Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

eFootball PES 2020

Meitä ei muutenkaan kiinnosta vittuakaan mitä oot saanu pakoista. Jos sulla ei oo mitään sanottavaa pelistä.
 
Joo hyvältä näytti OF, ainakii paidat laadukkaita ku selasin noi tiedostot läpi, en tiennykkää et joku tekee, aika pimennossa ollu tää OF tai sit minä itse ollu pimennossa :cool: no hienoo et joku jaksan duunaa, nii tol tarkotin ettei o koskaa oikee ollu noil globaaleil sivustoil veikkausliiga OF, no mut hyvä homma :).
 
Match Day ja MyClub valitettavasti on munaravia Fifatyyliin aivan liikaa ja se näkyy myös joukkuevalinnoissa. Ei toki täysin 100%, mutta aivan liikaa. Ei kauheasti napostele ja motivoi pelaamaan, niin että pelaisi oikeasti monia pelejä. Onneksi välillä sattuu kohdalle joku palloa pelaava/joukkueita Match Dayssa, joissa ei oikein voi pacehorottaa, niin tuo on heti varsin mukavaa pelaamista. Pääasiassa niiden scouttien takia pelaan pelin/päivä ja jos voitan, niin sitten pelin/kaksi lisää seuraavaan scouttirajaan.
 
Jos muuten gp ja scoutit maistuu, niin sitä on tarjolla min 25k/päivä ja 10 scouttia/päivä. 5 match dayn matsia tarjolla, jokaisen kun pelaa kerran, saa yllämainitut, kun 22 jälkeen katsoo vielä jokaisen finaalinkin. Vaatii kyllä toki ajankäyttöä. Finaalit voi pitää vaan taustalla ruksuttamassa, jos haluaa tehdä muuta. Torstaina sitten MyClubissa, taisi vaatia kaksi peliä jos häviää ekan siellä.
 
Meitä ei muutenkaan kiinnosta vittuakaan mitä oot saanu pakoista. Jos sulla ei oo mitään sanottavaa pelistä.
Jos tarkoitit tuolla Fabregasia, niin ite ainaki luen aina mielenkiinnolla keitä pelaajia siellä on tarttunut haaviin yms. Joten lisää vaa tarinoita, kyllä niitä tänne mahtuu!
 
Jos tarkoitit tuolla Fabregasia, niin ite ainaki luen aina mielenkiinnolla keitä pelaajia siellä on tarttunut haaviin yms. Joten lisää vaa tarinoita, kyllä niitä tänne mahtuu!
Itselleni taas ok niin kauan, kun Konamin suuntaan ei mene euroakaan ylimääräistä. Niin paha rimanalitus MyClub ja Master League ylipäätään on, että euroakaan ylimääräistä eivät ansaitse. Puhumattakaan noista hiton rahastusjoukkueiden paketeista MyClubiin, eli voit ostaa esim Bayernin, Barcan ja ManU:n kokonaisuudessaan rahalla pelijoukkueeksi. Onneksi sain pelin ilmaiseksi syksyllä itse.
 
Itse en kaipaisi Master Leagueen enää oikeastaan muuta isompaa muutosta kuin uudelleen syntyvät junnut eivät olisi oikeita pelaajia ja omaan junnu joukkueseen ei tulisi niin paljon hyviä junnuja. Nyt ei tule käytännössä sitä puolta juurikaan kyseisestä pelimuodosta käytettyä.

Sen sijaan muuten alkaa olla Master League toimiva kokonaisuus ja kaikki useat pienet muutokset tämän vuoden versioon ovat olleet todella hyviä.

Jos odottaa, että se räjäyttää tajunnan niin sellaisesta on turha uneksia. Sen sijaan ML + Gameplay on siinä vakaassa kunnossa, että peliä jaksaa pelata vaikka pari vuotta, mikäli ensi vuoden PES jostain syystä floppasi. Vähän kuten oli PES 2017:n kohdalla.
 
Hoi,

Etsin suomalaisia pelikavereita jotka pelaavat pessiä täys manuaalilla, eli ei avustuksia :)
Pelialustana on ps4.

Pelit pelataan hyvässä hengessä, vastustajaa kunnioittaen.
Jos tämän tyyppinen pelaaminen kiinnostaa niin ilmianna itsesi!

Hyvää Joulua kaikille Pes pelureille.
 
Holiday Season jatkuu myclubin puolella, kun tänään Konami laittoi lahjoitukseen tämän version ensimmäisen taatun ja ilmaisen legendan. Inboxista löytyy agentti, jolla saa satunnaisen legendan viisikosta Oliver Kahn, Ronaldinho, Patrick Vieira, Pavel Nedved, David Beckham.

Itse toivoin jotakuta kolmikosta Dinho, Vieira, Nedved, mutta Kahn sieltä osui kohdalle. Sinällään vähän harmi, kun noita tuon 91-92 tason veskareita jo löytyi useampikin ja saksalainen on ennestään tuttu muutaman vuoden takaa, jolloin oli itsellä kiistattomana ykkösveskarina varmasti toista sataa ottelua. Mutta legenda on silti legenda ja saa pelata nyt ainakin jonkun aikaa ihan avauksessa. Dinho olisi ollut upea juttu, kun kyseessä on oma kaikkien aikojen suosikkipelaaja. Vieira olisi myös ollut mieluinen ja tuonut joukkueeseen sen megaluokan DMF-pelaajan. Nedvediä olisi myös ollut kiva päästä kokeilemaan, mutta nyt kävi näin. Tosin onhan tuo arpaonni ollut tässä versiossa omalla kohdalla melkein poikkeuksetta todella hyvä, joten kauheasti ei parane valittaa. Täytyy varmaan makustella youtubesta vähän MM 2002-turnauksen parhaita paloja tänään, kun Kahn oli silloin parhaimmillaan.

Lisätään videoklippi Kahnista. Todella hienoja ja atleettisia torjuntoja tässä, monta pysäytettyä rankkaria. Kahn oli oikeastaan pääsyy sille, että Saksa selvitti tiensä 2002 MM-finaaliin. Koko kisojen aikana Kahnille tehtiin vain 3 maalia: alkulohkossa Irlannin Robbie Keane onnistui kerran ohittamaan hänet ja finaalissa Ronaldo kahdesti. Saksa selvitti pudotuspelit finaaliin asti voittamalla jokaisen vastustajansa 1-0. Kahn oli myös mukana MM-pronssin saavuttaneessa joukkueessa 2006.

 
Viimeksi muokattu:
Ite sain Ronaldinhon tais olla 91 overall, ja sitten aattelin kokeilla sitä Mallorcan bropbox(?)ia vai mikäseoli. No sieltä tulikin meikän tän hetken suosikkijunnu, Japanin Messi Takefusa Kubo! Tais olla vakioversio 73ovr, mutta potentiaali on japsilla huikea! Harmittaa, että Barcelona suhmuroi niin pahasti, ja "päästi" Kubon veriviholliselle Los Blancosille. Onneksi pelaa nyt lainalla tosiaan Mallorcalla. Tästä kaverista kuullaan vielä tulevaisuudessa isosti. Järkyttävän kova tasapaino rääpäleella, ja se räjähtävyys ja tekniikka! Huhhuh..

Harmi vaan, että pelattavaahan tuolla myclubissa ei taida pahemmin olla, ja manuaaleilla ei löydä vastustajiakaan ihmisolennoista. Master leaguessa pelaan Numancialla Laliiga kakkosessa, ja ensimmäinen kausi päättyi just seittemänteen sijaan, joka oli myös tavoitteena. Take Kubo on maestorna kymppipaikalla, ja ekalla kaudella 24+9 tehot. Overall 78 kauden päätteeksi. Kesän siirtoikkunassa nyt vahvareita, ja kauden päätteksi tavoitteena nousu Primeraan. Superstar vaikeustaso ja advanced -vedot.
 
