Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa)

Vastaus: Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa)

GT5 lähtenyt blahdvd:stä tulemaan 25.11 eikä peliä näy :mad: Nyt voi jo kai olla varma että peli on hukkunut jonnekkin, ilmoitanko tuosta blahille vai minne?

Miten helposti ne laittaa uuden pelin tulemaan? Pitääkö näiden kanssa yleensä tapella? Reilu 50 peliä tilailtu ulkomailta ja eka kerta kun käy näin.. :)
Onko tuo Blahdvd brittiläinen firma? jos, niin jotain pientä "jouluruuhkaa" sielläpäin taitaa olla, itse tilasin thehutista pelin 26.11 ja tänään vasta tuli. Samana päivänä play.comista tilattu peli ei ole vieläkään tullut.
 
Vastaus: Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa)

Kysyn nöösiltä ihan mielenkiinnosta jos jaksat vastailla; miten paljon tarjouksia kultapossuille (ja ylemmille luokille) tulee, etenkin pelien osalta? Ja miten isoja?
Ainakin hopea-asiakkaalle tuntuu jäävän tasolle "saat (tulevan) max payne 3sen hintaan 52,95e, muut 69,95e". :D Vaudeh..

Jo tohon hopeaan tuli tilattua omasta mielestä paljon, niin kultaan saisi ihan törkeästi saisi vielä enemmän. Ja penteleet menevät nollaamaan tuon vuosittain? Sitä vaan, et kovinko usein tämmösiä tarjouksia muka esiintyy. Ei sillä, ettäkö tuo mainittu tarjous itseä kiinnostaisi mut.. :)

Vastaan tänne, ettei tuo alkuperäinen ketju sotkeennu.

Jotain esimerkkejä tämänhetkisistä tarjouksista:
BD (ja BD+DVD) ennakkovarauksia 19,95€ tai 14,95€
Bokseista aleja esim. 24 - kausi 7 (Blu-ray) 44,95€ (normaali hinta: 59,95€)
Kausi 8 on 52,95€, normaali 59,95€
Mr Bean - Complete Collection (12-disc) 49,95, normaali 69,95€
Sopranos kausi 1 (Blu-ray) 19,95€, normaali 49,95€
Taru Sormusten Herrasta: Kaksi Tornia - Collectors Edition (5-disc) 16,95€, Norm. hinta: 39,95€
Kuninkaan paluu on saman hintainen CE:nä.

Peleissä näyttäisi olevan 34 tarjousta, joista 15 on noita ennakkotilausten/juuri julkaistujen 52,95€. Joskus tulee noita DJ-hero 2:n ~30€ kaltaisia tarjouksia.

Uusien pelien tilaaminenhan on tuolta kalliimpaa kuin VPD:n ja verkkiksen suoratoimitukset, joskin Discshopista tulee lähes poikkeuksetta julkkariksi/ennen. Monissa "ei ale" jutuissa hinta pyörii varmasti aikalailla samoissa kuin muillakin kotimaan toimijoilla, mutta nopeus on omaan mieleeni.

Näistä on vähän vaikea sanoa mikä hinta on halvempi timantilla kuin muilla tasoilla, koska muiden hintojahan ei pääse näkemään.

Taso ei periaatteessa nollaannu. Tänä vuonna hankittu taso säilyy ensi vuoden loppuun asti. Saman verran on aikaa "ansaita" jäsenyystason jatkuminen seuraavallekin vuodelle. Eli jos on timanttiasiakas vuonna 2010 niin taso putoaa vasta 2012 alusta jos ei ole tuhlaillut rahojaan tarpeeksi vuoden 2011 aikana. Pisteet nousevat myös nopeammin platina ja timanttiasiakkailla joten tason säilyttäminen on helpompaa.

Itse menin viimevuoden platinalla ja tänävuonna timantti tuli täyteen jo syksyllä vaikka en ole edes keskittänyt mitenkään ostoksia.

**Tämä ei ollut maksettu mainos, enkä ole tekemisissä mainittujen yritysten kanssa muuten kuin asiakassuhteen kautta** :D
 
Vastaus: Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa)

Oletan että ensimmäisen sivun taulukko pitää edelleen paikkansa, eli jos tuttava tilaa shopto.netistä vaikkapa Wii - bundlen (266 posteineen) niin tulli ei kiinnostu paketista rahankeruumielessä? Ei siis tullimaksuja, entäs alv-erotuksia tms, taulukon mukaan ei ilmeisesti pitäisi tulla.

