Destiny: Vault of Glass Raid -peliseura

Keskustelu osiossa 'Destiny' , aloittajana pylkkanen, 18.09.2014.

 1. pylkkanen

  pylkkanen Member

  PSN:
  TouhoTippa
  Tänne jatkossa kaikki Raid-peliseuraan liittyvät viestit. / Destiny-Ylläpito

  ---


  Noniin, alkaa tuo level 25 kääntyä kohta voiton puolelle, nii, kyselenkin tässä mahdollista raidiporukkaa saman elämäntilanteen ihmisistä, eli työssäkäyvistä isukeista. Lapsettomat ei ehkä niin tarkkaan ymmärrä tuota alkuyön mikkiin kuiskuttelua ja välillä pakollisia menoja perheen vuoksi, niin olisi hyvä jos sais samassa jamassa olevia ukkoja rinkiin.  Itse ehdottaisin, että hellasärön välttämiseksi voisi pelata klo 22-24 (jopa 01) välillä yhden viikon ajan. Eikös tuo tiistaina aina nollaudu?! Tuosta saisi sen 14 h peliaikaa helposti järjestettyä, ja rouvallekin helposti perusteltua"kun pojat odottaa". :)  Onko asiasta kiinnostuneita? Aloituksen ei tarvitse tapahtua vielä tulevana tiistaina.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 08.12.2014
 2. Bandicoot

  Bandicoot Active Member

  XBL:
  LeevioFIN
  PSN:
  LeevioFIN
  Vastaus: Perheenisukki Raid PS4

  Laitan kaveripyyntöä (LeevioFIN). Itse olen kylläkin vasta 18-levelillä mutta kovaa vauhtia täältä noustaan. Arkisin onnistuu tuohon klo 24 asti tuo pelaaminen ja aiemminkin voi aloittaa. Isukkiseura oin aina tervetullutta nimimerkillä kahden pikkuisen iskä ;)
   
 3. Qarkhi

  Qarkhi Member

  PSN:
  Qarkhi
  Vastaus: Perheenisukki Raid PS4

  Täällä ilmoittautuu yksi vuoden ikäisen pojan isä, joka pelailee yleensä juurikin 22-01 aikoihin. Mikkiin kuiskutellaan kun tilanne sallii. Itsellä ikää 27.

  En ihan heti pääse raidikekkereihin osallistumaan kun vasta aloittelen destinyä, mutta jatkoa ja strikea ym. pelimuotoja ajatellen olisi kivaa saada peliseuraa muista papoista :)

  Psn on Qarkhi, saa lisätä.
   
 4. cobalos

  cobalos Well-Known Member

  XBL:
  cobalos
  PSN:
  cobalos
  Vastaus: Perheenisukki Raid PS4

  Itse voisin ilmoittautua myös mukaan huomenissa, perjantai-illasta lähtien. Varsinkin viikonloppuiltaisin pelin onnistuvat hyvinkin myöhään (02-03), viikolla hieman vähemmän. Oma hunterini on on level 20 ja epätoivoisesti haen sitä ekaa legendary loottia.

  Mikrofoonia käytän hyvin harvakseen juuri tuon "iskä pitää hirveetä meteliä" -kuittailun vuoksi. Ikää on melkein 40 v. ja moninpeliräiskintöjä takana melkein 4000 tuntia.

  PSN cobalos, saa lisätä.
   
 5. pylkkanen

  pylkkanen Member

  PSN:
  TouhoTippa
  Vastaus: Perheenisukki Raid PS4

  Rok! Hyvä että alkoi porukkaa ilmaantua. Mulla menee viikonloppuyöt seuraavat kolme viikonloppua töiden merkeissä, mutta viikolla onnistuu pelit jo nyt. Levutellaan rauhassa, ja koitetaan saada raidiporukka aikaan kun jengi alkaa olla valmis. Itsellä ikää myös päälle kolmenkymmenen.
   
 6. MooBi

  MooBi New Member

  PSN:
  Ilippa
  Morjes. Kuulostaa hyvältä ja mielelläni liittyisin jos suinkin mahdollista, nyt on sairaana eli peliaikaa runsaasti, laittakaa/lisätkää PSM: Ilippa. Mikki löytyy.
   
