Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

F1 2011

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Player9
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360 Hype]

Jokohan Suomi-kypärä olis saatu mukaan?
Pelissä ei ole yhtään lippukypärää, vaan 22 erilaista designia.

Valikoiman voi katsoa vaikkapa tästä 1:36 alkaen:

[video=youtube;iZR-86wYo-k]http://www.youtube.com/watch?v=iZR-86wYo-k&feature=related[/video]
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360 Hype]

Pelissä ei ole yhtään lippukypärää, vaan 22 erilaista designia.

Valikoiman voi katsoa vaikkapa tästä 2:04 alkaen:

Laitoin ton videon jo tonne ylemmäs, mutta voin kai yrittää vastata vielä siihen AI:n törttöilyyn liittyvään kysymykseen, että katso se Monzan 20% kisa, minkä aikasemmin linkkasin ja tee päätelmäsi siitä. On ne ainakin joskus Facebookissa ja Twitterissä kehunu parantaneensa sitä, mutta mainospuheita..
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360 Hype]

Konsoliversioihin on jo näköjään julkaistu 1.01 patch.. Sen sisältöä en ainakaan vielä löytäny googlettamalla.
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360 Hype]

Ostan pelin ennakkotilauksella. En 2010 jaksanu ja 2011:sa on split screen joten voin pelaa broidin kaa.
Jos joku haluu pelaa co-op seasonia mun kanssa, ilmoita. Kunha et oo helium ääninen, mun korvat ei kestä.
Viimesin formula peli mitä oon nakuttanu on f1 2006 jota hakkasin mielettömästi, ja radat on kaikki ulkomuistissa, joten vaikeusaste on luultavasti tokaks vaikein tai normaali.(vaikeusasteita vissiin neljä)
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360 Hype]

Vihdoin, olispa jo perjantai. Mulle tämä on eka formula peli sitten f1 99 vai 2000 PS1 jota pelailin joskus. :)
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360 Hype]

Innolla odotan kyllä peliä. Jos ei tarvitsisi enää kärsiä varikkobugeista yms. Eipä taida kyllä saapua perjantaiksi Verkkokauppa.comin Ahvenanmaan varastosta, kun ei tänään lähtenyt tulemaan. Luotettava siis vanhaan kunnon kivijalka kauppaan.
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360 Hype]

Sopivasti on mennyt unholassa koko tämä julkaisu kun opiskelu vie kaiken ajan ja huomion. No kyllähän tätä kovasti odotan ja ennakkovarattuna peli onkin ollut jo tuolta keväästä asti. Pelivideoiden ja trailereiden perusteella pelistä voisi odottaa paljonkin parempaa kuin mitä 2010 oli, mutta katsotaan katsotaan, kunhan bugeja ei olisi niin varmasti miellyttävä kokemus tästäkin tulee. Pitänee taas vaimon mieliksi raahata ratti telineineen tuohon sohvan katveeseen ;)
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360 Hype]

Videot mitä olen nähnyt niin peli vaikuttaa todella lupaavalta ja ainoa pieni pettymys on esim. Renaultin äänet alas vaihtaessa.
Kuka sitä rätinää jaksaisi koko ajan kuunnella :D

Discshop lähettänyt taas pelin hyvissä ajoin, pitäisi viimeistään perjantaina olla laatikossa.

Alanilta tullut taas uusi video.

[video=youtube;ipFJC1jB3vg]http://www.youtube.com/watch?v=ipFJC1jB3vg&feature=channel_video_title[/video]
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360 Hype]

Eilen PC-versiota pelanneena täytyy sanoa, että hurjasti ovat menneet pelin kanssa eteenpäin sitten 2010:n.! Ajotuntuma oli hieno jopa wanhalla Microsoft sidewinder gamepadillä! :D Grafiikat ovat ainakin PC:llä aivan tajuttoman hienot ja pyöri wanhalla ruoskallani kaikilla asetuksilla 1980*1020. Vielä en sen enempää kerinnyt testailemaan, lähinnä Monzassa ajelin ja Spassa sateella. Odottelen itsekin vielä peliä pääalustalle PS3:lle. Huh huh, hyvältä vaikuttaa!
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360 Hype]