Pieni joulutarina tähän väliin. Match Dayssä on tällä viikolla Lontoon derbyä, kun jaossa Arsenalia ja Chelseaa. Sen verran itselle mielenkiintoista porukkaa tuolla Chelsean puolella jaossa(hyh, kun tuntuu kummalliselta sanoa noin! :D), että päätin käyttää pyöräytyksen siihen. Haaveilin Kantesta tai Jorginhosta, mutta Kepa Arrizabalaga sieltä osui kohdalle. Sinänsä mielenkiintoinen veskari, mutta kun parempia on jo monta omassa clubissa, niin meh...

Päätin kuitenkin nyt näin Joulun kunniaksi katsastaa sen GPllä avattavan boksin, jossa on niitä legendojakin mahdollisuus saada. Tilillä oli melkein 400k, niin ajattelin, että joululahjaksi itselleni avaan pari kertaa, jos osuisi kohdalle jotain. Siellä on siis mahdollisuus saada legenda niistä samoista viidestä, joista kaikki saivat yhden ja lisänä myös vähän alemman kastin legendoja ManUsta, eli Dwight Yorke ja Andy Cole.

Noh avasin ensimmäisen ja voihan Joulu sentään, kun heti puski legendan avausanimaation ruutuun! :D Hetken odotin, että onko mustaa palloa vai kultaista, kun nuo kaksi viimeksi mainittua ovat kultaisia. No musta oli pallo ja pelaajalla musta iho. Sieltä sitten pamahti ensimmäisellä avauksella Patrick Vieira! Hetken siinä hengittelin, että ohhoh. Päätin, että avataan siihen asti lisää, kun tulee legendaa tai mustaa palloa. Toinen avaus ja PAM, taas legenda-animaatio. Mustaa palloa ja vaaleaihoista pelaajaa. Väistin sen Beckhamin, jota en halunnutkaan, ja ruudussa komeilee Pavel Nedved! Kaksi avausta ja kaksi mieluista legendaa...Avasin vielä pari lisää, mutta sieltä ei Naby Keitaa ja John Stonesia kummempaa tullut. Ihan laatutavaraa treenareiksi kuitenkin uusille legendoille.

Ehtisin tuossa kaksi matsia uusilla legendoilla pelata ja voi jösses sentään tuota Vieiraa. Siis se on fysiikaltaan ihan jäätävä tapaus. Ei siltä kukaan pysty viemään kylki kyljessä palloa pois ja se alistaa ihan kaikki ympärillään. Pelasin sitä COM viikkohaastetta ja vastassa oli ekassa pelissä Liverpool. Salah näytti ihan joltain kääpiöltä siinä Vieiran vieressä. Vaikka Vieira DMF onkin, niin sillä fysiikalla se painaa silti toisesta aallosta myös hyökkäyksiin mukaan. Vastahyökkäys vasemmalta, Neymarilla pallo siinä 16 rajan ja sivurajan välissä, nään, kuinka Vieira painaa höyryllä kohti boksia, manuaaleilla keskitys siihen about pilkun kohdalle, Vieira tulee ja alistaa 100-0 "maailman parhaan topparin Van Dijkin" ja painaa päällä pallon yläpörsään. Vieira tuli oikeasti sieltä kuin pysäyttämätön juna ja Van Dijk oli kuin räsynukke, kun ranskalainen painaa pallon pömpeliin. POIS ALTA!

Nedved on myös hauska tapaus. Tosi monipuolinen keskikentälle, kun on 89-90 arvoinen niin CMF, AMF kuin myös SS-roolissa, vaikka oletuspaikkana onkin LMF. Sopii oikeastaan paremmin tuohon keskelle, kun ei ole nopeutensa puolesta "kuin" siellä 82-83 luokassa. Laukaisupelotetta on ja monipuolisuutta pelipaikan suhteen. Ei jäänyt "maailman paras veska Alissonille" paljon sanottavaa, kun Nedved pyssytti 20 metristä alakulmaan.

Mieluisia nostoja siis molemmat. Vieiran parhaat vuodet varmaan monet muistavat Arsenalista vuosituhannen vaihteen molemmin puolin ja MM-kultaahan hän voitti kotikisoissaan '98 ja EM-kultaa 2000. Oli myös tärkeä osa sitä Arsenalin joukkuetta, joka voitti Valioliigan häviämättä otteluakaan. Nedved taas muistetaan tietenkin Juventuksesta, jonka johtokuntaan kuuluu edelleen. Tsekki oli myös nuorena kaverina osa sitä yllätys EM-hopean voittanutta joukkuetta '96.

