Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Elokuvasuosittelut ja muu leffakeskustelu

Oletan että Trierin tuotanto ei ole tuttua joten suosittelen jättämään 4h version Nymphomaniacista katsomatta ja jos saat tilaisuuden, niin katsot sen "leikkaamattoman" 5.5h version. Ei mielestäni mikään kummoinen elokuva, mutta jos aiot katsoa niin kärsi mieluummin sitten kerralla kunnolla, kun katsoisit molemmat versiot :D

Jos Trier nappaa niin erityisesti suosittelen Antichristia ja Melancholiaa.

Itse en viittinyt mennä kattomaan Jackia kun en tienny onko se leikattu versio vai ei. Tulee katsottua sitten joskus.

Ei ollut tuttua ei :D Nymfomaani tuli ostettua vuosia sitten jostain alekorista, mitään siitä tietämättä. En tiedä olisiko tullut ostettua jos olisin tiennyt että sitä on aika rankasti karsittu. Tuli nyt myös netistä luettua mitä eroa Jackin kohdalla oli leikatulla ja leikkaamattomalla versiolla. En taaskaan tiennyt että tästä oli olemassa joku pliisumpi esitys mutta epäilin katsoneeni ihan leikkaamattoman pätkän. Epäilyni kohdista mitkä varmaan sensuroitaisiin osuivat oikeaan, mikäli reddittiin eroavaisuudet postannut ja molemmat leffat kuulemma nähnyt kaveri puhuu totta. Olivat juuri ne "kaksi vastenmielistä kohtausta" mitä arvelinkin. Biorexissä siis ainakin pyörii näiden tietojen pohjalta ihan sensuroimaton pätkä.

E: Ja ainakin sama levittäjä ja minuutilleen sama kesto näyttäisi myös Finkinon teattereissa pyörivässä pätkässä olevan. Eli lienee turvallista(?) käydä katsomatta ihan teatterissa asti jos kiinnostaa nähdä sensuroimaton versio.
 
E: Ja ainakin sama levittäjä ja minuutilleen sama kesto näyttäisi myös Finkinon teattereissa pyörivässä pätkässä olevan. Eli lienee turvallista(?) käydä katsomatta ihan teatterissa asti jos kiinnostaa nähdä sensuroimaton versio.

Pitää harkita, kerta huomenna on vapaata :3 Harvoin taideleffoja Suomessa silputaan tai sitten näytetään molempia versioita, mutta enää ei voi olla varma "mitä saa elokuvissa tehdä" ja myös Jack sai lokaa niskaan naistenpäivänä...

Muita samankaltaisen lajityypin tuotoksia joita voin suositella on Gaspar Noen Irreversible, Enter the Void ja uusimpana Climax. Kaksi ekaa voi löytyä jostain divarista ja Climaxia vielä odotellaan bluraynä.
 

En oikein tiedä mitä ajattelis. Toisaalta Old Republic on mielenkiintosinta koko Star Warsissa ja Kotorit olivat ja ovat itselle tärkeitä ja yksiä suosikkipelejä.

Mutta sitten taas Disney ja viimeisimmät täyttä kuraa olevat Star Warsit.. Toisaalta jos herroilla Benioff ja Weiss on lähdemateriaalia valmiina niin varmasti ihan pätevästi hoitaisivat.
 
Herra Phoenixin Joker-filmi sai ensimmäisen trailerinsa. Ihan kunnon klippi tuo on, vaikka tiiserinä mainostavat. Mitäs mieltä me tästä nyt sitten ollaan?

 
Käytiin tänään katsomassa Stephen Kingin klassikkoromaaniin perustuva kauhuilu Pet Sematary eli Uinu, uinu lemmikkini. Olen lukenut kirjan ensimmäisen kerran joskus ala-asteella, ja se vanha leffakin on tullut nähtyä useamman kerran silloin muinoin. Tää uusi elokuva oli ihan jees, mutta minua häiritsi aivan kamalasti ne kaikki muutokset, joita oli tehty verrattuna kirjaan ja vuoden 1989 leffaan. Jos tähtiä pitäis jaella, niin antaisin 3/5.

 
Peukutusta muuten Netflixiin joku hetki sitten putkahtaneelle The Highwaymen -filmille. Kevin Costner ja Woody Harrelson pääosissa, kertoo siitä, miten Bonnien ja Clyden kintereille aikoinaan päästiin. En ole mitään arvioita lukenut, mutta itse diggasin tästä aikamoisen paljon.
 
