Dead Space Remake

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
DeadSpaceRemake.jpg

Nimi: Dead Space Remake
Kehittäjä: EA Motive
Julkaisija: EA
Alustat: Xbox Series X|S, PS5, PC
Lajityyppi: Kauhu
Julkaisu: 27.1.2023
Kotisivut: https://www.ea.com/fi-fi/games/dead-space
Twitter: https://twitter.com/deadspace/

The first Dead Space has been completely rebuilt from the ground-up for next-gen consoles and PC with stunning new visuals powered by Frostbite.

Yksi parhaista Xbox 360/PS3 sukupolven kauhupeleistä tekee paluun. Peli rakennettu täysin uudelleen käyttäen Battlefieldeistä tuttua Frostbite -pelimoottoria. Pressitiedote paljastaa, että jopa tarinaan on tehty muokkauksia. Kuin myös pelimekaniikkaan. Toisaalta traileri kertoo sen oleellisen. Helpoimmalla pääsee edelleen, kun ampuu monstereilta raajat irti. :)
Huhu aika kova, nyt vaan ketjua pystyyn.
Käskystä.
 
Viimeksi muokattu:

Murdoc

Well-Known Member
Tämä oli kyllä kova julkistus! Yks kaikkien aikojen parhaista kauhupeleistä yleensäkkin tuo Dead Space 1&2 niin tämä kyllä maistuu enemmän, ku hyvin! Toivotaan, että EA Motiven pojat onnistuu ja saadaan taas laadukasta Dead Spacea pelattavaksi. Ja toivottavasti tässä ei nyt ole mitään coopia pilaamassa hommaa niinku DS3:ssa vaan olisi taas puhtaasti yksinpeli. :)
 
P

Poistettu jäsen 3274

Guest
Kiitos @Dragonfly ketjusta, oi juma onneksi huhut oli totta, toivottavasti saadaan Halloweeniksi peli.
Tämä olisi kova, jos saataisiin.

IGN sivuilla oli tämmöinen teksti, joka ehkä viittaa siihen, että olisivat vielä aika alussa kehityksen kanssa. Elleivät ole jo tehneet tätä pidempään, niin voihan se ollakin, että tulisi loppuvuodeksi.

Motive is also working closely with fans from the Dead Space community, bringing some fans into the early stages of production to offer feedback on the development and modernization of the original game.

 

Renebauman

Well-Known Member
Vähän aikaa sitten tuli juuri tätä Series X:llä pelattua gamepassin kanssa ja hyvältä vaikutti vieläkin alkuperäinen versio. Eli, ei välttämättä olisi uutta versiota tarvinnut, mutta en vastaan Pistä, että semmoinen nyt tulee =)
 
P

Poistettu jäsen 3274

Guest
Saas nähdä, että koska on julkaisu, mutta onneksi ensi vuonna pitäisi tulla The Callisto Protocol.

Jos tämäkin tulee 2022, niin saadaan tuplasti kauhua pelattavaksi :D
 
P

Poistettu jäsen 5945

Guest
Jos tähän muokkauksia tehdään niin ne ADS cannon kohtaukset voisi vaihtaa johonkin jännempään. Ehdottomasti säilyttää ne kohtaukset missä Ishimuran ulkopuolella kuljetaan mutta määränpäässä voisi olla jotakin muuta.
 

Eliminaattori

Kielinatsimoderaattori
Ylläpitäjä
Jos tähän muokkauksia tehdään niin ne ADS cannon kohtaukset voisi vaihtaa johonkin jännempään. Ehdottomasti säilyttää ne kohtaukset missä Ishimuran ulkopuolella kuljetaan mutta määränpäässä voisi olla jotakin muuta.
Jokin aivan uusi bossitaistelu olisi mukava yllätys ainakin ensimmäisen ADS-kohtauksen sijaan. Jälkimmäistä voi olla vaikea muuttaa, kun se liittyy niin vahvasti
seuraavaan chapteriin, USM Valorin saapuessa. Yhteydet kun ovat poikki siihen suuntaan, monsterin estäessä kommunikoinnin.
Katsotaan, mitä innovoivat tuohon vai mennäänkö ADS:llä.
 
P

Poistettu jäsen 3274

Guest

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Erittäin hyvä katsaus vanhaan klassikkoon ja peli on edelleen todella hyvä ja varsinkin PC:llä pelistä saa hienon vielä nykypäivänäkin ja pyörii sulavasti. Mutta tuovat kyllä hyvän pointin tuossa videolla esille, vertailevat remasteria, remakea ja reimaginea, tästä pelistä kaksi ensimmäistä on aika turhia mutta koska tämä vaikuttaa olevan RE2 tyylinen reimagine niin vaihtoehtoinen näkemys klassikosta on aina tervetullut.

Klassikon voi aina kokea sellaisena kuin se on ja sitten uusi peli on erilainen versio mutta tuntuu tutulta.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Siinä olis nyt pelikuvaa ja vertailua vanhaankin ja esitellään miten raajat irtoaa ruumiista. Myös alkuperäinen ääninäyttelijä palaa Isacin rooliin, puhetta on vain jos hän keskustelee jonkun kanssa, ei gameplayn aikana koska se rikkoisi alkuperäisen immersion.


 
Ylös Bottom