Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

Vastaus: PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

DSC_0770.jpg


Siinä se tuli varmistuksena sitten.
 
Vastaus: PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

Niin paljon kun vgchartz saa schaibaa niskaansa, niin todella tarkasti ovat raportoineet alkaneen sukupolven myyntejä. XOne oli 0,2M ja PS4 0,3M alakanttiin virallisista ilmoituksista.

Jos Sonyllä on esittää vakuuttavia lukuja niin varmasti vastine saadaan jo tämän viikon aikana. 4 miljoonaa lienee kuitenkin yläkanttiin
Eli mentiin yli yläkantin :p
 
Vastaus: PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

Andrew House kertoi juuri CES-messuilla, että PS4 on myynyt 4,2M kappaletta joulukuun 28. päivään mennessä.

http://live.theverge.com/kaz-hirai-sony-ceo-ces-keynote-live-blog/#/entry/52931/123000

Huh huh, komeat on lukemat. Mielenkiintoista nähdä millaiset luvut on taulussa ensi joulun jälkeen. Saavatko pelikonsoleiden kuolemaa povanneet jannut pahasti näpeilleen vai tyssääkö vauhti alkuhuuman jälkeen.
 
Vastaus: PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

Kovat luvut, eikä ihme. WiiU on jo jonkin aikaa ollut kuollut (vaikka kaikki eivät sitä vieläkään ymmärrä) ja xboxone mediakinect ei vaan ole innostanut maksamaan enemmän tehottomammasta koneesta.

Ei tämä game over mikkisoftille toki ole. Kakkossijakin on hyvä ja ässiä voi olla hihassa. Sony pelasi vaan tämän sukupolven paremmin.
 
Vastaus: PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

Määrittele kuollut.. Wii U:lle ilmestyy pelejä ja sitä myydään kaupoissa.. Ei se ainakaan NIntendon puolelta ole kuollut.. Edes Commodore 64 ei ole kuollut, niin tuskin sitten Wii U :)
 
Vastaus: PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

Määrittele kuollut.. Wii U:lle ilmestyy pelejä ja sitä myydään kaupoissa.. Ei se ainakaan NIntendon puolelta ole kuollut.. Edes Commodore 64 ei ole kuollut, niin tuskin sitten Wii U :)

Myyntimäärät ovat niin pienet että pelien tekeminen sille konsolille on automaattisesti tappiollista toimintaa (myös Nintendon itsensä tekemänä), joten kaikki 3rd party pelitalot ovat pesseet kätensä irti. Mahdollisesti tulossa olevat pelit ovat joko jo niin pitkällä tuotannossa että kannattavampaa sylkäistä vielä pihalle tai sitten Nintendon maksamia tuotantoja.

m_vierimaalla melkoiset trollaukset taas, X1 myy paremmin kuin 360 julkaisussaan ja tämä miettii onko tässä jo gameover sekä Sonyn julkisti sukupolven voittajaksi...kun sukupolvea on eletty noin 7 viikkoa.
 
Vastaus: PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

Erittäin harmillista jos Nintendolle kävisi kuten Segalle.
 
Vastaus: PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

Hyvin epätodennäköistä, Nintendo saisi sössiä ihan rauhassa vielä vaikka kuinka monet konsolit ennemminkuin rahat olisi heiltä loppu.

Eihän Nintendo mihinkään katoakaan, heidän käsikonsolipuolensa pärjää hyvin. Mutta kotikonsolipuoli...se tekee tappiota ja Nintendo on yritys jolla on omistajansa. Jotkut omistajat toki ovat enemmän visionäärejä ja toiset ovat kvartaalisijoittajia (plus sitten suurin osa on jotain siltä väliltä). Jotta Nintendo jatkaisi WiiU:n tuotantoa, heillä pitäisi olla visio miten he saavat konsolimyynnin pomppaamaan rajusti ylöspäin. Realiteetit tällä hetkellä on se, että vaikka PS4 ja X1 ovat myös tappiollisia mitä tulee pelimyyntiin, niillä on kuitenkin nouseva myyntikäyrä. Edes 20 miljoonan konsolin asennuskanta ei riitä tekemään isommista peleistä voitollisia ja WiiU:n tilanne on tällä hetkellä se, ettei se ilman ihmetemppuja pääse lähellekään edes tuota 20 miljoonaa. 30 miljoonan asennuskanta taitaa olla aika lähellä kannattavuusrajaa. Esimerkiksi ensimmäinen Xbox myi 24 miljoonaa ja oli koko ajan tappiollinen. Microsoftilla oli kuitenkin visio ja siinä alkuvaiheen tappiot oli otettu huomioon (+tarve luoda laajempi ekosysteemi). Nintendo voi hyvinkin tuoda vielä joskus kotikonsolin, mutta siihen ei liity mitenkään se kuinka pitkään he kiduttavat WiiU:n kanssa. Itse asiassa olisi jopa parempi pistää heidän vakiosarjansa jäähtymään ja keräämään nostalgia-arvoa.
Se että firmalla on rahaa, ei tarkoita että he haluaisivat sen tietentahtoen heittää tuuleen, jollei ole olemassa kuviota jolla tuo raha tulee takaisin. Hyväntekeväisyysjärjestöt on erikseen.
 