Toinen kysymys, ilmeisesti johdon väliin riittää adapteri (Iso - Britanniassa taisi olla erilainen pistoke, entä voltit?) vai saako Wiistä vaihdettua peräti koko virtajohdon?
 
Vastaus: Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa)

Kaverille tilasin VPD:n Ahvenanmaan varastosta 8.12 50€ PSN kortin ja BC2 Ultimate Editionin. Molemmista tuli sinä päivänä viesti, että "maksettu, lähetetty". Hinta yhteensä oli yli 43€ joten piti tehdä kaksi tilausta. Sivuilla lukee myös, että samalle asiakkaalle toimitetaan vain yksi tilaus päivässä. PSN kortti tuli viime viikon maanantaina eli 13.12, mutta tätä toista peliä ei ole vielä kuulunut. Veikkaan, että jouluruuhkan takia on myöhässä, mutta milloin kannattaa kysellä jos ei ala kuulua?

Ja oudointahan tässä on mielestäni se, että kun tilasin 2 tuotetta samaan aikaan, toinen tuli 13.12, toinen ei ole tullut vieläkään.
 
Vastaus: Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa)

Moro kaikille,

varmaan moni on tilaillut pelejä Play.comista ja varmaan aika monelle on joskus käynyt niin ettei peli olekkaan saapunut ajallaan/ollenkaan. Itsellä kävi nyt niin ensimmäistä kertaa kymmenien ja taas kymmenien tilausten jälkeen.

Niinpä haluaisin nyt kysyä että oletteko saaneett uutta tilalle/rahojanne takaisin ja jos olette niin millä aikataululla yleensä. Itsellä Red Dead Redemptionin tilaus Playsta tapahtui 24.11.2010 viestiä laitoin heille saapumattomasta tuotteesta 17.12.2010, "missing item claim" lomakkeen skannasin ja lähetin heille 20.12.2010 ja sen jälkeen ei ole kuulunut mitään? Ymmärrän että joulu hieman hidastaa asioiden kulkua, mutta olisi mukava kuulla kohtalotovereiden kokemuksia Play.comin toimivuudesta näissä asioissa? Saanko peliäni koskaan?
 
Bileile: Muutama vuosi sitten suht. lyhyen ajan sisään kaksi peliä viipyi matkalla niin pitkään, että ehdin raportoida kadonneiksi. Lopputulos oli, että kumpaakin peliä saapui lopulta kaksin kappalein. Ensimmäisellä kerralla jaksoin vielä kiltisti palauttaa duplikaatin Play.comille, toisen pidin itselläni vaivanpalkkana odottelusta ja säätämisestä.
 
Vastaus: Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa)

Niinpä haluaisin nyt kysyä että oletteko saaneett uutta tilalle/rahojanne takaisin ja jos olette niin millä aikataululla yleensä.
Viime jouluna jäi tuolta yksi peli matkalle. Lähti 13.12 ja 18.1. kävin tilauksen statukseksi merkkaamassa että ei saapunut. Mitään sen kummempaa ei tuolloin tarvinnut tehdä; uusi lähti matkaan 19.1. ja saapui ihan normaalisti siitä joku viikon verran etiäpäin. Ensimmäisestä ei vielä tänä päivänäkään ole mitään tietoa. Ihan hyvä maku jäi koko prosessista, vaikka itse tapahtunut vähän harmittikin.
 
Vastaus: Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa)

Mitenkäs on pelit saapunut joulun aikaan/jälkeen gamestationista (game-puljut), tai ylipäätään rittein saarilta? Play.comin toimitusajat nyt hakee vertaistaan, mut viimeksi tais tulla g-stationilta Borderlands GOTY kolmessa päivässä perille. Tämä uusin tilaus toimitettu 15.12.

Lisäkutkua tuo Halo Reachin LE, jota eivät toimita muka tänne, mutta meni läpi ja muka postittaneetkin sen siinä samassa. Osoitetiedot kaikki kunnossa jne., ettei ole sen takia mitään sählinkiä tullut tuon takia. Joskus tuo jo herjasi ostoskorissa, etteivät toimita painon&koon takia UK:n ulkopuolelle, mutta tosiaan nyt ei mitään.
 
