Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Autoilun ihanuutta ja omistamisen tuskaa

Vastaus: Autot

onko saksan serkun tuliainen?
suomi-autoksi aivan sairaan vähän metrejä mittarissa.
Juups ei ole suomi-auto kyseessä. Yksi aiemmista omistajista tuonut auton Suomeen ennen kuin se oli päätynyt autoliikkeelle, josta sen hommasin.

Hänelle tuossa soittelin aiemmin ja oli asiasta varman oloinen ettei mittaria ole ruuvailtu. Ei sen puoleen, auto on kyllä sen verran hyvässä ja siistissä kunnossa, että ei sillä varmasti paljoa ajettu ole.

nelipyörällä vai ilman?
Ilman nelipyöräohjausta tietty :)

Mitä siitä on tullut lueskeltua niin ei kovin hyvin pelitä ja sen korjaaminen ei halpaa ole.

joka tapauksessa, pidäs hauskaa niiden heposten kanssa. :)

Joo tottakai, vaikka kyllähän se tosin bensaa hörppii kivasti kun moottori on 2.3 litranen, mutta ei se mitään! :D
 
Vastaus: Autot

-
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Autot

Taisinkin jo laittaa autoni, eli megane coupé mutta 1.5 diesel...

Mutta nyt on taas kova autokuume! Ei pääse millään eroon. Sain sen jo taka-alalle tuossa 6kk sitten mutta nyt taas nosti päätään. Tekis mieli hommata skoda octavia RS diesel -farkku, mutta liian kallis. Nyt olen katellut että jos hommais vuodeksi tuosta vanhemman mallin ocu RS:n 1.8T koneella, mutta mutta. Samaan hintaan saisi jo tuota uutta korimallia (-05 ->) pikkubensalla tai hyvällä säkällä jopa 1.9TDI moottorilla...

aaaaargh. Kuulemma autokuumeeseen ei ole muuta lääkettä kuin uusi auto :D
 
Vastaus: Autot

Pakko avautua täällä. Voi itku.

Kävin koeajamassa Toyota Yaris T-sport vm. 05. Meinas mokoma koppero viedä ihan koko sydämmen! En ikuna ois uskonut että se on niin hyvin varusteltu, nopea ja hyvä ajaa. Oli 15 ke hintaa. Eli liikaa. Mutta hyvä auto oli, jopa parempi kuin Fiesta ST. Syynä se että paremmin jalkatilaa polkimien painallusta varten ja kulutus pysyi kovalla polkemisella kohtuullisena.

Mutkatiet taipui erittäin nätisti ja kone toimi loistavasti. Voi voi. Haluaa.
 
Vastaus: Autot

Jahas, kevättä pukkaa. :D

Kyl se kuumee siittä hiipuu, viimeistään sitten kun Varis nököttää pihassa. ;)

Minulla paukahti viime keväänä armoton Mini Cooper -kuume, onneksi meni ohi kovalla lääkityksellä.
 
Vastaus: Autot

Jahas, kevättä pukkaa. :D

Kyl se kuumee siittä hiipuu, viimeistään sitten kun Varis nököttää pihassa. ;)

Minulla paukahti viime keväänä armoton Mini Cooper -kuume, onneksi meni ohi kovalla lääkityksellä.

No yhyy. Niinpä. On muuten melko samanlaisia kopperoita nuo minit ja ts yarikset. Ymmärrän nyt ihan täysin molempien autojen kuskeja.

Oliko se cooper miten tehokas?
 
Vastaus: Autot

Huhuh täälläkin suunnalla autokuumetta pukkaa ja pahasti. Saksan reissu onkin edessä piakkoin(lue: mahdollisesti ensiviikolla) ja tuliaisina suomeen on joku seuraavaista:
Mitsubishi Lancer Evo 6 (vm. 99 - 01)
Subaru Wrx Sti (vm. 98 - 01)
Audi S4 (vm. 99 - 01)

Vaatimukset uudessa autossa siis:
viisi ovea
neliveto
yli 250 hevosta
hinta ei kauheasti yli 20 000 euroa(tämä siis niin että auto on suomen kilvissä)
mielellään ohjaus vasemmalla(Subarun ja mitsun kanssa voi tuottaa vaikeuksia, mutta onneksi eräs tuttu autokorjaamo voi vaihtaa oikean puolen ohjauksen vasemalle.)

Laittelen sitten kuvia kun auto on ostettu(eli siis ei välttämättä vielä ensi viikolla, mutta tämän kevään aikana varmasti)

Nimimerkillä: Golf GTI mk2 vuosimallia 1984 palvellut jo kiitettävän kauan.
 
Vastaus: Autot

mielellään ohjaus vasemmalla(Subarun ja mitsun kanssa voi tuottaa vaikeuksia, mutta onneksi eräs tuttu autokorjaamo voi vaihtaa oikean puolen ohjauksen vasemalle.)