Nykyinen joukkue asettuu uusien legendojen myötä jokseenkin tällaiseen muotoon.

------------------------------------------Kahn-----------------------------------------
--Meunier------------Marquinhos-----------------Romagnoli----------Jordi Alba--
-----------------------------------------Vieira-----------------------------------------
-------------------De Bruyne----------------------Nedved---------------------------
-----------------------------------------Messi----------------------------------------
----------------------------------------------------Neymar---------------------------
---------------------Griezmann-------------------------------------------------------

Rotaatiossa sitten vielä mukana Ter Stegen, Walker, Otamendi, Alaba, Verratti, Kroos, Hazard, Suarez...

Laitanpa tähän loppuun muutaman makupalan myös Vieiran ja Nedvedin urista, koska nyt vaan tuntuu siltä.



 
Viimeksi muokattu:
Jatkan legendoista johtuvaa tarinointia hieman. Nyt, kun noita kiinnostavia legendoja on kertynyt jo tässä vaiheessa pelin elinkaarta useampia, niin aloin miettimään, kuinka pääsisin nauttimaan heistä mahdollisimman paljon. Muistin sitten, että nehän voi signata Master Leaguen puolella omaan tiimiin, kun siirtoikkuna on auki!

Siinä se aattoilta ja joulupäivä sitten menikin, kun pohdin, että millä joukkueella aloittaisin. Ensimmäinen ajatus mielessä oli aika luontevasti Arsenal, koska siellähän Vieira uransa isoimmat seurajoukkuesaavutukset saavutti. Hyvinhän nuo kaksi olisivat sinne mahtuneet, mutta jotenkin vaan ei kutittanut tarpeeksi. Joukkueesta olisi noilla kahdella legendalla tullut ehkä vähän liiankin kova. Toinen luonnollinen vaihtoehto oli Lazio, joka taas oli Nedvedin ensimmäinen eurooppalainen suurseura kotiseuduilta lähdettyään. Tsekki pelasi Laziossa 1996-2001 ja voitti siellä scudetton, pari Italian cupia ja sittemmin jo lopetetun UEFA:n Cup voittajien cupin. Laziota tutkiskeltuani tulin tosin taas samaan johtopäätökseen, että vähän liian kova tiimi tulee, jos nykyiseen miehistöön lisää nuo kaksi legendaa.

Juventus ei koskaan ollut vaihtoehto ja jotenkin tuo Italiassa aloittaminen alkoi tuntua siltä oikealta. Nedved pelasi siellä Tsekista lähdettyään koko uransa ja Vieira myös useita hyviä vuosia Arsenalista lähdön jälkeen. Halusin joukkueen, jolla aloitan, olevan hyvätasoinen ja perinteinen, mielellään europelejäkin pelaava, mutta ei liian hyvä. Lisäksi halusin, että legendat "kävelevät avauskokoonpanoon", mutta eivät kuitenkaan syrjäytä ketään isompaa nimeä penkille. Sitten se ratkaisu sieltä tuli. Kaikki nuo asettamani kriteerit täyttyvät AS Roman kohdalla! Nyt, kun seuralegenda Francesco Totti ja ikoni Daniele De Rossi ovat jo lopettaneet kokonaan tai siirtyneet jäähdyttelemään muualle, niin Rooman punaisissahan oli enemmän kuin hyvin tilaa uusille soihdun kantajille!

AS Romaan vei siis tie, vaikka aavistuksen irvokastahan se oli ja on nähdä Lazio-legenda Nedved Roman paidassa ja vieläpä käyttämässä Tottilta vapautunutta 10-paitaa. Se oli kuitenkin vapaana, joten otin sen. Vieiralle se tuttu numero 4. Roma tuntuu pelaajiston pohjalta juuri sopivalta, sillä siellä on valmiina kohtuullisen laaja 78-82 ratingin miehistö, joten rotaation pyörittäminen on helppoa ja mielenkiintoista, kun saa aikaiseksi monenlaisia kombinaatioita. Samalla Edin Dzekoa lukuunottamatta ne "suurpelaajat" puuttuvat ja siihen Nedved ja Vieira ovat juuri oikeat miehet. Rotaatio tuleekin tarpeeseen, kun ollaan mukana Serie Assa, Coppa Italiassa ja Eurooppaliigassa.

