Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 12

Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Nonii pitää nyt ottaa vähän takasin sitä yhden päivän avautumista täällä. :D

Tänää oli hyvät 9 onlinepeliä. Siirryin FULL MANUAALEIHIN ja jestas sentään luulin että en osaa pelata niillä, mutta eivät osaa vastustajat sen enempää. 5 voittoa ja oliko 3 tasuria ja 0 häviöö. Aivan mahtavia pelejä. Kovia repeämisiä 90 astetta väärää suuntaa lähteville laukauksille ja keskityksille. :D Pelailin muutamat West Hamilla ja vastustajat oli mielenkiintosia Kölnistä Palermoon. Suosittelen manuaalipeleihin siirtymistä kaikille. Ja kiitos EA ku niitä manuaalipelejä saa nyt helposti ja nopeasti yhellä klikkauksella. Ei tarvi erikseen ettiä tuntitolkulla jostain lobbystä. Tuntui vaan pelinopeus vaihtelevan peleissä.

Puolustuskontrollitkin tulee jo selkärangasta oikea-aikaisesti! Jippikai jei muthafuckas tää o hieno peli! :D
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Mitä tulee noihin manuaalipeleihin niin itseäni ainakin vaivaa sama ongelma kuin kahdessa edellisessäkin painoksessa, eli pelaajia ei vain löydy. Kaikki haut päättyvät aina siihen ettei löydy toista manualpelaajaa ja sitten pitää etsiä lobbyista...
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Ärsyttäviä puolia löytynyt kyllä tästäkin pelistä (ainakin pelatessa onlinessa):

-Tolpat soi armottomaan tahtiin, kuten edellisissäkin fifoissa. Ei ottelua ettei tolpat kolisi vähintään kahdesti. Ennätys 4 tolppaa yhden hyökkäyksen aikana. On se kiva kun tolppaan osuu välillä, mutta rajansa kaikella.

-Maalivahdin avaus. Jos potku tai heitto lentelee sinne puolen kentän tuntumaan ja vastustaja pääsee pukkaamaan pallon takaisin omalle hyökkäysalueelle, niin turhan usein hyökääjä juoksee toppareiden välistä yksin läpi ja heittää häkin. Topparit seisoo "kullit kädessä" eikä kerkeä hyökkääjän perään mitenkään. Tällaisia maaleja olen tehnyt lukuisia, kuten myös on tehty minun verkkoon. Mutta ärsyttää. Tämä sama esiintyi fifan edeltäjässäkin.

-Turhan usein vastustaja ottaa maalivahdin käyttöön kun joutuu puolustamaan, ettei vaan tarvi itse puolustaa. Tämä ei tietenkään ole pelin vika, mutta ärsyttää pelata tietokonepakkeja vastaan kun vastassa kuitenkin on ihminen.

-Selostajalla samat lausahdukset pelin aikana kun edeltäjässäkin. Olisi nyt voinut laittaa vähän enemmän uusiksi, muistuttaa liikaa fifa 11:sta.

-Tuuletukset, oi ne ihanan samat kuperkeikat tässäkin... En ole ainakaan nähnyt ainuttakaan uutta.

-Loukkaantumiset, miksi pelaaja ei voi online pelissä ikinä loukkaantua niin, että tarvitsee vaihtaa pois kentällä. Tulee vain hetkellisiä loukkaantumisia.

Yksi hauska äksidentti kävi eräässä ottelussa: Vastustajan maalivahti oli heittämässä palloa 16 rajan tuntumassa ja onnistuin pääsemään väliin. Pallo kimposi minusta takaisin maalivahdin näpeille joka oli sillä hetkellä 16-rajan ulkopuolella. Sain vaparin käsivirheen takia, vaikkei käsivirheet ollu kuitenkaan käytössä. Ei ole ikinä vastaavaa käynyt.