Vastaus: PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

Onko sillä lopulta mitään väliä mikä yritys 'voittaa'.. Jokaiselle alustalle on olemassa omat yksinoikeuspelinsä, yleensä nämä ovat myös olleet hyviä. Jos jostain tietystä valmistajan 'omasta' pelisarjasta tykkää niin valinta lienee selvä. Sonyllä ei pelata Mariota, eikä Nintendolla Haloa. Pelit jotka ilmestyvät kaikille laitteille ovat olleet yleensä aika vastaavia kaikilla alustoilla. Erot ovat tätä tyypillistä hiuksien halkomista mikä laite skaalaa mistäkin tarkkuudesta.. Itse pelattaessa näitä eroja ei kuitenkaan huomaa tai niihin ei kiinnitä huomiota, ainakaan kun ruudulla tapahtuu kokoajan. Tavallaan aika huvittavaa että osa porukasta käyttäytyy, kun olisi vähintään firman markkinointipäällikkö tai sitten osakkeita olisi salkussa ja vieläpä sellainen määrä että sillä olisi jotain merkitystä. Aivopesu näillä foorumeilla on valtavaa. Jokainen kuitenkin ostaa laitteen itselleen ja tekee omat valintansa.
 
Vastaus: PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

Kovat luvut, eikä ihme. WiiU on jo jonkin aikaa ollut kuollut (vaikka kaikki eivät sitä vieläkään ymmärrä)

Jos VGChartziin on luottaminen, niin Wii U myi jenkeissä joulusesonkina paremmin, mitä X1. Laitetta myydään kaupoissa, sille tehdään pelejä ja ihmiset nauttivat sillä pelaamisesta. Kuolleeksi alusta voidaan julistaa ehkä aikaisintaan sitten, kun konsolivalmistaja itse "pull the plug". Kyllähän Vitakin porskuttaa vielä.

Eihän Nintendo mihinkään katoakaan, heidän käsikonsolipuolensa pärjää hyvin. Mutta kotikonsolipuoli...se tekee tappiota ja Nintendo on yritys jolla on omistajansa. Jotkut omistajat toki ovat enemmän visionäärejä ja toiset ovat kvartaalisijoittajia (plus sitten suurin osa on jotain siltä väliltä). Jotta Nintendo jatkaisi WiiU:n tuotantoa, heillä pitäisi olla visio miten he saavat konsolimyynnin pomppaamaan rajusti ylöspäin. Realiteetit tällä hetkellä on se, että vaikka PS4 ja X1 ovat myös tappiollisia mitä tulee pelimyyntiin, niillä on kuitenkin nouseva myyntikäyrä.

Wii U:n myynnithän ovat olleet jatkuvassa nousussa sitten 3D Worldin julkaisun (itseasassa varmaankin jo sitten Pikmin 3:n) ja ennen joulua yltivät jo yli 100 000kpl viikkomyyntiin sekä Japanissa, että Jenkeissä, jotka ovat jo ihan terveitä lukuja. Japanissa Nintendo on dominoinut myyntilistoja jo pitkään (Wii U, 3DS) ja Wii U on toisiksi myydyin alusta (viikkomyynnit). Se voi olla, niinkuin Shushei Yoshida sanoi, "Wii U is just getting started".

EDIT:

"Macroaxis predicts Nintendo only has 22% chance of failure in the next two years"

"Macroaxis determined that Sony has a whopping 78% chance of failure in the next 2 years, according to what financials look like today. That’s certainly more telling than Nintendo’s problem."

