Call of Duty: Modern Warfare 2019

Ambster

Member
Jaha, jos se br tulossa nii vois pitkästä aikaa tänki käynnistää. Ei oo jostain syystä multiplayeri pahemmin napannu. Varmaa noi surkeet kentät ja kopinat yms jutut pilannut tän omaan makuun. Toivottavasti se battle royale muuttais tän itelle mielenkiintoseks.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Season 2 pyörähti käyntiin noin viikko sitten. On taas tullut pelattua vähän enemmän. Paluumuuttaja Rust on itseasiassa aika hyvä mappi. Se on tarpeeksi pieni, että taistelu on taukoamatonta, mutta silti juuri sopivasti Shipmenttiä isompi, ettei kokoajan kuole. Tavaratalon varastossa pelattava kenttä onkin sitten heikompi. Tuntuisi, että se voisi olla selkeä pikittäisten hyllyväliensä ansiosta, mutta ei se vaan ole. Aika jännä, että pelin lempikentät ovat paluun tehneet Crash ja Rust, ja sitten uusista kentistä vanhaa kolmen reitin tyyliä mallintava Shoot House. Tällaiset kentät vaan sopivat Codiin. Kun TTK on niin lyhyt kuin se Codissa on, niin kenttä ei voi olla sekava. Muuten koko taistelu on liikaa tuurista kiinni. Tähän saisi tulla joku mappiäänestys ennen matsin alkua, niin sitten oltaisiin hyvillä. Ei tarvitsisi pelata heikkoja kenttiä sitäkään vähää.

Tässä vielä Season 2 traileri:
 

Ruhoo

Active Member
War Zonen ilmestyminen alkaa olla ilmeisen lähellä. Free to Play, cross-play,150 pelaajaa, 3 hengen sqaudit.

 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Pitäsköhän käydä kokeilee huomenna, multiplayeristä meni kaikki into sen lukuisten ongelmien kanssa.

Ilmeisesti launchissa ei ole solo modea, aika perseestä.

Edit: ilmestyy klo 17 pelin omistajille ja klo 21 kaikille muille ilmaiseksi. Ilmeisesti tuohon ettei ole solo modea on joku syy mikä on vielä embargon alla.


Tältä se näyttää.

 
Viimeksi muokattu:

Aksu

Well-Known Member
Yksinpeli kampanja vaikuttaa parin tunnin perusteella yllättävän hyvältä, jätetty se edellisten osien turha vouhotus aika lailla pois.

Pitää kyllä laittaa tuo BR testiin, tästä taitaa tulla pelaajamääriltään ensimmäinen todellinen haastaja Fortnitelle. Veikkaan että ainakin hieman vanhempi porukka siirtyy Fortnitesta tämän pariin.
 

Masta

Active Member
Katselin Noahin gameplayta tuon yhden matsin ja tuli kyllä huomattavasti enemmän viboja Battlefieldin Firestormista, kuin Blackoutista. Lähinnä koko hudin tyyli, aseiden skill-tasot, armor platejen kanssa kikkailu, ei kypäriä yms. On kyllä pienoinen pettymys ettei aseita voi kustomoida ollenkaan, eli jos löydät kultaisen M4:n niin siinä on scopet ja gripit valmiina, mutta niitä ei voi millään tavalla muuttaa. Jos ei kyseinen scope miellytä, niin ei voi mitään. Kuin suoraan Firestormista tuokin "ominaisuus".

Ei oikein tämän perusteella osaa vielä tuomioita jaella, mutta kieltämättä nuo "questit" rahan ansaitsemiseen sekä välipala-automaateista rahalla ostettavat killstreakit ja uudet elämät herättävät ristiriitaisia tunteita. UAV on super OP.

 

HerraNenä

Active Member
Mahtaakohan tämä viedä sen +100 gigaa kovalevyltä? Mikäli näin on, pelaan jatkossakin battle royaleni Cuisine Royalen (~12gb) parissa. :D
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Katsotaan kyykkääkö serverit nytklo 17 vai vasta sitten 21 kun ilmais pelaajat pääsee mukaan. :D Toivottavasti edes pari matsia pääsis kokeilee.
 

Enemy

Well-Known Member
Katsotaan kyykkääkö serverit nytklo 17 vai vasta sitten 21 kun ilmais pelaajat pääsee mukaan. :D Toivottavasti edes pari matsia pääsis kokeilee.
Puolen tunnin päästä pitäisi aueta serverit mutta täällä ei ainakaan vielä ole mitään päivitystä peliin ladattavissa?
 
Ylös Bottom