Eräässä pelissä taas maalivahtini oli vähän väliä kulmalipun takana chillaamassa ja vastustaja heitti tyhjiä häkkejä, muistaakseni taisi tehdä 3 tyhjiin. Peli päättyi 4-4 :)
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Kyllä ottaa päähän, kun kerrankin vapaata koulusta viikolla ,mutta vieläkään ei ole giganttiin tullut lisää fifoja... Netistä en ala enää tilaamaan ja muut kaupat myy 70e hintaan täälläpäin. Toivon todella, että tällä viikolla pääsisi pelaamaan, vaikuttaa niin hyvältä peliltä.
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Sellainen tyhmä kysymys että mikä tuo season ticket on ? kun latasin sen boxille :D
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Julkkarina tuli alotettua career mode Napolilla. Ostin villarealista Musachion puolustukseen ja Samir Khediran realista KK:n pohjalle. Muita pelaajaostoksia en tehnyt, koska Napolin resurssit oli mitä oli. Alkukausi ei ollut kovin hyvä, olin jäänyt jo ennen kauden puoltaväliä sarjakärkikolmikko Juve, Roma, Inter 15 pistettä. Eli ekasta kaudesta ei paljoa jäänyt käteen, sarjassa jäin sijalle 6. Yllätyin, että tuommoisestakin sijoituksesta sain semmoset 7milj euroa tilille. Viime fifoissa muistaakseni ei edes sarjan voitosta saanut noin paljoa. Koska mahdollisuudet liigamestaruuteen oli olemattomat, panostin cup peleihin. Pääsin finaaliin asti, jossa kuitenkin liigamestari Roma (luit oikein, ROMA :D) oli parempi maalein 3-1.

Seurajohto ei ollut ollenkaan tyytyväinen tähän, mutta sain jatkaa tehtävässäni. Seuraavaan kauteen lähden kovin odotuksin ja ostin Rubin Kazanista kaksikon Roman Eremenko ja Carlos Eduardo.

Tällä kertaa voitin italian liigan 5 pisteen turvin Juventukseen. Edison Cavani ja Hamsik oli todellisia maalitykkejä. Otin muuten Teemu Pukin shalkkesta lainalle ihan läpällä ja pukki pelasikin aika hyvin niissä harvoissa peleissä joissa pelasi. Muutaman maalinkin pääsi kaveri iskemään.

Eurooppa liigassa pääsin semi fiinaaliin, jossa liverpool oli selvästi paremmin ottelutuloksin 3-1, 2-2. Cupissa Juve sai revanssin 1-0 voitolla.

Kauden jälkeen katsoin muita liigoja, miten siellä oli sarjat päättyny. Englannissa ManU oli ihan ylivoimainen. Espanjan liigassa Barca voitti 92 pisteellä liigan, kun liigakakkosella Realilla oli vain 82 pistettä.

Menestykseni ei näköjään jäänyt Real Madridilta huomaamatta, kun he päättivät tarjota minulle sopimusta seuran managerina. Totta kai sinne oli pakko mennä, kun tykkään realista.

Transfer marketilla heitin pari turhaa pelaajaa lainalla ja muutaman pelaajan möin pois. Esim. Realin pestaaman Ibrahimovizin möin Cityyn. Aemmilla kausilla real oli myös ostanut Agueron Citystä, joka onkin ollut todella hyvä. Puolustukseen real oli ostanut Vincent Kompmanyn niin ikään citystä.
Keskikentällä uutena oli Chileläinen Vidal.

Noniin, sitten omiin hankintoihin. Ensi töikseni ostin Santosista Neymarin 60miljoonalla eurolla. Aika hyvin oli nuori brassi kehittynyt, 82ovr:stä --> 89 Ovr:n. Päätin ostaa myös mesut Özilin takaisin manusta, koska pidän pelaajasta. Ronaldolla oli enää tämän vuoden kattava sopimus jäljellä, joten päätin tarjota hänelle suorilla 600 000 viikkopalkkaa. Ronaldo kieltäytyy tästä ja sanoo, että pelaa tämän kauden, jonka jälkeen haluaa etsiä uuden seuran itselleen. Tarjosin hänelle 800 000€ viikkopalkkaa ja 5 vuoden sopimusta, jolloin mies kirjoitti nimensä uuteen sopimukseen.
Jäkytyksekseni Ronaldo sanoo, että haluaa pois seurasta tämäm siirto ikkunan aikana. Menen katsomaan Sguad reportista, millainen fiilis ronaldolla on ja siellähän luki jotain tämmöstä: "Feels like he is too big for this club". Olin silleen WTF!? Mietin, onkohan real voittanut yhtään mitään tän 2vuoden aikana, mitä olen pelissä siis pelannut.
Noh, laitoin Ronaldon Dedline daynä myyntiin ja Arsu tarjoaa eka 85milj. € mutta en hyväksy sitä vielä. Arsenal lyö tiskiin 95milj. € ja olen jo lähes myymässä Ronnieta. Lemppari futis pelaajana en kuitenkaan voinut myydä Cristiinaa pois :D


