Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Cyberpunk 2077

Tänään klo 17 alkaa CD Project Redin striimi Twitchissä ja sen päätteeksi tai nopeasti sen jälkeen pitäisi 2.0 patchin tulla ladattavaksi kaikille alustoille.

 
Onhan tämä ihan jäätävän raskas PC:llä maksimi asetuksilla 4K resoluutiolla. Tehokkain n.2000€ maksava näyttis pyörittää peliä keskimäärin 19 fps ilman DLSS :D

 
Patch 2.0 on ainakin PC:llä jo ulkona, konsoleista en tiedä et miten niillä, mutta luulis olevan ulkona niilläkin
 
Steam versioon pääsi heti klo 18 lataan 2.0. Ei vie näkynyt xboxille toivotaan nyt että ei tarvitse koko iltaa odottaa :) On meinaan jo pikkusen night cityä ikävä
 
Hieman kyllä hirvittää että miten tämä tulee pyörimään konsoleilla 60fps tilassa kun ruudulla on nyt aika perkeleesti tavaraa.
 
Tuli eilen ihmeteltyä max. levun hahmolla noita uusia skillipuita ja on kyllä aika erilaiset kuin ennen. Meinasin että uudella hahmolla voisi tehdä Body, Reflex ja Cool 20 buildin ja loput intelligenceen jättäen technicalin kokonaan koskematta, mutta niinpä on muuttuneet asiat että nyt jääkin Cool kokonaan huomiotta. Se on ihan puhtaasti enää sniikkaamista varten eikä siellä ole enää samanlaista cold blood buffia kuin aiemmin. Technical puussa taas maximirankin takana oleva "Edgerunner" perk varustettuna David Martinezin kuvalla sallii cyberware rajoituksen ylittämisen ja aiheuttaa sen että välillä taistelussa menet fury moodiin. Kuulostaa niin hienolta että pakkohan sitä on päästä kokeilemaan.

Aloitin sitten myös uuden hahmon ja sitä pari tuntia tulikin jo pelailtua. Ensimmäinen selkeä ero minkä bongasi oli että tuo ihan aloitusauto kuulostaa hyvin erilaiselta nykyään. Luinkin että ovat päivittäneet kaikkien autojen ääniä ja ohjattavuutta.

Patch noteista bongasin muutamia ihan hauskoja asioita myös:
  1. Ripperdoceilla pitäisi nykyään olla erilaisia animaatioita riippuen siitä minkä osan käyt asentamassa
  2. Autoilla ja moottoripyörillä on nykyään kolme eri kolmannen persoonan moodin zoomitasoa
  3. Aseiden ensimmäisen käyttökerran animaation pystyy tekemään koska vain kunhan kaksoisnäpäyttää asenäppäintä (kolmio pleikkarilla) aseen ollessa holsterissaan.
Tuli myös eka hieman huvittava bugi vastaan. Tuo 50 levunen hahmoni on ihan normaali kaikissa muissa tilanteissa, mutta moottoripyörällä jostain syystä menettää hiuksensa. Siinä sitten kaljuna ajellaan menemään.
 
Eilen käynnistin pelin pitkästä aikaa.. ns. kaikki tehty paitsi yksi bugittava gig joka ei korjaantunut nytkään. Melkoinen urakka speksata ukkeli uudestaan.. ilmeisesti attribuutti rajat on muuttuneet (eli mihin perkkeihin voi sijoittaa perkkipisteet) ja perkit osittain eli taitaa mennä paperilla suunniteltavaksi että mitä haluaa ja riittääkö attribuutti ja perkkipisteet niihin.
Jossain oli puhuttu että näiden resetointi onnistuu kerran mutta eikös aiemmin ollut että maksaa vaan rahaa ja sitten onnistuu molempien laitto tyhjältä pöydältä?? Eikö tuo sitten enää toimi vai kuinka?
Ajatus olisi speksata ukkeli uusiksi ja jossain vaiheessa sitten hommata tuo dlc..
 
Jossain oli puhuttu että näiden resetointi onnistuu kerran mutta eikös aiemmin ollut että maksaa vaan rahaa ja sitten onnistuu molempien laitto tyhjältä pöydältä??
Attribuutteja ei saanut ennenkään resetoitua, ainoastaan perkit (rahalla).
 
Perkit saa nyt muuten refundattua ihan ilmaiseksi yksi kerrallaan. Tai ainakin alhaisella levulla saa. Uusilla hahmoilla näyttäisi olevan myös tuo kertaluontoinen attribute refund eli voi kerran muuttaa mieltä jos alkaa jossain kohtaa kaduttamaan.

Täytyy kyllä sanoa että tässä pelissä on hauskan erilaisia lähestymistapoja pelaamiseen. Ensimmäisellä hahmolla pelasin enemmän melee hahmona Mantis Bladeilla, tokalla hahmolla sniikkailin menemään ja tapoin (melkein) kaikki aina niin ettei viholliset yleensä edes huomanneet että olin paikalla ja nyt tämä kolmas hahmoni on enemmän aseilla räiskijä. Sniikkailijalla käytin alkuun revolveria äänenvaimentimen kanssa (ei ole muuten enää mahdollista laittaa äänenvaimenninta revolvereihin) ja myöhemmin heittelin veitsiä ja quickhackailin piiloista menemään. Tällä kolmannella hahmolla ajattelin ottaa kyllä katanan ja gorilla armsit ampuma-aseiden rinnalle pitkässä juoksussa.
 
Ylös Bottom