Kun olette sitten peliä pelanneet niin kertokaahan ajotuntumasta ratilla, 2010:ssä se nimittäin oli selkeästi huonompi kuin vaikka GT5:ssä.
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360 Hype]

Kun olette sitten peliä pelanneet niin kertokaahan ajotuntumasta ratilla, 2010:ssä se nimittäin oli selkeästi huonompi kuin vaikka GT5:ssä.
Jokin 20krs takana, 10 välikelillä (sateessa) ja vähän alle 10 kuivalla. Rattina G27. Forcet voisivat olla paremmatkin, saman oloiset kuin viime vuonna, jouduin laskemaan forcen tasoja jokaisessa valinnassa.. Saa nähdä millaiseksi muovautuvat. Ajettavuus itsessään on kyllä paljon parempi, ja huomaa että fysiikkaa rullaa taustalla. Ohjattavuus tuntuu suht tarkalta, mutta ratti näytöllä liikkuu pienellä viiveellä ja hieman eri määrän kuin rattiohjaimeni, kuten gt5. Sateella on erittäin liukasta mutkista ulos tultaessa, ja jarrutuksissa. Ainakin alussa tuntuu että selkeästi vaikeampaa kuin viime vuonna. Kuivalla on parempi treenata peliä, ja huomaa että slaideja voi tosiaan nyt jopa hallita. Erikoisia asioita olen jo havainnut, kuten miten "sudittaessa" autossa nousee vain kierrokset mutta peräpää ei varsinaisesti tunnu siltä että auto sutii. No, saa nähdä kun tulee lisää kokemusta. Nykäisin suoraan vaikeimmat asetukset, pl. mutkissa tuo ajolinja avustin, että opin jarrutuspaikkoja.

Fps on yllättävän huono, välillä nytkähtelee eikä tuo mikään super sulava ajossakaan ole normaalisti, ja vaikuttaa että ps3:ssa on käytössä tuo oksettava quincux antialiasing sumentamassa koko näyttöä. Muuten grafiikka on ihan kivan näköistä, yksityiskohtia on paljon ja autot näyttävät oikeilta.

Lisää kommenttia kun opin ajamaan. Yllättävän haastavalta tuntuu alussa. Tuota takasiipeä ei muuten kannata avata nopeiden mutkien ihan alussa, lähtee todella helposti auto hanskasta :rolleyes:
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360 Hype]

No niin peli tuli tänään postin mukana Discshopilta ja nyt kävin vähän singaporea kokeilemassa ja ensimmäiset fiilikset ois tässä.

Ensimmäiseksi päästään tässäkin pelissä laittamaan online koodi, kuten niin monessa muussakin pelissä nykyään.

Tämän jälkeen voi todeta tosiaan, että ainakin valikko jne. on saanut uutta ilmettä ja ura on nyt omassa valikossaan.

No seuraavaksi kokeilemaan sinagaporen radalle ja muuten hyvä, mutta Red Bullilla ärsytti hieman tuo kuvakulma, jossa näkyy ajajan kypärä. Sen kameran kohta on hieman eri ja vaatii pientä totuttelua. Tykkäsin viiime vuoden kohdasta enemmän.

Viime vuonnahan auto ei helpolla hajonnut, mutta toki joskus näinkin kävi. Nyt menin auto vähän seinään ja etusiipi lähti heti pois. Tiedä oliko nyt vain kyseessä helposti hajonnut tapaus vai onko tuota auton hajoamista laitettu helpommin hajoavaksi.

Yli 10 vuotta ajanut F1 pelejä ja nyt on semmonen ongelma etten tahdo muistaa avata takasiipeä enkä käyttää KERSiä. Hieno lisä ja kai noikin alkaa sujumaan kun ajaa enemmin.

Takasiipeä tosiaan ei kannata avata liian aikaisin meinaan lähtee helposti perä heittämään.

Padilla ohjattavuus ollee parantunut jonkun verran ainakin. En huomannut sellaista aivan karmeaa nykivää liikettä.

Ja muuten kokeilin vähän ajaa väärään suuntaan niin nyt läsähti heti 10 lähtöruudun penaltti eli rangaistukset ovat isontuneet harjoituksissa. Viime vuonnahan sai vain aina 5 lähtöruutua penaltia kerrallaan.

Ei varmasti maata mullistava peli, mutta ihan hyvät fiilikset on. Kunhan nyt tuo tekoälykin ois parempi jne. niin olis kelpo peli kyseessä.
Nyt ajamaan ja lisää pointteja pöytään myöhemmin.

Edit. Äänet on kyllä myös hyvät ja KERS:iä painaessa kuuluu hyvin ero ja tulee tunne siitä että lisätehoja tulee.

Intian uusi ratakin oli ihan kelvollinen. Yleensä en uusista radoista kauheasti tykkää.

Edit2.

Pienet yksityiskohdat olleet itselle aina tärkeitä ja on kyllä hienoa, kun vetää kanttarin päältä ja katsoo uusintaa niin hienosti etusiipi taipuu ja auto käyttäytyy paljon aidommin.

Pito juttuhan mulla on täysillä, mutta nyt auto on nyt silläkin hyvällä tavalla irtonaisempi. Renkaat myös lukkiutuivat useamman kerran (Intian radalla, joka tietty on uusi niin voi johtua ihan siitä että hakemista vielä jarrutuspaikoissa).
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360 Hype]

Nyt ois sitten lisää fiiliksiä ja vähän negatiivista, mutta paljon hyvää.


Nyt on takana yli 100 kiekkaa Intian rataa ja siis 100% pitkä kisa.

Ennen kisaa varikolla ruudunpäivitys tökkii hieman ja insinööri näytti taas ensin väärään suuntaan jne. Mutta aika-ajon viimeisellä osiolla päästi minut menemään heti, vaikka takaa oli myös lähdössä kuski radalle. Lisäksi varikolla kerran minulle pistettiin uudet pehmeät renkaat, jotka olivat kokonaan nurmikosta likaiset. :D

No paalulta kisaan. Muutama kiekka meni ja Vettel vetää suoraan kylkeen ja mulle siitä penaltia...
Positiivisiin asioihin.

No tuo penaltti kisan jätin kesken ja alotin uudestaan ja ajatelin kokeilla, jos sais turva-auton radalle. Muutaman sikailu törmäilyn jälkeen lähti toisesta autosta rengas ja auto jäi keskelle rataa. Turva-auto radalle. Ihan mukava fiilis tuli tuosta ja nyt kun tuolla heilutetaan keltaista lippua myös niin lisää aitoutta. Turva-auto oli 3 kiekkaa radalla ja kun tulin jonon jatkoksi niin siinä ei voi ohittaa ketään (ei edes rangaistuksen uhalla) vaan nätisti letkassa mennään. Lisäksi jos menee liikaa leveäksi niin auto palautetaan radalle (siis turva-auton aikana). Ihan ok.

Seuraavaksi sitten alusta se kunnon kisa, jonka ajoin loppuun asti.
Ja ai että mikä kisa. Selkeästi parempi kisa, kuin yksikään F1 2010:ssä ajamani täyspitkä kisa (yli 20 kisaa ajoin pitkiä 2010:ssä). Paalulta siis matkaan ja renkaat kuluivat liikaa ja pari kiekkaa liian myöhään stopille. Ja tallikaveri Hamilton meni ohi. Renkaat kuluvat mukavaa tahtia ja pito vähenee ja myös näkee, että renkaat kuluvat. Lisäksi nyt voi ajaa bensan kanssa ilman huolta siitä, että tekoäly kusettaa.
Siinä sitten oikeasti oli nautittavaa, kun otin Hamiltonia kierros kierrokselta hiljaa kiinni ja oli palkitsevaa, kun sai avata lopulta siiven ja mentyä ohi.
Taas kului renkaat ja Hamilton meni ohi toisen stopin aikana. Mutta sitten Vettel, joka oli kärjessä kuluneilla renkailla ja Hamilton juuttui siihen ja painelin sitten lopulta kummastakin ohi.
Yksi hieno asia on se, että kun 2010:ssä AI kävi stopilla ja tippui sijoja hän tavallaan meni sille sijalle määrättyä vauhtia niin nyt Hamiltonin käytyä stopilla ja tiputtua terävimmästä kärjestä niin kaveri vetelee kisan nopeimpia kierroksia tuoreilla renkailla. Ja mikä sen hienompaa kuin kisan lopussa livettyäni vähän leveäksi niin huomasin, että kuten oikeastikin niin (Pirellin renkaiden takia) tien reunassa paikoitellen on mukavasti kumin murua.

Ja pahoja muistoja 2010 pelistä tuli kisan lopussa keskellä ajolinjaa rengas puhki. Toivottavasti ei tule kauheasti näitä rengasrikkoja, onneksi otin kisaan yhden palatuksen (2010:n ennen korjausta ilmenneiden rikkojen takia jäänyt tavaksi ottaa 1 kisaan puhkeamisten varalta) niin ei menettänyt siinä mitään lopulta.


Lopulta voittajan ruutulipulle ja hyvä fiilis jäi. Lopun parc ferme nyt oli vähän mitäänsanomaton (lyhyt ja palkintopallia jäi kaipaamaan :D ).

Jotain saattoi jäädä mainitsematta, mutta tässä nyt aika kattava mielipide pelistä. Kyllä tämä semmoinen 8.5-9/10 peli ainakin ekan kisan jälkeen on. F1 pelejä aina tykännyt ajaa ja viime vuotinen oli pettymys. Kyllä tässäkin parannettavaa on, mutta eteenpäin on menty paljon. Ainoa huolenaihe on toki vaikeutaso jälleen. Kuitenkin lopulta suht helpohko voitto vaikeimmalla tasolla ja vain se pito oli full ja muut ajoavut pois.
 
Jokos ne on saanu tyhjän renkaan edes elämään oikeinpäin siinä vanteella. :) oli todella koomisen näköistä kun oli 2010:ssa väärinpäin.
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360 Hype]

Jokos ne on saanu tyhjän renkaan edes elämään oikeinpäin siinä vanteella. :) oli todella koomisen näköistä kun oli 2010:ssa väärinpäin.

En tajunnut sitä kyllä katsoa. Ja joo olihan se koomista, mutta loppujen lopuksi aika pieni haitta verrattuna muihin epäkohtiin.

Aloitin nyt uran Williamsilla ja eka vuosi tarkoitus ajaa ainakin pitkillä viikonlopuilla (kunnolla kiekkoja harjoituksissa jne.) 100% kisoilla. Tulee paras fiilis, kun oikea formaatti, vaikka onhan se yli puolitoista tuntia aika pitkä aika putkeen ajaa. Meinaan jos nyt uusintaa ei lasketa niin menee fiilis ja tuntuma jos pausettaa eli ajan yleensä ilman mitään pausseja koko kisan. Niin tosiaan renkaat kyllä kuluu nopeasti. Perjantaina on vaan ne 2 kovaa ja yks pehmeä setti. Ja toki kyllähän noilla ajaa, mutta kun se renkaan kunto on siellä 20% tyyliin niin pito on jo niin loppumaan päin, että ei niillä nyt mitään huippukiekkoja ajeta ainakaan. Toki kyllä renkaat kestää, jos haluaa vaan pari kiekkaa vetää eikä suht aidosti kuten itse tulee vedettyä.

No joo meni tossa ekassa harjoituksissa myös hetkeksi KERS hajalle. Eka tekninen vika, tosin se korjaantui jo noin kierroksessa siitä kun lopetti toimintansa.

Mitä tosta takasiivestä huomasin niin ainakin Melbournen viimisen mutkan ulostulossa itse avaan jo siinä kesken mutkaa siiven niin AI:n oma avasi vasta kun auto oli jo täysin ulos mutkasta. Kyllähän tossa voi voittaa, mutta pari kertaa hivenen liian aikaseen avannu ja kunnon slaidilla sitä sitten ajanut. Todella mukavaa kun ratilla voi korjata virheitä.

Tuli muuten erikoinen bugi vastaan. Lähes aina kun tulen varikkopilttuuseen niin ennenkuin auto on nostettu niin joko auto tai renkaat nykivät sillein todella typerästi...
 
Ylös Bottom