Tällä hetkellä on menossa ehkä pienoinen puolustaja kriisi, koska pepe on ilmoittanut koti-ikävästään ja haluaa siirtoa pois. Siksi en ymmärrä, miksi mediassa on mainittu seuroista, kuten City, Chelsea ja Arsenal. carvalho on taas päättänyt lopettaa uransa tämän kauden jälkeen. Raul albiolista on päästävä eroon koska pelaajan ovr on "vain 82" ja viikkopalkka on 140 000€

Nyt kaudesta on takana 17 matsia ja olen voittanut ne kaikki. Barca hengittää pahasti niskassa 15 voitolla, 1 tasurilla 1 tappiolla. Tappio tuli tietenkin Realille, voitin tiukan kamppailun jälkeen El Classikon maalein 3-2.

Tulipaha tekstiä. Älkää välittäkö jos on muutama kirjoitus virhe :D
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Tänään tuli kolmas kausi Romalla täyteen. Liigassa sijotuin toiseksi, Milania kuusi pistettä jäljessä. Italian cupissa tipuin Genoalle välierissä. :( Hävisin tällä kaudella jokaisen peli Genoalle. Ainut joukkue, jota en pystynyt kertaakaan voittamaan. Eurooppaliigassa tipuin ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. ELI siis en päässyt viime kaudella chämppäriin, vaikka nii viime viestissäni kerroin. :( Kauden alussa lähdin vähän vahvistamaan joukkuetta. Real Madridista ostin Sergio Ramoksen. Pelasi loistokauden ja oli puolustuslinjani paras. Puolustusta vahvistin myös Chelseasta saapuneella Alexilla. Lähdin kauteen ihan hyvillä mielin. Tammikuussa olin liigassa neljäntenä pienien alku vaikeuksien takia. Tammikuussa myin Burdisson Marseilleen ja tilalle hankin huomattavasti paremmin Diego Godinin Atleticosta. Hänkin pelasi aivan käsittämättömän hyvän kauden. Paljon tärkeitä katkoja ja purkuja, luottopelaaja. Olin huolissani tammikuussa otteluruuhkan takia. Minulla ei ollut paljoa laadukasta materiaalia mestaruustaisteluun. Mutta pääsin kuin pääsinkin toiseksi liigassa. Seurajohto oli tyytyväinen ja niin olin minäkin. :) En olisi tullut toiseksi, ellen olisi peluuttanut reservejä Eurooppaliigassa ja Italian Cupissa. Olin tyytyväinen ratkaisuuni, koska liiga oli tärkeämpi mitä Cupit. Kauden päätteeki junnuni palasivat lainalta, mutta eivät olleet kehittyneet yhtään. Päätin myydä kaikki alle 60 tasoiset näistä, jotka akatemian kautta tiimiini nousivat. Valmentajaksaneen minut halusivat Chelsea, Genoa, Celtic ja Borussia Dortmund, mutta uskollisena jäin Romaan. Neljännen kauden alussa Sergio Ramos halusi lähteä, joten myin hänet takaisin Real Madridiin. Paikkamaan tuli Dani Alves Munchenistä. :) Arshavinin taso oli tippunut, joten päätin etsiä parempaa laitapelaajaa, sillä seurajohto halusi ensi kaudelta mestaruuden. Päädyin Afellayihin, joka oli tyytymätön asemaansa Barcassa. Pitkään ei tarvinnut neuvotella, että Barca ja Afeyllai itse suostuivat siirtoon. Ostin vielä penkille Roman Eremenkon, jos ja kun niitä loukkaantumisia tulee niin on loistava varapelaaja. Viikonloppuna varmaan aloittelen neljättä kautta. Seurajohto vaatii, että voittaisin liigan ja cupin. Chämppärissä ( jonne nyt pääsin! :D ) pitäisi välieriin asti päästä. :O Tiukkaa tulee olemaan, mutta ainahan sitä pitää yrittää.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Tässä pelissä on kyllä uskomattoman vaikeeta saada minkäänlaista läpisyöttöä läpi..
Pakit katkoo syötön kun syötön.

