Avatarisi tarina

Vastaus: Avatarisi tarina

Halusin jotain kesäistä ja iloista. Piirsin ite.
Kukkasta tuo siis esittää, suuri hymy "naamalla", ikävä kyl vähän pieni kuva mutta rajotteet on rajotteita..
 
Vastaus: Avatarisi tarina

Avatar vaihtui otokseen Ubisoftiin tuotoksesta vuodelta 1990, jolloin zombie-pelit eivät olleet jokapäiväistä kauraa. Pelistä on hyvät muistot, mutta en ole täysin vakuuttunut, oliko kyseessä oikeasti hyvä peli.

Zombi (1990) screenshots - MobyGames

Tämän jälkeen avatarina oli Weird Dreamsin otus mutta nyt vaihdoin Mission Elevator -pelin antisankarin tilalle. Osin raivostuttava peli, jonka pariin on tullut palattua vielä viime vuosinakin Atari ST:llä. Muinaisella 80-luvulla Mission Elevatorin hienoimpia hetkiä oli, kun pelissä ajoittain esiintyvä mummo näytti keskisormea ja huusi "fuck you!".
 
Vastaus: Avatarisi tarina

Lystikkään näköinen sammakko, ei tosin hajuakaan mistä tämä tulee tai mikä on tämän lappusen idea jota tämä pitelee, 132 tuossa lukee.
 
Vastaus: Avatarisi tarina

Lystikkään näköinen sammakko, ei tosin hajuakaan mistä tämä tulee tai mikä on tämän lappusen idea jota tämä pitelee, 132 tuossa lukee.
Ettei tuo kuitenkin olisi vain vihreä Barney?
images


Noh omani on Angel(Tenshi)/Kanade Tachibana tämän hetken lempianimestani, Angel Beatsista. Alla oleva kuva on siitä jännä, että taustalla näkyvät tietokoneet ovat Jumala :eek:
images
 
Vastaus: Avatarisi tarina

Poikkesin taannoin käytännöstäni ja vaihdoin kuvakkeen kesken vuotta. Jos Samanthan taideteoksen yksityiskohdat eivät aukene minikoossa, tässä kansikuva suurempana:
Paavicover2.jpg

Aikaisemmin avatarin virkaa toimitti Three Keyboard Cat Moon eli t-paidasta leikattu kissakuvatus:
222011.jpg
 
Vastaus: Avatarisi tarina

Pitkään tuli pyörittyä työkaverilta häpeilemättömästi nyysityllä retard owlilla (oikeanpuoleinen) mutta kanadalaisen Scott Ramsoomairin hellyttävä VGCats ja varsinkin sen omakohtaisestikin koettu ja spontaania repeilyä aiheuttanut Fable II -strippi sai vaihtamaan. Pitäisi varmaan jotain copyright-neutraalimpaa keksiä mutta eipä ole saanut aikaiseksi.
 
Tulipa mieleen, että tämä ketjuhan olisi paikallaan herättää jälkeen henkiin. Joten tässä sitä ollaan.

Tosin oman avatarin tarina on kyllä perin mielenkiinnoton. Se on ihan ok -tason pelistä Detective Gallo, jonka arvostelu sivustollamme on suorastaan kökkö. Sietäisi kirjoittaa uudelleen, miten lie tuollaisena julkaistu.


En osaa sanoa, miksi tuo kuva on itsellä käytössä, mukavan ilmeikäs se varmaan vain oli.
 
HIstoriaa lukeneena, ja kaiketi harrastavana, valikoitui kuvaksi todennäköisesti 12-vuosisadalla joko kaskelotin taikka mursun luusta valmistettu noin 10 senttinen shakki nappula. Kyseinen nappula on osa isompaa kokonaisuutta joka löydettiin Skotlantilaisen Lewiksen saaren alueelta vuonna 1831. Nämä oli mahdollisesti valmistettu Norjan Trondheimissa.

Niin ja tuo ilme kuvastanee hyvin sitä kylähullun touhua millä meikäläinen runttaa pelinsä läpi.
 
Saapasjalkakiss: Viimeinen toivomus elokuvan Susi/Kuolema, olin niin vakuuttava hahmo että ansaitsi paikkansa avatarina. Normaalisti mentäisiin Resident Evil teemalla.
 
Ylös Bottom