Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

ESPN NHL Hockey 2k5

En nyt löydä sitä NHL2K5 threadia, jossa pyysin pelistä palautetta, tämä olisi sopinut paremmin sinne. Anyways, sen verran mainostan, että Pelaaja-lehden DVD 02:lla joka tuli tilaajille heinäkuun Pelaaja-lehden mukana sisältää piilotetun ESPN NHL 2K5 -videon. Tämä löytyy painamalla päävalikossa alas ja sitten Enteriä/nappia. Yllättävän moni ei ole videota löytänyt, joten siksi siitä tässä mainitsen.

Thomas
 
Testaan peliä paraikaa Visual Conceptsille, joten jos on kysyttävää, niin koetan vastata, vaikken ole kylläkään paljoa kerennyt peliin perehtyä. Uutuutena on uudet minipelit, jota voi pelata neljän frendin kanssa. Kaikenlaisia esteratoja, harhautuskisoja ja sen sellaista.

Thomas
 
Tällaisia kysymyksiä päähäni pälkähti:
- Onko päästy eroon yli-inhimillisistä maalivahdeista? Pitääkö "more variability in goals" paikkaansa?
- Ylipäätään miltä tekoäly vaikuttaa verrattuna edellisvuoden peliin?
- Onko kiekko todellakin niin iso kuin screenshoteissa näkyy?
- Onko Suomen maajoukkueessa vihdoin mukana Koivu? Entä voiko maajoukkueita editoida?

Kiitos mahdollisista vastauksista.
 
Parisen kysymystä olisi:

Ovatko grafiikkapäivitykset hidastaneet peliä?

Useimmat lätkä-ihmiset ENH:n boardeilla ovat moneen kertaan sanoneet että 2k3 hakkaa edelleen ESPN:n, kumpaa peliä tämä uusin muistuttaa pelillisesti?

Ja jos vielä voisi jotenkin kertoa näistä pelattavuuden uudistuksista ja niiden onnistumisista niin suuri kiitos!
 
- onko mahdollista tehdä vielä jotain noille kakkosnelos-mailoille?
- onko kunnon turnausmoodia? (tähän on saatettu vastata jossain aiemmin jo)
- jos tällä hetkellä sopimuksettomat pelaajat eivät ole tehneet uutta sopimusta siihen mennessä kun rosterit löydään lukkoon, niin ovatko nämä pelaajat vanhoissa joukkueissaan vai vapaina agentteina (Teukka Salama?)?
- onko pelissä virallinen World Cup-lisenssi?
- onko Heritage Classic-matsissa rajoituksia kuinka monta ihmistä voi pelata samalla puolella? (a´la 2K4:n Pond Hockeyn kaksi per joukkue)
- kypärättömät pelaajat, koko joukkue vai vain yksittäiset pelaajat?
- kunnon takatukat?
- valikot yksinkertaisempia?
 
Sniper sanoi:
- onko pelissä virallinen World Cup-lisenssi?
Ei taatusti koska EA hankki sen NHL-sarjaansa.

Noiden pelillisten kysymysten lisäksi itse kaipaisin tietoa siitä, ollaanko EA:ta saatu kiinni yhdessä sen sarjan vahvuudessa, eli presentaatiossa. Ollaanko saatu pelistä enemmän jääkiekkolähetyksen kaltainen, toimiiko selostus, onko uusinnoissa aitouden tuntua? Tuleeko pelatessa kunnon NHL-huuma pintaan?

Vai onko peli edelleen kuten edeltäjänsä, jossa joukkue X pelaa joukkuetta X vastaan eikä se tunnu missään ja 82 ottelun kauden aikana toiston toistoon ehtii pahemman kerran kyllästyä?
 
NviperO sanoi:
Ei taatusti koska EA hankki sen NHL-sarjaansa.

Noiden pelillisten kysymysten lisäksi itse kaipaisin tietoa siitä, ollaanko EA:ta saatu kiinni yhdessä sen sarjan vahvuudessa, eli presentaatiossa. Ollaanko saatu pelistä enemmän jääkiekkolähetyksen kaltainen, toimiiko selostus, onko uusinnoissa aitouden tuntua?

Ööh, eikös tässä menty jo viime vuonna EA:sta ohi? 2K4:n selostustahan pidettiin jopa yhtenä parhaista selostuksista kaikki urheilupelit mukaanlukien. ESPN NFL 2K5 kuulemma on taas vienyt presentaation aivan uudelle tasolle eli siihen tuskin lätkän puolella päästään.
 
Kerropas Thomas, onko erikoistilanteiden pelaaminen parantunut merkittävästi, kuten lupailtiin?

Eli:
-Osaako puolustajat pitää kiekon paremmin alueella? 2K4:ssä alkoi tosissaan ketuttamaan kun otit pakin haltuun ja käännyit, niin ukot käänsi aina mailan siniviivan yli ja hops, paitsio...

