Elokuvasuosittelut ja muu leffakeskustelu

janneus

Active Member
Oletan että Trierin tuotanto ei ole tuttua joten suosittelen jättämään 4h version Nymphomaniacista katsomatta ja jos saat tilaisuuden, niin katsot sen "leikkaamattoman" 5.5h version. Ei mielestäni mikään kummoinen elokuva, mutta jos aiot katsoa niin kärsi mieluummin sitten kerralla kunnolla, kun katsoisit molemmat versiot :D

Jos Trier nappaa niin erityisesti suosittelen Antichristia ja Melancholiaa.

Itse en viittinyt mennä kattomaan Jackia kun en tienny onko se leikattu versio vai ei. Tulee katsottua sitten joskus.
Ei ollut tuttua ei :D Nymfomaani tuli ostettua vuosia sitten jostain alekorista, mitään siitä tietämättä. En tiedä olisiko tullut ostettua jos olisin tiennyt että sitä on aika rankasti karsittu. Tuli nyt myös netistä luettua mitä eroa Jackin kohdalla oli leikatulla ja leikkaamattomalla versiolla. En taaskaan tiennyt että tästä oli olemassa joku pliisumpi esitys mutta epäilin katsoneeni ihan leikkaamattoman pätkän. Epäilyni kohdista mitkä varmaan sensuroitaisiin osuivat oikeaan, mikäli reddittiin eroavaisuudet postannut ja molemmat leffat kuulemma nähnyt kaveri puhuu totta. Olivat juuri ne "kaksi vastenmielistä kohtausta" mitä arvelinkin. Biorexissä siis ainakin pyörii näiden tietojen pohjalta ihan sensuroimaton pätkä.

E: Ja ainakin sama levittäjä ja minuutilleen sama kesto näyttäisi myös Finkinon teattereissa pyörivässä pätkässä olevan. Eli lienee turvallista(?) käydä katsomatta ihan teatterissa asti jos kiinnostaa nähdä sensuroimaton versio.
 

Jonekki

Member
E: Ja ainakin sama levittäjä ja minuutilleen sama kesto näyttäisi myös Finkinon teattereissa pyörivässä pätkässä olevan. Eli lienee turvallista(?) käydä katsomatta ihan teatterissa asti jos kiinnostaa nähdä sensuroimaton versio.
Pitää harkita, kerta huomenna on vapaata :3 Harvoin taideleffoja Suomessa silputaan tai sitten näytetään molempia versioita, mutta enää ei voi olla varma "mitä saa elokuvissa tehdä" ja myös Jack sai lokaa niskaan naistenpäivänä...

Muita samankaltaisen lajityypin tuotoksia joita voin suositella on Gaspar Noen Irreversible, Enter the Void ja uusimpana Climax. Kaksi ekaa voi löytyä jostain divarista ja Climaxia vielä odotellaan bluraynä.
 

Ketunloikka

Member

En oikein tiedä mitä ajattelis. Toisaalta Old Republic on mielenkiintosinta koko Star Warsissa ja Kotorit olivat ja ovat itselle tärkeitä ja yksiä suosikkipelejä.

Mutta sitten taas Disney ja viimeisimmät täyttä kuraa olevat Star Warsit.. Toisaalta jos herroilla Benioff ja Weiss on lähdemateriaalia valmiina niin varmasti ihan pätevästi hoitaisivat.
 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Herra Phoenixin Joker-filmi sai ensimmäisen trailerinsa. Ihan kunnon klippi tuo on, vaikka tiiserinä mainostavat. Mitäs mieltä me tästä nyt sitten ollaan?

 

Mewna

Toimitus
Ylläpitäjä
Käytiin tänään katsomassa Stephen Kingin klassikkoromaaniin perustuva kauhuilu Pet Sematary eli Uinu, uinu lemmikkini. Olen lukenut kirjan ensimmäisen kerran joskus ala-asteella, ja se vanha leffakin on tullut nähtyä useamman kerran silloin muinoin. Tää uusi elokuva oli ihan jees, mutta minua häiritsi aivan kamalasti ne kaikki muutokset, joita oli tehty verrattuna kirjaan ja vuoden 1989 leffaan. Jos tähtiä pitäis jaella, niin antaisin 3/5.

 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Peukutusta muuten Netflixiin joku hetki sitten putkahtaneelle The Highwaymen -filmille. Kevin Costner ja Woody Harrelson pääosissa, kertoo siitä, miten Bonnien ja Clyden kintereille aikoinaan päästiin. En ole mitään arvioita lukenut, mutta itse diggasin tästä aikamoisen paljon.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Joka kerta uusi Star Wars teaser onnistuu saamaan kylmät väreet, toivottavasti saadaan eeppinen loppu. Mihinköhän tuo elokuvan nimi viittaa :eek:
 

Ketunloikka

Member
Tuli tänää käytyä kattomas toi Uinu, uinu lemmikkini. Täytyy sanoa, että monessa kohtaa paremmin tehty kuin alkuperäinen leffa.

SPOILER ALERT // Tykkäsin ite enempi tosta, että Gagen kuolema vaihdettiin Ellieen, siitä tuli enempi sellanen aavemainen fiilis kun se ite alko tiedostaa, että se on kuollut. Tykkäsin lopusta enempi tässä uudessa, sekin oli tehty paljon enempi aavemaiseks ja sellaseks pahaenteisemmäksi. Ja täs oli sentäs vähä selitetty sitä miksi esim Jud vei Louisin sinne.

Ainut mitä jäin kaipaamaan oli se Judin tarina siitä Batermanista, se oli kirjassa niin spooky kohtaus. Alkuperäisessä leffassa se oli tehty todella typerästi.

Muutama asia ekassa leffassa oli parempaa mutta kokonaisuutena tykkäsin tästä enempi.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom