Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox Game Pass - pelien vuokrausta kuukausimaksulla

Aikamoista. Kohtuullisen päheä Game Pass -päivä kun lisätään Marvel Avengers ja Scarlet Nexus samana päivänä. Tähän voisi heittää jonkun kuluneen läpän liian vähäisistä tunneista vuorokaudessa tai kilometrin mittaisesta backlogista, mutta kyllähän kaikki ne jutut jo tietää. :)
Ja muistat mainita miten xbox game pass on ihan järkyttävän hyvä palvelu vielä siihen päälle. :)
 
Huhuh kovia lisäyksiä, Scarletille iso suositus.

EDIT: Ainiin on se Gamepass kyllä mahtava ominaisuus, sellaisia pelejä mitä haluaisi pelata riittää enemmän kuin aikaa, varsinkin nyt kun uusiakin alkaa puskea ovista ja ikkunoista. ;)
 
Viimeksi muokattu:
Lisätään nyt vielä yksi peli. Tänään Game Passiin ja samalla ylipäätään Xbox konsoleille löytää tiensä myös AI: The Somnium Files. Peli julkaistiin alunperin vuonna 2019 PS4:lle, Switchille ja PC:lle. Kyseessä on samojen tekijöiden peli kuin suhteellisen tykätyt Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors ja Zero Escape: Virtue's Last Reward. Tämä tulee siinäkin mielessä sopivasti nyt Xboxille kun AI: The Somnium Filesin jatko-osa on uumoiltu julkaistavaksi ensi vuoden alkupuoliskon aikana.

FAhcmiqXsAAsNjR
 
Scarlet Nexus on tulossa Game Passiin:


Hahhaa, kyllä nyt Game Pass-tilaajaa naurattaa! Kun kaukaa viisaasti tuli todettua, että tämä peli ostetaan joko alesta, tai pelataan sitten Game Passissa ”ilmaiseksi” vaikka ehti kohdistin käydä jo ostonapin päällä, silloin heti pelin ilmestyessä MS-storessa, kun peli on toisaalta pahuksenmoisesti kiinnostanut. Sama pohdinta oli päällä hiljattain Tales of Arisen kohdalla, mutta silloin sattui ”lipsahtamaan” ostonapin painallus läpi, kun ajatuksissa oli, ettei peli ehkä tule ainakaan pitkään aikaan Game Passiin, ja kuitenkin kiinnosti vielä jonkin verran Scarlett Nexusiakin enemmän. Mutta on tämä roolipelien ystävälle mannaa! :)
 
Viimeksi muokattu:
Minä:

Hitto, en tiedä mitä pelaisi. Aivan liikaa vaihtoehtoja. ÄHKY!

GamePass:

OTA VIELÄ VÄHÄN LISÄÄ!

Lähti muuten samantien lataukseen AI: The Somnium Files ja Scarlet Nexus. Nyt odottelen sitä Marvel's Avengersia. GamePass on kyllä uskomaton palvelu. :D
 
Olen pahoillani kun jauhan taas tästä mutta en tiedä onko järkevää tehdä pelille omaakaan aihetta. Olisiko jokin Game Pass - tai pienempien pelien pikainen kommentointiketju mitään?

Mutta siis vielä ihan pakko jatkaa I Am Fishistä: Mitä siellä ollaan oikein mietitty? Pääsin eilen kartalla näkyvään viimeiseen tehtävään, finaaliin, ja päättivät nyt sitten pistää kaiken peliin. Sen sijaan että pelataan yhdellä neljästä kalasta onkin käytössä näistä jokainen. Kenttä on parasta mitä pelillä on tarjota ja jokaisen kalan kykyjä käytetään hyväksi. Missä ihmeessä tämä idea oli aiemmin?! Lisäksi pidin myös siitä että jokainen kala pitää ensin löytää mukaan kun kenttä alkaa yhdellä kalalla pelaten.

Muutoin kävin myös pelailemassa pari kenttää uusiksi että saisin ekstrakenttiin tarvittavat tähdet kerättyä (ei tarvitse onneksi kaikkia) ja huomasin että lentäminen ja pallokalalla pyöriskely sujuvat selvästi paremmin. Ohjaukseen siis tottuu sekä kun ei tarvitse kerätä niitä hankalissa paikoissa olevia leipiä niin itse kentät on varsin sopivasti haastavia. Suorastaan liidin (heh, koska oikeasti liidin sillä kalalla) kentät läpi, paitsi että pallokalalla pyörin, totta kai, koska se pallokala on pallo. Ja pallo pyörii. You know.

Nyt on vielä ne ekstrakentät pelaamatta ja sen jälkeen alankin odottamaan I Am Fish 2:sta, jossa kaikki on parempaa. Tuo finaali nimittäin vielä entistä enemmän korosti pelin potentiaalia. Fysiikan satunnaisuutta vain vähemmäksi ja ohjausta oikealla, hyvällä (ei turhauttavalla) tavalla haastavaksi niin käsissä olisi oikeasti aivan loistava jatko-osa. Aineksia on myös varsin toimiviin eri kalojen kykyjä vaativiin puzzleihin, joista finaali antoikin jo oikein loistavaa esimakua.

