Xbox One

Keskustelu osiossa 'Pelaaminen' , aloittajana jryi, 22.05.2013.

Tags:
 1. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Näin kauan siinä meni, mutta tänään tuli viimeinkin kokeiltua. Aika yksinkertaista, appi lataukseen painamalla "asenna" täällä.

  Bluetooth headset tulille puhelimeen, appiin kirjautuminen ja tarkasta että äänilaite on Bluetooth. Tietenkin johdollistakin puhelin headsettiä voi käyttää jos arvostaa parempaa äänenlaatua langattomuuden edelle.

  Kaverille kutua seurueeseen ja TADAAA_näin meillä on langaton headset Xbox One käytössä. Tuli kolmea erilaista testattua, yksi todellinen Vintage vaihtoehto oli legendaarinen PS3 Bluetooth headset. Aika nostalginen fiilis tuli kun tuon puin päälleni, viimeksi on tyyliin TLOU mahtavaa factions moninpeliä painettu menemään tuo päässä. Onhan tuostakin jo aikaa...ei periaatteessa mitään ongelmaa PS3 headsetillä, mutta aika on ajanut jo vähän ohi vähän epämukava korvassa. Xbox 360 vastaava vaikkakin sekin jo aika wanha laite toimi varsin hyvin tähän käyttöön. Kolmas mitä koitin joku perus Nokia Bluetooth, toimi kans ihan fine.

  On tuossa sen verran säätöä että tuskin tulee ihan vakkariin käytettyä, ehkä kuitenkin pidempiin pelisessioihin saatan joskus virittää niin on kiva käydä jääkaapilla ja säilyttää samalla puheyhteyden kavereihin. Eikä pyöri ärsyttävästi johtoa sylissä.

  Appi on vähän tahmee ainakin omassa puhelissa, toisaalta se oli hyvä että pyörii taustalla eli voi vaikka wapissa viestejä lähetellä ja lueskellä jne. Xbox Party chat elää siellä taustalla ja chat toimii.

   
 2. Robotti

  Robotti Member

  Riittääkö Games With Gold -peleissä latauksen aloittaminen siihen, että peli on sitten lunastettu ja ladattavissa koko Gold-jäsenyyden ajan? Eli jos laittaa konsolilla kauppapaikalla latauksen käyntiin ja sitten peruuttaa sen?

  Kysyn siksi, että osa peleistä ei ole niin kiinnostavia, että haluaisin ladata ne koneelle heti. Haluan kuitenkin varmistaa, että saan kaikki talteen.
   
 3. Isaarou

  Isaarou Moderaattori Ylläpidon jäsen

  XBL:
  Isaarou
  PSN:
  Isaarou
  Kyllä. Latausta ei tarvita, eikä välttämättä edes konsoliakaan. Pelit voi käydä lunastamassa tililleen vaikka koneella netistä.
   
 4. Harza

  Harza Member

  XBL:
  Harts4
  Riittää.
   
 5. Miika_-

  Miika_- Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Elitemiikuli
  PSN:
  Miikuli
 6. Zod

  Zod Member

  Kyllä tämä pitää tilaukseen laittaa vaikka nykyinenkin ohjain toimii moitteetta ja paketissa odottaa toinen käyttämätön Bonen ohjain. Tämä tulee sitten suoraan käyttöön eikä hyllyyn pölyttymään. Nähtäväksi jää teenkö tällekkin kevennys operaation eli turhat painot pois. :D
   
 7. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Onse hieno! Mikäli avaat ja otat lisäpainot pois niin ainakin itselleni laittasin samassa yhteydessä metalliset tatit. Voi johtua pelityylistä, tai muuten vaan ohjaimen ja sohvan välistä, tai vaikka että minkä tyyppistä peliä hakkaa. Mutta jos en laita niin itsellä ainakin saattaa tulla perus muovi-tattiin "mutteroitumis ongelmaa" eli siihen varteen tulee sellaisia pieniä monttuja ja ohjaus ei ole ihan niin smooth sen jälkeen äärilaidassa kun on sellainen "rosoinen" Elite ohjaimessahan on suoraan metalli tatit, mutta kaikkiin muihin olen käynyt asentamassa metalliset. Jos tuntuu liukkaalta siihen päälle sitten jokin kumihattu jossa on vähän paremmin kitkaa. Elitestä korjasin bumberit viime viikolla ja samalla sai lisäpainotkin kyytiä.
   
 8. cob84

  cob84 Member

  Nyt on pakko kysyä että mitkä lisäpainot tuossa ohjaimen sisällä on? Itse yhteen normiohjaimeen vaihtanut kuoret enkä huomannut mitään "lisäpainoja"...onko elitessä sitten sellaiset?
   
  MaTapanSut tykkää tästä.
 9. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Vibra moottorit. Ehkä joku tykkää, mutta henk. koht. inhoan niitä. Ensimmäinen asia mitä teen pelissä kuin pelissä on vibran pois päältä kytkeminen. Enää ei välttämättä tarvitse vaivautua :) Elite on vielä vähän painavampi kapistus kuin perus, siinäkin mielessä mukavampi nyt.
   
