Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox One X Enchanced [up to 4K/60 FPS/HDR]

Ei muuten näytä pöllömmältä X koneella tämä uusikaan Tombba, edellinenkin toki aivan helmen näköinen. Dolby Atmos varmaan myös aika asiallista! Itse en ole vielä siihen kelkkaan hypännyt ja 5.1 Audiolla mennään, mutta kyllä vähän mieli tekisi päivittää kun alkaa peleihinkin näköjään nyt enempi tukea tulemaan.

 
Sananmukaisesti vanha sotaratsu RDR 1(Xbox 360) pyörii tätänykyä native 4K resolla jos sitä pelaa Xbox One X konsolilla ja se näyttää melkeimpä tämän päivän peliltä! Itselläkin se tuossa vielä odottaa korkaamista TODO listalla kun en ole "ehtinyt" vielä sitä peliä kokemaan. On kuulemma mahtava peli.

Anyways, tuli tieto että tämä RDR2 nyt sitten myöskin on natiivi 4K HDR. Ei pahalta näytä!

https://gadgets.ndtv.com/games/news/red-dead-redemption-2-resolution-xbox-one-x-hdr-1926419
 
Assassins Creed Odyssey pyörii 4K -resoluutiolla ja HDR:llä Xbox One X:llä. Tämä jo tiedettiin, mutta X:llä pelatessa saa muitakin lisätehosteita, kuten tarkempia tekstuureita ja enemmän tavaraa ruudulla.

Xbox Wire sanoi:
We leverage the power of the Xbox One X globally to achieve a better visual experience and push our content at a higher level of detail. This is something we do across the board, some notable examples in different areas would include:
  • Displaying a denser and richer crowd
  • Improving the Depth of Field effect in dialogues.
  • Allowing higher resolution textures are loaded in a larger radius around the player.
https://news.xbox.com/en-us/2018/10/04/inside-xbox-one-x-enhanced-assassins-creed-odyssey/
 
Tässä vielä DigitalFoundryn tulokset AC: Odysseystä.

  • Dynamic 4k
  • XB1X's lowest dynamic resolution is higher than the PS4 Pro's highest dynamic resolution.
  • PS4 Pro max: 2816x1584
  • PS4 Pro min: 2227x1242
  • PS4 Pro Average: 2560x1440
  • XB1X max: 3840x2160 (native 4k)
  • XB1X min: 2944x1656
  • XB1X average: 3072x1728
  • XB1X a 76% increase in output pixels vs PS4 Pro in opening battle, 44% on average.
  • XB1X has better draw distances and shadows.
  • XB1X has improved Ambient Occlusion
  • Framerate is a fairly solid 30fps on both Xbox One X and PS4 Pro, but can be inconsistent
https://www.resetera.com/threads/di...e-x-ps4-pro-tech-analysis-head-to-head.72755/
 
Tässä vielä DigitalFoundryn tulokset AC: Odysseystä.

  • Dynamic 4k
  • XB1X's lowest dynamic resolution is higher than the PS4 Pro's highest dynamic resolution.
  • PS4 Pro max: 2816x1584
  • PS4 Pro min: 2227x1242
  • PS4 Pro Average: 2560x1440
  • XB1X max: 3840x2160 (native 4k)
  • XB1X min: 2944x1656
  • XB1X average: 3072x1728
  • XB1X a 76% increase in output pixels vs PS4 Pro in opening battle, 44% on average.
  • XB1X has better draw distances and shadows.
  • XB1X has improved Ambient Occlusion
  • Framerate is a fairly solid 30fps on both Xbox One X and PS4 Pro, but can be inconsistent
https://www.resetera.com/threads/di...e-x-ps4-pro-tech-analysis-head-to-head.72755/

Hyvä että molemmista konsoleista revitään kunnolla tehoa irti. En silti vieläkään ymmärrä tätä Ubisoftin 30fps linjaa vaikka x:llä voitaisiin mennä ylitse?
 
Näköjään tämäkin peli Xbox One X kanssa aivan eri liigassa kuin muut konsolit.

 
Nyt on ilmeisesti mass effect: andromeda saanut x päivityksen.
Eihän siinä sitten kovin kauaa mennytkään :D

Itse pelasin tuon joitakin kuukausia sitten läpi perus pleikkarilla ja hyvä peli se nykyään on kun bugit on korjattu.
Nyt tekisi mieli ostaa boxille tuon päivityksen takia. Jos vaikka citadel ja muutama muu paikka ei olisi samanlaista nykimistä mitä pleikkarilla.
 
Siinä olis nyt sitten vertailua.



Peli toimii samalla 1800p checkerboard resoluutiolla kuin PRO versio ja näyttää suurinpiirtein samalta, mutta pyörii huomattavasti paremmin ainakin pelin alussa, täysin vakaa 30 FPS.
 
Kai tuo massa täytyy uudestaan boxille ostaa. Hintaakin marketplacella vain 8e vielä kolmen päivän ajan.
 
