Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Driveclub & Driveclub Bikes - Nettiominaisuudet suljetaan 31.3.2020

Vastaus: DriveClub [Hype]

Tuolle historialliselle muinaismuistolle voit viitata kinttaalla tässä kohtaa. Plus-jäsenien alennushaitari on 10 prosentista 90 prosenttiin, ja tosiaan tuo Driveclub nyt uhkaa muuttaa sitä, että Plus-jäsenalennuksella ostettu tuote jää pysyvästi itselle. Jääkö tuo erikoiseksi kuriositeetiksi vai leviääkö käytäntö, sitä ei tässä vaiheessa voi tietää. Tässä kohtaa Driveclub on kuitenkin ainutlaatuinen Plus-tuote.

Jeps, levyllä hankin sitten joskus. Toisin kuin ensimmäinen Motorsport ei tämä ole (enää) pakkohankinta kiitos hivenen viivästyneen julkaisun.
 
Vastaus: DriveClub [Hype]

Driveclub on potkaissut itseään nilkkaan nyt useammalla osa-alueella. Ensinäkin julkaisun myöhästyminen. PS4:n julkaisuikkunassa peli olisi ollut monelle pakkohankinta muuten heikomman pelitarjonnan ansiosta. Nyt kun peli julkaistaan keskellä syksyn pelitulvaa, ostajat joutuvat punnitsemaan mihin lukuisista peleistä rahansa tuhlaavat.

Toiseksi täysin typerä hinnoittelupolitiikka. Pelin pitäisi olla selkeästi halvempi diginä. Tämä tietysti koskee kaikkia pelejä, mutta jos nyt plussapelejä ruvetaan vaan demottelemaan useamminkin, niin eihän niistä nyt lähes täyttä hintaa voi pyytää. Otetaan esimerkki ostotapahtumasta. Pelaaja A haluaa ostaa DriveClubin. Hän joko 1) maksaa 50 euroa päivittääkseen koko versioon tai 2) ostaa täysihintaisen digiversion (jos tämä on PS+ jäsenille mahdollista) tai sitten hän kävelee kauppaan (tilaa netistä) ja 3) ostaa levyversion, jonka hän voi myydä tai vaihtaa eteenpäin, koska hänellä on ostamaansa tuotteeseen täydet oikeudet.

Digiversion hankkivan plussat ja miinukset

+ vaihtoehto 1:n ja 2:n takia ei tarvitse lähteä mihinkään tai odottaa pelin tipahtavan postiluukusta

- Hinta, hinta ja hinta
- päivitettyä PS+ versiota ei voi pelata ilman plusjäsenyyttä
- Hinta
- Hinta...:confused:
 
Vastaus: DriveClub [Hype]

Turhaa itkua hinnasta. Ketään ei velvoiteta hankkimaan maksullista PS+ -versiota, ei edes Plus-tilaajien.

Plus-tilaajat saavat pelistä demoa laajemman version, jolla voivat makustella iskeekö peli niin paljon että ostaisi laajennuspaketin vai peräti täyden retail-version.
 
Vastaus: DriveClub [Hype]

Jep, siitä tosin isoin potku menee Logitechin nilkkaan, joka ei vieläkään ole julkistanut tukea PS4:lle. Pelintekijät eivät voi yksinään ratteja tukea. Sama tietysti muidenkin rattivalmistajien osalta. On tuki 100% tulossa, mutta ajankohdasta ei ole tietoa.

Logitech:han ilmoitti aiemmin luopuvansa kokonaan näistä ratti yms. oheislaitteista ainakin konsoleille. Tuskin tukikaan on silloin samoissa kantimissa kuin ennen? Saapahan nähdä missä vaiheessa tuo omakin DFGT on kierrätyskamaa, vaikka PC:llä sillä satunnaisesti pelailen. Tuskinpa tukevat aktiivisesti yksinään PC:täkään:rolleyes:
 
Vastaus: DriveClub [Hype]

Logitech:han ilmoitti aiemmin luopuvansa kokonaan näistä ratti yms. oheislaitteista ainakin konsoleille.

He ilmoittivat luopuvan konsolien lisälaiteliiketoiminnasta, mutta ratit sen sijaan ovat edelleen tuettuja ja myynnissä. Logitech on lupaillut PS4-tukea rateille. Voi olla, että ulkoistavat sen toteuttamisen lopulta Sonylle, joka varmasti haluaa edelleen pitää oman konsolinsa parhaana rattilaatikkona PC:n rinnalla. Viimeisin viesti tähän liittyen ei tosin anna mitään syytä pidättää hengitystään... :eek:
 
Vastaus: DriveClub [Hype]

Ihmisten vastalausemyrsky riitti muuttamaan Driveclubinkin kurssia, ja tänään ilmoitettiin, ettei Plus-jäsenyyttä tarvita, jos Plus Edition -version on täysversioksi rahalla päivittänyt. Hyvä näin.

