Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

eFootball PES 2020

^Kiitos. Varsinkin kun Suomi mukana em kisoissa niin kivaa fiilistellä sitten myös ennen oikeita matseja pelaamalla otteluita. Kyllä tämä tulee nyt ostettua.
 
Tosiaan viimeisin päivitys tehnyt pelistä taas realistisempaa futista, hyvä juttu.

Itse olen kommentoinut aika kärkkäästi ja lapsellisesti tätä pessiä, mutta pelinopeuden nostaminen on aina ollut itselle niin myrkkyä. Varsinkin kun se tehdään onlinen ehdoilla ja samalla kustaan realistisen gameplayn ystäville.
 
Viimeisin päivitys korjasi taas pelin nopeuden hitaammaksi. Offlinessa peli on aivan loistava ja tosiaan EM-kisat vielä tulee niin suosittelen. MyClub ja Online ovat pelissä heikkoa.

Fifa ja Pes eivät kestä vertailua, kaksi eri peliä samasta lajista. PES:ä pelaavat realismin ystävät, Fifaa pääasiasssa Fut:n ystävät.
 
Online vaatii pesseissä ihan erilaisen pelityylin oppimisen kuin miten normaalisti itse pelaisi. Ja oman kokemuksen mukaan on vain yksi tapa pelata netissä jos haluaa pärjätä tai yksi joukkue.
 
Välillä kieltämättä hiipii ajatus mieleen, että olisi kiva testata ihmispelaajia vastaan omaa taitotasoa. Mutta. Joskus muistelisin etsineeni vastustajaa myclubissa ilman syöttöapuja, eikä yllättäen pelaajia löytynyt. Liekkö tämä muuttunut?
Itse siis pelailen masterliigaa superstarilla manuaaleilla, paitsi veto on se advanced. Ja yleensä aloitan alemmalta tasolta, kuten nyt Sochauxilla menossa Ligue 2:ssa kohti nousua pääsarjaan. Mukavan realistista menoa on.
 
Vaikka uusi päivitys hidastikin peliä, niin nyt on jotenkin tylsän kliininen tuntuma pelaajiin ja palloon. Pallo ei ole enää irtonainen vaan imeytyy pelaajaan kiinni. Yllättäviä tilanteita tulee vähemmän ja peli on yksitoikkoista. Peli tuntuu fifamaiselta tällä hetkellä.
 
Tässä Operations Sportin artikkelissa on käyty hyvin ilmi mitä parannuksia näkyy tekoälyn toiminnassa viimeisimmän päivityksen jälkeen. Näihin on helppo yhtyä, parannusta on selvästi havaittavissa.

 
Ei tämä tällä hetkellä ainakaan kovin balanssissa ole. Pelaajat ei reagoi palloon kun se pyörii vierestä, pelaajat myös liukuu ja pysähtelee ihmeellisesti. Tulee ihmeellisiä pomppuja, syöttöjen voimakkuus vaihtelee miten sattuu, vapareita ei juuri tule enää mistään jne. Myös pelaajien vaihto sekoilee, varsinkin puolustaessa.

Onko muut huomannut samaa?

Toivottavasti vielä tulee päivityksiä. Peli tuntuu nyt viime vuoden versiolta gameplayn osalta.
 
Viimeksi muokattu:
Siellä olisi nyt myClubissa 90 ovr Maradona lahjuksena.

Ehdit ensin pirulainen! :D

Tosiaan tänään uutta päivitystä peliin ja sen kautta MyClubin puolella tuotu peliin "Iconic Moment"-pelaajat, jonka lanseerauksena tuo 90 overall Maradona jaetaan kaikille. Tarjolla myös, jos tuuri käy kohdalleen, Barcan puolelta Iniesta, Xavi ja Puyol sekä Bayernin puolelta Kahn, Rummenigge ja Elber.

90 Maradonan maksimilevel on 31, eli sitä voi hyvin treenauttaa ylöspäin vaikka kuinka. Iconic Moment-pelaajissa on myös sellainen erikoisuus, että ne saavat taitoihinsa boostia, jos pelaajan omistava käyttäjä sattuu käyttämään oman MyClub joukkueensa pohjana samaa joukkuetta, jonka Iconic Moment pelaaja on käytössä. Eli siis suomeksi sanottuna tuo Maradona saa boostia taitoihinsa, jos pohjalla on Barcan joukkue. Eli siis jos käytössä on Barcan logo, peliasut ja kotistadion. Oma Maradona sai +2 overalliin tuota kautta. Iconic Moment-pelaajat myös lasketaan legendoiksi, eli niitä voi käyttää Master Leaguen puolella! Tarkistin, että näin homma menee. Vaikkei siis MyClubia pelaisikaan, niin kannattaa käydä ottamassa talteen ja treenauttaa, niin voi Diegosta nautiskella ML:n puolella niin halutessaan.

