Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Bloodborne - Kuolet vain monta kertaa

Ensimmäinen kosketus tällaisiin peleihin, kiitos PS Plussan. Vajaa kaksi tuntia jaksoin haahuilla kaduilla ennen kuin tuli stoppi. Keskittymiskyky ei enää salli tällaisia pelejä joissa pitää samoja alueita hinkata ja olla varpaillaan vihollisten pelossa. Jos olisi enemmän aikaa pelata, voisi tällainen upotakin, mutta rajallisien pelisessioiden takia, mielummin käynnistän nimikkeen jonka pelaamisesta nautin ja tiedän suunnilleen mitä olen tekemässä.
 
Suosittelen vielä kokeilua myöhemmin. Itse ostin tämän joskus pelin ilmestyttyä, yritin useamman tunnin alkua ja luovutin turhautuneena.

Fast forward plussapelinä ilmestymiseen ja intouduin kokeilemaan tätä uudestaan. Vaikea selittää mikä tässä "klikkasi" mutta yhtäkkiä peli muuttui tuskasta pelinautinnoksi.

Vaikeustasokin oli siedettävä kun alussa nuohosin ekan kentän pariin kertaan tyhjäksi ja pääsin leveveleissä hieman edemmäksi. Bossit hoitelin 90% co-oppina mikä helpotti paljon.

Father Casgoinekin kaatui helposti
soittorasialla ja co-op pelaajan avulla.

Sen verran paljon pelisarjasta innostuin, että ostin samantien Dark Souls 3:sen ja ostan nyt kakkososankin kun saa tarjouksesta kätevästi.
 
Mulle kävi vähän samoin, bloodbourne oli mulle ensimmäinen tutustuminen souls sarjaan. Peliin voi turhautua todella helposti ja heittää ohjaimen seinään ja totea että "vittu mitä paskaa". Siinä se juju on, sitten kun vihdoin pääsee edes hieman etenee, ekan bossin kaadettua, tajuaa että "joo joo nii tää on tämmönen" ja loppu onkin sit pelkkää nautintoa. Jos peliin lähtee sillä asenteella että tässä hieman seikkailua ja lepposta meininkiä niin pettymys on valtava.
 
Tää oli hyvä! Alkuun meinas usko loppuu mut kyl se siitä sit pikkuhiljaa lähti rullaan. En edes muista koska on viimeksi tullu vastaan peli jossa oikeesti pääsee pelaamaan itse, eikä vaan seurata ruudulta ohjeita ja kompassia ilman minkäänlaista haastetta. Tosin pidempi tarina olis saanu olla toi lisärikin oli todella lyhyt.
 
Sekiro osoittautui liian jyrkäksi rinteeksi kavuttavaksi. Kokeillaas aikoinaan kesken jäänyttä Bloodbornea. Vieläkö tähän löytyy apuja kelloja kilkuttelemalla?
 
Voi perkele, tämäkin lisäri ois kesken :D täytyy myös sanoa että toivottavasti Sony tuottaa tälle jatko-osan PS5:lle sekä mitä tulee pelin vastuksiin niin kaikista ahdistavimmat tässä ovat nämä NPC metsästäjät. Niitä tekisi mieli lähtä vaan pakoon.
 
Itselläkin kesken vielä, mutta loppupuolella mennään. Ikävä vaan että spoilannut itselle koko pelin aikoinaan, niin ei ole oikein semmosta fiilistä pelata peliä ku tietää mitä odottaa..

Noh, kakkosta tai mahdollista Demon Souls 2 odotellessa :D
 
Itselläkin kesken vielä, mutta loppupuolella mennään. Ikävä vaan että spoilannut itselle koko pelin aikoinaan, niin ei ole oikein semmosta fiilistä pelata peliä ku tietää mitä odottaa..

