Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

F1 2011

Vastaus: F1 2011 [PS3/X360]

En vedä siksakkia vaan ajan ihan suoraa linjaa niin AI ei tule ohi. Tietty kyllä ne joskus tajuaa mennä rinnalle, mutta varsin harvoin ja tietyillä radoilla / suorilla eivät tosiaankaan osaa ohittaa.

Mielestäni se ei ole pelaajan tehtävä "yrittää tehdä pelistä realistinen" / pantata ohituksia. Todella heikosti on AI mallinnettu.

Niin, ongelmat uratilan syvyydessä lähtevät tietysti ensisijaisesti AI:sta kuten jo mainitsinkin ja siitä, että sen toiminta on niin ennalta-arvattavaa ja etukäteen määrättyä kuin olla voi. Samoilla kiskoilla vetävät kisasta toiseen tekemättä virheitä.

Olisi kuitenkin kiva kun uramoodissa pystyisi esim. katsomaan aikaisempien kisojen ja kausien tuloksia vielä jälkikäteen, aikaisempien kausien pisteitä, vuorovaikutus median ja tiimin kanssa olisi huomattavasti laajempaa jne. Samoin esim. kisojen ja kausien väliin olisi kiva saada paljon lisäsisältöä, kun nyt toi on tosiaan melkein samaa kuin yksittäisten, samanlaisten kisojen ajelua peräjälkeen.

e. Niin, tuli viimeisimmässä urakisassa taas kiva bugi. Keskeytin vikalla kieroksella ulosajoon ja kukaan ei saanut kisasta pisteitä. :rolleyes:
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360]

Ura on tosiaan niin tylsä pelimuoto kuin odotinkin. Voi siitä ehkä jotkut achievementit käydä jossain vaiheessa pelaamassa pois. Itse ostin pelin vain nettipeliä silmällä pitäen, ja se on tähän mennessä ollut loistavaa hupia varsinkin kavereiden kanssa vähän pidemmissä kisoissa.
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360]

Co-op championship on omasta mielestä varmasti tässä se viihdyttävin pelimuoto, jos nyt vain saisivat sen toimimaan..:mad:
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360]

Ajan jo koneella rFacotirn muodossa paria eri nettisarjaa ja ostinkin tämän lähinnä pädillä ajeltavaksi huviksi boxille. Jos se 11/11 bugi yms. korjataan niin nettikisat voi tietty olla ihan kivoja, täytyy katsoa jos niitä jaksaisi sitten ajaa.

Pakotin itseni vetämään tuon kolmoskauden vielä loppuun, 3 kierroksen kisoilla tosin. No, pientä eteenpäin menoa eli Mercedes GP oli paras sopparia tarjonnut talli. Hurraa! En kuitenkaan hyväksynyt sopimusta (umpeutui 3-4 kisaa ennen loppua), kun halusin uskoa että kärkitiimistä aukeaisi paikka, kun rival-Vetteliäkin pistin ihan hyvin päihin. No eipä sieltä koskaan tullut mitään ja edelleen pitäisi ajaa Force Indialla. Enää ei kyllä jaksa. Pitäkää tunkkinne. -.-
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360]

Steve Hoodin Twitteristä: Twitter ...Patch 2 is intended to have more of a noticeable improvement and we'll be looking at FPS/Gfx issues esp for PS3 users
 
Jes! Monzan jälkeen sain mailia että Williams tarjoaisi sopimusta ensi kaudelle! No ehdottomasti tietysti hyväksyin ja nyt hyvin mielin kohti Singaporea.
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360]

Coop career Xboxilla sitten vissiin korruptoi savet 7 kisan jälkeen, crashaa joka kerta kun yrittää joinata peliin. Kylläpä taas vituttaa kun erehdyin hyvän coopin toivossa ostamaan tämän vaikka 2010 jälkeen päätin että ei enää. Siinäkin bugin takia korruptoitui savet.

Tosiaan vielä coop save kyseessä eli kahden pelaajan career vessasta alas niin kyllä harmittaa. En suosittele kenellekään.
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360]

Pistää kyllä vähän ihmettelemään tämä sopimusten tuleminen tai tulemattomuus tässä pelissä. Ajoin ensimmäisen kauden Hardilla 50% kisoja ja voitin vaatimattomasti kuljettajien maailmanmestaruuden Williamsilla. En viitsinyt nostaa kesken kauden Expertille, ajattelin tehdä sen seuraavalle kaudelle kun alla olisi vähän parempi auto. No ainoa talli joka halusi hallitsevan maailmanmestarin talliinsa oli Toro Rosso. En kyllä tiedä mitä pitäisi tehdä seuraavalla kaudella, ajaa hyviä kisoja Expertillä, mutta sijoittua sijoille 7-14 vai jatkaa Hardilla ja ottaa toinen maailmanmestaruus. Meni vähän fiilis kyllä noihin kisoihin Hardilla kun tallikaveri ajeli sijoista 17 ja itse paahdin paalulta voittoon ettei sekään enään kiinnostaisi, mutta toisaalta jos maailmanmestaruuskaan ei riitä huipputalliin pääsemiseenkään niin kai niitä pitää sitten olla kaksi. Ja ihmellisintä tässä on se, että Span jälkeen valitsin Rivalikseni Buttonin ja voitinkin hänet melkein sadalla pisteellä, mutta eipä tullut McLarenilta mitään tarjousta.
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360]