Kauden alku on ollut aika vaativa, kun avauskierroksella kotona oli vastassa aina hankala Fiorentina ja seuraavalla kierroksella matka veikin jo San Sirolle Milanin vieraaksi. Kauden avauksesta kehkeytyi aika vaikea, kun 1-1 pelattiin kotona, Dzeko sai siinä maalitilin auki. San Sirollakin oli hankalaa, mutta Nedved onnistui viimeisellä kympillä ja sieltä haettiin arvokkaat 3 pojoa taulukkoon 0-1 voitolla. Tuon jälkeen olikin vuorossa jo maajoukkuetauko ja kahden pelin perusteella Serie A julkaisi jo kuukauden joukkueensakin. Mukaan mahtui Romalta 2 pelaajaa: veskari Pau Lopez ja Pavel Nedved. Maaottelutauon jälkeen pyörähti käyntiin myös Eurooppaliiga ja siellä oli edessä reissu Skotlantiin Heartsin vieraaksi. Käytin ottelun rotaatiomiesten näyttöpaikkana, kun vastus oli ennakkoon heikompi. Hyvää pyöritystä ja hallintaa oli, mutta vain 0-1 voitto sieltä. Nikola Kalinic teki sen arvokkaan maalin. Kauden tavoitteena olisi yrittää mahtua liigassa top 4-sijoituksille, mutta Eurooppaliigan paikka on minimi. Europelien alkulohko on ainakin sitä tasoa, että siitä täytyy mennä jatkoon.

Viimeistelyssä siis on alun perusteella vielä tekemistä, mutta eiköhän se siitä lähde. Top playerillä pelailen, game speed -1 ja full manual.
 
Uuden Vuoden festive season pyörähti käyntiin tänään. Parin viikon aikana jaossa trainereita, scoutteja ja yhteensä 2020 pointsia myös, joista 500 ensimmäistä kilahtaa tilille tänään. Myös Black Ball Agent löytyy inboxista ihan kaikille. Kannattanee ottaa ilmaiset rahat talteen ainakin. Muistaakseni 5.1. oli seuraava 500 pointsia taas bonuksena.

Tällä viikolla COM-haasteissa ottelu Legend AI-tasoa vastaan, josta palkintona 85+ legenda scoutti. Viime vuonna tuo jäi suorittamatta, koska legend ai oli niin kaamea kusettaja, mutta tällä kertaa meni jo toisella yrityksellä läpi. Nihkeääkin nihkeämpi voitto ManUsta, mutta voitto kumminkin. Palkinnoksi napsahti Sol Campbell, joka nyt ei hurraahuutoja herätä, mutta legenda on silti legenda. Topparirotaatioon mukaan kuitenkin ja onhan tuo mukavaa vaihtelua niille aavistuksen tylsille Lindelöfeille, Otamendeille ja kumppaneille.
 
Mitä parempaa tässä 20 on verrattuna 19:seen??

Itel oli PS4:sen 19:ssä 4:nnellä kaudella Laziossa hommattuna Mbappe,Isco ja Icardi..

Alkukausi antoi jo lupauksia et VIHDOINKI tulee Scudetto..

Ja sitten lensikin talllennus bittiavaruuteen! :(
 
Jatkanpa tarinointia, kun tuo Master League on nyt edennyt mukavasti jo ensimmäisen kauden marraskuun lopulle ja on ollut mielenkiintoisia otteluita tässä. Kovasti on saanut vääntää, mutta AS Roma on Serie A:n kärkipaikalla 12 ottelun jälkeen 8 voitolla ja 4 tasapelillä. Isoista on vielä Juventus kohtaamatta. Ihan niskassa hengittää Atalanta, Napoli ja Juventus ja muutenkin kärjessä on todella tasaista, kun 6-7 joukkuetta melkeinpä pisteen välein. Pallon hallinnalla mennään enimmäkseen ja maaliero taitaa olla 12 pelin jälkeen 18-6. Paljon niukkoja voittoja.

