Dirt Rally 2.0

Ac3way

Well-Known Member
Olet oikeassa, mutta sekin on pimeällä, itse en ainakaan tykkää pimeässä ajella. Olisi hyvä jos olisivat lisänneet vaikka vesisateen keskipäivälle tai edes märät tiet. Olisi erilailla haastetta kuivaan pintaan verrattuna.
Joo, sateella oli hauskaa ajella Ouninpohjaa Dirt Rally 1:ssä. Harmi, jos tässä se liukas tie on mahdollista ainoastaan hämärässä.
 

XYU

Active Member
Aika paska peli. Onneks en montaa kymppiä tästä tekeleestä maksanu !
No mikäs tästä huonon tekee?

Pienistä yksityiskohdista huolimatta aivan huikea peli. B-ryhmän nelivedot pitävät mielen virkeänä. En oikeastaan muilla enää edes aja. Liian hidasta menoa muilla autoilla.
 

XYU

Active Member
Tavallaan on hienoa, että pelin autoissa on niin isoja eroja. En välttämättä pelaisi koko peliä ilman näitä B-ryhmän nelivetoraketteja. Perus Wrc-ei sytytä, ja kontrollin tunnetta on niissä liikaa. Mutta tosiaan, huikean hieno peli ja toiveena on että Ps5 ja psvr2 tuovat sitten nextin levelin.
 

Aksu

Well-Known Member
Tätä peliä on enää turha odottaa PS5 ja PSVR2, mutta jos nextleveliä kaipaa jo nyt niin Dirt Rally 1 ja PSVR on kyllä mahtava kombo.
Dirt Rally 1 B-ryhmäläiset on omasta mielestä kaikkein realistisemman tuntuiset VR:llä ajettaessa ja seuraavana tulee vanhat takapotkut.
 

Fabre#4

Well-Known Member
Suomi ja Subaru, siitä se on rallinautinto tehty! Varsinkin, kun alla on vuosituhannen vaihteen Solbergin/Burnsin Subaru!

Kyllä on nautinnollinen fiilis jopa ohjaimella viedä tuota tuttua ja rakasta autoa pitkin Kakariston käännöksiä, nyppyjä ja hyppyreitä! Oikeasti nyt sitä vasta huomasi, kuinka tätä tunnetta onkin jo ollut aavistuksen ikävä! Pärisevä ja pörisevä turbo-boxer, legendaarinen sininen väritys ja kotoisat Suomen pomppuiset soratiet, ai että!
 

Gunslinger

Well-Known Member
Tälläinen säähän liittyvä hieno ominaisuus tuli tietoon, kun lueskelin Codemastersin foorumia. Yksi pelaaja valitteli, että uraa pelatessa Walesissa sataa liian usein ja näin pelin kehittäjä puoli vastasi, joten ei ihme jos esim Australiassa on nykyään vähän useammin kuivaa ja Walesissa sadetta :)

E0C0CF26-22F4-44F0-89E9-777A8A5EA490.jpeg
 
Viimeksi muokattu:

timpe

Member
Tuli sitten ostettua peli ja kyllä on vaikeeta ajella. Huh huh. Vaikka kaikki avut on täysillä niin ei pysy perässä ja vaikeusaste on vain 25%.
 
Viimeksi muokattu:

tukholma

Member
Tuli sitten ostettua peli ja kyllä on vaikeeta ajella. Huh huh. Vaikka kaikki avut on täysillä niin ei pysy perässä ja vaikeusaste on vain 25%.
Kyllä tuossa kehittyy aika hyvin ajan kanssa. Itsekin kun aloin pelaamaan niin olin ojassa koko ajan tai jos yritin ajaa virheettömästi niin jäin pari minuuttia päivähaasteen kärjestä. Nyt jään 10-30 sekuntia. Vieläkin on pitkä matka siis kärkeen mutta silti kehittynyt tosi paljon tässä. Enkä pelaa loppujen lopuksin hirveästi. Ehkä 5 tuntia viikossa.
 
Ylös Bottom