Noh, kakkosta tai mahdollista Demon Souls 2 odotellessa :D
Ihmeen myöhään porukka päässyt käsiksi Fromin peleihin. Ennen Demon Soulsia tiimi oli aika tuntematon. En tosin ymmärrä Demon souls 2 odotusta. Dark Souls kuitenkin sarjan jatkaja multiplatformina, kun Demoni oli PS3 yksinoikeus.

vaikka Viktoriaanista aikaa siistimpi omasta mielestä on senkogu-ajan Japani, on Borne mielestäni Sekiroa mielenkiintoisempi. Varmaan online ominaisuus ja niin mielenkiintoinen maailma tekivät osansa. Borne oli myös ehkä hankalampi mielestäni, moni bossi tuotti tuskas. Ihme kyllä, Orphan of Kos meni ensi yrittämällä. Täytyy varmaan vielä joskus palata Bornen pariin, vaikka platina hankittu. Sen verran hyvä peli kyseessä.




Muita pelaajia ei kyllä minusta joulukuussa ollut ylenmäärin mutta kyllä niitä vielä löytyy auttamaan. Kannattaa tätä pelata vielä kun pelaajia on
koska moni pomoista tuntui siltä että ne on tarkoitettu ihan mukiloitavaksi toverin kansas.

En tätä ole ymmärtänyt. Itse vedin ensimmäisellä kerralla yksin kaikki bossit ja toisella kerralla käytin helpottaaksenu urakkaa tai huvinvuoksi.
 
Viimeksi muokattu:
Sony on mahdollisesti tuomassa yhtä kaikkien aikojen parhaimpiin lukeutuvaa peliään eli Bloodborne PC:lle

Uskon että tulee niin Bloodborne kuin muutkin yksinoikeuspelit. PC:llä on paljon potentiaalisia ostajia. Näitä nähdään varsinkin siinä tapauksessa jos Horizon Zero Dawnin PC versio myy hyvin. Kohtahan se nähdään.
 
Uskon että tulee niin Bloodborne kuin muutkin yksinoikeuspelit. PC:llä on paljon potentiaalisia ostajia. Näitä nähdään varsinkin siinä tapauksessa jos Horizon Zero Dawnin PC version myy hyvin. Kohtahan se nähdään.

Sieltä vaan kaikki, modeja ja muita kivoja olisi mukava nähdä.
 
Kyllä tuosta taitaa tulla pakko-ostos vaikka Bloodborne on läpipelattu jo ps4:lla. HZD ei platinattuna niin paljon kiinnosta.
 
En oikein järjestysnumeroiduista välttämättä pidä, mutta olisihan se Bloodborne 2 mitä muikein aloitus uuteen konsolisukupolveen.
 
Uskon että tulee niin Bloodborne kuin muutkin yksinoikeuspelit. PC:llä on paljon potentiaalisia ostajia. Näitä nähdään varsinkin siinä tapauksessa jos Horizon Zero Dawnin PC versio myy hyvin. Kohtahan se nähdään.
Itse kyllä epäilen ennemminkin, että tässä on Sonyn yritys houkutella PC-porukoita ostamaan next gen konsoli Sonylta. Eli otetaan sinänsä mielellään Horizon Zero Dawnista, Boodbornesta ja muista vastaavista ensin myyntejä toki PC:llä, mutta sitten kun julkaistaan Horizon Zero Dawn 2 ja Boodborne 2, niin taas ensin vain Playstationille ja odotetaan, että moni olisi PC:llä jäänyt koukkuun noihin ekoihin peleihin, eivätkä malttaisi odottaa mahdollista paljon myöhemmin tulevaa PC-versiota, ja ostaisivat siis PS5:n ja uusimmat osat noista peleistä. Sitten kun tuo vaihe on ohitettu ja aikaa on mennyt, niin kerätään loput voitot Playstationille kääntymättä jääneiltä PC-pelureilta.

Näin on jo moni muukin spekuloinut, ja olisihan tuossa kieltämättä järkevää logiikkaa. Ei Sonyn kannata Playstationin asemaa murentaa julkaisemalla heti pelejä PC:lle, vaan sitten myöhemmin, kun ei pelin takia konsolin ostavia enää ole ainakaan paljoa odotettavissa kyseisestä pelistä.
 
Viimeksi muokattu:
Eikös tuo PC versio huhu todettu jo vääräks, ei sillä että itseä kiinnostais suuntaan tai toiseen mutta ettei kukaan innostu liikaa.
 
Ai että innostuin ja ilahduin kun luin tätä ketjua :D Souls-pelit on mulle niin kovin rakkaita, ja mahtavaa kuulla, että yhä uusia pelaajia tulee messiin!
 
Ylös Bottom