Turha toivoa paremmasta jatkossakaan, mäkin kolmannella kaudella voitin 2. maailmanmestaruuden ja paras tiimi, josta tuli tarjous oli Mersu (edelliskaudella Toro Rosso), vaikka rivalinkin päihitin.
 
Ja ite ekalla kaudella lotuksella 6pistettä..toinen kausi Lotuksella easy tasolla ja voitto joka kisasta niin pääsin mclarenille kolmos kaudeksi (se oli rival). Muilta ei sit tarjouksia tullutkaan..

Eli täyty olla yliluonnollisen hyvä, jotta sai kunnon tarjouksen.
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360]

Kannattaa olla paska kuski että joutuu pelata intermediate AI:lla. Minulla on joku nelisen pistettä lotuksella ja ensi kaudelle sopimus Williamsin kanssa allekirjoitettu.
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360]

Peli on oikein mukava mielestäni, eli juuri sitä mitä halusinkin pelata.

Pelaan ensimmäistä kautta Williamsilla, kokeilin ensin Lotuksella mutta ei sillä jaksanut ajella joten aloitin uudestaan.

Kaikki avut päällä paitsi jarrutusapu ja AI:n taso taitaa olla Professional.

Ensimmäinen kisa, KERS:n avulla sadekelillä kärkeen ja sitten vaan ahkeraa Schumacherin peittelyä, maalissa 2 sija ja 40 sekuntia jäljessä Hamiltonia:) Aikamoinen liikkuva shikaani siis olin, mutta pisteet kotiin.

Toinen kauden onnistumisista on Europe GP:n 3 sija ja ihan ajamalla.

Mukavasti on vaihtelua, esim välillä menee hyvin (auton tasoon nähden) aina vähän radasta riippuen, Parhaat kisat on olleet varmaankin tuo Europe GP:n katurata ja sitten Montreal, jossa olin 6:des.

Monaco ja Silverstone oli aika painajaisia molemmat.

Mutta ajaminen on kivaa ja haastavaa, AI:n tekoäly on ihan ok, samoin grafiikat yms.

Hyvä peli mielestäni, kunhan ei aloita Lotuksella ajamista, sitä rämpimistä ei jaksa :D
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360]

Torstain kunniaksi tarjotaan F1 2011 -arvioita peräti kaksin kappalein.

XO-version revikka täällä.
Esa Mäkijärven mietteet PS3-versiosta puolestaan täällä.
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360]

Oon koittanut nyt vähän illan mittaan ajaa tota onlinea. ***** että vituttaa kaikki idiootit jotka on vaan sabotoimassa kisoja / ei muuten vaan osaa ajaa. Joku 5 kisaa takana, 2 voittoa ja pari jotain 10. sijaa kun tönitään heti alussa pihalle. Äsken taas 4. ruudusta kärkeen kiihdytyksessä Barcelonassa, sisälinjalta vielä T1:een, mutta heti kun shikaani kääntyy niin joku ajaa kylkeen ja lennän hiekalle ja puolet autosta ilmassa kiinni reunamuurissa. Nousin vielä sieltä 14. sijalta johonkin seitsemänneksi, mutta lopulta tulee musta lippu kun osun aivan ***** hiljaa nopeassa mutkassa ajavan janarin perään. Jee.
 
Vastaus: F1 2011 [PS3/X360]

Noh, eikö tätä kukaan muu enää pelaa? Itse en ole vieläkään kyllästynyt, ainakaan täysin.

Williamsilla lähti hyvin toinen kausi liikkeelle ja pistin AI:n vaikeudeksi jo Professionalin. Kyllä muuten Lotus pärjää huomattavasti paremmin nyt kun lähdin tuolta. Varmaan R&D:n ansiota. Olikohan se Malesiassa niin, että Kovalainen oli kolmastoista ja Trulli heti perässä neljästoista. Molemmat tulivat tuossa kisassa heittämällä ohi, kun kärsin lähes täysin kuluneista renkaista. Mutta mitäs helvettiä Parikellolle on tapahtunut? Heti kun liityin Williamsiin, hän on ollut aina ihan viimeisten joukossa.
 
Ylös Bottom