Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Marvel's Spider-Man 2

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 5945
  • Aloituspäivämäärä
Miltä kuulostaisi Miles Morales tyylinen lisäosa, mutta Venomilla. Itselle olis melkeen kovempi juttu kun tää pääpeli. Mutta fanit saavat päättää, Insomniac kuuntelee palautetta.

Sama täällä. Venomi ollut aina se paras hämisuniversumin pahis. Rehellisesti sanottuna en koskaan pitänyt oikein suurimmasta osasta niistä muista päävihollisista sarjakuvissa, mutta Venomista löytyy karismaa ja meininkiä.
 
Vähän piti kyllä Citymarketin norsupäivillä miettiä että nappaako tämän 60 eurolla Mario Wonderin mukaan... Jäi nyt kuitenkin ostamatta mutta siellä - kuten kai ainakin myös Gigantissa - olisi hyvään hintaan hämisukkeli kakkosta tarjolla. Mario oli 50 euroa, joten se oli helpompi ostos tällä kertaa myös siitä syystä.
 
Harmi, että Spider-Manin auto pöllittiin. Olisi hauskaa päästä ajamaan New Yorkissa, kun tuossa on kuitenkin sitä joiltain osin mallinnettu.
 
Gigantissa ja Powerissa tosiaan myös tarjouksessa. Jos joku Prisman hinnan bongaa niin jakakoon täällä tai YV:llä, tietää pitääki kauppareissulla poiketa muuallakin :D
 
Vähän testasin yöllä ja onhan tämä ihan hemmetin kova, jos tykkäsi aikaisemmista. Graafisesti ei mikään iso parannus ja välillä bugittaa oudosti, niin jotkut tekstuurit eivät lataudu.

Mutta tuo vauhti mitä ovat tuoneet tuohon kaupungilla liikkumiseen on kyllä todella mukava parannus ja ei tule enää ikävä sitä hidasta seitteilyä, mitä aikaisemmissa peleissä oli :)
 
Tämä kuulostaa kyllä hyvältä ja pitää joskus joulukuussa ostaa pois, kunhan ainakin Super Mario Wonder tulee pelattua pois alta ensin.
 
Ehkä se oliki mut tekijät katkasi ettei tulis liikaa "GTA" vertauksia joka laskee metacritic scorea.

:p
Spider-Manin autolla on nykyään vähän sellaista raskauttavaa taakkaa. Se suunniteltiin 70-luvulla ilmestyneessä tarinassa Corona Motors -nimisen kuvitteellisen autonvalmistajan kanssa yhteistyössä ja tuo korona ei oikein ole kovin myyvä yksityiskohta tällä hetkellä. Lisäksi Spider-Man sai käyttää sitä autoa vain hetken ja ajoi sillä kolarin, ennen kuin se pöllittiin. Siinä on tosin suora viittaus GTA:han. No se siitä, miksi Spider-Manilla ei yleensä ole autoa käytössä.
 
Sivuosumana autoihin liittyvänä pelimekaniikkana olisi antaa pelaajalle enemmän hallintaa seitin käytöstä.

Esim. seitit kahteen autoon ja yhteen tuonti, vihujen jäädessä väliin mortadellaksi.
 
Muutaman tunnin pelaillut tätä ja onhan tämä vaan hauskaa. Liikkuminen on sujuvaa ja nopeampaa kuin ennen ja taistelusysteemiä on uudistettu niin ettei enää tarvitse quickselectin kautta valita härveliä taistelun timmellyksessä. Ainoa mikä vähän harmittaa on tuo milesin mukana olo. Tykkään kyllä hahmosta näissä Insomniacin peleissä, mutta silti pidän hämiksestä soolona enemmän. Ehkä olen vain vanhanaikainen :p
 
Täällä myös ensipuraisut takana ja hyvältä vaikuttaa. Pitkälti sitä samaa kuin ykkönen ja Miles Morales, mutta pienillä parannuksilla siellä täällä. Tarina on myös startannut hyvin mielenkiintoisesti.

Tuo uusi taistelusysteemi, jossa se vekotinkiekko on korvattu L1 ja R1 näppäimillä, on kyllä mitä mahtavin muutos. Parry systeemi vaatii vielä harjoittelua, mutta positiivinen lisä sekin.

Hieman yllätyin, kun jotenkin muistelin esim. Miles Moralesin olleen grafiikoiden puolesta näyttävämpi. Ei tämä nyt missään nimessä huonolta näytä, mutta odotin jotenkin enemmän.

Itse olen tykännyt tuosta, että on kaksi hämistä ja niiden välillä voi vaihdella. Molemmat ovat mielestäni mahtavia hahmoja ja mielenkiintoisia omilla tavoillaan.
 
No oxtäs ny sit jotain huikeitaki uudistuksia kun että nyt pääsee nopeemmin lentelee liitopuvul ja surffaa ja näyttää ehkä hieman paremmalta kun Spiderman/Miles Morales?
 
No oxtäs ny sit jotain huikeitaki uudistuksia kun että nyt pääsee nopeemmin lentelee liitopuvul ja surffaa ja näyttää ehkä hieman paremmalta kun Spiderman/Miles Morales?
Eipä juuri, samaa kuin ennenkin mutta hiotummassa ja sujuvammassa paketissa sekä pieniä uudistuksia siellä täällä. Itse tykkään eniten tuosta uusitusta combatista ja ah niin ihasta parry-mekaniikasta
 
On tämä kyllä mahtava peli ja melkoista nannaa Marvel fanille. Jos ykkösestä tykkäsi, niin varmasti tykkää tästäkin. Tämä on kaikinpuolin täydellinen jatko-osa, jossa kaikkia osa-alueita on vain paranneltu.

Täytyy muuten sanoa, että jos esimerkiksi FFXVI oli eeppisiä kohtauksia, niin on kyllä tässäkin. Välillä leuka lattiassa ei voi kuin ihastella mitä Insomniac on kokkaillut.
 
Eipä juuri, samaa kuin ennenkin mutta hiotummassa ja sujuvammassa paketissa sekä pieniä uudistuksia siellä täällä. Itse tykkään eniten tuosta uusitusta combatista ja ah niin ihasta parry-mekaniikasta

Noh, mitäpä sitä pyörää uudestaan keksimään jos kaikki toimii. Kyllä se meno mitä hieman vilauksia nähnyt näyttää kyllä hauskalta, mutta saa nyt vielä tovin odottaa.
 
Pleikalle preorder ja boxille sitten voi odotella passiin ilmestymistä tai jos sieltä joku spessu fyysinen tulisi, niin saisi sen sitten orkkisspessun ja remasterin rinnalle. Ehkä ihan normifyysisenkin voisi hankkia sitten edukkaaseen hintaan, ainakin jos ei passista ole sitä jo päässyt koluamaan.
 
Ylös Bottom