-Saako tekoäly yhä jotain mystisiä voimia muinaisilta jumalilta? Tapahtuipa meinaan 2K4:ssä: jos pelasit ylivoimaa, lähti kiekko lavasta pelkällä yliagressiivisen koneen puolustajan hipaisulla ja samalla liikkeellä karmea kiskaisu pelaajan päätyyn, vaikka pakki vetäisi rystyllä ja vaikka kuin koukkisit.
Kone puolestaan ylivoimalla liikutti kiekkoa miten halusi ja tuntui, että veskat imi alivoimalla kiekot taakseen paljon helpommin.

-Onko yliluonnollisen hyvät veskarit historiaa? Ja saako maaleja vaikeammilla vaikeustasoilla muutenkin, kuin one-timereilla takanurkalta tai läpiajosta?
 
Vastaus: ESPN NHL Hockey 2k5

Everlast sanoi:
Testaan peliä paraikaa Visual Conceptsille, joten jos on kysyttävää, niin koetan vastata.
Thomas

Ongelmat löytyvät 2k4:stä, ovatkohan tehneet muutoksia seuraaviin
:
- Vieläkö pystysyötön vastaanottava pelaaja menettää vauhtinsa kuten edellisessä ?

- Vieläkö one-timerit ovat yhtä tappavan tehokkaita ja menevätkö saucer passit edelleen pakkien läpi maalin editse suoraan maalin kulmalla kököttävän hyökkääjän lapaan ?

- Onko luistelumalli edelleen sama ?

P.S. Vanhassa vara parempi, palattiin porukan kans takaisin 2k3:n ääreen tasaisempien ominaisuuksien vuoksi.

P.P.S. Everlast, jos tarvit apuja pelin arvostelussa esim. kaksinpelistä vastakkain, niin laita ihmeessä paketti postiin, niin laitan muutaman palstaneliön palautetta, ihan vaan helpottaakseni sun työtaakkaa(Franchise-, Party-, Managerointi-, ym. pelimoodeja kun tuntuisi pelissä riittävän, ihan haitoille asti :)
 
Vastaus: ESPN NHL Hockey 2k5

EB Games.com -internetsivusto aloitti myymään ennakkoon ESPN NHL 2005:sta ja ESPN NBA 2005:sta 19.99 dollariin. Toivottavasti tulee n. 30e hintaan myös euroopaan.
 
Vastaus: ESPN NHL Hockey 2k5

Uusimman Pelaaja-lehden mukaan PS2-versiossa ei taaskaan olisi verkkopeliä.
 
Vastaus: ESPN NHL Hockey 2k5

Sniper sanoi:
Uusimman Pelaaja-lehden mukaan PS2-versiossa ei taaskaan olisi verkkopeliä.
HYVIN tyypillistä.
Taas meitä eurooppalaisia kustaan silmään.
En edes ihmettelisi jos euroopassa pelille lätkäistäisiin normaali 60-70e hintalappu...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: ESPN NHL Hockey 2k5

TeamXBOX on tehnyt loistavan ennakon ESPN 2k5:een, muutama low-res-video löytyy myöskin.
Ensimmäisessä videossa nähty Super Marion maali säväytti, ei 2k4:ssa pystynyt noin realistista maalia tekemään.
:eek:
 
Vastaus: ESPN NHL Hockey 2k5

JuRka sanoi:
TeamXBOX on tehnyt loistavan ennakon ESPN 2k5:een, muutama low-res-video löytyy myöskin.
Ensimmäisessä videossa nähty Super Marion maali säväytti, ei 2k4:ssa pystynyt noin realistista maalia tekemään.
:eek:

Aika helposti päästi veska ton Marion vedon, no mutta hei sehän on hyvä :D . Toivottavasti toi ei ollut mikään yksi sadasta sisään veto.Aika paljon samalta vaikuttaa noiden videoiden perusteella kun edellinen osa, vaikka uudistuksia onkin paljon. Odotellaan.
 
Vastaus: ESPN NHL Hockey 2k5

Voisi kyllä tappelut CPU:ta vastaan olla reilumpia. Eihän siitä mitään tule, kun itse saat tarrattua kiinni, CPU pääsee vapaaksi, tarraa sinuun kiinni, etkä itse pääse irti...vattu. :mad:
 
Vastaus: ESPN NHL Hockey 2k5

Tänään tuli jenkkiversio. En ole ehtinyt vielä testaamaan kuin hetken, mutta huomenna olen tähän aikaan huomattavasti viisaampi pelin saloista. jaan ne auliisti mikäli jotakuta kiinnostaa.

Vaikka itselläni onkin xbox-versio, niin siitä huolimatta pelissä on ruudunpäivitys ongelmia mm. heti aloitusten jälkeen. Ei tosin häiritse enempää kuin WE8:n hidastelut maalinedustalla.
 
Ylös Bottom