Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

eFootball PES 2020

UEFA EURO 2020 lopputurnaus tulee peliin ensi vuoden puolella. PES 6:ssa oli aikoinaan kisojen karsintakin mukana, mutta tuskin sellaista uudessa Pessissä on mukana. Huuhkajia kaivataan myös mukaan peliin, toivottavasti se sieltä löytyy. Viimeistään sitten, kun lopputurnaus lisätään peliin ;)
 
UEFA EURO 2020 lopputurnaus tulee peliin ensi vuoden puolella.

Tämä on kyllä mukava kuulla ja tulee olemaan mukava pikkulisä ensi keväänä. Varmasti lisää vielä peli-intoa ensi kesäksikin. PES 2016 sai myös aikanaan saman EM-päivityksen.
 
50 Euroopan maata mukana heti julkaisussa, joten Suomikin mukana!

Jos ei ole lisensoidut paidat niin multa saa PES2019 varten tehdyt Huuhkajien peliasut. + tulee se varmasti mukana noissa Option fileissä missä ihmiset tekee myös maajoukkueet kuntoon.
 
No Kreikka me varmataan voitetaan syyskuussa Ratinassa,mut Italia-peli onki paljon vaikeampi..tasapeli voi tulla??
 

Tässä kaikki lisenssit. Suomen maajoukkuekin on lisensoitu.

Ihan äkkiseltään ei tule mieleen, että Konami olisi jotain menettänyt viime vuoteen verrattuna. Toisaalta parin maan 2. Divisioona tekee paluun, uusi lisenssejä tullut lisää sekä maajoukkueet paranee. Harvinaista, jos kerrankin kaikki on pelkkää plussaa.
 
Eipä noista PESsin lisensseistä enää valittaa voi kovinkaan valittaja. 10 virallista eurooppalaista liigaa + Englanti ja Espanja, jotka saa ihan virallisen virallisiksi, jos Option Fileja haluaa käyttää. Tuohon päälle vielä aasialaista ja etelä-amerikkalaista liigaa, niin kyllä siellä joukkue- ja pelaajapoolia on ihan riittävästi. Saksa tietysti puuttuu, mutta itse olen ainakin siihen ehtinyt jo tottua, eikä sitä enää oikein osaa sillä tavalla kaivatakaan. Dortmundin puuttuminen tietysti vähän ikävää, mutta ompahan kuitenkin Bayern, Leverkusen ja Schalke.

Tosi kiva, että Konami on pystynyt pitämään noin muuten samat lisenssit kuin viime vuonna. PESsin avulla sitä huomaa itsekin perehtyvänsä vähän normaalia enemmän esim. Turkin, Venäjän ja Belgian liigoihin, kun ovat mukana kokonaisuudessaan. Sveitsi, Tanska ja Skotlanti myös sellaisia, joista löytyy mukavia joukkueita kokeiltaviksi sekä itse että vastustajina.
 


Lisäksi pelaajien markkina-arvo otetaan ilmeisesti transfermarket sivustolta, joten pelaajien hinnat tulee olemaan paljon realistisempia.

Toivottavasti se tarkoittaa korkeimpien hintojen lisäksi myös muuten fiksumpaa toimintaa. Se on ollut typerää aikaisemmin, kun ikääntyvä pelaaja on yleensä maksanut tuplasti enemmän kuin joku nuori potentiaalinen lupaus.
 
Mitäs kautta muut tänä vuonna ostaa pelin?
Katsoin että tuota kalleinta versiota ei taida Suomessa saada kun Diginä.
 
Mitäs kautta muut tänä vuonna ostaa pelin?
Katsoin että tuota kalleinta versiota ei taida Suomessa saada kun Diginä.
Jos pelin päädyn ostamaan, ainoa vaihtoehto on fyysinen kopio. Viimeksikin sain hyvin rahaa vaihdossa takaisin, kun pelin vein pois ja jatkoin Litellä.
 
Viime vuonna ostin Legenda-version Storesta sillä -10% tarjouksella, sieltä tuli 30x3 eli 90 pelaajaa 30 viikon aikana sekä noita sopimuksen uusimisia taisi tulla sama läjä. Kyllä ne ihan käteviä oli, legenda Roberto Carlos jäi aika vähäiselle käytölle. Noita ilmaisia pelaajia meni paljon treeniksi muiden pelajien xp:n nostoon ja osa pelaajista oli sitten ihan hyviä sekä käytössä.

Tällä kertaa ajattelin vähän säästää rahaa ja hommata perusdigi-version. Meinasin sen jo ennakkotilata tällä viikolla, mutta onneksi tulin järkiini ja maltoin vielä mieleni. Vaikka peli todennäköisesti on ostamisen arvoinen jo julkaisussa, täytyy kuitenkin saada ensin varmistus ettei gameplayta ole pilattu tai Master Leagueen jäänyt pahoja vikoja. Sitten voi ainakin paremmin mielin sekä kattavammin tiedoin tehdä ratkaisun onko peli täyden hinnan arvoinen. (Uskon kyllä, että on pirun kova peli)

Eiköhän ensi viikolla peli vuoda taas Lähi-idän-markkinoilla etukäteen.
 