 7. XShava

  XShava KonsoliFIN Toimitus

  XBL:
  XShavaFIN
  PSN:
  XShava
  Vastaus: Perheenisukki Raid PS4

  Täälläkin peliaika menee ajoittain viikolla klo 22-24, kun jälkikasvu on saatu nukkumaan. Toki välillä pelaillaan 17-20 välilläkin, mutta pikku tauko iltapuhteitten aikaan. Ikää 42, joten varttuneempi seura kelpaa aina.

  24 levelillä muistakseni nyt mennään, eli tovi vielä ennen kuin raidiin uskallan.

  PSN: XShava
   
 8. pylkkanen

  pylkkanen Member

  PSN:
  TouhoTippa
  Vastaus: Perheenisukki Raid PS4

  Noniin, nythän tässä on jo kuusi pelaajaa. Sovitaan tarkemmin aloitusajankohdasta. Triidin voi muutkin asiasta kiinnostuneet, kuten kaikki tiedämme, ei se pelaaminen aina silloin välttämättä onnistu, kun oli ajatellut. ;)
   
 9. Peetro1978

  Peetro1978 New Member

  PSN:
  Peetro1978
  Vastaus: Perheenisukki Raid PS4

  Täällä ollaan iskät .. Kaksi pientä poikasta löytyy ja lähinnä pelailen 20-23 välillä arki-iltaisin, et aamuisin jaksaa rientää töiden ääreen. Viikonloppuisin satunnaisesti päivälläkin mut lähinnä iltaisin, saattaa jopa venähtää yön puolelle. Level 20 Hunter ja olen Destinya pelaillut 9.9 lähtien. Eli pitkäjänteisesti ja rauhallisesti olen edennyt, mutta kuitenkin tappavasti ;) Eli lisäilkää kiinnostuneet ja samanhenkiset immeiset..


  Niin ja mikki löytyy..

  PSN: Peetro1978
   
 10. pmujunen

  pmujunen Member

  PSN:
  pmujunen
  Vastaus: Perheenisukki Raid PS4

  Lisäänpä itsenikin tähän ketjuun. Itsellä tohon raidiin osallistuminen saattaa olla aika hankalaa, kun jokatoinen viikko aamuvuoro töissä milloin ei iltaisin yleensä jaksa/kerkeä pelata. Sitten sen iltaviikon olen pojan kanssa päivät ja duunista pääsen vasta 23 et menee silloin pelailut aika myöhäiseen. Yleensä olen silloin sen 1-3 tuntia pelaillut. Viikonloppuisinkin tulee yleensä pelailtua vasta kun poika menee 8-10 välillä nukkumaan. Joskus tulee pelailtua muihikin aikoihin, mutta silloin yleensä käytössä vita joten mitään kovin vaativaa ei silloin voi suorittaa, eli yleensä vaan grindailen patrolia tai kehittelen noita 2 ja 3 hahmoa. Voin kyllä "varajäsenenä" olla mukana. Nyt lvl 25 huntter.
   
 11. GrayLion

  GrayLion New Member

  PSN:
  GrayLion66
  Vastaus: Perheenisukki Raid PS4

  Terve.Täällä myös yksi pappa etsii peliseuraa raidiin ja muuhunkin toimintaan pelissä.Hunter 21 lvl mennään.Mikkiä ei vielä löydy,mutta eipä se tähän asti ole pahemmin haitannut.Raidissa tosin mikki voisi olla hyvä olla mukana.Pelailen töiden jälkeen yleensä n. klo.18-22.Viikonloppuna sitten menee pitempään.Ikää on 48v.Nimimerkillä GrayLion66.Saatte vapaasti lisäillä:)
   
 12. Lordi Pohjola

  Lordi Pohjola Member

  XBL:
  Pohjis
  PSN:
  Pohjis
  Vastaus: Perheenisukki Raid PS4

  Tääl olis kanssa yksi isäukko peliseuraa vailla. Level on vasta 8 kun ei ole iltavuorojen takia kerinnyt pelamaan. Ikää on 31 ja iltaisin yleensä 21 jälkeen kerkiää linjoille. Psn tunnus on Pohjis
   
 13. #ihmebantu#

  #ihmebantu# New Member

  PSN:
  ihmebantu
  Vastaus: Perheenisukki Raid PS4

  Täällä myös käsi ylhäällä yks iskä. Pelailen 22-03 ens viikko tosin taukoa reissun takia.. Strikeja, weekly juttuja vois vetää... Hunter 23lvl psn: Ihmebantu, saa lisäillä listaan ja lähetellä fireteam kutsuja!!
   