Vastaus: Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa)

Zavvi lähetti 12 päivä Splatterhousen PS3:lle eikä peliä näy. Tilasin kaksi peliä samalla kertaa ja toinen peli saapui vähän yli viikossa. Viimeksi kun tilasin kaksi peliä samalla kertaa niin toinen peli hävisi jonnekin. Yhteensattumaa vai kirous?

Splatteria ei myöskään voi muka toimittaa UK:n ulkopuolelle, mutta ainakin toimitettu sähköposti tuli. Saas nähä kuinka käy..

Zavvin sivuilta lainattu: Due to the adverse weather conditions being experienced throughout the UK our postal service providers are experiencing delays. The current weather conditions are affecting both UK and international deliveries.

Selittänee varmasti useammankin pelin myöhästelyn syyn..
 
Vastaus: Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa)

Avautuminen netAnttilasta:

Marraskuun lopussa lähetin asiakaspalveluun kyselyä, että onko Mafia 2 CE suomi- vai brittiversio, koska minulla oli aiemmin tuo suomiversio. 1,5 viikon kuluttua saapuu vastaus, että on suomiversio. Päätin siis tilata anttilasta, vaikka briteissä olisi maksanut 23e.

Joulukuun alussa laitoin tilauksen ja sivuilla mainitaan toimitusajaksi viikkoa. Peli saapuu kahden viikon kuluttua. Avasin tuon metallisen kotelon ja siitä oli kiinnityssysteemi mennyt paskaksi ja kotelo jäi kahdessa osassa käsiini. Samana päivänä menin vielä postiin laittamaan asiakaspalautuksen. Tuosta ei ollut mitään kuulunut yli viikkoon, joten soittelin sinne ja sanottiin ettei tätä ole vielä käsitelty sekä kerrottiin ettei tuotteelle ole mitään saatavuutta. Joulun jälkeen soitin asiakaspalveluun uudestaan ja kerrottiin, että siitä on lähetetty kirje minulle ja sanottiin ettei saatavuutta ole. Tänään tuli kirje, jossa lukee, että tuotteet ovat loppuneet varastosta. Kirjeessä ei ole mitään puhelinnumeroa tai sähköpostia, johon voisi ottaa yhteyttä tapauksesta. Asiakaspalvelussa kukaan ei tiedä mitään....

Seuraavaksi taidan kuluttajavirastoon lähteä soittamaan tästä, kun ei anttila voi tehdä vittuakaan tämän asian eteen. Haluan siis tuon pelin, kun kerran sen olen tuolta tilannut. Ihmetyttää myös se, että mitä tekevät tuolle palautetulle tuotteelle, jos ainoa virhe on tuo kiinnitysjutun hajoaminen. Tietääkseni minulla on kuitenkin oikeus saada tuote, kun sen olen kerran tilannut.
 
Vastaus: Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa)

Joulukuun alussa laitoin tilauksen ja sivuilla mainitaan toimitusajaksi viikkoa.
Noin viikko. Omien kokemuksien mukaan tuo lupaus pitää aika hyvin.

NetAnttilan kanssa kannattaa hoitaa palautukset käymällä paikallisessa Anttilassa, niin ei jää epäselvyyksiä. Jos olet lähettänyt tuotteen takaisin olettavat tietenkin, että se ei kelpaa -> hyvittävät maksetut rahat tai laskun. Palautusosaston kanssa jouduin kerran asioimaan kun tilatussa miniläppärissä oli näytössä kuolleita pikseleitä, vein lähimpään anttilaan ja sovittiin miten homma etenee ja aikanaan postissa tuli uusi kone. DS:n sain vaihdettua suoraan myymälässä kun heillä sattui olemaan samanlaisia hyllyssä.
 
Vastaus: Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa)

Tiedotusmuotoinen asia! Eli Vaikka Zavvin sivulla lukee Splatterhousen kohdalla
*Unfortunately this product cannot be shipped outside of the UK* niin ilokseni voin ilmoittaa, että peli saapui tänään uuteen kotiinsa. :)
 
Vastaus: Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa)

He jotka ovat tilanneet pelejä ennakkoon Cdonista niin ovatko pelit saapuneet hyvissä ajoin, vai joutuuko kauankin odottelemaan? Kokemuksia?
 
