Call of Duty: Modern Warfare 2019

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Nyt siirtyi myös 10 vs 10 matsit filttereihin, sekä cyber attack.

kauankohan niillä kestää korjata toi ettei launchereilla saa weapon expaa killstreakeistä.
 
Viimeksi muokattu:

Eliminaattori

Kielinatsimode
Ylläpitäjä
Tuli aika hurjasti expaa, kun samaan aikaan käytin xp token -juttuja. Viimeinkin taso 24 ja Ghost-perkki auki. Rauhoitti omaa peliä kummasti, kun ei tarvinnut miettiä minkään sortin drone-ilmoituksia.

Pienten mappien huonona puolena on todettava, että monet viholliset harrastavat spawnirapetusta aika lailla. Hyvää taktiikkaa toki, en silti arvosta moista touhua. Kuten sanotaan "Älä syytä pelaajaa, syytä peliä" tai "Se on vain peli". Krääh. Yksi voitto tänään noin viidestätoista pelistä. Tappoja kyllä saa, joukkueella menee kehnommin.
 

zippo2411

Member
Toimiiko tuo Aim Assist muuten moninpelissä? Ja jos toimii niin saako jotenkin valittua pelejä missä se on pakotetusti kaikilla pois päältä?
 

Ambster

Member
Vois ton Lontoo mapin poistaa tästä pelistä. Ihan järkyttävän surkee tekele ja kiva ku ei pysty plokkaan.. Muuten maistuu vaikka matsit ollu todella vaihtelevia. Välillä ounaa 100-0 ja yhtäkkiä saakin turpaan niin, että soi. Vielä hakusessa löytää järkevä tyyli tähän. Runguni ei tahdo omalla kohdalla toimia enää niin kuin joskus opsi3 aikaan ku ounas vasurilla kaikki tilanteet. Ei oo vanhaks tulemista... Toki paska ohjain vaikuttaa tällä hetkellä myös koska tatit menettänyt herkkyyden ja on vähä vammasta tolla pelata, mutta vasta 4.11 tulee elite2.. Sais sen oikean deadsilencin tähän pistää perkkeihin. Ffa ihan kusta noilla kopinoilla, eli jäätävää kämppäystä. Sama hc tdm nii huomaa, että nuotiolaulut raikaa täs codissa enemmän kuin aiemmissa.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Seuraavan jälkeinen maailmansota käydään veitset aseina. -Albert Einstein

(vapaasti muokattuna alkuperäisestä lausunnosta)

 
Uusi patchi tuli, PCllä kokoa 8 gigaa.
Pleikalla 2Gb mutta ihmetyttää tuo kopioinnin hitaus. Siis lataus muutamia minuutteja mutta nyt kopioinut 10min ja 30% valmiina. Mistä johtuu?

Voisivat tuoda pari juttua jo tässä vaiheessa:

- mahdollisuus testata asetta, esim. ampumarata
- juoksu- ja kävelyäänet hiljaisemmiksi
- tasapainoa aseisiin; m4 turhan hyvä
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Pleikalla 2Gb mutta ihmetyttää tuo kopioinnin hitaus. Siis lataus muutamia minuutteja mutta nyt kopioinut 10min ja 30% valmiina. Mistä johtuu?

Voisivat tuoda pari juttua jo tässä vaiheessa:

- mahdollisuus testata asetta, esim. ampumarata
- juoksu- ja kävelyäänet hiljaisemmiksi
- tasapainoa aseisiin; m4 turhan hyvä
Joo katoin striimiä missä se alotti latauksen joten tajusin itekkin mennä pistää imun päälle. Siinä ajassa kun itse latasin sen 8 gigaa ei se striimeri pleikalla ollut kopioinu kun vasta 40% sitä 2 gigan patchia, aika surkeeta.
 