 10. Dragonfly

  Dragonfly Well-Known Member

  XBL:
  K0RENT0
  PSN:
  Dragoni85
  Oho, erikoinen ratkaisu. Itse tykkään että Xbox Onen ohjaimessa on parhaimmat tärinät mitä missään aikaisemmassa gamepadissa. Osassa peleistä ne on vielä toteutettu niin hyvin, että lisää tunnelmaa toden teolla.

  Foorumilla kirjoittelusi tuntien toki tunnut pelaavan aika paljon kilpailullisia moninpelejä, joka ehkä lajityyppinä kaipaa tärinöitä vähiten. Silti erikoinen ratkaisu, kun tärinät on ohjaimessa niin loistavasti toteutettu.

  Huom. kaikki tärinämoottorin poistoa miettivät, tärinän voimakkuutta voi säätää myös Xboxin asetuksista: https://support.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/change-controller-vibration
   
 11. j0rtsu

  j0rtsu Member

  Vai että lisäpainot pois... melkoisia risuranteita. :D
   
 12. Zod

  Zod Member

 13. Robotti

  Robotti Member

  Voiko Game Passia ja EA Accessia maksaa Storessa Xbox-rahakorteilla?
   
 14. Uuha

  Uuha Member

  Mikä on, kun latausnopeus vaihtelee suuresti ja yleisesti on paljon hitaampi kuin hitaan yhteyteni tavanomainen nopeus? Toinen ongelma on, että kun jättää yöksi lataamaan, useammin kuin toimii käy niin, että jostain syystä lataus on keskeytynyt. Vaikka yhteys Liveen toimisi, heittää herjaa, että yhteytesi on liian hidas lataukseen, yrittää vuorotellen kaikkia latausjonon kohteita. Vain konsolin uudelleenkäynnistys mahdollistaa latausten jatkamisen. Toisentyyppinen ongelma on se, että yhteys Liveen häviää yleensä muutaman tunnin jälkeen. Ei saa yhteyttä takaisin. Tämä johtuu ilmeisesti huonosta TeleWell-modeemista. Ja Teliakin on paska, kun joka vuorokausi hukkaa nettiyhteyden useita kertoja muutamaksi sekunniksi. Tämä alkoi huoltokatkon jälkeen, jossa piti parantaa yhteyksiä, ei huonontaa.

  Ja mistä lähtien on alettu vaatimaan salasanaa ilmaisten (GwG) Xbox 360 -pelien ostotapahtumassa? Todella ärsyttävää! En ole muuttanut asetuksia, ennen ei vaatinut salasanaa.
   
 15. Dragonfly

  Dragonfly Well-Known Member

  XBL:
  K0RENT0
  PSN:
  Dragoni85
  Kuulostaa toden totta siltä, että modeemissasi tai nettiyhteydessäsi noin muuten on vikaa. Onko Xbox langattomassa verkossa? Oletko kokeillut piuhalla?

  Games with Gold -pelien lataaminen ei pitäisi vaatia erillistä salasanaa. Xbox 360 -pelien lataaminen vaatii kyllä luottokortin tietojen lisäämistä Xbox-tilillesi "ostotapahtumaa" varten, muttei salasanaa.
   
 16. Pirate fin

  Pirate fin Well-Known Member

  Tuntuu muuten paljon sulavammalta tuo käyttis, kun laittaa asetuksista tuon "smooth transitions" asetuksen pois päältä (tai, sitten kuvittelen vain) :D

  Settings > Personalization > Theme & Motion > Smooth Transitions.
   
  Viimeksi muokattu: 30.03.2018
 17. cobalos

  cobalos Well-Known Member

  XBL:
  cobalos
  PSN:
  cobalos
  Tulipahan tämäkin todettua. Eli Boxin käyttöjärjestelmässä on bugi saavutukset-välilehdessä, kun painat guide-nappulaa. Se kohta jossa vertaat omia kuukauden aikana saatuja saavutuspisteitäsi kaverilistaasi ei ymmärrä (ainakaan minun kohdallani), että olen saanut yli 4995 gamerscorea/kk. Oikeasti pojoja pitäisi näkyä lähes 6000... :rolleyes:
   
 18. Dragonfly

  Dragonfly Well-Known Member

  XBL:
  K0RENT0
  PSN:
  Dragoni85
  Vaikuttaa yksittäiseltä bugilta. Omalla kaverilistalla on useampi mennyt yli 5000 pisteen ja olen joskus harvoin päässyt niihin lukemiin myös itse. Hyvin osaa laskea pisteet yli viiden tonnin.
   
 19. Shimmys

  Shimmys Member

  XBL:
  Shimmys
  PSN:
  Shimmys
  Kiitos vinkistä. Täällä hävisi valikkojen tahmaaminen kokonaan, kun otin tuon asetuksen pois päältä.
   
 20. Miika_-

  Miika_- Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Elitemiikuli
  PSN:
  Miikuli
  Nyt on konsolia testailtu taas ja tuntuu että S mallin on entistä parempi, käyttöliittymän sekavuudesta huolimatta uuteen tottui äkkiä ja kaikki oli sujuvaa. Game pass on kyllä mahtava ominaisuus ja HDR toistuu myös konsolilla hyvin sekä sitä tukevissa peleissä ja UHD elokuvissa, kyllä tämä on edelleen 10/10 konsoli.
   

Jaa tämä sivu