Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Shadow Of The Tomb Raider - Mayojen mailla

Fabre#4

Well-Known Member
Genre: Kolmannen persoonan toimintaseikkailu, open world
Alustat: Playstation 4, PC, Xbox One
Julkaisupäivä: Syyskuun 14. 2018

 
Laran seikkailut jatkuvat ilahduttavan pian syyskuussa. Playstation Accessin kundit ovat päässeet kokeilemaan peliä ja sen pohjalta jakavat ajatuksiaan. Myös GamesRadarin porukka jakaa jo tässä vaiheessa muutaman vinkin, mitä tulevasta pelistä tulee tietää. Tykkään itse kesästä paljon, mutta syyskuu saa omasta puolestani tulla nopeasti, jotta pääsen tätä julkaisupäivänä pelaamaan.



 
Maya kulttuuri! Kyllä kelpaa, laran seikkailut muutenki uppoaa, jatkuva "huh melkein kuolin" tilanteita, kiipeilyä, tutkimista, puzzleja, seikkailua! Pahasti vaan just spiderman aikoihin julkaisu, joutuu sen takia siirtämään. Aikasemmat pelannut ja ostettu halvalla tarjouksesta, tämä on varma ostos sitten joskus.
 
Pahasti vaan just spiderman aikoihin julkaisu, joutuu sen takia siirtämään.

Joutuu kyllä ostamaan syyskuussa molemmat :D Sen verran paljon odotan molempia, ettei vaan voi jättää myöhemmäksi. Ja kun sitten myöhemmin tulee se Red Dead Redemption 2...

Itsekin tykkään Maya-kulttuurista valintana tähän. Rohkeasti vaan mahdollisimman erilainen kahteen edelliseen verrattuna ja päästään ihan erilaiseen ympäristöön. Edellinen osa oli hyvä pelinä kaikin puolin, mutta olihan se lähes jatkuva lumimaisema vähän sellainen, että vaihtelua olisi saanut olla enemmänkin. Nyt varmasti on kaikenlaista, kun Maya-kulttuuri sen mahdollistaa. Siihen lisäksi taas uusia taitoja oppinut Lara ja mahdollisuus pelailla hiippailevammin, jos niin haluaa, niin kyllähän tästä kova peli tulee. Siihen lisäksi isommat ja enemmän tutkimista vaativat haudat ja puzzlet, niin ai että.
 
Xbox One X versio pyörii 4K/60fps.
Juu ei pyöri. PR-henkilö siellä höpisi omiaan. Edellisen Tomb Raiderin tapaan on tarjolla 4K@30 fps tai 1080p@60 fps.

Shadow of the Tomb Raider will not run 60 FPS while in 4K. To allow for a more customized gameplay experience, the game will include two visual modes: '4K Resolution' which runs in 4K resolution at 30 FPS, and 'High Resolution' which is targeting 1080p at 60 FPS. Both modes will feature a wide variety of additional enhancements such as HDR, improved physically-based rendering, hardware tessellation, anisotropic filtering, additional dynamic foliage, and more.

Lähde: Windows Central
 
Ite kyllä vanhana Tomb Raider fanina toivoisin että tämä uusin osa palaisi enemmän juurilleen. Ei niiden hautojen pitäis olla mitään vaihtoehtoisia sivutehtäviä, pelisarjan nimikin on Tomb Raider, joten vois olettaa että se hautojen koluaminen on pääroolissa :eek:
 
Nätiltähän tää näyttää, mutta jostain syystä en ole koskenut Tomb Raider -peleihin vuosiin. Ehkä tätä voisi kokeilla??
 
Nätiltähän tää näyttää, mutta jostain syystä en ole koskenut Tomb Raider -peleihin vuosiin. Ehkä tätä voisi kokeilla??
Samalla linjalla Fabren kanssa, ensimmäinen osa oli kerrassaan loistava ja tavoitti erittäin hyvin selviytymistunnelman tuntemattomalla maaperällä, toisen osan juoni ei napannut yhtä kovaa ja roinan kerääminen oli toisinaan turhauttavaa, mutta tekninen toteutus on niin huippuluokkaa, että se antoi paljon anteeksi. Ehdottomasti tutustumisen arvoisia molemmat tätä venaillessa. :cool:
 
Hyvältä näyttää ja varauksessa on :) Ainut mikä pisti silmään tuossa edellisessä videossa oli Laran kävely.. oudon näköisesti polvet koukussa laahustaa.
 
Uutta videota pukkaa taas:

Ainakin ensisilmäyksellä tuo hubi näyttää hyvältä ja mielenkiintoiselta. On ainakin uusi systeemi aikaisempiin osiin nähden. Sivutehtävät ovat lähes aina kivoja ja ne halukkaat voivat niitä tehdä, jotka haluavat tutkia pelissä jokaisen kolon ja paikan. Merchantit ja treidaaminen vaikuttaa ihan kivalta myös, varsinkin jos sen kautta voi saada nopeampaa tahtia auki varusteita. Kaikenkaikkiaan tämä näyttää siltä, että tarjotaan enemmän ja isommin kaikkea, mitä edellisissä osissa oli ja lisätään vähän pieniä juttuja sinne ja tänne. Omaan makuun ainakin sopii hyvin ja sisältöä näyttäisi tosiaan olevan enemmän kuin riittävästi.
 
Ei kyllä nappaa yhtään tuo että haudat on peliin lisättyjä vapaaehtoisia tehtäviä, kyllä ne pitäis saada pakolliseksi osaksi tarinaa. Pelin nimi on haudanryöstäjä, sama muuttaa tuo nimi massamurhaajaksi.
 
Ei kyllä nappaa yhtään tuo että haudat on peliin lisättyjä vapaaehtoisia tehtäviä, kyllä ne pitäis saada pakolliseksi osaksi tarinaa. Pelin nimi on haudanryöstäjä, sama muuttaa tuo nimi massamurhaajaksi.

Totta tuo, ekoissa TR:ssä oli nuo pulmaosuudet keskeinen osa peliä... jos saisi valita niin sitä ne voisi olla uusissakin.. siitäkin huolimatta, makeita pelejä olleet nuo viimeiset 2.
 
Ylös Bottom