Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelaaminen otsikoissa

Harmi, että Rockstar osti oikeudet Max Payneen ja hylkäsi sen yhden pelin jälkeen.

Nyt pitäisi saada kaikki Paynet taaksepäin yhteesopiviksi boksille tai remasterit perkule :)

PS4:llä pelasin ykköstä, mutta sekin jäi kesken, kun pleikka hajosi.

Älä sää mee tämmösiä ehdotteleen ääneen, kuulostaa aivan liian hyvältä :D
 
No ainakin suunta on oikea, J. Allen Brack ei toimi enää Blizzardin johdossa vaan nyt on kaksi uutta henkilöä.

"Starting today, J. Allen Brack will be stepping down as the leader of the studio, and Jen Oneal and Mike Ybarra will co-lead Blizzard moving forward.

Jen joined Blizzard in January as executive vice president of development, where she’s been providing senior development leadership and support to the Diablo and Overwatch franchises. Jen is the former head of Vicarious Visions (which is now part of Blizzard Entertainment).

After many years at XBOX, Mike joined the company in 2019 as the executive vice president and general manager of platform and technology, where he’s been overseeing the evolution of Battle.net and our development services organization.

Jen and Mike have more than three decades of gaming industry experience between them. Moving forward, they will share responsibilities over game development and company operations. "


 
Moni on varmaan ihmetellyt niitä "avaamaton super mario bros myytiin 1.5 miljoonalla" otsikoita lukiessaan, että kuka oikeasti maksaa tuollaisia summia.
Noh ei kukaan. Siis kukaan yksittäinen ihminen.

Koko tämän hintakuplan takana on oikeastaan pari tahoa eli heritage auctions huutokauppa sekä pelit arvioiva wata games.
Heritage auctionsin puolelta löytyy Jim Halperin joka on toinen perustajista ja oli myös luomassa samanlaista hintakuplaa 80 luvun kolikkokeräily buumin aikaan ja silloinen firma saikin maksettavakseen 1.2 miljoonan dollarin korvaukset.
Sitten on wata gamesin Deniz Kahn.

Koko retropelien hintakupla sai alkunsa 2019 kun super mario bros myytiin 100 000$ hintaan ja arvatkaa kuka sen osti?
Kolme tyyppiä joista yksi oli Jim Halperin ja toinen Zac Gieg joka omistaa just press play kaupan joka keskittyy käytettyjen pelien myyntiin ja sattumoisin sillä on myös diili wata gamesin kanssa.
Myös Jim Halperin oli neuvonantajana wata gamesille silloin kun firmaa oltiin vasta perustamassa ja varmaan siitä syystä heritage auctions ilmoitti myyvänsä wata gamesin arvioimia pelejä vaikka tuolla hetkellä wata ei ollut edes aloittanut toimintaansa joten mitään näyttöä kovasta ammattitaidosta ei ollut.

Koko tuo 100.000$ kauppa oli siis pelkkä mainos temppu jolla saatiin wata games ja heritage auctions otsikoihin ja Deniz Kahn muisti myös haastetteluissa mainita kuinka juuri tuo peli saattaa olla se joka myydään yli miljoonalla myöhemmin ja kas kummaa niinhän kävi.
Nämä tyypit siis ihan tarkoituksella loi tämän kuplan ja nostaa pelien arvoa.
Eri sijoittaja ryhmät sitten ostaa noita pelejä jotta voivat myydä ne vielä kalliimmalla eteenpäin.
Heritage auctions myös tekee kivaa tiliä sillä jos myytävä tuote menee kaupaksi yli 500.000$ hintaan niin ostaja maksaa niille 20% ostosummasta ja myyjältäkin napataan vielä 5%.
Tietenkin myös wata games veloittaa pelin arvioinnista sitä enemmän mitä kalliimpi peli on.

Todella hyvä video ja kestoa 52 minuuttia.

 

Activision Blizzard jatkaa valitsemallaan tiellä.
 
Uusi artikkeli rakastetusta Bobby Kotickista.

"In 2006, one of his assistants complained that he had harassed her, including by threatening in a voice mail to have her killed, according to people familiar with the matter. He settled the matter out of court, the people said."

 
Kai tämä tänne sopii vaikka ei olekaan isosti otsikoissa ollut.
Pelaajana tätä katsoessa tuli jopa hieman nestemäistä ylpeyttä silmäkulmaan vaikka koskaan en ole japanissa edes käynyt.
Ehkä tunnetuin segan pelihalli suljettiin, koska uusi rakennuksen omistaja päätti, että koko rakennus puretaan.
Kyseinen paikka oli ollut toiminnassa viimeiset 28 vuotta.
Jotain kertoo sekin kuinka iso määrä ihmisiä oli paikalla kun koko paikka suljettiin.
Iso plussa myös siitä, että kun videon tehnyt tyyppi kysyi jos tuota tapahtumaa olisi mahdollista päästä kuvaamaan niin se suorastaan kutsuttiin kunniavieraaksi ja pääsi myös ihan vapaasti haastattelemaan työntekijöitä.


 

On vaan 10 minuutin podcast missä aihetta käydään. Ihan mielenkiintoinen ja positiivinen juttu. Tuolta löytyy myös linkki timanttijuttuun aiheesta. En itse pääse lukemaan, niin en tiedä mitä sisältää.
 

Mitä tähän nyt sanoisi.. Mistä ne nyt lähtee kaivamaan jotain "ei-binäärisiä" ihmisiä? Tuskin työhakemukseenkaan voivat laittaa vain "sukupuolittomille".

Ajatus varmaankin ihan hyvä, itse vaan vierastan tätä, että ihmisiä aletaan palkkaamaan sukupuolen mukaan oli ala mikä tahansa. Saati sitten "sukupuolettomuuden" mukaan.

Enkä todellakaan tarkoitta tällä viestillä ettenkö olisi sitä mieltä että tuo yritys kaipaisi hieman ravistelua työkulttuuriinsa, mutta onko tämä sitten se oikea keino. Enpä tiedä!
Ehkä joku täällä osaa valaista sivistymätöntä.
 
Täytyy myöntää että en minäkään ymmärrä kiintiöitä niiden itsensä takia. Ketään ei pidä syrjiä eikä erilaisuuden tai valtavirrasta "poikkeavuuden" pidä olla syy jättää joku valitsematta toisen sijaan mutta en näe kauhean järkevänä sitäkään että valitaan/etsitään työhön ihmistä, jolla on tietty ominaisuus, joka ei edes vaikuta työntekoon mitenkään.

Jollain tasolla ymmärrän sen että jos on kaksi tasaveroista työntekijää, niin voi kallistua sen vähemmistön puoleen. Toisaalta ei sekään lopulta reilua ole antaa etua työhön liittymättömän ominaisuuden vuoksi mutta toisaalta näitä varmasti tehdään tiedostamattakin, eli esimerkiksi valitaan naisvaltaiselle alalle/työhön kenties helpommin nainen, esimerkiksi sihteeriksi. Ja sama varmasti toisinkin päin. Joten tiedostomattomien valintojen rinnalle tulisi vain myös tiedostettu valinta, kai.

En ole ammattilainen näissä(kään) asioissa, joten nämä omat tekstit on lähinnä ajatusten pyörittelyä ja mutuilua.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom