Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Battlefield 4

Vastaus: Battlefield 4

Mä näpytän ainakin käytännössä kokoajan spottausnappia kun liikun. En tiedä johtuuko silmistä, telkkarista vai korvien välistä mutta en hanki nähdä niitä vihuja koskaan... Monesti oon välttänyt kuoleman ainoastaan sillä kun juoksen jossain metsässä tai muuten vaan pimeässä paikassa että hakkaan spottausnamiskaa täysin hävyttömästi ja hetikun hiippalakkeja näkyy niin lasken sarjan kohti.

Kun siitä on jäänyt tuollainen tapa, vaikka ukko olisi kuinka lähellä niin yleensä aina spottaan ennenkuin alan ampumaan koska se tulee käytännössä siinä samalla :D Välillä sitä kyllä kuoltu sen takia kun vihu avaa tulen ku meikäläinen vielä osoittelee sormella.

^ Teamplayer lol, ja mitä noihin nappuloihin tulee niin eikö sitä nyt mitään saa koskaan muuttaa? ja aivan samahan se on kaikille, tuo nappien tuoma viivytys, kuularuiskut laulaa vähän viiveellä kun jääkärit etsii vielä aluksi sitä oikeaa nappulaa. Sen ymmärrän jos kädet kipeytyy noista napeista, sillon huonompi juttu..
 
Vastaus: Battlefield 4

Menet metsään ja pahasti joten en jaksa edes jatkaa vääntöä... Kauempana olevat vihut spotataan ENNEN ampumista jotta muut näkee lopettaa sen vihun KUN et saakkaan sitä joka kerta hengiltä... Lisäksi en minä ainakaan saa tapettua jokaista ampumaani vihua 100% varmuudella hengiltä läheltäkään joten eiköhän se ole hyvä että ukko jatkaa maalattuna matkaa ja joku muu voi sen lopettaa.

Lisäksi se nyt on vain faktaa että tämä layout on hitaampi käyttää triggereiden liikkeen takia ja vähentyneiden sormien takia. ( jos pystyy ampumaan ja tähtäämään keskisormilla niin hyvä, mä en pysty)

Joka muuta väittää puhuu vain oman lihasmuistinsa aivopesemiä väitteitä tunnustamatta tosiasioita...

Niin kuin sanoin. Jos haluat pelata noilla napeilla ja antaa muille tasoitusta se on minulle aivan se ja sama. Mutta se että noihin pakotetaan kaikki on väärin.

Tarkoitin lähitilanteissa. Itellä on ainaki lähtökohta jos äijän päällä ei näy heti nimee keltasella/sinisellä nii ammun heti kohti. Kauko kohteiden suhteen kerkee vaik 3 kertaa vaihtaa sormen paikkaa. Minkä takii sit pelinkehittäjät ei jättänyt niit hartijanapeille jos ne on paremmat? luulis ettei hyvää kannata huonompaa vaihtaa ;)
 
Vastaus: Battlefield 4

Tarkoitin lähitilanteissa. Itellä on ainaki lähtökohta jos äijän päällä ei näy heti nimee keltasella/sinisellä nii ammun heti kohti. Kauko kohteiden suhteen kerkee vaik 3 kertaa vaihtaa sormen paikkaa. Minkä takii sit pelinkehittäjät ei jättänyt niit hartijanapeille jos ne on paremmat? luulis ettei hyvää kannata huonompaa vaihtaa ;)

Niin ei kannatakkaan. Sen takia tässä ei mitään järkeä olekkaan.

Eikä ne pelinkehittäjät taida itse paljon tuotoksiaan pelailla kun katselee aivopieruja tässäkin pelissä. MBT LAV, Counttereiden ajan kolminkertaistuminen, DMR.n tehottomuus, yms yms...
 
Vastaus: Battlefield 4

Jaha.. Niinpä tietenki. Taidanpa sitte jatkaa Killzonen ja CoDin pelaamista. "Posteljoonin odotus" fiilis vähä nyt meni.

Tympeä vaan jos kaikissa tulevaisuuden peleissä tulee tämä takanäppäimillä ampuminen pakolliseksi.. Kaikki ei välttämättä taivu moiseen asentoon ohjaimen kanssa.

Jamppi tuossa lihasmuistin merkityksestä paasannut jo toista sivullista. Ei se varmaa kenelläkään heti tule selkärangasta että kun pitäisi ADS niin lähteekin nade lentoon. Mullakin tulee varmaa muutaman kymmenen kertaa lentämään kranaatti kun pitäisi kiikarin läpi tähdätä.

Mutta...

Se lihasmuisti toimii ihan samanlailla kun on tottunut uusiin näppäimiin.. Ei se nyt näin suuri fiasko ja farssi ole. Mielipiteitä se kyllä jakaa, yhtä paljon oon kuullut kavereilta kuinka hyvät ne uudet napit / ohjain on. Pelaa muutaman kymmenen tuntia uusilla napeilla niin et osaa enää ampua R1:stä. Lihamuisti nääs.

Muutenkin lähtee vähä käsistä jos jengi täällä menettää jo mielenkiinnon peliin / ohjaimeen / uusiin nappeihin jos ei oo minuuttiakaan niillä pelannut :D

Ps, en oo ite vielä PS4:llä ees pelannut, ei se nyt vain ole rakettitiedettä että uusiin nappeihin tottuu aika nopeasti. Jos ei totu niin vika on luultavasti jossain muualla... Muissa peleissä tämä on kymmeniä kertoja havaittu ja todistettu varmaan jonkun muunkin kokemuksesta kuin minun.
 
Vastaus: Battlefield 4

No sen verran sanon tähän väliin että tuota killzonea pelasin puoleen väliin yksinpelin kamppaniaa ja sen jälkeen oli pakko vaihtaa L1/R1 tähtäys ampuminen kombinaatioon. Ei se pelaaminen mahdotonta ole niillä triggereillä, mutta huomattavasti sulavampaa ja nopeampaa pitää etusormet ylänapeilla taistelun tiimellyksessä. Se että ei ole edes mahdollisuutta vaihtaa näitä nappeja on aika surullista kuultavaa, tuskin mikään suuri homma siinäkään olisi. Tälläisten asioiden olettaisi nyky genissä olevan jo itsestäänselvyyksiä. Ja tuskin ne napit tällähetkellä on se suurin ongelma, esim. mitä kuullut muiden sanomana niin aika herkästi kaatuva peli on kyseessä.
 
Vastaus: Battlefield 4

Valitettavasti täytyy mainita olevani pettynyt hieman uusimpaan bäfään. Ensinnäkin kentät on aika putkimaisia tai ainakin useimmat kentät ovat ahtaita kaupunkiräiskintöjä. Missä on ne laajat ulkoilmakentät tyyliin Caspian border yms joissa kalustolla on suuri rooli? Itse olen sen tyylinen pelaaja että toivoisin tältä pelisarjalta juurikin kalustopainotteisuutta tai ainakin kenttien osalta laajuutta ja mahdollisuutta tehokkaaseen kaluston käyttöön. En varmaan ole kaikkia kenttiå vielä edes kokenut moninpelissä, mutta pahalta näyttää. Tulee heti mieleen codiräiskinnät ja silmitön liipasin pohjalla riehuminen :( Premiumin tuleviin kenttäpaketteihin en ole tutustunut, toivottavasti sieltä edes olisi tulossa kalustoystävällisiä kenttiä.

Hainan Resort, Golmud Railway, Lancang Dam, Paracel Storm ja Zavod 311 ovat kaikki vähintään samankokousia tai isompia kuin Caspian Border. Server browserista voit valita mitä mappia haluat pelata.
 
Vastaus: Battlefield 4

Muutenkin lähtee vähä käsistä jos jengi täällä menettää jo mielenkiinnon peliin / ohjaimeen / uusiin nappeihin jos ei oo minuuttiakaan niillä pelannut :D

P*ska peli kun pitää ampua takanäppäimistä. En pellaa :p

Takanäppäimillä ampumisesta on kokemusta tällä DS4 ohjaimella Killzonen ja CoDin merkeissä, jossa ne olivat ihan Default näppäiminä. Aikani pelattua, en vain saanut tuntoa siihen hommaan. Kai mun käsisssä on sitte jotain vikana, tai sormissa. Otan näköjään erinlaisen otteen ohjaimesta mitä Sonyn insinöörit ottivat kun uutta kapulaa tekivät tai mitä muut pelaajat ottavat :).

Mutta eipä siitä sen enempää sitten, mun kädet ja sormet. Ammun mielummin ylänapeilla ja sillä sipuli :). Ja pysyn siinä. Eli odottelen pätsiä...
 