Huh, kuulostaa kalliilta operaatiolta, näin asiasta mitään tietämättömän näkökulmasta...? :eek:

Eikös noissa ole vaihdekaaviokin nurinperin? Oletko saanut arviota konversion kustannuksista?
 
Vastaus: Autot

Nyt on meikäläisen Mondeolla käynyt huonoa tuuria :) Ensin hajosi takapuskuri, ja kun sen sain vaihdettua niin samointein harjausauto täräytti etupuskurin paskaksi. Samalla viikolla hajosi ilmastointi. Kirottu auto, voisi uutta ruveta etsimään :D
 
Vastaus: Autot

Vaimoni osallistui Lahden elokuvakeskuksessa Rental -autovuokraamon järjestämään kisaan: voita päivä miljonäärinä. Emme voittaneet päivää, mutta promotiotilaisuuteen ja koeajoon kylläkin tuli kutsu.

Tällä autovuokraamolla on perusidea enemmänkin kuin kunnossa: vuokrataan päiväksi ökyautoja joihin ei normaalisti varaa olisi. Auton voi vuokrata kylmiltään (ei jäsen), mutta jäsenille vuokraus on käytännössä puoli-ilmaista. Osakkuus yhtiöön maksaa hyvän golfosakkeen verran, about 4 500 ja sen voi myydä eteen päin. Itse muuten ostaisin mielummin tällaisen osakkeen kuin Golfosakkeen, joten liikeidea on tätä myöten kunnossa. Vai miltä kuulostaa Porsche Boxter Cabriolet 175/vrk tai Audi TT 59/vrk. Omasta mielestäni jopa hyvältä. Ei-osakashinnat ovatkin sitten ei enää niin houkuttelevia. Ja Opel Tigran avoauto lähtee osakkaille 29/vrk, joka on Suomen kesän tuntien, osakkuus tässä yhtiössä on suhteellisen hyvä vaihtoehto oman avoauton ostamisen sijasta. Yhden avoauton hinnalla ja vakuutuksilla saa aika monta ajopäivää tästä puljusta... Ja samalla liikeidealla löytyy Hummeria, moottoripyörää, vesijettiä, helikopteria, suihkukonetta, moottorikelkkaa, VIP-bussia jne... You name it.

No joka tapauksessa tunnin setti kuunneltiin läpi ja sitten yllä oleva Porsche alle ja puoleksi tunniksi pyörimään Lahteen. Oli melkoinen kulttuuriero autoni (Mercedes A) ja tämän tykin välillä :D Oli pakko yrittää vakuutella itselleni, että onpa todella typerä auto... Ei ole mitään järkeä omistaa Suomessa tuollaista tykkiä kun moottoritien rampilla vaihdettaessa kakkoselta kolmoselle rikotaan jo kaikki mahdolliset nopeusrajoitukset Suoman maaperällä. :D :eek: Ei se järkevä ole, mutta hauska :p

Jos olisi aikaa ja rahaa, niin harkitsisin vakavasti osakkuuden lunastamista tästä firmasta. Nyt kuitenkin asuntolaina ja lapset pitävät huolen siitä, että seuraavan 10-15 vuoden aika- ja rahasuunnitelmat on lyöty lukkoon. Ehkä joskus myöhemmin. Onneksi äitini autoa saa lainalle pahimpien vierotusoireiden iskiessä päälle...
 
Vastaus: Autot

Jos olisi aikaa ja rahaa, niin harkitsisin vakavasti osakkuuden lunastamista tästä firmasta.
Teit ehkäpä maailman parhaat kaupat, kun jätit osakkuuden hankkimatta. Kokeiles vaikka aluksi googlettaa rentalista, niin sieltähän juttua löytyy. Anna mulle vaikka puolet osakkuuden hinnasta, niin saat lainaan välillä Hummeria ja motskaria ;)
Ja sitten vielä tarkennus: Omakohtaista kokemusta lafkasta ei ole.
 
Vastaus: Autot

En ookkaan ennemmin tätä ketjua löytänyt. Googlen haku toi tänne :)
Olihan huvittavaa luettavaa tuo Sitikka-viritys, huomaa että on ensimmäistä kertaa asian parissa... :rolleyes:

Komppaan kyllä peppokania tuon Rentalin suhteen...

Mutta mutta, kuka haluaisi ajaa Hummerilla? Puhumattakaan, että siitä pitäisi vielä maksaa jotain :D
http://www.crap.fi/?i=4507
 
Vastaus: Autot

Ei Hummereissa muuten mitään vikaa, ovat vain niin pirun kalliita ajella. Faija joskus omisti H1:sen, kuorkiksi rekisteröitynä tietty, mutta tiisseliä paloi siihen tahtiin että vaihdettiin Chevy Vaniin. Itsellä tällä hetkellä B Vectra 2.0 DTI -98, pitäsköhän siitä kuoria katto pois kesäks? Vois tosin tulla konttorilla sanomista...:D
 
Ylös Bottom