Call of Duty: Modern Warfare 2019

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Tuo CO-OP -pelimuoto ei niin kiinnosta, mutta alkuperäinen Modern Warfare -trilogia uudella pelimoottorilla :eek::eek::eek: Siitä sitten suoraan uuden, samaa tarinaa jatkavan, yksinpelin kimppuun. Hell yes!
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Season passista myös ollut juttua että se on itseasissa tulossa peliin, asia vaan ilmaistiin niin ovelasti että kaikki oletti ettei ole season passia ollenkaan.

"Infinity Ward revealed it’s eliminating a traditional season pass from Modern Warfare, so the team can “deliver more free maps and content as well as post-launch events to all players."

Traditional se avain sana, eli mapit on ilmaisia mutta season pass/battle pass sisältää sitten muuta sisältöä.

 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Hyvä haastattelu tekijöiltä. Idena on ollut napata alkuperäinen Modern Warfare ja tuoda se tähän päivään. Pelaat sitten Tier 1-tason erikoisjoukoissa, joilla viimeisen päälle vermeet tai sitten vapaustaistelijana, jolla käytössä on mitä käsiin nyt sattuu saamaan Molotovin cocktaililsta alkaen. Tavoitteena on ollut tehdä mahdollisimman realistisella visuaalisella annilla kuin mahdollista.Ensimmäinen kuva moninpelistä.Lähde
 

janneus

Active Member
Modern Warfaressa lataus hoituu myös tähdätessä aseella kuin aseella. Tämä on varsin mielenkiintoinen muutos. Latausanimaation ja sen olemassaolon tiedostaminen on kuitenkin vaikuttanut omaan pelaamiseen varsin oleellisesti. Nyt tapaa ladata on syytä muuttaa niin, että vihollinen pysyy kokoajan tähtäimessä. Tilanteesta riippuen tietysti.

Ei se "you can stay in the battle " oikein toteutu jos on lipas tyhjä. Toki, jos lataa vaikka vain puoliksi tyhjän lippaan, nii pystyykö reload cancelin tekemään siten että alkaa vain ampumaan ADS päällä ? Sitten sillä voi ehkä tehdä jotain. Taisi siegeen tulla tässä... vuoden sisällä..ish... kuvailemani ominaisuus. Sen olemassaolon tosin muistin vasta nyt, joten sen käyttö on jäänyt nolliin. Tai sitten se oli vain test servulla, eikä päätynyt koskaan main gameen. Mene ja tiedä.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Javelin is back :cool: Se oli kyllä mw2:ssa hauska peli leikkiä. Ei nyt mikään Esport readyin kapistus, mutta kyllä se pistää hymyilyttämään kun keihään alle jää puoli tiimiä S&D matsin alussa.
Itse olen tyytyväinen että Deagel on listalla, sillä on aina kiva leikkiä. :cool:
 

Pelihirmu1

Active Member
MW3:ssa itselle yksi suosikkipelimuodoista perinteisten muotojen ohella oli Infected. Hauska, harmiton ja semisti kutkuttava pelimuoto zombie hengessä. Toivon, että se palaa tähän uuteen Modern Warfareen.
 

Ketunloikka

Active Member
Ei kiitos enään yhtään remasteria. Alkaa olla jotenkin surullista kun kokoajan tulee remastereita peleistä mitä on pelannu max 10 vuotta sitte, eikä ne enään jaksa oikeen kiinnostaa. Luulin että olisin jaksanut kiinnostua Cod4 remasteristakin mutta ei napannu sitten enään.. Ei siinä ollu enään sitä samaa fiilistä mitä silloin kun se idea oli uus ja tuore.

Tämäkin on vähä siinä ja siinä, että jaksaako näillä tiedoilla kiinnostaa mutta annan vielä mahdollisuuden kun vielä oikeen mitään pelistä tiedä.
 

pelle

Well-Known Member
Luulin että olisin jaksanut kiinnostua Cod4 remasteristakin mutta ei napannu sitten enään.. Ei siinä ollu enään sitä samaa fiilistä mitä silloin kun se idea oli uus ja tuore.
Itsellä oli hieman samat fiilikset. Ainahan codit on olleet ns.putkijuoksuja, mutta yllätyin kuinka rajattu tuo oikeasti oli.
Silloin kun tuo oli uusinta uutta niin se oli kuin pelattava black hawk down leffa, mutta kun sen pelaa nyt niin todellisuus iskee vasten kasvoja kun huomaa, että peli etenee vain silloin kun joku npc hahmo sanoo niin.
Pelasin tuon heti infinite warfaren jälkeen ja pakko sanoa, että pelillisesti infinite warfare on paljon parempi. Se on edelleen skriptattu putkiräiskintä, mutta siinä on edes hieman vapautta verrattuna modern warfareen.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Tänään illalla vihdoin verhot aukeavat ja nähdään mistä se Infinity Ward on vouhottanut, tuleeko sieltä alkuperäisen Modern Warfaren kaltainen COD joka räjäyttää pankin.

 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Kohta mennään, striimit linkissä.

https://charlieintel.com/watch-the-call-of-duty-modern-warfare-gunfight-2v2-multiplayer-mode-reveal-ju/55278/

EDIT: Pidin todella paljon näkemästäni, peli näyttää todella hyvältä ja kuulostaa vielä paremmalta. Gunplay näyttää erinomaiselta ja peli sijoittaa siihen parhaaseen aikakauteen eli nykyaikaan. Mapit oli hyviä ja sopivia tuohon muotoon, varmaankin napattu palaset isommista kartoista.

1.8 on varsinainen multiplayer julkaisu jolloin sitten nähdään miltä se näyttää kun on enemmän pelaajia kentällä, jos olen yhtä vakuuttunut sen jälkeen mitä olen tämän jälkeen niin hyvää on tulossa.
 
Viimeksi muokattu:

janneus

Active Member
Hyvältä näytti kyllä. Väriä kentissä, 2 eri sprinttiä, COD Ghost snipa tähtäin, munakkaat äänet yms.

Ainoa asia mikä vähän jäi epäilyttämään oli tuo sivuille nojailu. Ghostissa oli se ja huonosti kyllä toimi. Toivottavasti tässä paremmin.
 
Ylös Bottom