Vastaus: Battlefield 4

Ite oon kyllä jo aika tottunu noihin näppäimiin. Ainoana ongelmana on edelleen etenkin pulttilukkokiväärillä pelatessa, että aina välillä ampuessa painan tuota liipasinta liian ylhäältä ja kun se ei mee pohjaan asti, ei kuti lähdekkään.
 
Vastaus: Battlefield 4

Onkos kukaan hommannut Premium pakettia PS4:lle? Tänään ostin, mut ei vaan aktivoidu. Filu asentuu hyvin ja kone näyttää, et Premium löytyy. Kun käynnistää pelin, ei ole mitään mainintaa premiumin ostosta. Kun menen pelin valikoiden kautta premium linkkiin, tarjoaa se ostamista ja heittää mut storeen joka taas ilmoittaa et sisältöä ei ole saatavilla. PC:llä battlelogi näyttää myös, et premium pakettia ei olisi ostettu...
 
Vastaus: Battlefield 4

Ahh, onneksi tulee sekä PS4 että BF4 vasta tammikuussa 2014. Arvasin, että sieltä tulee taas täysin raakile paska ulos EA/DICE:ltä, jonka korjaaminen pelikuntoon vie sen puoli vuotta.

Toivottavasti tammikuussa olisi jotain pätsiä rullailtu ulos.

Edit:

Onko tätä Battlefield 4 Premium Editionia siis jo ulkona PS4:selle tai tulossa PS4:selle, aikatauluja, hintaa yms.?

ibaW0UNE2KcOi6.jpg


Itse itselleni vastaten tähän linkkiin pohjautuen:
Battlefield 4 Premium Edition PS4

Product code:bf4-premium-edition-ps4

Categorie:playstation 4

Release Datum: 01-03-2014

Pre-Order € 67,99

http://www.gamesync.nl/battlefield-4-premium-edition-ps4-kopen-bestellen-gamesync.html
 
Vastaus: Battlefield 4

Mie en taas ymmärrä!! Ostin pelin ja sain jonku pre-order lisälevyn mukana millä luvattiin gold battlebag ku syöttää koodin battlefield.com/bf4-redeem osoitteeseen.. Syötin koodin, mut mä mitään saanu?!? Ohje väittää, että vielä pitäis tehdä jtn ja tulla mailia ea:lta..

Tämä prkleen vielä estää mua syöttämästä dogtag -offeria ku enpä enää pääse syöttään koodeja!! Ttu, että on tehty taas hankalaksi!!
 
Vastaus: Battlefield 4

Tuleeko PSN storesta ostettuna BF4:n mukana tuo China rising lisäri? Levymuodossa se taitaa tällä hetkellä ainakin tulla BF4:n mukana?
 
Vastaus: Battlefield 4

Siis miten epävakaa tämä BF4:n ps4 versio on? Kolmannessa kartassa yksinpelissä ja joka kartassa vähintään kerran kaatunut. Ekan kartan jälkeen korruptoi savegame ja jokaisella muulla kerralla on onneksi päässyt jatkamaan Chekpointista.
 
Vastaus: Battlefield 4

Innokas odotus PS4+BF4 palkittiin, mutta ei pelkästään positiivisesti. Toki BF4 on hieno ja onhan eroa PS4 ja PS3:n välillä roimasti. Ainoa mikä on oikeasti alkanut vituttamaan todella paljon tässä pelissä. Sniperit... ei voi muuta sanoa.. Hienoa taistella kun puolet vastustajista on snaippereita ja tuntuu olevan kovin hyviä vielä siinä hommassa.
Juuri kun on alkanut BF3 sujua PS3:lla ihan mukavasti, ja siirtyminen uuteen sukupolveen, niin alkoi heti todella karulla tavalla. Kuolo tuntuu korjaavan jatkuvalla syötöllä. No ehkä se tästä pikkuhiljaa...
 
Vastaus: Battlefield 4

...Ainoa mikä on oikeasti alkanut vituttamaan todella paljon tässä pelissä. Sniperit... ei voi muuta sanoa.. Hienoa taistella kun puolet vastustajista on snaippereita...

Snipojen lisäks itteä ottaa pannuun älytön lonewolffaaminen. Squadissa juuri kukaan pelaa yhteen.
Tänään Vedin spotterin, medicin, ja ammustäydennysmiehen roolia yhdelle tasokkaammalle kaverille, ku muut randompelaajat squadissa ei pelannu juurikaan yhteen.