Joka kerta uusi Star Wars teaser onnistuu saamaan kylmät väreet, toivottavasti saadaan eeppinen loppu. Mihinköhän tuo elokuvan nimi viittaa :eek:
 
Tuli tänää käytyä kattomas toi Uinu, uinu lemmikkini. Täytyy sanoa, että monessa kohtaa paremmin tehty kuin alkuperäinen leffa.

SPOILER ALERT // Tykkäsin ite enempi tosta, että Gagen kuolema vaihdettiin Ellieen, siitä tuli enempi sellanen aavemainen fiilis kun se ite alko tiedostaa, että se on kuollut. Tykkäsin lopusta enempi tässä uudessa, sekin oli tehty paljon enempi aavemaiseks ja sellaseks pahaenteisemmäksi. Ja täs oli sentäs vähä selitetty sitä miksi esim Jud vei Louisin sinne.

Ainut mitä jäin kaipaamaan oli se Judin tarina siitä Batermanista, se oli kirjassa niin spooky kohtaus. Alkuperäisessä leffassa se oli tehty todella typerästi.

Muutama asia ekassa leffassa oli parempaa mutta kokonaisuutena tykkäsin tästä enempi.
 
Viimeksi muokattu:
Vielä kun tämä (ehkä) on elokuvateattereissa, niin kehutaas: The Sisters Brothers on varsin mainio lännenfilmi varsin hyvillä näyttelijöillä varustettuna. Jaa, ketkä näyttelijät siis? No John C. Reilly, Joaquin Phoenix, Jake Gyllenhaal ja Riz Ahmed. Suosittelen, mikäli aihealue kiinnostaa! Perustuu kirjaan, jonka olin lukenut äskettäin, niin tiesin pitkälti mitä odottaa, mutta ylläpidon toinenkin elokuvan katsonut diggasi ilman minkään sortin taustatietoa. On tuo voittanut kasan palkintojakin.

Traileri ohessa, mutta en suosittele sitä katsomaan kokonaan. Spoilereita nääs.

 
Etusivun uutisesta bongasin Sonic-filmin trailerin. Joko on nähty, joko on muodostettu mielipide?

Coolion Gangsta's Paradise oli hyvä idea, mutta jotenkin tuhottu tuossa lopputuloksessa. Jim Carreylle nyt peukkua joka tapauksessa. Voi tuo ehkä olla ihan ookookin, kenties.
 
Isoin ongelma sonicin ulkonäössä on ne kamalat silmät. En tiedä kuka idiootti ne on hyväksynyt. Jopa peli sonicista tulisi aivan kamala samanlaisilla silmillä.
Ja näyttäähän koko siili muutenkin siltä kuin joku olisi innostunut liikaa oman turripuvun tekemisestä :D
 
Elokuvan ohjaajakin on näemmä kuullut fanien kommentit:



Jos ehtivät tehdä kunnon muutoksia ennen elokuvan julkaisua, vieläpä ilman myöhästymisiä, niin pitää peukkua näyttää.
 
Tänään julkaistiin It: Chapter Twon traileri! Ensimmäinen osa oli ihan älyttömän hyvä, saas nähdä millainen tästä tokasta leffasta tulee.

Ensi-ilta ainakin USA:ssa on 6. syyskuuta.

 
Kävin eilen katsomassa John Wick: Chapter 3 – Parabellumin. Viihdyttävä pätkä kuten edellisetkin osat, mutta ehkä pientä taisteluväsymystä havaittavissa. Elokuva jatkaa kirjaimellisesti suoraan siitä mihin Chapter 2 loppui ja elokuvan ensimmäinen puolisko onkin viihdyttävää mähinää. Sitten homma ehkä hieman hiipuu. Ei pahasti, mutta vähän. Johtuisiko tämä siitä, että odotukset ovat kahden edellisen osan takia niin korkealla? Brutaalia ja näyttävää taistelukoreografiaa on jälleen luvassa. Aseet laulaa ja nyrkit viuhuu. Kunnialla ja uskollisuudella on tässä iso rooli ja tietysti sillä, että John vetää kaikkia turpaan. Vaikka tosiaan hieman olisin kaivannut elokuvan toiselle puoliskolle lisää pontta, niin käyn todellakin katsomassa Chapter 4:n kun se vääjäämättä joskus tulevaisuudessa ilmestyy.
 
Ylös Bottom