Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Alan Wake II

Ei tämä itselläkään lähde ostoon, ei vaan pysty tukemaan tämmöistä käytäntöä. Mutta toivon kyllä että peli on menestys ja se kirvoittaa fyyysisen julkaisun tulevaisuudessa.
Uskon (ja toivon), että fyysisen julkaisun ongelmat piilee tässä tapauksessa julkaisijan päässä. Epic Games ajaa omaa kauppapaikkaansa PC:llä ja ei kai ole muutenkaan niin innokas fyysisten kopioiden julkaisija. Suomilasien läpi toivoo menestystä, mutta jos totta puhutaan niin toivoo pientä pettymystä, ettei tämä käytäntö yleistyisi. Harmillisesti koekaniinina toimii pahin mahdollinen, eli suomalaisen studion kauan odotettu jatko-osa huikealle pelille.
 
Näytä liitetiedosto 11935

Negapetterit ja muutkin suihkulähteeseen viilentymään. Se on torille!

Alan kirjoitti digijulkaisun, koska valolla ja pimeydellä tulee olla tasapaino. Sain unessa tiedon, että Järven Samin vintillä on kenkälaatikko, jossa on fyysinen kopio Alan Wake 2:sta. Sitten heräsin ja katsoin, että perkule konsolihan lataa siellä Deluxe-versiota ja tili on huvennut.

Puhuko Sami unessa mitään että onko Alan Wake 2:n yhä Psaikkoloxikon äksöntrillör? :D laitelkaahan fiiliksiä sitten, mukava lueskella miten porukka tykkää.
 
Kohta jyrisee jäätäviä arviota.



 
Viimeksi muokattu:
Alan Wake II is the sequel we were waiting for. Unfortunately, it took thirteen years to find out what happened next in this story. The technological advancement is impressive, the graphics, the music, and the sound are stunning, and it couldn't have been released in a better season.

Siellä jo ensimmäinen 87 arvostelu. Hyvältä kuulostaa ja johan tässä ehtikin jokusen kerran käydä väijymässä arvosteluja päivän aikana.

No huh huh, melko jäätäviä kyllä tähän mennessä. PC:llä 96 ja PS5 89
 
Gamespot 10/10, IGN 9/10.

Torille!!! Eihän tässä saa yötä nukuttua innostuksesta :D .

Jos joku katsoo tuon Digital Foundryn pätkän, niin onko siellä millainen näkemys tuosta Performance-modesta? Spoilereita vältellessä en uskalla itse vilkaista.
 
Nyt kun tullut enemmän arvioita niin näyttää että voisi olla tulossa Remedyn eka yli 90 peli.

Yleensä pisteet tuppaa vähän laskemaan mitä enemmän arvioita tulee mutta päätyy varmaankin tuohon 88-91 paikkeille. Veikataan että jää ikävästi pisteen 90 rajasta ja lopulliset pisteet on 89. Toivotaan että olen väärässä. :)

Gamespotin arviota varovasti hieman silmäilin niin verrattiin Blair Witch Projectiin ja Seveniin, kovin hyvältä ja tunnelmalliselta kuulostaa ja toki siinä molemmat agentit jo kahvia joi synkronoidusti kunnon Twin Peaks tyyliin.
 
Huh huh, hieman uskalsin 85-90 pisteitä toivoa, mutta kyllähän tämä silti yllätti positiivisesti! Vuoden odotetuin peli, oikeastaan viimeisten 13 v odotetuin peli.

Nyt vaan maltettava Remaster vetäistä loppuun kuitenkin ennen tätä, alkuperäisestä ehtinyt ihmeesti unohtua kymmenessä vuodessa, vaikka kolmesti tullutkin läpäistyä. Mutta kakkonen lähtee lataukseen kyllä tänä iltana!

Hype!
 
Hän hoki vaan, että nimensä ei ole Järvi vaan Meri. En ymmärtänyt moista. Liekö pitkä devausaika tehnyt tehtävänsä.

Ehkä erehdyitte henkilöstä, ja kyseessä olikin Veijo Meri Sami Järven sijaan. Tapahtuiko tämä kaikki kenties Joensuussa? Entä mitäpä Joe tästä tuumasi?

Noh, vitsivitsi ja moiset sikseen, onhan tämä mahtavaa että peli näyttää saavan hyvät pojot! Pitää töiden jälkeen kytätä varoen noita arvioita tekniseltä kantilta, ja pitäähän tää kohtapuoliin hommata. Hyvä Remedy!
 
Ylös Bottom