Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelaaminen otsikoissa

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Nisupulla
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Testihän on taas täysin riippuvainen siitä millaisella laitteella sen tekee, jolloin kyse ei edes ole reaktiokyvystä. hieno trolli..
Tämä. Tai siis ongelma on lähinnä siinä että touch ohjaus sormella on vähintään yhtä epäreilu hiirtä vastaan tälläisessa testissä kuin hiiri on epäreilu kontrolleria vastaan fps peleissä. Oma paras tulos hiirellä top 30% parinkymmenen yrityksen jälkeen ja puhelimella heti ekalla yrityksellä top 4% josta sain vielä parannettua muutamalla yrityksellä top 3%:iin.
 
Suomalaisista yli 40 prosenttia harrastaa aktiivisesti digipelejä – Tyttöjen, poikien ja nuorehkojen naisten pelikone on puhelin

Nuoret eivät ole harrastuksensa kanssa yksin. Pelaaminen on kasvanut eniten yli 44-vuotiaissa, vaikka, uuden vapaa-aikatutkimuksen (siirryt toiseen palveluun) perusteella, aktiivisin joukko onkin 10-14-vuotiaat pojat.

Tilastokeskuksen mukaan 47 prosenttia miehistä ja 35 prosenttia naisista pelasi digitaalisia pelejä vähintään kerran kuussa (vuonna 2017).
Sukupuolten peliaktiivisuuden eroihin voi kuitenkin liittyä myös hienoinen harha, pelitutkija Jani Kinnunen Tampereen yliopistosta pohtii.
Päivittäisellä tasolla pelataan eniten mobiilipelejä. Erityisesti tytöt, pojat ja alle 45-vuotiaat naiset suosivat niitä.
– Mobiilipelejä voi aloittaa pelaamaan ilmaiseksi. Ja yhteen mobiilipeliin kuluu aina muutama minuutti. Miehet taas ostavat 60 euron konsoli- tai tietokonepelin ja silloin rahaa kuluu heti enemmän. Ja yhdessä konsolipelissä kuluu aikaa tunteja. Mutta itse pelikertoja voi olla todellisuudessa yhtä paljon miesten ja naisten välillä, Kinnunen sanoo.

E-urheilussa eli kilpapelaamisessa kokeneimpia ovat vuonna 2000 ja sen jälkeen syntyneet. Heistä 11 prosenttia on sitä harrastanut, ja nimenomaan pojissa kilpapelaamista harrastaneiden osuus on 16 prosenttia.

Lisää: https://yle.fi/uutiset/3-10621814
 
Viimeksi muokattu:

Tähän liittyen haetaan nyt arjen kokemuksia pelaamisen ja perheen yhteensovittamisessa. Vastaa kyselyyn YLE:n sivulla.

Yhä useampi isä ja äiti suhtautuu lapsensa pelaamiseen rennommin kuin aiemmin – Kerro, miten asia on ratkaistu sinun perheessäsi

Etsimme tulevaa verkkoartikkelia varten arjessa käytettyjä ratkaisuja lasten ja nuorten pelaamiseen sekä perheitä, joita haastatella asiasta tarkemmin.

Vastaa kyselyyn: https://yle.fi/uutiset/3-10634600
 
Taitaa olla koko pelibisnes nykyään lapsilla rahastamista, ainakin ilmaisten nettiräiskintöjen osalta, eipä nuo striimaajat paljoa pelifirmoista valitettavasti poikkea. Onhan se aika kyseenalaista ottaa lapsilta rahaa vastaan, ei tuossa bisneksessä katsella pahemmin sen lahjoittajan ikää.
 

Mitäs mieltä porukka on kirjoituksesta? Omaan silmään hieman väärin mustamaalaa koko striimaavaa/vloggaavaa yhteisöä.
Samaa mieltä, että vähän turhan yksipuolisesti kirjoitettu teksti. Muuten kyllä herättää ihan hyvin ajatuksia, itsekin noita negatiivisia sekä vähän epäilyttäviä puolia striimauksesta olen välillä miettinyt.

Kyllähän tuonne kaiken maailman ihmisiä mahtuu molemmille puolille ruutua, myös niitä striimajia jotka ei hyväksy yli 5€ lahjoituksia ja palauttavat heti kaikki siitä isoimmat lahjoitukset.

Hankala asia varmaan kokonaisuudessaan, kun moni lapsi tai nuori todennäköisesti kuitenkin ymmärtää tämän striimausmaailman paremmin kuin aikuiset.
 
YLE:llä henkilöhaastattelu Nörtti-sarjan käsikirjoittaneesta ja ohjanneesta Aleksi Delikouraasta:

– Harvoin polku on sellainen, että käyt koulut ja menet töihin. Moni on sen takia vähän eksyksissä. Pelimaailma tarjoaa sen, mitä emme saa tästä oikeasta maailmasta.

Mukaan pääsee pelikoneella ja internetyhteydellä. Peliyhteisöt ovat läpileikkauksia nuorista sukupolvista.

– Pelimaailma toimii niin kuin se on suunniteltu. Se on hirveän vapauttavaa.

Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-10650068?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social
 
Viimeksi muokattu:
Nyt astui Microsoftin varapresidentti miinaan. Katsoi parhaaksi ojentaa peliarvostelijaa, joka ei ollut ymmärtänyt kaikkea pelimekaniikasta. Microsoftilla markkinointiyhteistyö taustalla.





Laitetaan kuva talteen.

Dz3yvQ3WoAAx0PI.jpg

[/spoler]
 
Viimeksi muokattu:
EA rankaisi Anthem-kriitikkoa poistamalla arvostelun Youtubesta, laittoi lisäksi tubettajan mustalle listalle

Australialainen tubettaja Gggmanlives julkaisi Youtubessa kriittisen arvostelun Electronic Artsin julkaisemasta Anthem-pelistä, eikä EA päättänyt jättää asiaa sikseen. Sen sijaan se posti kyseisen arvostelun Youtubesta – lisäksi erittäin huonossa maineessa oleva pelialan jätti laittoi kyseisen tubettajan mustalle listalleen.

Lähde: https://muropaketti.com/pelit/ea-ra...laittoi-lisaksi-tubettajan-mustalle-listalle/
 
Vielä kun saataisiin joka päivästä naistenpäivä. Ja miesten. Ja muiden pörriäisten. :)

Ettei siis olisi vain yhtä päivää vuodessa, kun äijät raidaa hädissään kukkakauppoja.
 
"The next generation [of fans] is going to be playing Fortnite, or Apex Legends, and is he even going to get out of his bedroom? That is the challenge we face,"

"It is on me as a CEO of a global football club to think about new ways we can continue to engage them otherwise we are going to lose generation after generation," he added. "You either evolve or die."

-Peter Moore, Liverpool CEO

Lähde: http://www.espn.com/soccer/liverpoo...te-as-big-a-rival-for-new-fans-as-other-clubs
 
Itsellä alkaa menemään maku näihin netti räiskintöihin, ei ne vaan toimi itselle nykyään, ihan paskaa.
Tietenkin jos on ihailee rahaa ja pitää sitä hienona asiana niin varmaan on eri mieltä
 
Pikku kaljoissa vähän huonosti muotoiltu viesti.

Lähinnä alkanut kaiken maailman 20€ skinit sun muut maksulliset battlepassit ja mikromaksut ärsyttämään.

Ennen ostit vaikkapa Call of Duty United Offensiven ja maksoit siitä kerran ja sillä selvä, uusia ilmaisia kenttiä tuli koko ajan modien muodossa, nykyään tungetaan mikromaksuja joka perkeleen räiskintään.
 
Ylös Bottom