Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call of Duty: Black Ops 4

Jos olit siinä ekassa mukana se sama käy tähänkin, ennakkotilaajille pitäisi betan muutenkin löytyä storesta, luulisin.

Testasin pelkästään PC:llä sitä moninpeliä, joten ei löydy pleikasta. Storesta en betaa vielä löydä ja tuntuu olevan sama myös maailmalla, pelin virallisten foorumeiden perusteella. Olisi kiva imaista se valmiiksi.
 
Itse syötin Call of Dutyn sivuille koodin, pitäisikö betan lataamista varten tulla sähköpostiin uuso koodi jolla betan voi ladata pleikkarille?
 
Ennakkotilasin Black Ops 4:n PSN Storesta. Löytyykö Blackoutin betaa vielä vai odotetaanko tässä maanantai-iltaan?

Löysin FAQ:sta:

4. I pre-ordered Call of Duty: Black Ops 4 digitally, but didn't receive a Beta code. Where can I find it?

You don't need one! Code redemption is not necessary for pre-orders through the PlayStation Store or Microsoft Store, or pre-purchases through Battle.net. You're automatically registered to participate in the Call of Duty: Black Ops 4 Private Blackout Beta on PlayStation 4 or Xbox One or Early Access to the Blackout Open Beta on PC. When the Blackout Beta begins, you'll be able to download it immediately.

Eli tulee Storeen sitten aikanaan. Viimeistään Blackoutin testin alkaessa.

Itse syötin Call of Dutyn sivuille koodin, pitäisikö betan lataamista varten tulla sähköpostiin uuso koodi jolla betan voi ladata pleikkarille?

Moninpelin testissä se meni juuri noin. Ennakkotilauskoodi osoitteeseen: https://profile.callofduty.com/promotions/redeem/bo4/beta ja sietä tuli varsinainen latauskoodin sähköpostiin.

Virallinen FAQ: https://support.activision.com/arti...Beta/?l=en_US&c=Game_Title:All&fs=Search&pn=1
 
12h maagiseen COD uudelleen syntymisen hetkeen. Saas nähdä miten plösön käy, peli kun ei ollut sulava edes MP puolella niin miten yli 1000 kertaa isompi mappi ja yli 6 kertinen pelaajamäärä sitten voisi toimia. Grafiikoita ja resoa laskettu oikeen isolla kädellä ? Muuta en tiedä kuin että hype on valtaisa.
 
Harmillisesti eivät ole vieläkään lähettäneet beta-koodeja sähköpostiin niin ei pääse lataamaan ennakkoon. Nettiä selaamalla selvisi että en ole ainoa kuka tuota koodia edelleen odottelee.
 
Harmillisesti eivät ole vieläkään lähettäneet beta-koodeja sähköpostiin niin ei pääse lataamaan ennakkoon. Nettiä selaamalla selvisi että en ole ainoa kuka tuota koodia edelleen odottelee.
Eipä ole itsellenikään vielä tullut latauskoodia... tuleeko se sähköpostiin vai näkeekö sen myös tuolta callofduty.comista ?
 
Eipä ole itsellenikään vielä tullut latauskoodia... tuleeko se sähköpostiin vai näkeekö sen myös tuolta callofduty.comista ?
Sähköpostiin ainakin pitäisi tulla. Ei näy täälläkään vielä.

Servut ovat muuten nyt sitten auki!

EDIT: Nyt on tullut koodi sähköpostiin.
 
Viimeksi muokattu:
Testasin pari tuntia, toimii upeasti lukuunottamatta paria disconnectia kesken rundin. Sanoin MP kohdalla että se ei jaksa kantaa peliä yksin jotta sen takia viitsisi ostaa peliä ja sama koskee myös Blackoutia, se on erittäin viihdyttävää ja sykkeen nostattavaa hiipimistä ja selviytymistä mutta ei sitä varmasti kauan yksinään jaksa. Mutta yhdessä nämä kaksi täysin erillaista modea luovat sellaisen combon että voi olla lompakon raottamisen arvoista, kaksi toisistaan täysin poikkeavaa pelimodea jotka molemmat edustavat lajinsa parhaimmistoa. Kuten myöskin arvelin niin resoluutio on PROlla pudotettu todella alas jotta se pyörii 60 FPS ja hyvin pyöriikin, en tiedä millaista on perus plösöllä pelaaminen mutta ainakin PROlla erittäin nautinnollista ja sulavaa.