Poochie

Active Member
Kovimmat spekulaatiothan heitti legendaa jostain 50-60 kartasta, mutta ei taida ainakaan tässä vaiheessa vielä löytyä ihan noin montaa :D
No ne kartat löytyi sieltä tiedostoista jo valmiina betassa, että siitä nämä legendat lähti, mutta ei niitä nyt tietenkään julkaisussa ole kaikkia.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
On kyllä niin helmi toi SBMM ja että joka kerta kun rundi päättyy etsitään uusi serveri. Joka toinen peli menee hyvin ja joka toisessa voi vaan levittää hanurinsa ja ottaa vastaan. Love it. :)
 

Masta

Active Member
Pleikalla 2Gb mutta ihmetyttää tuo kopioinnin hitaus. Siis lataus muutamia minuutteja mutta nyt kopioinut 10min ja 30% valmiina. Mistä johtuu?
Tässä TT-2k:n erittäin maanläheinen selitys foorumin syövereistä:

Joka kerta kun PS4-peli päivitetään, kopioidaan kaikki siihen asti kertynyt päivitysdata jonnekin tilapäisjemmaan, ennen kuin uusin päivitys asennetaan. Joten jos peliä on päivitetty aiemmin 40 gigan edestä, se 100 megan hotfixikään ei asennu ennen kuin se aiempi 40 gigaa on kopioitu Pleikkarin kiintolevyllä paikasta toiseen.
Nuo ajat tulevat jatkossa vain kasvamaan päivitysten kertyessä ja kopiointiaika on sama, vaikka uusimman patchin koko olisi kaksi megaa.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
BTW jos joku ei vielä ole huomannut niin Twitchistä saa sälää katsomalla tiettyjä CoD striimejä. Pitää vaan huolen et striimin alapuolella lukee Dropit käytössä ja CoD tili on liitetty Twitch tiliin. En saanut mitään ilmoitusta dropeista Twitchissä mutta kun menin peliin oli ne kaikki siellä.

 

Masta

Active Member
No ne kartat löytyi sieltä tiedostoista jo valmiina betassa, että siitä nämä legendat lähti, mutta ei niitä nyt tietenkään julkaisussa ole kaikkia.
Saanen huomauttaa, että kyllä, "jotain" löytyi :D Ei se tarkoita, että jos jotain outoja "karttojen nimiä" löytyy 60 betan rajapinnasta, niin peliin automaattisesti on tulossa jossain vaiheessa 60 karttaa. Tilanteet muuttuu, eikä mikään ole millään tasolla varmaa, kunnes joku sen Activisionilta/IW:ltä vahvistaa (eikä toki vielä silloinkaan)
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Melkein riittäisi tähän hätään jos julkaisisivat yöversioita näistä kentistä. Kuten oli jo betatestissä. Muuttaa pelin luonnetta heti toisenlaiseksi.
 

teebee

Member
Voi huittu sentään mitä tonttuja tuol ground warissa. Suurimmalla osalla ei tunnu olevan Hajuakaan mitä mitää tehdä - pelataan vaan tdm:nä.
Itse asiassa, menet mihkä vaan objektiivipelimuotoon, niin aina tunnutaan pelaavan tdm:nä.

* Cyber Attackis en muista kenenkään muun pläntänneen ku ite.

* S&D:ssa ku saa pläntin kiinni, huitelee randomit jossain ihan muualla ku suojaamas plänttiä, ja auta armias ku vihollinen saa pläntin kiinni. Silloin yleensä LMS kuikuilee jossain oman lähtöviivan tasalla scopella suoran päähän, ilman aikomustakaan suuntautua pommille purkuun. Mahtaakohan edes ymmärtää mitä on tapahtumassa - yhtäkkiä tulee vaan ruutuun ilmo et turpaan tuli täs rundis/pelis *naamapalmu*.

* GW. Jostain huitun syystä porukka kuvittelee, et valtaukset tulee tehdä korkeiden talojen katolta... tai ainakin luulen niin, sillä talojen katoilta löytyy useimmiten enemmän omia, ku alhaalla katutasolla. Yksin saa olla kohteita valtaamassa.
Tapahtuipa äskettäin: pisteet n. 45-110 ja kaverit vetäs Nuken. Vastustajan täydellistä dominointia. Liikkuivat porukalla alhaalla katutasolla, vallaten, ja estäen meidän 1-2 hlön valtausyritykset. Repi mideät rikki vallaten "selusta lipun".Aijoo, tietenkin peli nakkaa aina mut sille puolelle jotka on aivan kuutamolla objektiivipelaamisesta.