Pelaahan tääl suomiporukkaa hc:na ps4:lla jotka hoitaa omaa tonttiaan? kamupyyntöä (mikki_mh) ja vähän vikkelään :D
 
Vastaus: Battlefield 4

Innokas odotus PS4+BF4 palkittiin, mutta ei pelkästään positiivisesti. Toki BF4 on hieno ja onhan eroa PS4 ja PS3:n välillä roimasti. Ainoa mikä on oikeasti alkanut vituttamaan todella paljon tässä pelissä. Sniperit... ei voi muuta sanoa.. Hienoa taistella kun puolet vastustajista on snaippereita ja tuntuu olevan kovin hyviä vielä siinä hommassa.
Juuri kun on alkanut BF3 sujua PS3:lla ihan mukavasti, ja siirtyminen uuteen sukupolveen, niin alkoi heti todella karulla tavalla. Kuolo tuntuu korjaavan jatkuvalla syötöllä. No ehkä se tästä pikkuhiljaa...

Heh, naureskelin itekki justiinsa kun pelailin rushia zavodissa. Ensimmäiset objektiivit ja meillä puolustusvuoro. Äkkiseltään katottuna siinä kallioiden päälle omia reconeita 8 kappaletta (PS3) :D Hirveä suihkinta vaan kävi ja luodit viuhu metsän uumeniin. Toki sitten vastapuolella oli varmaan saman verran reconeita ja eipä ne siitä sitten kauheasti päässyt objektiiveille...

Ei tosiaan kauhean kauan kannata paikoillaan pysyä missään... :D Ite ainaki järjestää pompin kokoaja edetessä ja vetelen siksakkia varsinkin jos jotai aavaa aluetta. Aika monta kymmentä tuntia pelannu reconia ite ja käytännön mahdottomuus osua jos toinen hyppii ja kääntyilee... Tuurilla voi osua mutta headshotin saaminen on sitten täysin joulua reconin osalta jos napsahtaa.
 
Vastaus: Battlefield 4

Onko kukaan käyttänyt tuota PS3-version mukana tullutta koodia, jolla saapi ladattua PS4-version hintaan 9,95e? Toimiiko moitteettomasti? Ymmärsin vissiin oikein, että peli pitää käynnistää PS3-version levyltä?

Piti korkata Battlefield 4 vasta uudella sukupolvella, mutta nyt kun ei konsolia saanut eikä tietoa millonka tämä tapahtuu, joutui viimein nöyrtymään :)
 
Vastaus: Battlefield 4

Tulipa juuri ostettua premium acco ps4:lle. BF4 + premium acco yhteensä tuli kustantamaan 72 dollaria, joka ei kyllä ole paha hinta pelille, jota hakkaa satoja tunteja :)
 
Vastaus: Battlefield 4

Onko kukaan käyttänyt tuota PS3-version mukana tullutta koodia, jolla saapi ladattua PS4-version hintaan 9,95e? Toimiiko moitteettomasti? Ymmärsin vissiin oikein, että peli pitää käynnistää PS3-version levyltä?

Piti korkata Battlefield 4 vasta uudella sukupolvella, mutta nyt kun ei konsolia saanut eikä tietoa millonka tämä tapahtuu, joutui viimein nöyrtymään :)
Toimii iha moitteettomasti ja tarvitset ps3 levyn sisään että voit pelata BF4 ps4:lla.
 
Vastaus: Battlefield 4

Tänään tulossa päivitys PS4-versiolle:

The next PS4 game update will go live on Dec 3. It will go live in the afternoon EU time, and you might experience a short downtime while the update is being deployed (basically, if you're online when the update is deployed, you might get kicked from the server and unable to reconnect in a few minutes.)

This update was scheduled to go live as quickly as possible to fix the so-called "one-shot kill bug", where bullets were sometimes applying damage multiple times to a character. We are simultaneously working hard on a number of top issues that we will address as soon as possible in the next update that we will be able to detail later. As always, you can find the latest information here in the Battlefield 4 Control Room.

Dec 3 PS4 Game Update Notes
-Fixed the "one-hit kill" bug where bullets were sometimes applying their damage multiple times to a character. This could lead to firefights where normal rifles sometimes dealt one-shot kills, which is not as designed.
-Fixed a crash that could occur when having a very large amounts of Friends
-Enabled audio in PS4 video captures

Lähde: http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064769561275298/
 
Ylös Bottom