Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Halo: Reach

Vastaus: Halo: Reach

Onkos kampanjassa jonkainlainen "nightvision" kun tuossa paavin laittamassa campaign videossa ollaan pimeässä ja, no näyttäs että siinä olisi nightvision käytössä. En siis ole lukenut pelistä käytännössä mitään sillä haluan itse löytää kaiken aluksi minkä löydän tai älyän ilman että etsisin foorumeilta apua. Ja huomenna sitten tulisi peli postiin ja pääsisi pelaamaan pitkän odotuksen jälkeen.

Onhan tuossa yönäkötila, tosin vain kampanjassa / firefightissä.

Harmittaako ketään muuten dual wieldauksen/akimbon poisto? Itse en tuossa aikasemmin niinkään ominaisuuden puuttumisesta välittänyt tai siitä edes kummemmin pitänyt, mutta kyllä se perhana sentään vaan on hieno systeemi Halo 3:n kampanjassa, kun eilen tuli viimeistä kertaa ainakaan toistaiseksi tahkottua. Tuntuma on mielestäni erinomainen, jopa paras ensimmäisen persoonan tuplapyssyttely mitä videopeleissä ylipäätään on.

Ei harmita tippaakaan. Halo 3:ssa tuota ei tullut käytettyä kuin todella harvoin. Käytännön hyöty on esimerkiksi kahden pistoolin käyttämisessä todella minimaalinen, jos sellaista edes on, kun otetaan huomioon, ettei kranaatteja voi käyttää. Olihan noiden kanssa ihan kiva kikkailla, mutta ei sitä tosissaan pelatessa tullut käytettyä tupla-aseita käytännössä koskaan.
 
Vastaus: Halo: Reach

Toki voi mennä, kunhan ei ole modattu laite. Normi-konsolissa ei tunnetusti piraattipelit toimi.. Sitä en tiedä milloin online-puoli virallisesti "avautuu" (vai onko jo?)..
 
Vastaus: Halo: Reach

Saahan sillä pelata, mutta kaikki statsit yms. tais vaan nollaantua huomenna.
 
Vastaus: Halo: Reach

Kyllähän tuonne Liven puolelle uskaltaa jo seikkailla. Itekin tuli otettua moninpeliin tuntumaa, ja varsin hyvältä maistui. Ensimmäisen matsin pistin nauhallekin:
[video=youtube;pnsUdzbol94]http://www.youtube.com/watch?v=pnsUdzbol94[/video]
 
Vastaus: Halo: Reach

Ensimmäisen matsin pistin nauhallekin:

On se kova.

Kyllähän nämä hehkutukset saavat taas pitkästä aikaa kiinnostumaan räiskinnästä. Normaalisti genre ei uppoa, mutta Halossa on sitä jotain, varsinkin co-oppina. Ja ehkäpä tuota jaksaisi taas pitkästä aikaa jauhaa netissäkin.

Toisaalta jonossa olisi Read Dead Redemption, Batman: AA, Resident Evil 5, Civilization: Revolution, GTA: Episodes of Liberty City, InFamous ja Fable II, mutta ehkä jos sittenkin pistäisi tilauksen Gigantin kautta menemään. Mistä vain sitten löytyisi aikaa?
 
Vastaus: Halo: Reach

Kiitos tästä videosta. Frenzyllä on aina mukava aloittaa. Haulikko vaikutti mukavan tehottomalta vähänkin kun oli etäisyyttä. Hologrammi oli melko hämäävä, tuli ihan Halo 3:n laginen peli mieleen, ota nyt jatkossa selkoa ammutko holoa vai lagaako vihollinen. Nyt on helpompi odottaa huomista.
 
Vastaus: Halo: Reach

Oli muuten yllättävää, kun Liveen Reachissa kirjautuessa Bungie muisti 2000 krediitillä, syyksi ilmoitettiin "for being such a great fan". Millähän perusteella tuo tuli?

Tuo Legendary Editioniin kuuluva kommenttivideo on nyt katsottavissa Waypointin puolella. Niin joo, ja tuo Firefightin Score Attack on melkoista menoa. Grunteista jaskojen kautta brutuksiin, skirmishereihin ja lopulta eliitteihin. Yksin. Muikeeta menoa!
 
Vastaus: Halo: Reach

Näytti Sword base ottaneen hieman hittiä sitten betan, eihän tässä sentään tuhoutuvia ympäristöjä ole?

Onkos porukat jo uutta forgea kokeilleet?
sillä saa varmaan aika muikeita kenttiä aikaan.

Harmi vain ettei posti tuonut tänään, huomenna kun on niin tiukka aikataulu ettei ehdi kuin pari tuntia kokeilemaan:(
No, pari ylimääräistä vapaatuntia varmaan missään tunnu:rolleyes:
 
Vastaus: Halo: Reach

Tuo Legendary Editioniin kuuluva kommenttivideo on nyt katsottavissa Waypointin puolella.

Saako tuon myös jostain imutettua vai onko pakko katsoa waypointin kautta? Eikös se pitänyt tulla ladattavaksi bungien sivuilta legendaryn omistajille?
 
Vastaus: Halo: Reach

Saako tuon myös jostain imutettua vai onko pakko katsoa waypointin kautta? Eikös se pitänyt tulla ladattavaksi bungien sivuilta legendaryn omistajille?

En ole tuosta latausvaihtoehdosta tietoinen. Ainakaan toistaiseksi videota ei voi katsoa muualta kuin Waypointista suoratoistamalla.
 
Vastaus: Halo: Reach

Nyt on helpompi odottaa huomista.

Aa, meikällä päinvastoin. Odotus on ihan jumalaton ja aion tirskauttaa itkua jos peliä ei postilaatikosta huomenna löydykään. Tarkoitus oli olla mediapimennossa mutta tänään ja eilen hype on noussut niin mahdottomiin korkeuksiin, että on yksinkertaisesti täytynyt imeä itseensä kaikki Reachia koskeva, eikä popen FFA-video auttanut asiaa ollenkaan.
 
Vastaus: Halo: Reach

Falcon down!
[video=youtube;JYedOdsYNpw]http://www.youtube.com/watch?v=JYedOdsYNpw[/video]
 
Vastaus: Halo: Reach

Perjantaina peli on lähtenyt tulemaan ja toivottavasti tulee tänään postiluukusta.

Yritän olla täydessä pimennossa koskien kampanja, mutta vaikeaa se on. Moninpeliä tuli pelattua aika paljon betassa ja pidin siitä paljon. Taitaa MW2 jäädä kaappiin homehtumaan. Se onkin sitten kiireinen ilta tulossa, kun täytyy keretä testata sekä kampanjaa että liveä. Odotukset ovat korkealla!
 
Vastaus: Halo: Reach

Pitääkö tässäkin uhrata noin pari lippaallista ammuksia jokaiseen vastaantulevaan keskikokoiseen tai suurempaan mörkkiin ennen kuin ne putoavat - samalla tavalla kuin muissa Halo-trilogian peleissä?
 
Ylös Bottom