PTFO
 

Eliminaattori

Kielinatsimode
Ylläpitäjä
On kieltämättä aika huvittavaa, miten paljon paremmin peli sujuu jos ottaa rennosti ja ilman paineita. Esimerkkinä erä, johon joutuu kesken matsin, kun omasta joukkueesta on lähtenyt pelaajia pois. Silloin voi vain keskittyä expan hankkimiseen ja kohteilla ei ole niin väliä. Pointtina tässä - tappiotahan ei kirjata, kun tulee kesken erän mukaan.

Samalla tuo on eräänlainen varoitusmerkki, sillä jos vastapuoli on selvästi edellä, niin siellä puhalletaan yhteen hiileen ja pelataan kohdetta. Omassa tiimissä taas sooloillaan välinpitämättöminä tai sitten on vain heikompi taitotaso.

Aika usein on joutunut keskeneräiseen kamppailuun heti ensimmäisellä haulla, ja meno ei siitä tavallisesti parane, vaikka pelaisi miten monta mappia tahansa, mikäli porukka ei vaihdu.

Täytyypä käydä tsekkaamassa se Ground War, sitä ei tullut kokeiltua beetassa ollenkaan.
 

Veeksi

Active Member
Nyt on melkein kampanja pelattu läpi ja multiplayerissäkin leveli jotain 22. Hivenen on pettymyksen sekainen hyvä fiilis. On tämä nyt paras FPS-julkaisu piiiitkään aikaan, vaikka todella paljon olisi omaan makuun myös parantamisen varaa.

Ensiksi yksinpelistä lyhyesti. Ajattelin vetää suoraan realismilla ja pääasiassa peli toimiikin näin hyvin. Mukana on kyllä kenttiä mitkä ovat selkeästi klassikkokamaa. Ikävänä puolena aika vähäiseksi taitaa jäädä ajoneuvo-tyyppiset tehtävät, mikä taasen on isohko pettymys. Omien ja vihollistekoälypelaajien välinen vuorovaikutus on kyllä niin surkeaa, että se välillä rikkoo immersion ja vähän pelinkin. Muutoin kaikki hyvin tai erittäin hyvin.

Ennakkoasetelmahan minulla on se, että olen pääasiassa pelannu Battlefieldejä ja viime vuosina paljon Siegeä. CoDeista on hivenen ollut sellainen käsitys, että se on vähän vähempi järkisten FPS-pelaajien leikkikenttä. Ja huonoin puoli tässä pelissä on, että niinhän se tosiaan on ja sillä oletuksella on pelintekijätkin pelinsä tehneet. Se kertoo valitettavasti paljon, että suosituin pelimuoto on TDM. Eikä vahingossakaan ole muihinkaan pelimuotoihin mitään tiimipelielementtejä tuotu sotkemaan codi-miesten pasmoja. Monesti se pommin planttääminenkin on tosiaan jo liikaa pelimekanismia codi-miehelle.

Conquesti on pilattu aivan totaalisesti sillä, että lippuja vallatakseen pitää aina jäädä pojottamaan johonkin keskelle risteystä. Jos menet maahan, niin et sentään pojota, mutta etpä sitten väistä sitä kranaattiakaan mikä siihen blast radiuksen kokoisella valtausalueelle tulee - tietenkin. Lisäksi conquestin rytmitys on mitä sattuu, kun spawnit on mitä on, eikä vallatuille lipuille saati tiimikaverin luokse pysty spawnaamaan. Aikalailla TDM:äähän tämäkin on, mutta saa tästä ylimääräistä harmitusta siitä kaikesta hukatusta mahdollisuudesta mitä conquestilta odottaisi.