Mielestäni ongelmana on pelin käsittämättömän tahmeat syötöt, kaikki juoksut ja syötöt lukevat pakit sekä omien ukkojen vaisuus juoksuissa.
Oon kokeillu lähes kaikilla syöttöasetuksilla ja muilla, mutta rupeaa pinna menemään.

Osaako joku sanoa, tuleeko peliin vähän eloa ja vauhtia, jos cpun nostais World classille.
Jokainen peli on samanlaista tahkoamista vastustajan boksin ympärillä, syötöt tuskasen hitaita, keskitykset leijailee ilmassa ja vetäminen on hidasta.
Tuntuu myös, että kenttä on pelissä aivan liian pieni tai sitten pelaajat liian isoja.

Jotain pitäs saada tehtyä tälle, muuten menee maku aika nopeasti. Demossa peli rullasi mielestäni mallikkaammin.

ps. Puolustus on aika hyvin hanskassa jo..
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Mitä tulee noihin manuaalipeleihin niin itseäni ainakin vaivaa sama ongelma kuin kahdessa edellisessäkin painoksessa, eli pelaajia ei vain löydy. Kaikki haut päättyvät aina siihen ettei löydy toista manualpelaajaa ja sitten pitää etsiä lobbyista...

Hei ootko kokeillu sitä Head To Head Seasonia. Siinä on haku manuaaleille ja muut vaihtoehto haun yhteydessä. Sieltä itsellä löytyi ainakin eilen illalla melkein heti. Ja vielä vähän heikommillekin joukkueille pelit. Awesome! Vai custon matcheja? Veikkaan että sitä kautta ei niinkään löydä. Sieltä ei meinaa löytää edes SLOW pelejä.
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Hei ootko kokeillu sitä Head To Head Seasonia. Siinä on haku manuaaleille ja muut vaihtoehto haun yhteydessä. Sieltä itsellä löytyi ainakin eilen illalla melkein heti. Ja vielä vähän heikommillekin joukkueille pelit. Awesome! Vai custon matcheja? Veikkaan että sitä kautta ei niinkään löydä. Sieltä ei meinaa löytää edes SLOW pelejä.

Nimenomaan H2H:n kautta olen yrittänyt. Eilen kyllä toimikin, pari peliä pelasin ja olihan se mukavaa. Mm. ottelu Borussia Mönchengladbach-Olympiakos oli mukavaa vaihtelua ainaisille viiden tähden joukkueille. :)
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Osaako joku sanoa varmasti, että mitenpäin noi "line height, line width ja line lenght" sliderit menee..
Tossa jää vähän epäselväksi, että kumpi suunta sliderista tarkottaa mitäkin asiaa.
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Eurogamer tietää kertoa, että Fifa saisi patchin muutaman viikon (2-3 vko) päästä.

It will implement "big corrections", senior community manager Romily Broad revealed on the latest episode of the FIFA 12 podcast.
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Olipaha hyviä matseja tänää H2H Seasonissa. Äskönen matsi varsinki oli kyl hauska. Pelasin ite Real Betisillä ja vastustajalla oli FC Basel.
Heti matsin alussa pääsen santa cruzilla läpi ajoon ja teen siitä maalin. Matsi menikin sit siinnä, että vihu ampuu tolppiin ja ylärimoihin ja minä teen vastahyökkäyksestä maalin. Sitten alkaa vielä pahempi pyöritys baselilla. Vastustajan veto ohittaa jo moken mutta saan estettyä maaliviivalta maalin pakillani. Vähän ajan päästä tästä baselilla käy taas lähellä ja saan purettua pallon maaliviivalta. Kaiken huipuksi moken avauksesta pääsen suoraan yksin läpi ja pistän numerot 3-0. Matsin jälkeen sain viestiä, jossa luki "fils de puta". Laitoin kääntäjään ja se tarkotti suomeks "paskianen" : DDD
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

EA, it's in the game..