Our priority for DRIVECLUB is to enable you to play and enjoy everything it has to offer and PlayStation recognises that the prior plan for DRIVECLUB entitlement for the upgrade to the PS Plus edition was not appropriate. As a result, we have adjusted the PlayStation Plus terms for DRIVECLUB.

Now, If you intend on downloading DRIVECLUB PlayStation Plus Edition, and upgrading to the full game experience, you will have access to the full game even if your PlayStation Plus subscription runs out.

Lähde: PS.Blog (EU)
 
Vastaus: DriveClub [Hype]

[video=youtube_share;Gxp2nTu-at8]http://youtu.be/Gxp2nTu-at8[/video]

[video=youtube_share;KoB8y71lgr0]http://youtu.be/KoB8y71lgr0[/video]

[video=youtube_share;E7Q6BERADcw]http://youtu.be/E7Q6BERADcw[/video]
 
Vastaus: DriveClub [Hype]

Tässä videossa selostetaan pelissä keskeissä roolissa olevat Klubit.

[video=youtube_share;YkF_cxh44gc]http://youtu.be/YkF_cxh44gc[/video]

Haasteet myös näyttävästi pelissä esillä:

[video=youtube_share;INkT5q20Ohs]http://youtu.be/INkT5q20Ohs[/video]
 
Vastaus: DriveClub [Hype]

Vai että arcaden ja sinun väliltä. Videoitten perusteella samaa sontaa ajomallin suhteen kuin NFS. Eipä tartte ainakaan ennakkotilata.
 
Vastaus: DriveClub [Hype]

Peli sisältää mikromaksuja joilla saa autoja avattua nopeammin.

"If you want to unlock a car immediately, you can pay to unlock that car straight away but it's not a consumable microtransaction," Rustchynsky continued. "We don't let people buy Fame, for example and spend lots and lots. The idea is if you want to shortcut things you can do - it's identical to what we did in Motorstorm RC. So if you played that, you know what we're doing here."

driveclub-micro-transactions-will-let-you-quickly-unlock-cars-139990219618.jpg


Lähde: http://www.eurogamer.net/articles/2...transactions-will-let-you-quickly-unlock-cars
 
Vastaus: DriveClub [Hype]

Peli sisältää mikromaksuja joilla saa autoja avattua nopeammin

Sony on nähtävästi alkanut ottaa X1:n julkaisusta mallia. Vielä kk taaksepäin DriveClubin vetäjä kommentoi ettei mikromaksuja nähdä pelissä, piste. Taisi jopa piikitellä RedLynxiä tästä aiheesta.

YCGLsVi.png
 
Vastaus: DriveClub [Hype]

Sony on nähtävästi alkanut ottaa X1:n julkaisusta mallia. Vielä kk taaksepäin DriveClubin vetäjä kommentoi ettei mikromaksuja nähdä pelissä, piste.

Tässä on kuukauden sisällä muutettu pläniä muutenkin. Selvästi ovat hakemassa uusia tapoja tavoittaa asiakas. Jaetaan rajoitettu versio ilmaiseksi ja toivotaan koukun olevan tarpeeksi hyvä. Hankintapäätös perustuu tämän jälkeen omiin kokemuksiin. Addiktion vallassa liha on heikko. Kokemuksen kautta hankittua vankkaa tietoa. :)
 
Vastaus: DriveClub [Hype]

Tässä on kuukauden sisällä muutettu pläniä muutenkin. Selvästi ovat hakemassa uusia tapoja tavoittaa asiakas. Jaetaan rajoitettu versio ilmaiseksi ja toivotaan koukun olevan tarpeeksi hyvä. Hankintapäätös perustuu tämän jälkeen omiin kokemuksiin. Addiktion vallassa liha on heikko. Kokemuksen kautta hankittua vankkaa tietoa. :)

Mutta peliähän ei jaeta ilmaiseksi, vai onko sekin muuttunut?
 
Vastaus: DriveClub [Hype]

Ahneus vaan iskenyt noihinkin

No en mä sanois ahneudeksi, että nykyaikana on olemassa erilaisia ansaitamalleja. Kaikki on vapaaehtoista, ketää ei pakoteta.

Tässä tarjotaan heille, jotka ovat valmiita maksamaan, vain nopeamman pääsyn autoihin, ei mitään muuta.
 
Ylös Bottom