Kyllä musta tuntuu, että Nintendolla on pullat parhaiten uunissa näistä kolmesta, vaikka välillä näyttää päälle päin aika uhkaavalta...

http://wiiudaily.com/2014/01/macroaxis-nintendo-failure/

Mitä tulee näihin Nintendoomed-puheisiin niin:

 
Vastaus: PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

Yksi syy, miksi olen pitänyt hieman taukoa tältä foorumilta.

Eikö näitä vain voi sivuuttaa, jos yksi ainoa ihminen on esteenä olemassa foorumilla? :D Vai ottaako niin paljon päähän se jos joku niin hanakasti puolustaa ps4:n puolesta. Itse tosin uskon, että kun sony saa buukattua lisää konsoleita niin nekin menevät kuin kuumille kiville ja ovat ensijoulunakin hittituote, myös microsoft voipi tehdä tempun missä ei tule kinectiä mukana. Myös varmasti kesällä, syksyllä alkaa tulemaan enemmän näitä bundleja myös, myöhemmässä vaiheessa myös rautapuoli vähän päivittynee molemmissa konsoleissa, mutta tuskin mitenkään ihmeellisesti, huomaamattomia itselle ellei konetta rupea aukomaan.

Varmasti isompi kovoisia konsoleita aletaan myymään. Mites muuten, minkä kokoisia pelejä keskimäärin nuo Xbox1:n pelit ovat, pleikkarillahan ne pyörii siinä 30-60gigan väliin ja jo vuodessa todella monella tuo onneton 400gigaa täyttyy nopeasti, moni kun ei halua poistaa pelien asennustiedostoja koneelta, vaan joskus saada ahaa elämyksiä ja alkaa taas pelaamaan jotain peliä mitä ei ehkä joskus läpäissyt täysin, tai haluaa uusiksi pelata. itsellä taitaa olla ps3:lla ihan julkkarista asti olevat pelien tallennukset ja asennukset, tosin nehän ei nyt kovin isoja olleet aluksi vrt mitä nyt peleissä ollut vaatimuksena esim GTA V:ssä oli..

Mielenkiintoista silti on ollut tuo jenkkilän suht vähäinen hypetys onen kohdalta sen jälkeen kun se julkaistiin, suurena syynä varmaankin hinta? vaikka kumpainenkin konsoli erittäin halpoja siellä, muistaakseni 17dollarin katteella möivät ps4:sta.. asia varmaan voisi olla eri jos olisivat lätänneet hinnaksi sen 599dollaria. Veikkaan kuitenkin, varsinkin jenkkilässä vielä jossain vaiheessa vuosien mittaan ja kun saatu softapuolet jne kaikki suht kondikseen niin one saattaapi siellä olla suurempi myynniltään, rautamuutoksiin en usko, voisin silti jotenkin kuvitella, että onelle tulee rauta pullonkaulaksi nopeammin kuin ps4:lle.

Paljonhan oli myös höpinää siitä, että full hd:na pyörittää, ainakin exlusive pelejä, mutta eikös nyt ole jo 3 exlusivea mitkä eivät pyöri fullina? vaikka taisi päivityskin tulla millä saatiin bout 10% enemmän tehoja irti, niin silti ei otettu irti sitä full-hd:ta.. Imho pidän myös järjettömänä ideana pitää onea tv:n ja ps4:n välissä, ilman edes tätä 50/60hz probleemaa mikä eurooppaa vaivaa vielä ennen korjausta. Etuna toki onella tuo, että saapi lyötyä ja ohjattua telkkaria sillä, mutta veikkaan että tämäkin ominaisuus jää melkolailla käyttämättömäksi, kyllä itse mieluummin vaihdan kanavat ihan kaukosäätimellä kuin alan huutelemaan, ja tuskin tuo edes toimii suomessa jos haluan vaihtaa vaikka muksuille sateliittiboksista onen kautta mtv3 juniorin esim c-more kids:lle tai vaikka nickeledeon juniorille. Noh, tämän näkee sitten viimeistään silloin kun laitteen itselleni ostan nököttämään pleikan viereen.