Napoli on toinen tappioton joukkue tässä vaiheessa ja pelattiin Stadio Olimpicolla 1-1. Ottavana osapuolena oltiin, mutta onnistuttiin tasoittamaan ja ottamaan se piste ja pitämään kärkipaikka. Rooman derbyssä oli pari kierrosta sitten vastassa Lazio ja sitä peli pohjustikin useamman välinäytöksen verran. Omistajakunta toitotti, että "Tätä Derbyä ei saa hävitä!" ja "Ykkösten on oltava kunnossa, tämä on alkukauden tärkein peli!". Ja olihan se peli todellakin. Dzekolla oli ollut vähän ruuti märkää pari peliä ennen tuota, mutta Bosnian Talismaani tuli, näki ja voitti pelin Romalle: hattutemppu kolmella päämaalilla ja 1-3 maalein pisteet kotiin Derbystä! Lehdistö oli haltioissaan ja johtokunta tykkäsi.

Alkukauden näkyvimpiä pelaajia ovat olleet keskikentän päällikkö ja joukkueen kapteeni Patrick Vieira ja myös Pavel Nedved on tietenkin ollut pelin rakentamisessa tärkeässä osassa. Vieira on hoitanut keskikentän pohjan mallikkaasti ja siinä ohessa runtannut pari maalia. Huomionarvoisia mainintoja ovat myös nuoret laiturit Justin "Patrickin poika" Kluivert ja turkkilainen Cengiz Ünder, jotka ovat nostaneet tasoaan alkuperäisestä rotaatioroolista täyspäisiksi avausvaihtoehdoiksi. Molemmilta löytyy vauhtia ja haastokykyä, joka on tärkeä vaihtoehto keskustan staattisemmille pelaajille. Tehoja on tullut molemmilta hienosti: Ünder teki tasoituksen Napolin verkkoon ja Kluivert tarjoili kaksi keskitystä Dzekon päähän Laziota vastaan noin esimerkiksi. Erityismaininta myös kaksikymppiselle Nicolo Zaniololle, joka on Roman kovin prospekti tällä hetkellä ja yksi kovimmista Italian nuorista hyökkäyspään lupauksista. On käyttänyt näyttöpaikkansa todella hyvin ja varsin tehokkaasti. Ei ole mitenkään älyttömän näyttävä AMF-roolissaan, mutta osaa olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Myös kokeneemmat laiturit Diego Perotti ja Henrikh Mkhitaryan täytyy mainita. Esimerkillistä pelaamista heiltä ja hyvää mallin näyttämistä nuoremmille haastajilleen. Tehojakin on tullut ihan mukavasti.

Eurooppaliigassakin alkulohkosta jatkopaikka varmistui 4 kierroksen jälkeen 3 voitolla ja yhdellä tasurilla. Lopuissa otteluissa on hyvä antaa nuorille lisää paikkoja näyttää kykyjään! Tosi kiva, kun miehistöstä löytyy leveyttä, niin voi kokeilla monenlaisia kombinaatioita.

Myclubin puolelta myös pari mainintaa. Olin alunperin aika meh-mieltä tuosta Sol Campbellista, joka maanantaina nousi, mutta muutaman testimatsin jälkeen olen tyytyväinen. Tuo sellaista muskelia ja wanhan liiton brittipalloa sinne puolustuslinjaan. Mieleen palaavat ajat vuosituhannen vaihteen molemmin puolin, kun kaveri dominoi ensin Tottenhamissa ja sitten perään Arsenalissa. Jalalla ei ole kovin kummoinen, mutta fyysinen preesens on kunnossa. Niin ja tänään päätin ostaa yhden Interin erikoisagentin, koska vähän kuolailin joukkueen topparikaksikon perään. Halusin siis joko Diego Godinin tai Milan Skriniarin ja Godinin sain. Nyt on sitten sellainen topparipari ja Vieira siinä yläpuolella, että siitä ei tulla kyllä sitten läpi millään.
 
Ylös Bottom