Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Avatarisi tarina

Vastaus: Avatarisi tarina

Halusin jotain kesäistä ja iloista. Piirsin ite.
Kukkasta tuo siis esittää, suuri hymy "naamalla", ikävä kyl vähän pieni kuva mutta rajotteet on rajotteita..
 
Vastaus: Avatarisi tarina

Avatar vaihtui otokseen Ubisoftiin tuotoksesta vuodelta 1990, jolloin zombie-pelit eivät olleet jokapäiväistä kauraa. Pelistä on hyvät muistot, mutta en ole täysin vakuuttunut, oliko kyseessä oikeasti hyvä peli.

Zombi (1990) screenshots - MobyGames

Tämän jälkeen avatarina oli Weird Dreamsin otus mutta nyt vaihdoin Mission Elevator -pelin antisankarin tilalle. Osin raivostuttava peli, jonka pariin on tullut palattua vielä viime vuosinakin Atari ST:llä. Muinaisella 80-luvulla Mission Elevatorin hienoimpia hetkiä oli, kun pelissä ajoittain esiintyvä mummo näytti keskisormea ja huusi "fuck you!".
 
Vastaus: Avatarisi tarina

Lystikkään näköinen sammakko, ei tosin hajuakaan mistä tämä tulee tai mikä on tämän lappusen idea jota tämä pitelee, 132 tuossa lukee.
 
Vastaus: Avatarisi tarina

Lystikkään näköinen sammakko, ei tosin hajuakaan mistä tämä tulee tai mikä on tämän lappusen idea jota tämä pitelee, 132 tuossa lukee.
Ettei tuo kuitenkin olisi vain vihreä Barney?
images


Noh omani on Angel(Tenshi)/Kanade Tachibana tämän hetken lempianimestani, Angel Beatsista. Alla oleva kuva on siitä jännä, että taustalla näkyvät tietokoneet ovat Jumala :eek:
images
 
Vastaus: Avatarisi tarina

Poikkesin taannoin käytännöstäni ja vaihdoin kuvakkeen kesken vuotta. Jos Samanthan taideteoksen yksityiskohdat eivät aukene minikoossa, tässä kansikuva suurempana:
Paavicover2.jpg

Aikaisemmin avatarin virkaa toimitti Three Keyboard Cat Moon eli t-paidasta leikattu kissakuvatus:
222011.jpg
 
Vastaus: Avatarisi tarina

Pitkään tuli pyörittyä työkaverilta häpeilemättömästi nyysityllä retard owlilla (oikeanpuoleinen) mutta kanadalaisen Scott Ramsoomairin hellyttävä VGCats ja varsinkin sen omakohtaisestikin koettu ja spontaania repeilyä aiheuttanut Fable II -strippi sai vaihtamaan. Pitäisi varmaan jotain copyright-neutraalimpaa keksiä mutta eipä ole saanut aikaiseksi.
 
Tulipa mieleen, että tämä ketjuhan olisi paikallaan herättää jälkeen henkiin. Joten tässä sitä ollaan.

Tosin oman avatarin tarina on kyllä perin mielenkiinnoton. Se on ihan ok -tason pelistä Detective Gallo, jonka arvostelu sivustollamme on suorastaan kökkö. Sietäisi kirjoittaa uudelleen, miten lie tuollaisena julkaistu.


En osaa sanoa, miksi tuo kuva on itsellä käytössä, mukavan ilmeikäs se varmaan vain oli.
 
HIstoriaa lukeneena, ja kaiketi harrastavana, valikoitui kuvaksi todennäköisesti 12-vuosisadalla joko kaskelotin taikka mursun luusta valmistettu noin 10 senttinen shakki nappula. Kyseinen nappula on osa isompaa kokonaisuutta joka löydettiin Skotlantilaisen Lewiksen saaren alueelta vuonna 1831. Nämä oli mahdollisesti valmistettu Norjan Trondheimissa.

Niin ja tuo ilme kuvastanee hyvin sitä kylähullun touhua millä meikäläinen runttaa pelinsä läpi.
 
Saapasjalkakiss: Viimeinen toivomus elokuvan Susi/Kuolema, olin niin vakuuttava hahmo että ansaitsi paikkansa avatarina. Normaalisti mentäisiin Resident Evil teemalla.
 
Ei mitään suurta ihmeellistä tarinaa, avatar on sama mikä on myös psn avatarina ollut jo 100 vuotta. Aikoinaan odotin ja hypetin ekaa watch dogsia kun hullu puuroa, sit laitoin sen mun psn avatariks ja siinä pysynyt, sama sit foorumilla. Noh, ehkä tässä on joku tarinakin, mut ei nyt niin ihmeellinen.
 
Avatariani koristaa mielestäni (Alexi Laihon ohella) kaikkien aikojen kovin kotimainen kitaristi.

RIP Miika, Sentenced ja Alexi.
 
Avataristani näkee, mistä pelistä olen sillä hetkellä liekeissä ja mikä eniten vie pelattavissa olevaa aikaa. Kesällä avatariani koristi Zelda: Totk ja varmaankin parin viikon päästä avatarini vaihtuu Super Mario: Wonder aiheiseksi, mikäli peli vaan kolahtaa odotusteni mukaisesti.
 
Tulipa mieleen, että tämä ketjuhan olisi paikallaan herättää jälkeen henkiin. Joten tässä sitä ollaan.

Tosin lähes kaikissa viesteissä ennen tätä avatar on yksi kirjain tai aivan jotain muuta kuin tekstissä kuvaillaan... ja jos sitä vaihtaa kuin paitaa niin ei kait sillä sitten väliä. :)
 
Chilifoorumilla oli yksi todella, todella värikäs hahmo vuosia. Erittäin hyvä kirjoituksia ja ennenkaikkea huikeaa verbaalista tarinankerrontaa. Valitettavasti oli myös turhankin suorasanainen omista mielipiteistään niin jäähyjä tuli.

Jossain vaiheessa kun häntä uhattiin taas jälleen kerran jäähyllä niin kirjoitti saatanmoisen epistolin kuinka herkkähipiäistä kansa on nykyään, haukkui melkeinpä kaikki paskapäiksi ja ilmoitti tällä viestillään poistuvansa foorumilta 'muita kiusaamasta'. Ja postin oheen oli liitetty tämä kuva :D

Kuvahan siis on ihan legenda jo itsessään, kuva Johnny Cashistä hänen keikallaan. Kuva minusta kuvastaa rock asennetta parhaillaan :)

P.s. niin, ja tosiaan, tämä jäi hänen viimeiseksi viestikseen em. foorumilla - tyylikäs lähtö :D
p.s.s. oho, internetvakoilun kautta löysin tämän 'herrasmiehen' blogin mitä on näköjään päivitellyt edelleen: https://horinablogi.blogspot.com
Pitääpäs lukaista mitä miehen jutuissa on nykyisillään
edit:// ei näköjään ole jutut muuttumut :D https://horinablogi.blogspot.com/2023/07/miksi-suomalaiset-eivat-osaa-kayda.html
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom