Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Zombi(U)

Vastaus: ZombiU [Wii U]

Mikä? Linkkisonta? Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa...
Ihan siisti video.
 
Vastaus: ZombiU [Wii U]

Tietty tässä vaiheessa vähän vaikea muuta kirjoitella kun se mitä netistä löytää("linkkisonta":)), kun julkaisuun täysi kuukausi :D
Linkki linkiltä kyllä tuntuu aina paremalle, liike tuntuu olevan avainasemassa, "run or die"...

Jollei nyt aivan täystyrmäystä saa arvosteluissa niin lähtee julkaisupäivänä kainaloon, nuo pari viimeisintä videota varmisti tämän
 
Vastaus: ZombiU [Wii U]

Jatketaan linkkien jakoa, tällä kertaa pidempi pätkä. Sisältää pidemmän pätkän peliä, joten kai tämä jollekkin alkaa olemaan jo spoilerin puolella. Joten omalla vastuulla klikkaus, pätkä kyllä nostaa taas kerran mukavasti hypeä :)

ZombiU Quickplay - YouTube
 
Vastaus: ZombiU [Wii U]

Ilmeisesti ensimmäinen review joka tehty ZombiU:sta, Official Nintendo Magazine oli rankannut 92 pojon arvoiseksi ;)
 
Vastaus: ZombiU [Wii U]

Gamespot taas arvioi 4.5/10, katsotaan millaisena jatkuu arvostelujen pisteet.

Gamespot ZombiU Review 4.5/10 - YouTube

Edit: Tuli ajatuksella nyt katsottua tuo video läpi, niin selvästi paistoi läpi että arvostelija olisi halunnut zombiräiskinnän, ZombiU:han on selviytymiskauhu. Mutta tosiaan katsellaan mitä muut arvostelijat on mieltä, huomenna samaan aikaan ollaan varmaan viisampia ja saadan arvostelujen keskiarvo kohdilleen.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: ZombiU [Wii U]

Minä en koskaan katso Gamespotin arvosteluja. Aina haukkuvat kaikki Nintendo pelit.
 
Vastaus: ZombiU [Wii U]

Näköjään joku epäilee koko videota feikiksi :D Gamespotin sivuilla ei kyllä ole koko ZombiU:n arvostelua, vaan ainoa mitä löytyy on youtube-arvostelu. Fanboyt ei ainakaan youtubessa riehumisen perusteella paljon arvostaneet, no eiköhän tämä tästä selviä:)
 
Vastaus: ZombiU [Wii U]

Ei yllätys että ZombiU jakaa arvostelut kahtia. Ikävä kyllä kaikki ei "ymmärrä" että tämä ei ole puhdas zombin paukuttelu. Itseäni ei arvostelut suuntaan tai toiseen käännä, tämä peli on suurin syy ostaa kone julkaisussa.
Tosin Edge antoi pelille 7 joka on kuulemma jo kova sana. Tiedä sitten, Gafista tieto bongattu. Day 1 ja niin edespäin :)
 
Vastaus: ZombiU [Wii U]

Ei yllätys että ZombiU jakaa arvostelut kahtia. Ikävä kyllä kaikki ei "ymmärrä" että tämä ei ole puhdas zombin paukuttelu.

Vaikea sitä on tosiaan RE1:stä ja RE2:sta pelata samaan tyyliin kuin Doomia ja sanoisin että kuolema korjaa aika nopeasti:D
 
Vastaus: ZombiU [Wii U]

Jakaa ainakin mielipiteet erittäin voimakkaasti: arvosanat kaikkea 4.5:n ja yli ysin väliltä. Mielenkiintoista...
 
Vastaus: ZombiU [Wii U]

Mielenkiintoista tosiaan tuo pisteiden raju hajonta. Ilmeisesti saisi monen arvoistelijan mielestä olla enemmän panoksia, joten helposti menee pelkäksi krikettimailan heilutteluksi. Toisten mielestä tämä taas positiivinen asia, jolloin pelaaja tuntuu olevan alivoimainen jatkuvasti. Moninpeliä itse ei tule varmaankaan pelattua, joten nyt täytyy hieman miettiä mitä tämän kanssa tekee. Pidin kyllä kovasti RE1:n ja RE2:n tunnelmasta, jolloin ei kuulaa voinut rajattomasti laittaa menemään, ZombiU menee luultavasti samaan kategoriaan pelimekaniikan kanssa.

Batman + NSMBU olisi tietysti houkutteleva "varma valinta":rolleyes:
 
Vastaus: ZombiU [Wii U]

Mitä enemmän tästä lukee sen kiinnostavammaksi peli muuttuu. Peliä pitää selvästikin pelata oikealla asenteella eli pelko persiissä ja varoen kaikkea liikkuvaa. Niinsanottu Guns Blazing -taktiikka ei tässä pelissä taida toimia. Julkaisupäivän oma valinta on todennäköisesti Arkham City, mutta toivon pelin myyvän vähintään sen verran että jatko-osan valmistelu voidaan aloittaa. Tässähän voisi käydä Red Steelit eli ykkönen on lupaava esittely laitteen ja pelin ominaisuuksista ja jatko-osa sitten räjäyttää pankin.
 
Vastaus: ZombiU [Wii U]

Tässähän voisi käydä Red Steelit

Se, miten tämä ei käynyt jokaisella pelaajalla mielessä heti pelistä kuultuaan hämmästyttää minua. Ubisoft + hc-peli julkaisussa + "hyödyntää konsolin ominaisuuksia hienolla tavalla" + valtava hype ilman että ennakoissa kauhean moni ehtii sanomaan pelistä mitään konkreettisesti jne. jne., kyllä tässä aika moni asia muistuttaa tietystä toisesta pelistä. IGN:n arvostelun luettuani totesin jo "I told ya...", mutta se erohan tässä on, että tuntuu jakavan mielipiteet vielä rankemmin kuin RS aikanaan :eek:
 
Vastaus: ZombiU [Wii U]

Tämä Polygonin tiivistys vaikuttaisi ainakin meikäläisen mielestä todella lupaavalta:

ZombiU won't be for everyone. It's difficult. It's dark. It deftly juggles genre conventions to do the unexpected. And it's exactly the kind of title that gamers have come to expect from new console launches, the kind of game that makes new console launches exciting. ZombiU feels developed outside of blockbuster considerations, but it isn't a cheap, throwaway game. And more importantly, it shows that third parties can make good, unique games on Nintendo's new hardware

Arvosanaksi nakkasivat tosiaan kasin.


Onhan tämä kieltämättä jakanut paljon mielipiteitä, ja saanut osakseen jopa aika kovaa kritiikkiä, mutta ainakin itse olen vielä hyvinkin toiveikkaana. Peli eroaa aika lailla siitä kuuluisasta harmaasta massasta, ja sen takia tämä on ollut alun alkaenkin todella kiinnostavan oloinen nimike. Kuten arvosteluista on voinut päätellä, niin peli vaatii varmasti oikeanlaisen asenteen myös pelaajalta, jotta siitä pystyy nauttimaan. Jos odottaa jotain helppoa ja kevyttä zombie räimettä, niin silloin tämmöinen raadollisen vaikeaa selviytymiskauhua tarjoava tapaus saattaa tuntua todella karvaalle kalkille.
 
Vastaus: ZombiU [Wii U]

Itse asiassa nyt piti vähän enemmänkin muistella Red Steeliä ja kyllähän tämä vaikuttaa ihan samalta tilanteelta. Previewssa mainostajien & hypen ruokkimiseksi IGN kertoo että peli vaikuttaa paremmalta kuin alunperin, vain lytätäkseen sen arvostelussa. Yleisesti peli jakaa mielipiteet, toiset vihaavat sitä ja toiset nauttivat siitä, kertoen että peli vaatii vain oikeanlaisen asennoitumisen esim. kontrolleihin. Jos ette usko minua, niin lukekaa huviksenne täältä löytyvää vanhaa Red Steel -topikkia ;)

Saas nähdä mitä Ubisoft keksii seuraavan Nintendo-konsolin julkaisuun :D
 
Ylös Bottom