Strooper12
Well-Known Member
Ollu vähän huonona ni kauheesti kokkaillut mutta tommonen päähänpisto tuli.
Poro Tataki fuusiokeittiössä (proteiini pohjoismaista, mausteet idästä, hiilarit italiasta):
Eli poron ulkofilee (kalvo jos ei ole kalvottu jo)
Suola
Mustapippuri
Poke kastiketta
Ponzu kastiketta (parempaa saa jos tekee itse: soijaa desin verran, Mirin Fu sellaset puolisen desiä ja sitruunan mehua maun mukaan)
Majoneesia (Hellman's on aika suolainen ni kannattaa valita joku vähempisuolainen - ja vielä parempi, tee itse!)
Karpaloita tai puolukoita
Pastaa
Parmesan
Vettä!
Miten tehdä, tää on simppeli!
Heitä suolat ja mustapippurit lihaan ja anna maustua vaikka 45 min. Käristä niin kuumalla pannulla kun pannu kestää sen 20 sekuntia puoli. Eli ei kypsennetä - vaan otetaan väriä ja vähän rapsakkuutta jos vaikka valuraudalla vetelee.
Tee ponzu kastike tai osta valmiina, tuikkaa toi pintaruskea lihanpala sinne marinoitumaan ja anna olla sen 6 tuntia. Ei kannata ihan yön yli antaa olla kun poroa maista enää lainkaan jos menee noi maut 'yli'.
Tee majo, tai käytä kaupan majoa. tuikkaa hiukan Pokekastiketta sinne. ratio jotain 6:1. Lisäile vähän kerrallaan maistele ni löytyy hyvä määrä ja kombo.
Tartteeko kertoa miten pasta keitetään? Ja että miten pikkunen parmesan raaste laitetaan pastan päälle? Ei varmaan, mutta tossa toi on. Majot lihan päälle, jotain rehuja. Jos ei ole vettä ni syö pastat raakana. Kai se niinkin käy. Jumalaisen hyvää

Poro Tataki fuusiokeittiössä (proteiini pohjoismaista, mausteet idästä, hiilarit italiasta):
Eli poron ulkofilee (kalvo jos ei ole kalvottu jo)
Suola
Mustapippuri
Poke kastiketta
Ponzu kastiketta (parempaa saa jos tekee itse: soijaa desin verran, Mirin Fu sellaset puolisen desiä ja sitruunan mehua maun mukaan)
Majoneesia (Hellman's on aika suolainen ni kannattaa valita joku vähempisuolainen - ja vielä parempi, tee itse!)
Karpaloita tai puolukoita
Pastaa
Parmesan
Vettä!

Miten tehdä, tää on simppeli!
Heitä suolat ja mustapippurit lihaan ja anna maustua vaikka 45 min. Käristä niin kuumalla pannulla kun pannu kestää sen 20 sekuntia puoli. Eli ei kypsennetä - vaan otetaan väriä ja vähän rapsakkuutta jos vaikka valuraudalla vetelee.
Tee ponzu kastike tai osta valmiina, tuikkaa toi pintaruskea lihanpala sinne marinoitumaan ja anna olla sen 6 tuntia. Ei kannata ihan yön yli antaa olla kun poroa maista enää lainkaan jos menee noi maut 'yli'.
Tee majo, tai käytä kaupan majoa. tuikkaa hiukan Pokekastiketta sinne. ratio jotain 6:1. Lisäile vähän kerrallaan maistele ni löytyy hyvä määrä ja kombo.
Tartteeko kertoa miten pasta keitetään? Ja että miten pikkunen parmesan raaste laitetaan pastan päälle? Ei varmaan, mutta tossa toi on. Majot lihan päälle, jotain rehuja. Jos ei ole vettä ni syö pastat raakana. Kai se niinkin käy. Jumalaisen hyvää

Viimeksi muokattu: