenkin ratkesi :eek:.

Toisekseen vanhan Xboxin tuki on täysin syvältä. Harvat pelit suostuvat toimimaan uudella 360:lla ja ne joiden muka pitäisi toimia ovat tuskin pelattavia. Esimerkiksi Mortal Kombat Deceptionissa kuvan päälle ilmestyi graafista bugitusta, eikä pelaamisesta tullut mitään. Lisäksi koska vanhan Boksin pelejä emuloidaan, en voi vaihtaa tykissä kuva suhdetta laajakuvasta vanhaan 4:3 -kuvasuhteeseen.

Tuossa vieressä odottaa nyt uuden karhea Kameo. Toivotaan, että edes Xbox 360 -pelit toimisivat Xbox 360:lla.

TeKe sanoi:
Minulla meni Kameon lataamiseen varmaan kaksi tai kolme tuntia 2/512 yhteydellä...
Pääsitpä vähällä. Itselläni meni neljästä viiteen tuntia, vaikka käytössäni on Soneran kahdeksan megan ADSL. Ilmeisesti demot ladataan jostain kaukaa Jenkeistä, kun latausajat ovat näin uskomattoman pitkiä. Sinällään Market Place on oikein mahtava keksintö, mutta pelaajille pitäisi olla valmiuksia antaa enemmän kaistaa.
 
Vastaus: Xbox 360

Itselläni on tähän asti hitain ollut NFSMW...Joku 30 minsaa kait. Kaikki muut olleet nopeampia. Elisan 8/1Mb.
 
Vastaus: Xbox 360

Kanis sanoi:
Ensinnäkin Live-tilauksen uudelleenavaus tuntui olevan älyttömän huonosti tehty. Ensin minun piti korvata valmiiksi asetettu Gamertag "Player" omallani ja sitten antaa tiettyjä omia tietojani. Aluksi en tajunnut suorittaa ensimmäistä juttua, koska sitä ei oltu kerrottu missään. Tunnin tappelemisen jälkeen ongelma onneksi kuitenkin ratkesi :eek:.

Itselläni kesti tuossa Live-tilin siirtämisessä noin minuutti, kun kirjoitin Passport-sähköpostini ja -tunnukseni vaadittuihin kenttiin ja johan skulasi mukavasti. En sitten tiedä kuinka hankalaa tuo olisi ollut tehdä jotain muuta reittiä, mutta joillakin on ollut kuulemma ongelmia nimenomaan tuon Xbox.comiin kuuluvan My Xboxin tilin luomisessa systeemin valittaessa käyttäjän olevan alle 18v. Minulla ei tätäkään ongelmaa onneksi tullut eteen.
 
Vastaus: Xbox 360

On kyllä ihme homma, että on noin suuria eroja download nopeuksissa jopa suomalaisten keskuudessa. Osalla tulee ihan kunnolla ja taasen esimerkiksi itselläni meni Need For Speedin demossa (1gt) koko viime yö, eli rapiat 9h 2/512 yhteydellä : :rolleyes:
 
Vastaus: Xbox 360

Onko nopeilla lataajilla jotenkin erikoisesti aseteltu Live "tili" eli ootteko ihan kaikki täyttäny joka paikkaan oikeat tiedot vai roikutteko mahdollisesti Livessä jotenkin eri serverilla kuin me "hitaat"?

Kameossa meni 2M/512 yhteydesä jotain 6-7h... need for speediä ei tuolla tahdilla uskalla edes yrittää.
 
Vastaus: Xbox 360

Soitto tänään erääseen pelimyymälään täällä pääkaupunkiseudulla paljasti koneita vielä olevan ja yksi parempi paketti löysi uuden onnellisen omistajan. Myymälän viimeinen, corea olisi ollut vielä kymmenkunta jäljellä.

Koneen käyttöönotto meni mutkattomasti, kun muisti irroittaa kaikki ne microsoftin teippimestarin liimaamat läpinäkyvät teipin palat. Jopa levykelkka oli lukittu tällä, kannattaa pitää mielessä siis.

Gamertagin siirtäminen meni lennossa ilman ongelmia. Vanha live-tili muuttui nyt samalla suoraan goldiksi. Alun pakolliset päivitykset tuli nopeasti ja kaikki pelaamista varten oli nyt valmista. Koko toimitukseen meni aikaa arviolta 15 minuuttia.

