Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call of Duty: Modern Warfare 2019

Here is how you can turn off cross-play on Xbox One:

  1. Go to your Xbox settings
  2. Scroll to Account and click on Privacy and Online Safety
  3. Click on Xbox Live Privacy
  4. Click on View Details and Customise
  5. Click on Communications and Multiplayer
  6. Change "You can play with people outside of Xbox Live" to block.
Tollanen löyty. En ole itse kokeillut. PS4 menee simppelisti.

Here is how to turn it off on PS4:

  1. Go to in-game Options
  2. Find the Account tab
  3. Under Account tab find Crossplay and simply disable it
Kyllä mulla ainakin löytyy Xboxilla ihan asetuksista samalla tavalla kuin pleikkarillakin. Ainakin aikaisemmin on löytynyt.
 
Siis se valikko löytyy kyllä, mutta luin että jos sen laittaa sieltä off niin ei päästä etsimään pelejä. Mene ja tiedä. En itse pääse testaamaan.
 
Eilen alkoi naurattamaan, kun pelasin crossplay pois päältä ja ruudulle tuli tämän tyylinen viesti, että "korkean pelaajamäärän takia emme löydä pelejä ilman crossplayta" tai ainakin noin siinä mielestäni luki ja kyllä se kuitenkin pelin löysi :D
 
Tänään ensimmäinen voitto WarZonessa myös tietokoneella. Parasta on tuo yhteinen tili pelifirma serverillä, jonka ansiosta samat loadoutit ja eteneminen kuin pleikalla.
 
Tänään ensimmäinen voitto WarZonessa myös tietokoneella. Parasta on tuo yhteinen tili pelifirma serverillä, jonka ansiosta samat loadoutit ja eteneminen kuin pleikalla.
Jep, itse olen pelannut kaikilla kolmella alustalla ja tuo homma toimii saumattomasti niiden välillä. Tätä näkisi jatkossa mielellään muissakin verkkopeleissä.
 
Here is how you can turn off cross-play on Xbox One:

  1. Go to your Xbox settings
  2. Scroll to Account and click on Privacy and Online Safety
  3. Click on Xbox Live Privacy
  4. Click on View Details and Customise
  5. Click on Communications and Multiplayer
  6. Change "You can play with people outside of Xbox Live" to block.

Tuli kokeiltua Xboxin puolella tätä. Pelin sisällä crossplay vaihtoehto on harmaana ja lukittuna. Enablediksi se kuitenkin jättää sen sinne taustalle. Pelejä se ei kyllä näin löydä. Tuli tuossa kaverin kanssa kokeiltua. Itse hain blood money peliin ja hän royaleen. 15-25 min pyöritettiin eikä kumpikaan löytänyt pelejä. Yritti hakee jopa 200 pingeillä peliä, mutta ei löytänyt niitäkään.
 
Joo sitä pelin omaa valikkoa nyt tarkoitin ja jos laittaa sieltä pois niin ei hae warzone matseja. Eip siinä, tykkään kyl silti pelata, mutta olis reilumpaa jos vain konsoleiden kesken ohjain pelaajia vastaan eikä olis pelkoo juuri mistää hakkerihomoista..
 
Tänään taisi tulla hiiripelaaja vastaan, kun katsoin kill cam videon, niin tuli semmonen fiilis, että ei kukaan voi noin nopeasti ja tarkasti vetää headshotteja ohjaimen kanssa.

Toi oli oikeastaan ensimmäinen joka tuli itsellä vastaan, josta selvästi näki, että nyt ei kyllä pelaa ohjaimella ja kyllähän tuo vähä ottaa päähän, mutta eikös jotkut pelaa ihan konsoleillakin hiiren kanssa, niin ihan sama varmaan jättää crossplay päälle.
 
Tulipas sooloiltua squadeissa eka yksinäinen voitto, makialta maistui...

Rekka on kyllä jäätävä härveli, ei taida olla ees fall damagee siinä? Ajelin äsken jonkun telttaleirin kattoja pitkin sillä :p
 
Löytyiskö täältä peliseuraa Warzoneen pleikkarin puolelle? Toiveena olisi jonkinlaisen taitotason omaaminen, tärkeintä kuitenkin ettei tarvitse randomien kanssa pelata. Hyvällä tiimipelillä tässä pääsee jo pitkälle.

Viestiä voi laittaa pleikkarilla:
TimbeS-
 
Quad-pelimuoto trion tilalle on kyllä kuolinisku meikän peleille. Pääasiassa tulee kaverin kanssa pelattua kahdestaan ja yleensä yhden miehen alivoimalla, koska peli ei usein löydä kolmanneksi tiimiin edes randomia. Ei siinä. Yhden miehen alivoima vielä sujuu, mutta toi 2on4 on jo vähän liikaa, kun noista randoista on harmittavan harvoin mitään apua. Olin melko toiveikas, että peliin tulisi duot tässä season launchissa, mutta ei näköjään. Täytyy varmaan pitää taukoa ja palata asiaan, kun duo joskus saapuu.
 
Duo tilaa itsekkin odottelin. Tässä quadissa kuitenkin tulee enemmän nostoja kun yks kaveri lisää kentällä. Mutta joo jos kaverin kanssa kehestaa joutuu lähtemään alussa niin ei kiva. Samoin jos jää yksin niin yksi pelaaja lisää sielä täydessä tiimissä mikä on vastassa.
 
Ilta plunderia ja ainakin enemmän on rähinää kun useampaa ukkoa lappaa kuumille mestoille. En tiiä sitten onko tuo hyvä. Squad wiped on melko mahdoton.

Oli sitten laskettu rahan määrää joka tippuu kuollessa. Just viime päivityksessä nostivat sitä ja se oli hyvä. Nyt ei taas ole mitään väliä vaikka kuoleekin.
Toisaalta porukka tulee innokkaammin sotimaan, mutta kunkkua on turha hakea kun ei sieltä saa isoja rahoja. Aika rauhassa sai parissa matsissa kulkea logot kartalla.
Ja ei lopussa enää ehkä tuu samanlaisia swingejä tilanteissa kuin ennen. Muutamassa pelissä saanut kovan nousun kun lopussa tappanu rahaporukan.
 
Vaikka 4-hengen tiimi onkin omaa peliporukkaa ajatellen sopiva, niin en silti lämpeä sille että se jyrää tuon trion päälle. Miksei voi olla valittavana useampi? Jos Duo joskus tulee nii korvaako se sitten quadin vai solon?

Nyt jos neljästä pelikaverista onkin vain kaksi paikalla, niin sitten väännetään 2 vs 4 matseja.
 
Jos Duo joskus tulee nii korvaako se sitten quadin vai solon?

Jos pitäisi arvata, niin veikkaisin että duo korvaa solon. Älytöntä, jos ei voi pitää useampaa pelimuotoa kerralla. Blackoutistakin löytyi aikanaan solo, duo ja quad yhtä aikaa, eikä siinä taatusti ollut puoliakaan tämän pelaajamääristä. Blackout-aikoina duo tai solo yleensä lähti pois hetkeksi, kun lisäsivät aikarajoitettuja erikois-pelimuotoja ja palasi sitten lopulta takaisin.

Duosta tihkunut jo epämääräistä huhua. Toivottavasti saapuisi pian.
 
Ylös Bottom