Bloodborne - Kuolet vain monta kertaa

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana ULVI, 13.06.2014.

 1. JoQzi

  JoQzi New Member

  Itsellä on sellainen muistikuva, että gasgoinea ei voi pelata cooppina muutakun vasta new game plussalla. Voin muistaa kyllä väärinkin.
   
 2. Ippenator

  Ippenator Member

  Steam ID:
  Ippenator
  XBL:
  Ippenator
  PSN:
  Ippenator
  Muistat väärin. Itse ainakin pelasin co-oppina tuon ekalla pelikerralla.
   
 3. Kojo

  Kojo KonsoliFIN Alumni

  PSN:
  Kojo_FI
  Ensimmäinen kosketus tällaisiin peleihin, kiitos PS Plussan. Vajaa kaksi tuntia jaksoin haahuilla kaduilla ennen kuin tuli stoppi. Keskittymiskyky ei enää salli tällaisia pelejä joissa pitää samoja alueita hinkata ja olla varpaillaan vihollisten pelossa. Jos olisi enemmän aikaa pelata, voisi tällainen upotakin, mutta rajallisien pelisessioiden takia, mielummin käynnistän nimikkeen jonka pelaamisesta nautin ja tiedän suunnilleen mitä olen tekemässä.
   
  Nepa ja Endor tykkäävät tästä.
 4. m_vierimaa

  m_vierimaa Active Member

  Suosittelen vielä kokeilua myöhemmin. Itse ostin tämän joskus pelin ilmestyttyä, yritin useamman tunnin alkua ja luovutin turhautuneena.

  Fast forward plussapelinä ilmestymiseen ja intouduin kokeilemaan tätä uudestaan. Vaikea selittää mikä tässä "klikkasi" mutta yhtäkkiä peli muuttui tuskasta pelinautinnoksi.

  Vaikeustasokin oli siedettävä kun alussa nuohosin ekan kentän pariin kertaan tyhjäksi ja pääsin leveveleissä hieman edemmäksi. Bossit hoitelin 90% co-oppina mikä helpotti paljon.

  Father Casgoinekin kaatui helposti
  soittorasialla ja co-op pelaajan avulla.

  Sen verran paljon pelisarjasta innostuin, että ostin samantien Dark Souls 3:sen ja ostan nyt kakkososankin kun saa tarjouksesta kätevästi.
   
 5. OMI3R

  OMI3R Well-Known Member

  PSN:
  OmieR
  Mulle kävi vähän samoin, bloodbourne oli mulle ensimmäinen tutustuminen souls sarjaan. Peliin voi turhautua todella helposti ja heittää ohjaimen seinään ja totea että "vittu mitä paskaa". Siinä se juju on, sitten kun vihdoin pääsee edes hieman etenee, ekan bossin kaadettua, tajuaa että "joo joo nii tää on tämmönen" ja loppu onkin sit pelkkää nautintoa. Jos peliin lähtee sillä asenteella että tässä hieman seikkailua ja lepposta meininkiä niin pettymys on valtava.
   
 6. jpvir

  jpvir Member

  PSN:
  Paranoid1980Fin
  Tää oli hyvä! Alkuun meinas usko loppuu mut kyl se siitä sit pikkuhiljaa lähti rullaan. En edes muista koska on viimeksi tullu vastaan peli jossa oikeesti pääsee pelaamaan itse, eikä vaan seurata ruudulta ohjeita ja kompassia ilman minkäänlaista haastetta. Tosin pidempi tarina olis saanu olla toi lisärikin oli todella lyhyt.
   

Jaa tämä sivu