Uskoisin myös, kun omat lapset tässä alkavat olemaan jo niin "vanhoja" että noista videopeleistä alkavat kiinnostumaan enemmän ihan itsepelatakseen, niin kinectille tulee varmaankin paremmin näitä lasten pelejä kuin pleikkarille. Nintendo tuskin lykkää ihan likivuosina mitään uutta konsolia markkinoille. Eli itse ostan pääasiassa lapsille tuon onen ja toivon joskos siihen esim joku fablen jatko osa tulisi tjsp, 360:lle ei tainnut tulla kuin alle kourallinen tähän mennessä mitä itseäni kiinnosti, ja sen aikaa pidinkin 360:stä, että nuo pelit ostin ja pelasin läpi, sonyllä taasen oli aivan helvetisti noita exlusiveja mitkä olivat OMAAN makuuni sopivia, joten tuo ps3 oli aina talossa. Ainiin, ostin myös myöhemmin vielä kerran yhden 360:sen kun tutulta halvalla sai. Wii U on ollut oikeastaan ainoa konsoli mitä ei ole itsellä ollut ja se voisi olla harkinnassa hintansa puolesta lapsille, jos tuota onea ei tule ostettua, kun pelkästään julkkariinkin saattaa vielä mennä aikaa saatika, että hinta siitä tippuisi siedettävälle tasolle, että ostaisi vain lasten leikkikäyttöön.
 
Vastaus: PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

Onko sillä lopulta mitään väliä mikä yritys 'voittaa'.. Jokaiselle alustalle on olemassa omat yksinoikeuspelinsä, yleensä nämä ovat myös olleet hyviä. Jos jostain tietystä valmistajan 'omasta' pelisarjasta tykkää niin valinta lienee selvä. Sonyllä ei pelata Mariota, eikä Nintendolla Haloa. Pelit jotka ilmestyvät kaikille laitteille ovat olleet yleensä aika vastaavia kaikilla alustoilla. Erot ovat tätä tyypillistä hiuksien halkomista mikä laite skaalaa mistäkin tarkkuudesta.. Itse pelattaessa näitä eroja ei kuitenkaan huomaa tai niihin ei kiinnitä huomiota, ainakaan kun ruudulla tapahtuu kokoajan. Tavallaan aika huvittavaa että osa porukasta käyttäytyy, kun olisi vähintään firman markkinointipäällikkö tai sitten osakkeita olisi salkussa ja vieläpä sellainen määrä että sillä olisi jotain merkitystä. Aivopesu näillä foorumeilla on valtavaa. Jokainen kuitenkin ostaa laitteen itselleen ja tekee omat valintansa.

Onhan se hassua, mutta toisaalta tämä on keskustelufoorumi ja ilmeisesti se tekee ihmislapselle hyvää toitottaa maailmalle omia mielipiteitään ja keskustella jostain asiasta mihin hän ei voi edes mitenkään vaikuttaa. Se on vaan tyhmää sitten mennä henkilökohtaisuuksiin ja jotkut toisaalta loukkaantuvat liian herkästi kun omaa suosikkia kritisoidaan.

Asiasta toiseen: Eikö ketään muuta huoleta se, että PS4 on niin paljon pienempi kuin Xbox One, ja vielä ilman ulkoista virtalähdettä? Mulla on hajonnut 4/5 omistamastani Sonyn kotikonsolista (vain kerran takuuaikana), ja se joka ei ole hajonnut on PS2 Slim. Muut olivat ensimmäisiä malleja. En todellakaan aio ostaa 400 eurolla tätä ensimmäistä mallia. Toisaalta mulla on myös ensimmäisen aallon X360 ja se toimii vieläkin. Tiedostan että kyse on pitkälti kolikonheitosta. Mutta silti, miten PS4 voi olla niin paljon pienempi kun rautakin tuntuu olevan melkeen samaa? Tämä on pakko tulkita niin, että MS on ottanut nyt todella varman päälle Onen suunnittelun, ettei viime kierroksen katastrofi enää toistuisi.
 