Jotkut olivat pelin jo saaneet fyysisenä kopiona, joten youtubesta yms jne hunttailemaan pelivideoita. Serverit toki aukeaa vasta julkaisupäivänä, mutta offline toimii.
 
Laitetaan tämä nyt tännekin, vaikka moni sen varmaan on jo nähnytkin. Virallinen traileri Master Leaguesta:


Lisäksi tässä on tullut katsottua striimejä kokoversiosta. Mitään hälyttäviä muutoksia ei ole tullut vastaan gameplaysta ja Master Leaguessa on hyviä uudistuksia sekä myös paljon vanhaa. Eipä tosin noin heikkotasoisesta gameplaysta mitä nähnyt pysty mitään tarkempia asioita näkemään.
 
Meni nyt VPDeeltä peli tilaukseen 49,99€ :D

Halpa uudeksi peliksi kun normi pleikkari peli on sen noin 70€
 
Näköjään peli pyörii myös vakaata 60 fps mun koneella max. asetuksilla, ihan turhaan pelannut aikaisemmin demoa matalemmilla asetuksilla. Jopa välivideot, uusinnat pyörii 60 fps asetuksella, vaikka joskus vähän dippaileekin. Näyttää muuten pirun hienoilta kaikki lähikuvat, kun on se 30 fps enemmän mitä konsoleilla noissa lähikuvissa. Yllättävän paljon se muuttaa ja nyt on kiva katsoa noita hidastuksia tilanteista.

Rupesin vähän harkitsemaan jopa PC-version ostamista, jos siihen saa avaimen halvalla jostain. Modituki on siinä huikea (mm. lisää stadioneita, parempi nurmi, aidot liiga kohtaiset valikot/grafiikat). Sillä säästynellä hinnalla voi sitten vaikka ostaa konsoliversion alesta.

Toki yleensä sitä mielummin pelaa pelejä konsolilla ja saa sitten myös 4K-resoluution (+ huutavan PS4 Pron). Joten täytyy vielä miettiä, mutta hirveästi ei ole aikaa, kun peli ilmestyy jo ensi viikolla.
 
Viikko tosiaan enää jäljellä julkaisuun ja kyllähän tässä näpit vähän jo syyhyää. Tarkoituksella olen jättänyt pari viikkoa sitten edellisen osan pelaamisen, enkä tämänkään demoa ole pelaillut, koska haluan vähän nostattaa peli-intoa tässä tulevaa osaa varten. Pienet hypet painavat pintaan, kun tässä odotellessa on kaksi Suomen maaottelua tulossa nostattamaan futiskuumetta.

Sitä huomaa jo odottavansa sitä vuosittaista edit modeen pääsyä ja kuinka pääsee muokkailemaan joukkueita, taktiikoita ja kokoonpanoja. Näin kohtuu isona "futisniilona" se on vaan mukavaa käydä lähes jokainen vähänkään tunnetumpi joukkue läpi ja "manageroida" se sellaiseen kuntoon kuin itse sitä peluuttaisi, jos olisi joukkueen manageri/valmentaja. Sitten niillä itse säädetyillä taktiikoilla ja muodostelmilla totuttelemaan kentälle, että kuinkas tätä tänä vuonna pelataankaan...

Viikko vielä!
 
Joo, se on kyllä ihan hauskaa olla edit-moden kimpussa. Itsekin muokkaan pelaajia sekä joukkeiden taktiikoita. Täytyy vaan eka tarkistaa, että sen Live Updaten kokoonpanot on ajantasalla ennen kuin rupeaa asioita muokkamaan. Eilen vasta meni siirtoikkuna kiinni ja lisäksi parina viime vuotena on osa joukkueiden junnupelaajia puuttunut näistä ensimmäisistä kokoonpanoista.
 
On kyllä isot odotukset tuota uudistettua Master Liigaa kohtaan.

Jos nyt sais aloittaa uran suunnilleen semmoisillla joukkueilla kun ne oikeasti on eikä niin että puolet Arsenalin (tai minkä tahansa joukkueen) pelaajista on myyty kuka mihinkin suuntaan. :D

Toivottavasti se Transfermarket integraatio johtaa siihe että todella olis realistisempia siirtoja.

Puhumattakaan saako pelaajia "suuttumaan" jos sanoo dialogissa jotain hänen mielestään väärin. :D

Pitänee itsekin heittää ainakin tunnetuimmille joukkueille ne omat kokoonpanonsa.
 

Vasta torstaina 12.9 tulee tämän kauden kokoonpanot. Onhan se vähän typerää, vaikka vain kahdesta päivästä puhutaan. Mutta hei PreOrder NOW! 150 bucks, thanks!
 
Ylös Bottom