Ground waria kokeilin sen vajaan matsin verran, kun en ollut tajunnut ottaa crossplaytä pois päältä. Ihan oikeasti. Pakko pelata crossplaynä! Sinänsä tämä ei ole muuttunut miksikään betasta ja silloin jo kirjoittelin pitkät tarinat mitä kaikkea oleellista tässä on väärin. Mutta nyt sitten vielä ne tietokonepelaajat. Miksi pilaisin päiväni tällä? Ground warista oli suurimmat odotukset, mutta tämä on ihan floppi. IVP!!! (I = ihan)

Realismi on mitä mainioin juttu, mutta TDM. Tässä pelimuodossa itseasiassa huomaa miten hyvä äänimaailma tässä pelissä on. Askeleet on nyt Astro A50:llä pelatessa ainakin ollut just eikä melkein. Tässä huomaa miten niitä puuttuvia tiimipelielementtejä yritetään vaivihkaa korjata/korvata äänillä. Tavallaan tulee spotteja pelihahmojen puheessa mikä sinänsä on kyllä todella hienoa ja tyylikästä. Välillä vaan vähän harmittaa, että itsekin saa vinkkejä näkevänsä jonkin vihollisen, vaikka ei näkisikään. Ja toisaalta jos olen yksin jossain nurkassa lataamassa ja tiedän olevani yksin, niin harvemminpa tulis mielee karjua, että nytpä rupean lataamaan tai huutaa itselleni piilosta ohi juoksevasta vihollisesta, että siinä se nyt menee. Erittäin hyvä systeemi, mutta antaa paljon vähän vaaranlaistakin apua. Oletan, että nämä huudot kuuluvat vihollisillekin, kun olen kuullut itsekin vihollisten huutoja.

Search & destroy oli itselle uusi tuttavuus ja se onkin selkeästi fiksuin pelimuoto. Mutta tähän ei tuntunut eilen illalla oikein löytyvän edes peliseuraa. Ja mapit on ehkä hintsusti liian laajoja 6 vs. 6 peliin. Mutta parasta kuitenkin. Cyber attack ja hq toimii kanssa ihan mukavasti. Harmittavasti vaan kaikki hyvät pelimuodot on 6 vs. 6 ja mapit tosiaan aavistuksen liian isoja tuolle pelaajamäärälle. 10 vs. 10 tuntuis sopivalta pelaajamäärältä noihin mappeihin, mutta siellä onkin sitten tarjolla TDM ja conquest. Tähän voisi liittää toooooodella ison facepalmin.

Hienointa tässä pelissä on aseet ja ampuminen. Niihin liittyvistä asioista ei oikein keksi moitittavaa tai parannettavaa. Sitä tuumailin tuossa, että tähän olisi sopinut vielä astetta realistisempi vahinkomallinnus, jossa jalkoihin ampumalla vastustaja ei yksinkertaisesti kuolisi. Mutta ei kävelisikään jne. ...eli tuon ampumisen efekti "kohteessa" on ainoa missä olisi vara parantaa.

BF-miehenä tuntui, että oli kuin olisi tullut kotiinsa kun challenget bugittaa. Arvelin, että ne ei vaan kerry kuten monesti oli BF:ssäkin. Mutta taitaa olla niin, että tässä ei olekaan koodi rikki kuten bäfässä, vaan asiaa ei ole mietitty ihan loppuun asti. Esim. SMG-tapot ei kerry, jos käytät sellaista SMG:tä, johon sinulla on blueprintit, mutta mikä ei ole vielä muuten auennut. Kiva oli keksiä tämä 3 pelatun päivän jälkeen. Search and destroy voitoksi ei lasketa, jos pelaat hardcore search & destroytä. Ja näin edelleen...

Battlefield tuntuu olevan vesitetty liialla poliittisella korrektiudella. Tämä peli taas menee paikoin vähän liian räikeäksi jenkkipropagandaksi. Kuvaavaa on, että on kaksi puolta. Uljas kotka lippuineen ja röyhelöineen. He ovat englantia aksentilla puhuvat! Sitten on se tähtikäärmepääkallo. Englantia murtaen puhuvat! Voi oksennus.
 
Ylös Bottom