Vastaus: PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

Oma mielipide PS4:sta kohtaan saattaa muuttua täysin kunhan sille tulisi edes yksi itseä kiinnostava peli. Kaikki Playstationit on hankittu julkaisussa (Ei Vita), mutta nyt nämä julkaisupelit eivät vain kohdanneet. Perinteiset Ridge Racer ja Tekken loistivat poissaolollaan. Eikä näkynyt edes uutta Motorstormia. En sano etteivätkö Ridget alkaisi jo puuduttaa, mutta näillä peleillä edelliset sukupolvet myivät itsensä julkaisussa. PS3 kerralla lähinnä Motorstorm. Kun viimeeksi sai valita useamman pelin koneen mukaan niin nyt ei ollut mitään kiinnostavaa. Microsoftin laitteita ja ohjelmia en osta/käytä ihan periaatteesta. Korkeintaan niiden kanssa tehdään töitä, mutta silloin siitä maksetaan myös palkkaa. Kyseisen firman touhua on tullut katseltua Windows 3.0:sta lähtien ja se riittää. Wii U jossain vaiheessa, kun hinta laskee. Ihan vain Nintendon omien pelejen takia. Ne ovat kuitenkin yleensä omassa sarjassa olleet parhaita ja HD päivitys on iso askel, kuten PS3 aikoinaan.
 
Vastaus: PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

Asiasta toiseen: Eikö ketään muuta huoleta se, että PS4 on niin paljon pienempi kuin Xbox One, ja vielä ilman ulkoista virtalähdettä? Mulla on hajonnut 4/5 omistamastani Sonyn kotikonsolista (vain kerran takuuaikana), ja se joka ei ole hajonnut on PS2 Slim. Muut olivat ensimmäisiä malleja. En todellakaan aio ostaa 400 eurolla tätä ensimmäistä mallia. Toisaalta mulla on myös ensimmäisen aallon X360 ja se toimii vieläkin. Tiedostan että kyse on pitkälti kolikonheitosta. Mutta silti, miten PS4 voi olla niin paljon pienempi kun rautakin tuntuu olevan melkeen samaa? Tämä on pakko tulkita niin, että MS on ottanut nyt todella varman päälle Onen suunnittelun, ettei viime kierroksen katastrofi enää toistuisi.

Mullakin menossa poweri tosta ps3 slim konsoolista ja en todellakaan ymmärrä miksi joidenkin mielestä se on hyvä sisäisenä
 
Vastaus: PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

Onhan se hassua, mutta toisaalta tämä on keskustelufoorumi ja ilmeisesti se tekee ihmislapselle hyvää toitottaa maailmalle omia mielipiteitään ja keskustella jostain asiasta mihin hän ei voi edes mitenkään vaikuttaa. Se on vaan tyhmää sitten mennä henkilökohtaisuuksiin ja jotkut toisaalta loukkaantuvat liian herkästi kun omaa suosikkia kritisoidaan.

Asiasta toiseen: Eikö ketään muuta huoleta se, että PS4 on niin paljon pienempi kuin Xbox One, ja vielä ilman ulkoista virtalähdettä? Mulla on hajonnut 4/5 omistamastani Sonyn kotikonsolista (vain kerran takuuaikana), ja se joka ei ole hajonnut on PS2 Slim. Muut olivat ensimmäisiä malleja. En todellakaan aio ostaa 400 eurolla tätä ensimmäistä mallia. Toisaalta mulla on myös ensimmäisen aallon X360 ja se toimii vieläkin. Tiedostan että kyse on pitkälti kolikonheitosta. Mutta silti, miten PS4 voi olla niin paljon pienempi kun rautakin tuntuu olevan melkeen samaa? Tämä on pakko tulkita niin, että MS on ottanut nyt todella varman päälle Onen suunnittelun, ettei viime kierroksen katastrofi enää toistuisi.

Itseasiassa onella on ollut ongelmia tuon ulkoisen mötikän kanssa.. ja ei huoleta koko, microsoftikin olisi tämän pystynyt tekemään, he vain hätiköivät ja eivät tehneet yhtä järkevästi piirilevyä, tästä oli jossain sivulla isokin aihe, joten veikkaan, että onelta tulee se slimmi malli parin vuoden sisään, koska olisivat jo nyt voineet sen tehdä, kyseisellä sivustolla mistä tuota luin niin siellä oltiin purettu molemmat ihan atomeiksi. Ja itsellä on vieläkin läski ps3 40gb versio, jokapäiväisessä käytössä, mitään vikaa ei koskaan ole ollut, tosin eipä ole ollut noiden viimisimpien mallien 360:sien kanssakaan. ps4 käy paljon viileämpänä kuin läski ps3, molemmin sivuin on ilmanotto ja koko takaosa on avoin/ritilikköä. myös helvetin hiljainen 10tunnin pelimaratoninkin jälkeen.. tuo läski ps3 kun useimmiten yläkerran makkarissa pyörittää VAIN netflixiä bout ilta 8:sta aamu 4 asti jokanen päivä, niin tuskasen kuuma yläkerrassa ja patterit saavat olla pois päältä, sen verran lämmittää.. ja vielä usein päivisin lapset vielä siellä katselee netflixiä lisäksi jos eivät alakerrassa katsele sateteliitin kautta lastenohjelmia tai jos itse pelaan esim ps4:llä... Virhe marginaali on ollut TOOODELLA pieni PS4:ssä kuin myös Onella tässä sukupolvessa. Täytyy kyllä sanoa, että onen mötti on helvetin ruma, ja omaan tv hyllyyni se ei edes olisi mahtunut, tai sitten olisi ilmatilaa jäänyt aivan helvetin vähän ja vielä se ulkonen mötti olisi aiheuttanut ongelmia itselle..
 
Vastaus: PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

Asiasta toiseen: Eikö ketään muuta huoleta se, että PS4 on niin paljon pienempi kuin Xbox One, ja vielä ilman ulkoista virtalähdettä? Mulla on hajonnut 4/5 omistamastani Sonyn kotikonsolista (vain kerran takuuaikana), ja se joka ei ole hajonnut on PS2 Slim. Muut olivat ensimmäisiä malleja. En todellakaan aio ostaa 400 eurolla tätä ensimmäistä mallia. Toisaalta mulla on myös ensimmäisen aallon X360 ja se toimii vieläkin. Tiedostan että kyse on pitkälti kolikonheitosta. Mutta silti, miten PS4 voi olla niin paljon pienempi kun rautakin tuntuu olevan melkeen samaa? Tämä on pakko tulkita niin, että MS on ottanut nyt todella varman päälle Onen suunnittelun, ettei viime kierroksen katastrofi enää toistuisi.

Kyllä se jonkin verran huolestuttaa varsinkin kuunnellessa koneen pitämää meteliä killzonea pelatessa. Techcrunch kirjoitteli seuraavaa:

"Developer Patrick McCarron posits it might be the slimmer Blu-Ray drive in the PS4, or perhaps fan size. Primate Labs’ John Poole conjectures that the Xbox One’s system on a chip might actually be much bigger than the PS4′s. One possibility could be more aggressive attention to thermal properties by Microsoft this time around, after overheating and cracking solder caused the ‘red ring of death’ fiasco which cascaded into a major PR issue".
 
Vastaus: PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

Kyllä se jonkin verran huolestuttaa varsinkin kuunnellessa koneen pitämää meteliä killzonea pelatessa. Techcrunch kirjoitteli seuraavaa:

"Developer Patrick McCarron posits it might be the slimmer Blu-Ray drive in the PS4, or perhaps fan size. Primate Labs’ John Poole conjectures that the Xbox One’s system on a chip might actually be much bigger than the PS4′s. One possibility could be more aggressive attention to thermal properties by Microsoft this time around, after overheating and cracking solder caused the ‘red ring of death’ fiasco which cascaded into a major PR issue".

Itsellä taasen ei pidä meteliä killzonea pelatessa vaikka on todella ahtaassa tilassa, ja seinän + hyllystön välissä on vain paksun listan verran tilaa mistä saa tuupattua ilmat ulos.. Muistaakseni aiemmassa postauksessa kun lämpökameralla noita lämpöjä tutkittiin niin ne eivät juurikaan eronnut ps4:n ja Onen kanssa.
One tosin otti tämän mallin varmuuden vuoksi todella isoksi, ettei tule noita 53% vikalukemia, nyt taitaa olla jossain prosentin maastossa vaikka onkin ihan ensimmäinen versio laitteesta. kuten edellä mainitsin, veikkaan onelta tulevan slimmi malli parin vuoden sisään, mitä kuvia jne katsoo kun laitteet on purettu, niin onessa monet ei lämpeävät osat olisi saatu mahtumaan paljon pienempään tilaan ilman ongelmia.

Edit: Pientä pilkun nussimista, mutta pleikkarissa on noin 100dollaria kalliimpi näytönohjain ja myöskin gddr5 muistia tuon onen ddr3:n sijasta. Muistaakseni jossain luki, että tuon ddr + esramin kanssa ohjelmoitsijoilla on vähän enemmän työsarkaa kuin gddr5:n kanssa, mene ja tiedä, itse en ohjelmoinnista mitään tiedä.