PC betaa vielä täytyy kokeilla miten skulaa mutta jos yhtä hyvin niin voi olla että sille puolelle kallistuu valinta kun ei tarvi karsia resoluutiosta jotta peli pyörii paremmin.
 
Tänään 80 pelaajasta selvittiin muutaman kerran sinne Top-10.
Pelasin soolona, sieltä pystyi tämän valinnan onneksi tekemään. Siinä jää kyllä jalkoihin, kun squadi rynnii päälle.

Illan parasta antia oli jouhevan pelattavuuden lisäksi päreiksi lyöty Nuketown. Todella nostalgiset tunnelmat.

 
Viimeksi muokattu:
Ekassa matsissa tuli toka sija kahdella tapolla. Viimenen äijä oli kukkulan päällä ja alue puski semmosesta kulmasta etten ite kukkulan päälle päässyt lopussa, kuolin sit alueen ulkopuolelle.
Ihan kivalta vaikutti, pitää päästä tätä kunnolla sit porukassa pelaan.
 
Ainoastaan kerran katkesi peli kesken illan aikana ja peli pyöri muutenkin yllättävän hyvin. Kyllä minä tästä mieluummin maksan kuin yksinpelikamppaniasta.
 
Erittäin positiiviset fiilikset pelistä. PS4 Prolla toimii tämä beta lähes moitteetta. Vielä hiukan hakusessa kaikki perkit yms, mutta mitä enemmän pelaa niin sitä paremmaksi tämä muuttuu. Perjantaina lähtee testiin myös Xbox One X:llä, jolle pelin hankin.
 
Jackfragsin striimiä katsoin ja onhan tämä vielä ainakin tässä vaiheessa hieman karun näköinen tekele. Legendaariset CoDi-kartat yhteenliimattuna on hauska idea, mutta siihen se kaikki oma ideointi loppuikin. Muut pelimekaniikat ovat vahvasti lainatavaraa.

Alue on niin laaja ja monipuolinen, että se kaipaisi muista Battle Royal -verrokeista totuttua sataa pelaajaa. Nyt toiminnassa on liikaa tylsänpulleaa välihaahuilua.

Myös time to kill on ihan posketon. Melkein kuin Gears of Warissa ukkoon upotetaan lippaallinen pateja.
 
Vaikuttaa CoDiks kyl hyvältä näin katsojan silmin. Eiköhän kaikki tämän ennemmin osta kuin battleflop v

Täysin eri. Jos jonkun räiskinnän ennen joulua ostan, niin se on BäFä. Siinä on sentään sitä jotain: ajoneuvot, isot kartat, tuhoutuvaa maastoa ja TOINEN MAAILMANSOTA! CoDit alkoivat maistua puulta joskus PS360-laitesukupolven loppuaikoina, eikä sen jälkeen ole ollut tarvetta tai kiinnostusta ostaa. Eikä ole tarvetta vieläkään.

Tekisi mieleni sanoa, että CoD on nykymuodossaan pelimaailman ylihypetetyin ja yliarvostetuin pelisarja. Aikanaan CoD 1-2 ja 4 aikoihin se oli jotain "uudempaa" ja nelonen toi esim. perkit jne., mukaan. Sittemmin viimeiset noin 10 vuotta sarja on polkenut paikoillaan. Muutama huumohyppy rakettireppuilun suuntaan, joka ei ainakaan vienyt sarjaa eteenpäin ja paluu takaisin. Nyt sitten jätettiin jo yksinpelikin kokonaan pois.

It's going to be Battlefield V or nothing.
 
Tohtorin eilistä peliä. Äärimmäisen kilpailullinen pelaaja löytää lopulta itsensä tutulta paikalta, kentän kuninkaana.

 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom