Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

F1 2010 [PS3 Hype ja kaikenlainen peliin liittymätön hankintahölynpöly]

Vastaus: F1 2010 [PS3 Hype]

Ratin säätöihin sit vaan kääntösädettä isommaksi, sillä siitä selviää, mitä väliä miten pelissä kääntyy..gt5:ssa käänny edes 180astetta normi vw golffissa :D

No sepä se, ois PALJON parempi tuntuma autoon, jos kääntösäde ois isompi. Ei tietenkään saa olla liian iso. Mutta hyvä että saa säädettyä hieman isommaksi. Itteeni ainakin haittas tuossa Dirt2:ssa ettei ratti kääntynyt tarpeeksi pelissä, jossain neulansilmä kurveissa. Vaikee sun tavallistaki autoo ois ajaa, jos kääntösäde ois vaan tuo 180 astetta... Tätähän ei voi tietenkään verrata vormuloihin, mutta esim GT5:n voi.
 
Vastaus: F1 2010 [PS3 Hype]

Toinen huolestuttava piirre on pelin ajotuntuma. En ole vielä itse pääsyt sitä kokeilemaan, mutta ainakin yksi piirre vahvistaa vahvat epäillyni pelin täysin arcademaisesta ajomallista, nimittäin hallitsemattomien 360° pyörähdysten puute. Kun katsoo gameplay videoita, niin esimerkiksi tänään tässä ketjussa ilmestynyt video jossa Red Bullilla ajetaan sateessa pelaajan menettäessä auton hallinnan, auto oikenee luisusta hämmästyttävän hyvin. Epärealistisen hyvin. Arcademaisesti. Normaalisti kun sateella auto lähtee lapasesta, vaikka kuljettaja heti kääntää pyörät vastakkaiseen suuntaan, niin auto silti pyörähtää täydet 360 astetta, joskus jopa kaksikin kertaa. Katsokaa vaikka YouTubesta vuoden 2008 Silverstonen kisaa ja incar kameran kuvia Massan näyttäessä esimerkkiä matkustajana olemisesta :p Pelissä sen sijaan auto kääntyy ensin poikittain, mutta sitten ihmeellisesti oikenee pyorähtämättä täysin. Tämä on ardade-ajomallin tyypillisiä piirteitä, siihen yritetään aina hakea muuten vaikeusastetta sillä, että kiihdytettäessä auton perä pyrkii karkaamaan alta ja auto pyörähtää herkästi (ei kuitenkaan 360 astetta).

Muuten peli vaikuttaa omasta mielestä erinomaiselta, mutta tämä ärsyttää minuakin. rFactorissa on ajoapu joka vaikuttaa spinnauksiin samalla lailla kuin tässä pelissä näyttää ja sen nimi on Spin Recovery. En tiedä onko tässä pelissä sellaista ja saako sen pois mutta nykyisellään tuo tuntuu ja näyttää karmealta kun auto pyörähtää 180 astetta ja nokka palaa menosuuntaan puolessa sekunnissa. Virheistä pitäisi rankaista enemmän ja onhan se hölmön näköstä jos ei edes sadekelillä kukaan voi pyörähtää.
 
Vastaus: F1 2010 [PS3 Hype]

Saa sen säädettyä, ainakin 2006:ssa sai. Uskon että tässäkin, on nimittäin idiootti apu.
 
Vastaus: F1 2010 [PS3 Hype]

Onks tää peli monella kielellä?
2006 pelistä ainakin löytyi suomen kieli, mutta tästä en ole varma kun eri pelintekijä.
 
Vastaus: F1 2010 [PS3 Hype]

Onks tää peli monella kielellä?
2006 pelistä ainakin löytyi suomen kieli, mutta tästä en ole varma kun eri pelintekijä.

Kun kerta multiplattari ja cm peli niin tod näkösesti ei
 
Vastaus: F1 2010 [PS3 Hype]

Jossaa oli jtn Että Enkkua, Ranskaa, Saksaa, Jenkkiä, Espanjaa.

Mutta ei suomea.

Ihan enkkua ja jenkkiä ? Toivottavasti pelistä löytyy myös iha perus lontoo niin kaikki on hyvin ! :rolleyes:

Kyllä näyttäis ainakin videoiden perusteella olevan kelpo peli tulossa. Itsellä viimeisin formula peli oli F1 2005 playstation 2:lla ja tuskimpa tämä peli ainakaan hirveästi sen varjoon tulee jäämään.;) Vielä muutama päivä ihmettelemistä ja sitten pääseekin jo pelaamaan !
 
Vastaus: F1 2010 [PS3 Hype]

What's the difference ? :eek:

Englanti (tarkoittaa yleensä brittienglantia jos mainitaan amerikanenglannin kanssa) ja amerikanenglanti, eroina mm. kirjoitusmuodot. Periaatteessa amerikanenglanti on englannin murre.

Amerikanenglanti – Wikipedia
Englannin kieli - Wikipedia

Aiheeseen, pitää varmaan tämäkin peli ostaa kun sen verran hyvältä vaikuttaa (ja näyttää), melkoisen kovia arvosteluja on kyllä saanut, noin niinkuin F1-peliksi.
 
Vastaus: F1 2010 [PS3 Hype]

Bahrainissa Heikki Kovalaisella :p

[video=youtube;HuiayfcpX30]http://www.youtube.com/watch?v=HuiayfcpX30[/video]
 
Vastaus: F1 2010 [PS3 Hype]

Muuten loistava video ja näyttää hyvältä kaikki.

..Mutta pari jutskaa, kertokaa mitä mieltä ootte:
-Näytti siltä että AI teki virheitä/ajoi hitaammin aina samassa mutkassa( oikeelle kääntyvä nro4)?
- Sitten nuo "melkein" spinnaukset.. miksi se auto kääntyi epäaidosti takaisin menosuuntaan?
 
Vastaus: F1 2010 [PS3 Hype]

Hyvältä peliltä kyllä vaikuttaa. Kohta kuukauden näitä videoja jo kattonu ja enään 6 päivää itte peliin ja odotus senkun kasvaa. Uramoodia varsinkin odotan aivan hemmetisti.

Edit Ihmetyttää vaan vähän mitä Kobayashi ja Barrichello teki noin kaukana kärjestä.
 
Vastaus: F1 2010 [PS3 Hype]

F1 2010 Canada Gameplay.
Kuvanlaatu ei ole parasta mahdollista.

[video=youtube;tjAtGXssgfM]http://www.youtube.com/watch?v=tjAtGXssgfM&feature=related[/video]

Edit. Tohon Kovalais videoon, niin melko järkyttävän näköstä kyllä nuo spinnauksen korjausliikkeet. Ja tossa saakin olla tarkkanu kun on renkaat kulunu loppuun viimesillä kierroksilla, ettei spinnaa ja munaa koko kisaa. Pehmeät renkaatkin kuluvat varmaankin erilailla jos ajais esim 10 kierroksen kisaa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: F1 2010 [PS3 Hype]

Tuo Bahrain video herätti ajatuksia.

Vaikeustaso: toivottavasti ei ollut expert, Kovalaisella Algersuarista ulkokautta ohi :eek:
Ja muutenkin oli todella nopea verrattuna muihin häntäpään autoihin.

AI: Hyvä, että peittelevät, kun joku on tulossa ohi.

Kierrosajat: 2:01 on aika kova aika Lotukselle verraten tämän vuoden Bahrainin GP:tä Alonso ajoi 1:58.287. Muistaakseni Lotuksien ajat olivat reilusti 2 min.

"Ajovakauden hallintajärjestelmä" Aika ärsyttävä pikku juttu, kun ei voi pyörähtää 360 astetta kovin helposti. (Toivottavasti voi ottaa pois)

Ajaminen: Näyttää paljon vaikeammalta kuin CE:ssä, joka on hyvä juttu.

PS. Katoin aluksi tota rataa, että mitäs *****a, kun en muistanut, että rataa oli muokattu täksi kaudeksi :eek:

EDIT: typoja
 
Vastaus: F1 2010 [PS3 Hype]

Experthän se oli vai näinkö omiani. Tossa 4 mutkas oli kyllä jotain omituista kun al hidasti siinä aikalailla.
 
Vastaus: F1 2010 [PS3 Hype]

Tuossa ylempänä jo puhuttiinkin tuosta spinnauksesta ja sen avun saa ilmeisesti pois päältä. Muutenhan tuo tulee olemaan ihan karmeaa.

Kierrosajoista sen verran, että Hamiltonin aika näytti videossa olevan jotain 1.58 joka on aika realistinen. Lotuksen ajaksi 2.01 on kieltämättä hyvä Bahrainissa, mutta tällä hetkellä kautta Lotushan on aikalailla tuon verran kärkeä jäljessä, kauden alussa ero oli yli 5 sekunttia. Jokatapauksessa vaikuttaa siltä että kärki menee samaa vauhtia kuin oikeasti, mutta ero huonoihin talleihin on taas pienempi kuin oikeasti.
 
Vastaus: F1 2010 [PS3 Hype]

Kieltämättä oudon näköstä ku auto suoristuu tolla tavalla noin nopeesti :D mut sit taas videon lopussa se pyörähti ihan ympäri asti ja se näytti mun mielest normaalilta :eek: mut toivottavasti se on jotenki asetuksis et saa pois.. Muuten kyl näytti piru hienolt =)
 
Nehän on sanonu ettei oo pelissä 5sek esim lotus jäljes vaan on selkeästi hitaampi kuin kärki, eli 2-3sek joten ihan oikein on
 
Vastaus: F1 2010 [PS3 Hype]

Noista kierrosajoista: muistaakseni sanottiin joskus, että uratilan alussa kärkitallien ero häntäpäähän on todellisuutta vastaava. Näissä quick racessa ja time trialissa suorituskyky erot ovat vastaavat nykytilanteeseen. En tiedä tarkoittaako nykytilanne sitä tallien hyväksymispistettä joskus toukokuussa, vaiko ihan viimeisintä tilannetta mikä peliin ehdittiin laittaa.
 
Ylös Bottom