Editin edittiä vielä: Lueskelin noita juttuja tuossa vähän, niin ONE käy lämpimämpänä kuin ps4, vaikka onkin paljolti isompi fyysiseltä kooltansa ja panostaneet viilennykseen, jokin on mennyt mönkään, tai jos olisivat lyöneet sittenkin samaan kokoon kuin ps4, niin voipi olla, että sieltä alkaisi joku paukkumaan, tai laite vain kylmästi ilmottaisi kesken pelin, että lämmöt ovat liian korkealla ja sammuttaa itsensä viilentyäkseen.
 
Vastaus: PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

taas pakko vastailla...kuka kuuntelee musaa konsolilla saati katselee leffoi? itselläni PC:sta RCA piuha stereoihin ja HDMI telkkaan ja kuulokkeet ni en näe tarvetta jollekin MP3 tuelle...ja myös ps4 japanin malli tosin ei ole viel kertaaka leikannut kiinni :D varmaan sen tekee joku päivä ja mitä PS3 tulee ni itsellä oli 2007 ostettu kone minkä juuri myin pois ja ainoastaa kerran simahti GTA IV takia..mutta erittäin miellyttävää luettavaa täs osiossa :D
 
Vastaus: PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

Jos Lebe viittaa muhun niin katsoppa viestihistoriaa, käytin dr. watson nimeä eka kerran tasan sen jälkeen kun sain sulta "sherlokki" palautteen. Niin makaa kun petaa. Nimittelyä en arvosta, enkä nimittele. Koneen nimittelyn vaikkapa xboxgoneksi ei kai pitäisi loukata ketään henkilökohtaisesti, tai ainakin se olisi hyvin hämmästyttävää. Voidaan Lebe pitäytyä näissä nimimerkeissä, ok mulle.

m_vierimaalla melkoiset trollaukset taas, X1 myy paremmin kuin 360 julkaisussaan ja tämä miettii onko tässä jo gameover sekä Sonyn julkisti sukupolven voittajaksi...kun sukupolvea on eletty noin 7 viikkoa.

Näköjään tämä ymmärrettiin väärin päin, pointtini oli nimenomaan sanoa että vaikka xboxone myykin vähemmän se on silti kierroksella vahvasti mukana, WiiU:hun en usko, en enää aikoihin. Ennustaa saa, ja minusta kaikki merkit mitkä objektiivisesti näen, näyttäisivät tukevat ps4:lle ykkösasemaa. En ymmärrä miksi jonkun laitteen ennustaminen ykköseksi tekisi minusta fanipojan tai trollaajan, minusta perusteet ovat ihan rationaaliset:
- Halvempi hinta vrt. xboxone
- Silti tehokkain pelikonsoli (ja konsolit ovat pelilkoneita)

Ja kuten sanoin, voi olla että xboxonen hihassa on jotain ässiä, en vaan tiedä/näe niitä vielä. Mutta vaikka xboxone jäisikin myynneissä ps4:lle, seuraava erä tulee taas kuuden vuoden päästä.

Jos VGChartziin on luottaminen, niin Wii U myi jenkeissä joulusesonkina paremmin, mitä X1. Laitetta myydään kaupoissa, sille tehdään pelejä ja ihmiset nauttivat sillä pelaamisesta. Kuolleeksi alusta voidaan julistaa ehkä aikaisintaan sitten, kun konsolivalmistaja itse "pull the plug". Kyllähän Vitakin porskuttaa vielä.

En luottaisi vgchartziin.

Kuollut = laite, jonka myyntimäärät tulevat olemaan niin pieniä että valmistajan suunnalla mietitään jo kuumeisesti seuraavaa siirtoa. Tähän kategoriaan lasken WiiU:n. Sonyhan teki jo siirtonsa vitan osalta kun remote play lanseerattiin. Vita saa nyt uutta buffausta sonylta ps4:sen myötä, saa nähdä miten pitkälle se kantaa. Lähinnä vitan js wiiU:n erona on ehkä se että WiiU on pelikonsolimarkkinoilla kuitenkin se lippulaivatuote nintendolle, ja siellä paha häviö on hankalampi kun toissijaisella käsikonsolimarkkinalla. Voi tietysti olla että nintendo swäppää ja alkaa pitämään käsikonsoleita pääkohteena.
 
Ylös Bottom