Käyttöliittymä on hyvin selkeä ja huomaa miten live on miltei pakollinen osa tätä kokemusta, niin syvälle se on upotettu liittymän syövereihin. Rahasammoksi on Billi tämän suunitellut, nyt et enään maksa pelkästään itse pelilaitteesta ja peleistä, Bill-setä haluaa tarjota "edulliseen" hintaan arcade-pikkupelejä ja muuta krääsäksi jo rinnastettavaa turhaketta. Ehkä vielä joskus saa maksaa bugipäivityksistäkin..

Peleistä Perfect Dark Zero nyt työn alla ja hyvältä maistuu. Jos on pelannut James Bondia Nintendo 64:lla, huomaa näiden kahden välisen yhteyden. Ovat kuin serkut keskenään.

Melutasosta sen verran, että joko sitä on vahvasti liioiteltu tai en ole vielä edes päässyt tämän pelin parissa näkemään kun levykelkka alkaa linkoamaan toden teolla. Lämmöt ovat ok pintapuolisella tarkastelulla niin pelilaitteessa kuin virtalähteessä 4 tunnin pelaamisenkin jälkeen. Mitään häiriöitä ei ole ollut, toistaiseksi :)
 
Vastaus: Xbox 360

PDZ:n levy ei toimi, ilmoittaa että väärä aluekoodi tai naarmuja levyssä. Ei kumpiakaan, mutta olisikohan dvd-asemassa virittämisen varaa.

Aika mainio paketti, isoin pettymys on tietysti se että Xbox360 ei skaalaa dvd-leffoja ylöspäin vaan näyttää ne 576p @ 50. Pelit kyllä näyttää hyvältä 720p @ 60 -tilassa Hitachin PJ-tX100 -tykillä ja ero vanhaan on erittäin selkeä 92" kuvassa. Alle 42" ruudulla ei varmaan juuri eroa huomaa. Mutta dvd-soittimen korvaajaksi tästä ei vielä ole.

Iloisimmat yllätykset olivat erinomaiset langattomat ohjaimet sekä mahdollisuus ladata verkosta pelidemoja. Mutta 20 gigan kovalevy? vieläkö tuollaisi tehdään oikeasti vai onko kyseessä huijaus eli 40 gigan levy josta vain puolet käytössä.

EDIT: Nyt on sitten PGR:ssä oikeasti naarmu levyssä, uran suuntainen eli tulee read error. Todella mahtavaa. Ja konsoli on pystyasennossa ilman heilutteluja. PRKL.
 
Vastaus: Xbox 360

Jore sanoi:
Mutta 20 gigan kovalevy? vieläkö tuollaisi tehdään oikeasti vai onko kyseessä huijaus eli 40 gigan levy josta vain puolet käytössä.

SATA-liitännällä varustetuissa 2,5 tuuman kiintolevyissä 20-gigaiset ovat edelleen yleisesti myynnissä olevia karvalakkimalleja, joiden katuhinta suomalaiskuluttajalle liikkuu nykyäänkin siinä 60 - 80 euron tietämillä.
 
Vastaus: Xbox 360

Jore sanoi:
EDIT: Nyt on sitten PGR:ssä oikeasti naarmu levyssä, uran suuntainen eli tulee read error. Todella mahtavaa. Ja konsoli on pystyasennossa ilman heilutteluja. PRKL.

Netissä pyörii video jossa näytetään miten toi tapahtuu helposti. Peli päälle ja ravistaa tai vaihtaa pelikoneen asentoa = naarmuuntuu samantien.
 
Vastaus: Xbox 360

Nisupulla sanoi:
Netissä pyörii video jossa näytetään miten toi tapahtuu helposti. Peli päälle ja ravistaa tai vaihtaa pelikoneen asentoa = naarmuuntuu samantien.
Saisitko URLin kaivettua jostain?
 
Vastaus: Xbox 360

Although it should be common sense when operating a high speed disc based device like this not to move it and we are warned of the problem; it is still a surprise how easy it is.
Tiivistää melko hyvin tärkeimmän pointin. Eihän tälläistä saisi tapahtua, mutta en kyllä itse lähtisi liikuttelemaan konetta kun levy pyörii vinhasti sisällä.
 
Ylös Bottom