 14. kopi_10

  kopi_10 New Member

  PSN:
  kopi_10
  Perheenisukki Raid PS4

  Hyvä idea tehdä tällänen keskustelu, käväisi itelläkin mielessä. Täältä lisää sopivaa isäseuraa destinyyn. Hunter lvl 26, linjoilla säännöllisen epäsäännöllisesti viikolla ja vkloppuisin klo 20-> ja muuten saatan piipahdella tekemässä daily questin jne. päivälläkin tai millon tilanne sen sallii. Illalla mikki käytössä, päivällä ei aina. Lisäilkää kaverilistalle kopi_10 ja fireteamiin saa liittyä ja lähetellä kutsua

  Edit: aika moni täältä jo kaverilistalta löytyykin
   
 15. zoni1985

  zoni1985 New Member

  XBL:
  zoni1985
  PSN:
  zoni-1985
  Vastaus: Perheenisukki Raid PS4

  Mut voi kans lisätä, 26lvl hunterilla ja warlockilla mennään sillon ku pystytään!

  zoni-1985
   
 16. Eetleh93

  Eetleh93 New Member

  Vastaus: Perheenisukki Raid PS4

  Terve vaan kaikki eli olisin myös kiinnostunut myös pelailemaan raidia kunnes saan vaan levutettua tällä hetkellä titan 21lvl. Isukki en ole mutta töissö käyn eli siinä 8-1 asti ois yleensä aikaa pelailla :)

  Psn: EvolutioonZ
   
 17. JayAr

  JayAr New Member

  XBL:
  JayAr aka Ahma
  PSN:
  Ahma
  Vastaus: Perheenisukki Raid PS4

  Noin kolmikymppiset ja varttuneemmat Guardianit ja Kummitukset voivat suunnata etsimään peliseuraa myös Old Gamers Societysta.

  http://www.oldgamerssociety.org/
   
 18. Tetsu

  Tetsu Member

  PSN:
  Eikka09
  Vastaus: Perheenisukki Raid PS4

  Romppeet löytyy 24 levelille tällä hetkellä, elontilanne täyttää vaatimukset ja ikääkään tuskin on liian vähän. Raidin suorittaminen kiinnostaa yhä, kunhan vähän saa vielä rompetta haalittua myöhäisiltojen sessioissa. Yleensä juuri tulee pelailtua 22-01 välillä. Ja toistaiseksi on kyllä kärsinyt olkkarissa höpötellä linjoille maltillisella äänella kun muu talonväki nukkuu.

  PSN: Eikka09
   
 19. Nixunen

  Nixunen Member

  Vastaus: Perheenisukki Raid PS4

  Täällä olisi yksi 7v tytön isukki. Ikää on 27 vuotta. Tällähetkellä pelaan warlockilla, joka on lv29. Headset löytyy ja minut saa lisätä myös.

  psn:Nixunen
   
 20. Tussukotka

  Tussukotka New Member

  XBL:
  Tussukotka
  PSN:
  Tussukotka
  Perheenisukki Raid PS4

  Lähes kolmekymppinen, työtä tekevä, naimisissa, yhden lapsen isukki (pian kahden) [emoji4] ilmoittautuu myös mukaan.

  Arkisin pelailen silloin tällöin, mutta viikonloppuiltaisin menossa mukana!
  Öisin perheen nukkuessa köhisen ja kiroan mikkiin kuin keuhkokuumeessa oleva merimies.

  PSN: Tussukotka
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 23.09.2014

Jaa tämä sivu