Tätä lisää parempana, kiitos!
 
Viimeksi muokattu:
Olen pahoillani kun jauhan taas tästä mutta en tiedä onko järkevää tehdä pelille omaakaan aihetta. Olisiko jokin Game Pass - tai pienempien pelien pikainen kommentointiketju mitään?

Mutta siis vielä ihan pakko jatkaa I Am Fishistä: Mitä siellä ollaan oikein mietitty? Pääsin eilen kartalla näkyvään viimeiseen tehtävään, finaaliin, ja päättivät nyt sitten pistää kaiken peliin. Sen sijaan että pelataan yhdellä neljästä kalasta onkin käytössä näistä jokainen. Kenttä on parasta mitä pelillä on tarjota ja jokaisen kalan kykyjä käytetään hyväksi. Missä ihmeessä tämä idea oli aiemmin?! Lisäksi pidin myös siitä että jokainen kalaa pitää ensin löytää mukaan pelaamisen alkaen yhdellä kalalla.

Muutoin kävin myös pelailemassa pari kenttää uusiksi että saisin ekstrakenttiin tarvittavat tähdet kerättyä (ei tarvitse onneksi kaikkia) ja huomasin että lentäminen ja pallokalalla pyöriskely sujuvat selvästi paremmin, ohjaukseen siis tottuu sekä kun ei tarvitse kerätä niitä hankalissa paikoissa olevia leipiä niin itse kentät on varsin sopivasti haastavia. Suorastaan liidin (heh, koska oikeasti liidin sillä kalalla) kentät läpi, paitsi että pallokalalla pyörin, totta kai, koska se pallokala on pallo. Ja pallo pyörii. You know.

Nyt on vielä ne ekstrakentät pelaamatta ja sen jälkeen alankin odottamaan I Am Fish 2:sta, jossa kaikki on parempaa. Tuo finaali nimittäin vielä entistä enemmän korosti pelin potentiaalia. Fysiikan satunnaisuutta vain vähemmäksi ja ohjausta oikealla tavalla haastavaksi niin käsissä olisi oikeasti aivan loistava jatko-osa. Aineksia on myös varsin toimiviin eri kalojen kykyjä vaativiin puzzleihin, joista finaali antoikin jo oikein loistavaa esimakua.

Tätä lisää parempana, kiitos!

Ehkä tämä ?

 
Okei, eli jatkan täällä kokemuksien purkamista. Ehkä vain tuosta yhdestä pelistä tuli sen verran usea viesti että siksi tuota asiaa mietin. Toivotaan ettei sieltä ekstrakentistä paljastu enää mitään avautumisen arvoista :D Vai toivotaanko täällä juurikin päinvastaista? :D
 
Kyllähän nuo pelikokemukset ovat paljon kiinnostavampaa sisältöä tähän ketjuun kuin toistuva "kritiikki" siitä kuinka paska palvelu Game pass on. Minulle ainakin tulee intoa tarttua peleihin, jos niistä lukee pelaajakokemuksia. Arvostelut eivät ole ihan samalla tavalla kiinnostavia, kun ammattiarvostelijan näkökulma on kuitenkin vähän eri kuin pelaajien.
 
Kyllähän nuo pelikokemukset ovat paljon kiinnostavampaa sisältöä tähän ketjuun kuin toistuva "kritiikki" siitä kuinka paska palvelu Game pass on. Minulle ainakin tulee intoa tarttua peleihin, jos niistä lukee pelaajakokemuksia. Arvostelut eivät ole ihan samalla tavalla kiinnostavia, kun ammattiarvostelijan näkökulma on kuitenkin vähän eri kuin pelaajien.
Loistava kommentti! Tämä olisi juuri sitä sisältöä mitä itsekin tosiaan toivoisin tähän ketjuun ensisijaisesti. Eli jatka @shamaniac ihmeessä tässä ketjussa vaan noita kokemuksiesi jakamisia Game Pass peleihin liittyen. Muutenkin kirjoitat paljon asiaa hyvillä pohdinnoilla ja hyvällä asenteella, vaikken ihan aina kaikesta ole kanssasi samaa mieltä ollutkaan. Joka tapauksessa kunnioitukseni ja mielenkiintoni olet kirjoituksillasi saanut, kuten toki myös @Doctor Pepper ja moni muukin tähän ketjuun kirjoittava.
 
Siis oikeasti Julian Gollopin peli. Sehän menee sitten kokeiluun vaikka olisi kuinka huono (voi se olla hyväkin), sen verran legendaarinen hemmo on kyseessä. Minulle tosin lähinnä C-64:n Laser Squadin ansiosta, joka on yksi kaikkien aikojen parhaista peleistä mielestäni ja aikoinaan oli oikeasti tajunnan räjäyttävä kokemus. Harvassa pelissä vieläkään on niin syvällisiä taktisia elementtejä ja esimerkiksi hajoavia ympäristöjä, joilla on vaikutusta valittuun strategiaan.
 
Katana Zero poistumassa kahden viikon kuluttua. Nyt jokainen pelaamaan tämä timantti vielä kun ehtii!
 
Ylös Bottom