Kai tuo massa täytyy uudestaan boxille ostaa. Hintaakin marketplacella vain 8e vielä kolmen päivän ajan.
Kiitokset vihjeestä. Kävin tämän Xbox X:lle lataamassa ja aloittelin jo eilen hieman tarinaa. En ollut tätä aiemmin pelannutkaan, kun sai julkaisun aikaan aika nihkeän vastaanoton arvosteluissa. Oli nyt itselle kuitenkin ihan positiivinen yllätys ja 8 € hintaan.
 
Tänään on tullut final fantasy 13, 13-2 ja lightning returns. Kaikki x:lle ehostettuina.

Näistä virallisia vertailuja odotellessa, youtubesta ainakin videoita katselin niin frame boostia ei mukana tullut.
 
On tuo ff13 kyllä reippaasti paremman näköinen nyt.
Huomaan selvän eron jo ihan tuben perus näkymässä 720p resolla. En vaan uskalla ostaa kun niin paljon lukenut pelin isoista vaikeustaso piikeistä ja grindauksen tarpeesta. Joo hyvällä strategialla pärjää, mutta en minä mitään suunnitella osaa :D
Aasian versiossa kuulemma on myös easy vaikeustaso. Miksei sitä voinut länsimaiseen versioon laittaa myös.

FF 13-2 ja lightning returns on kyllä tullut pelattua läpi ja salaman paluu iski jopa niin kovaa, että pelasin heti perään uudestaan. Sen saatan vielä ostaa boxillekin.

 
Oho ovat sitten ihan kunnon upgraden tehneet, näytti upealta Xllä.

Eikä pelin vaikeustasoa kannata pelätä, ei siinä mitään vaikeustaso piikkejä ole jos vaan taistelee joka vihollista vastaan joka matkalla tulee vastaan eikä välttele niitä kun ruttoa, toki oikeaoppinen hahmoluokkien käyttö on varsinkin pomo taistoissa pakollista ei se mitään hoksottimia vaadi mikä se oikea tapa on koska peli tarjoaa sinulle vain muutaman vaihtoehdon mitä käyttää kunnes peli on suurimmaksi osaksi läpi, sen voi nähdä sellaisena 20h tutoriaalina. Ainut grindaaminen mitä on tulee sitten endgamessa jos haluaa pahimpia mötöjä voittaa ja päivittää kamoja. Ehdottomasti trilogian paras osa ja suosittelen pelaamaan.

EDIT: Siitä DF testejä, very impressive kuuluu heti videon alussa ja se kertoo parannusten laadusta. FF 13 on 1800p ja kaksi jatko osaa ovat molemmat natiivi 4k.

 
Viimeksi muokattu:
Totanoin, kuulutus kaikille onnellisille Xbox One X omistajille. Jos haluaa ottaa uudesta koneestaan kaiken irti ja hyväillä silmämunia mahtavalla ~4k~60 fps HDR loistolla omien kokemuksien mukaan nettiräiskyttelypeli osastolla yksi parhaista vaihtoehdoista uusi Battlefield V peli.

Kyllä kelpaa meinaa pelailla! On tässä muitakin "ihan kivan näköisiä" nähty ja koettu mutta kyllä tämä on Next Leveliä teknisesti. Viime kesänä pätsätty Battlefield 1 peli joka taannoin jaettiin veloituksetta Gold jäsenille näyttää melkein yhtä kivalta eli jos ei ole varma haluaako laittaa pelimerkkejä BF V peliin hyvä tapa helpottaa päätöksentekoa on lyödä BF1 peli tulille Xbox One X kanssa. Sehän on nykyään kuin "eri sukupolven peli" Xbox One X kanssa.

Kirjoittelin ensisavujen fiilareita eilen hieman pelin omaan ketjuun.
 
Rocket League liittyi myös taannoin 4K kerhoon vaikka ei ehkä sellainen peli ole jossa olisi erityisesti niin väliä. Mutta ei siinä kyllä silmämunat silti tykkää!

Joku ottanut vähän purkkiin miltä näyttää.

 
Pakkasin eilen X koneen Saksan keikalle koska WLAN ei toimi. Pelasin vähän Crackdownia eteenpäin käyttäen S konsolia, oli kyllä aika valtava ero. Itseasiassa taitaa olla suurin ero mitä olen tavannut missään pelissä ikinä S vs X. Noh kyllä se jossain tottakai näkyy kun pikselimäärä ruudussa on 9-kertainen. Peli myöskin pyörii jouheammin X kanssa, tuntuu näppiin napakammalta.

No peli alkuperäiselläänkin olemuksellaan silti ihan loistava ja en tätä telakalle ajatellut huollon ajaksi laittaa. Mutta täytyy sanoa että Crackdown, näillä Xbox One X ehostuksilla haastaa teknisesti ja aivan uusimmatkin videopelit joita kaupassa myydään. Se on aika uskomatonta...jos on muitakin jotka aikoinaan missannut Crackdownin ja X konsoli koristaa TV-tasoa niin suosittelen varsinkin siinä tapauksessa ottamaan savut. Saatat yllättyä! Peliä löytyy varmaan jostain kaverien nurkista kuleksimasta hyvällä tuurilla.
 
Ylös Bottom