Diegon urasta saisi aikaan vaikka minkälaisen esitelmän, mutta tyydyn tähän vain toteamaan, että parhaiten varmasti muistetaan MM-kulta 1986 Meksikosta ja ottelu Englantia vastaan, kun tuli Jumalan Käsi ja koko kentän läpi pujottelu. Italiassa 1990 tuli myös sitten hopeaa ja kansainvälinen ura aikalailla loppui USAn kisoihin 1994 ja siihen kokaiinikäryyn. Ilman Maradonaa Argentiina ei sitten mihinkään kisoissa edennytkään. Euroopassa Diego pysähtyi ensin Barcelonassa 1982-84, jota tuo hänen 90 overall versionsa myös kuvastaa ja sen jälkeen tie vei Napoliin, missä hän suurimmat seurajoukkuesaavutuksensa saavutti. Pari Serie A:n mestaruutta, UEFA Cup ja Italian Cup jäi sieltä käteen. Laitetaan viestin loppuun pieni kikkakimara ja muutama maali myös näkösälle.



 
Siellä tuli myös 30 naamaa peliin, mm. kätevästi omaan Master Leagueen Parman L. Sepe ja D. Kulusevski.

Norwichin T. Cantwell ja Chelsean R. James myös päivitetty + La Ligasta useampi kaveri.
 
Siellä tuli myös 30 naamaa peliin, mm. kätevästi omaan Master Leagueen Parman L. Sepe ja D. Kulusevski.

Norwichin T. Cantwell ja Chelsean R. James myös päivitetty + La Ligasta useampi kaveri.
Olisiko vaikka joku linkki tai lista mistä näkee kaikki päivityksen saaneet pelaajat? Edellisen yhteydessä koitin hetken etsiä mutten löytänyt tietoa missä olisi ollut kaikki.
 
Fifan lievästi sanottuna kohtuullisen kohun säestämänä jättänyt Kurt striimaa juuri PES:n ensiaskeleitaan ja MyClub avaustaan 16.5 tuhannelle striimin seuraajalle. Melkoista. Hyppäs PES kertaheitolla kartalle Twitchissä.
 
Fifan lievästi sanottuna kohtuullisen kohun säestämänä jättänyt Kurt striimaa juuri PES:n ensiaskeleitaan ja MyClub avaustaan 16.5 tuhannelle striimin seuraajalle. Melkoista. Hyppäs PES kertaheitolla kartalle Twitchissä.

EA:n kannalta tuollainen 16,5k ei varmaan tunnu missään, mutta kiva juttu Konamin ja PESsin kannalta, että tulee näkyvyyttä ja sellainenkin yleisö, jonka mielestä "virtuaalifutis on FIFA", näkee, että vaihtoehtokin on olemassa. Sellainen vaihtoehto, jossa voi keskittyä siihen pelaamiseen, eikä tarvitse väkipakolla grindata ja joukkueeseen saa erittäin hyviä pelaajia ilman, että on pakko maksaa karmeasti extraa tai omistaa elämänsä grindaamiselle.

Aika hyvään saumaan tuli Konamin kannaltakin tuo Maradonan lahjoitus, niin pääsivät "kaikki" näkemään, kuinka Konami palkitsee pelaajiaan. Maradona on kuitenkin jo kolmas taattu ja ilmainen legenda, joka jokaisen on ollut mahdollisuus saada. Joulun alla tuli se yksi lahja viidestä mahdollisesta ja toinen oli se Legend AI-haasteen voittaminen.
 
On kyllä hienosti mallinnettu tuo Maradona tähän peliin. Fyysinen habitus hiuspehkoineen erottuu kentältä todella kauas ja myöskin ne pelilliset ominaisuudet ovat kohdallaan. Aivan huippuluokan kyky pitää pallo hallussa, suojata sitä ja käsitellä sitä. Todellista "legenda factoria" havaittavissa ja eroaa selvästi näistä nykypäivän pelaajista, vaikka nykypäivän staroilla olisikin overall ja taitoarvot samoilla kohdilla. Diego on Diego! Koitan tässä saada Maradonaa treenautettua vielä muutaman levelin ja sitten uuden Master League-tallennuksen kimppuun...

Toinen pelaaja, jonka erottaa nyt uusimman päivityksen jälkeen kentältä vaikka piippuhyllylle asti, on Neymar. Se uusi pinkki hiustyyli on samaan aikaan irvokas ja "upea" :D
 
Ylös Bottom