Vastaus: Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa)

He jotka ovat tilanneet pelejä ennakkoon Cdonista niin ovatko pelit saapuneet hyvissä ajoin, vai joutuuko kauankin odottelemaan? Kokemuksia?

Yleensä on tullut julkaisupäiväksi, mutta joskus menee julkaisupäivästä viikko, että peli saapuu kotiin.
 
Vastaus: Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa)

^^Dragon Agen CE:n tilasin julkkariksi todella ajoissa ja saapui jokunen päivä julkkarin jälkeen.

Nyt on muuten alkanut taas Zavvista lähteä tavaraa liikkeelle pitkän tauon jälkeen. Eihän sieltä olekaan kuin joku kymmenenkunta peliä tulossa. Missähän ihmeen välissä niitäkin ehtii pelata :D
 
Vastaus: Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa)

Mitenkäs on pelit saapunut joulun aikaan/jälkeen gamestationista (game-puljut), tai ylipäätään rittein saarilta? Play.comin toimitusajat nyt hakee vertaistaan, mut viimeksi tais tulla g-stationilta Borderlands GOTY kolmessa päivässä perille. Tämä uusin tilaus toimitettu 15.12.

Lisäkutkua tuo Halo Reachin LE, jota eivät toimita muka tänne, mutta meni läpi ja muka postittaneetkin sen siinä samassa. Osoitetiedot kaikki kunnossa jne., ettei ole sen takia mitään sählinkiä tullut tuon takia. Joskus tuo jo herjasi ostoskorissa, etteivät toimita painon&koon takia UK:n ulkopuolelle, mutta tosiaan nyt ei mitään
.

No sieltä se "putkahti", päivää myöhemmin kuin olin ehtinyt lähettää kyselyä gamestationille. Tässä se hauskin juttu; pienikokoinen paketti oli tungettu normaalikokoiseen postilaatikkoon niin, että sain kiskoa hartiavoimin sitä siitä irti. Noh, onneks jakaja ei ollut saanut hajotettua laatikkoa, mut hyvin lähellä - niin pirun tiukassa tuo oli.

Eli vähän outoa, Halo Reach LE saapui kuin saapuikin merten takaa ganalim barttal, joten täytyy jatkossakin kokeilla isompia editioneja. Irtoshan tuokin luckygamerilla hintaan 15£.

Amazonin postikuluton lähetys tuli "ilmiömäisesti" 4-5 pv:ssä. Toinen kotelo paskana, mut edelleen olen sitä mieltä et nuo pahvit suojaa jopa enempi kuin todella löysä ja väljä kuori.
 
Vastaus: Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa)

Voisin kirjoittaa tämän tänne:

Eli, kaverini kertoi tänään koulussa tilanneensa joskus kuulokkeet (PC) jostakin nettikaupasta (ei muistanut puljua). Kuulokkeet olivat kuitenkin myöhästyneet pahasti, mutta puljusta ei koskaan ilmoiteltu kaverille kuulokkeiden tilanteesta. Lopulta kuulokkeet löysivät tiensä perille. Paketissa oli kauhea määrä styroxia (normaalia toki) ja kuulokkeet löytyivät myös. Mitään kuittia ei paketissa ollut. Sen sijaan paketin pohjalta löytyi Suffeli -suklaapatukka. Pahoitteluna paketin myöhästymisestä kai. :D Onkos vastaavia tapahtunut kellekkään? (En ole koko ketjua lukenut läpi.)
 
Vastaus: Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa)

Jos tilaan Killzone 3:n brittien puolelta niin sisältääkö peli Suomitekstitykset? :eek:
 
Vastaus: Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa)

Jos tilaan Killzone 3:n brittien puolelta niin sisältääkö peli Suomitekstitykset? :eek:
Ehkä, ehkä ei, saattaa olla. Riippuu siis täysin SCEE:stä ja siitä, kuinka monta eri versiota tällä kertaa pelistä julkaisevat. Killzone 2:n kohdalla versioita riitti, ja vain yhdessä taisi olla lokalisointi myös suomeksi.
 
Ylös Bottom