Jep jep..H2H pelissä hirveän tahkoamisen jälkeen oli sitten viimeinkin nousu divisioonasta ylöspäin tapahtumassa..viimeinen peli ja tasuri riittää nousuun. Noh..2-0 johto ja alta 10 min peliä jäljellä ja päättää sitten kadottaa yhteyden toiseen pelaajaan. No tottakai sitten siitä tuomitaan häviö ja nousu jäi siihen. Seuraava kausi alkaa mahtavasti ja pari voittoa alkuun. No sitten taas muutama katkeaminen toisiin pelaajiin ja tappioputki on tosiasia. Kohta varmaan tipun tästä sarjasta noiden katkeamisten takia.

On se hienoa. Tiedä syyttääkö DNA:ta vai EA:ta tästä hemmetin touhusta. Eilen ja toissapäivänä toiminut monta kymmentä peliä ilman ongelmia ja nettikin muuten toimii hyvin..ainostaan katkeaa tuo FIFA..syö vähän motivaatiota..on kyllä muuten todella hienoa pelata, kun sattuu saman tasoinen vastustaja vastaan.
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Huhheijakkaa, ainaki on panostettu tarjousten nostoon tietokoneen puolelta.
ManUlla pelaan Manager modea ja Rooney ilmottanut halunsa lähteä seurasta.

Myyntihaluja ei löytyis ja pelaamine muutenkin aika hakusessa uuden puolustus
systeemin kautta, niin ei inspais päästää parasta pelaajaa matkoihin..
Nyt kuitenki monelta seuralta tullu tarjousta pöytää ja osa luovuttanut parin
tarjouksen jälkeen, kun kaikista luonnollisesti kieltäynyt.

Mutta Realin johto on nyt neljännen tarjouksen jo heittäny, kevyet 128,5 miljuunaa.
Rooneyn arvo tosiaan paperilla n. 47milj.
Tässä vaiheessa jo pistää kuumottamaan kun alkaa melkee triplana tulemaan siitä..

Se vaan on kun Manua fanitellut tässä jo aikalailla junnarista asti nii eihä sitä tommosta
kaverii viitti pois päästää, vaikka tolla rahalla aika lähellä onkin. On muute enemmän mitä
Messin transfer fee. Eei paha
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Vihdoin sain pelin itselleni paikallisen Gigantin hankittua sen hyllyillensä. Ensimmäinen noin vartti meni peliin tutustumisessa, mutta heti tämän jälkeen starttasin Careerin käyntiin managerina ja Arsenalin riveissä, totta kai. Mitään ihmeellisempää ei ole tähän mennessä (kahden harjoitusottelun jälkeen) vielä tapahtunut, mutta näistä slidereista kysyisin yhtä asiaa; kannattaako niitä sen kummemmin muutella, sillä omasta mielestäni pelin original-asetukset ovat aina olleet hyvät, eikä niissä ole ollut juuri mitään moitittavaa? Jos kannattaa, niin mitä kohtaa?

On muuten vaihtelun kannalta mukava lisäys, että pelissä on peräti kolme eri selostajavaihtoehtoa. Tosin niistä viimeinen on monille FIFA-pelureille tuttu pelisarjan entisistä peleistä.

Itse aloin FIFA 11:ssa pelaamaan legendary-vaikeustasolla, mutta koska moni henkilö esimerkiksi täälläkin on pelin vaikeustasoista sen haastavuuden perusteella puhunut, päätin ensimmäiseen harkkamatsiin laittaa vaikeustasoksi World classin. Hävisin kuitenkin ottelun, joten vaihdoin seuraavaan kamppailuun professionalin. Vastustajana oli Barcelona ja loppulukemat taululla 1-1. Tappioni ensimmäisessä pelissä saattaa hyvinkin johtua siitä, etten ole pelannut FIFAa pitkään aikaan - en tiedä. Taidan ehkä siitä huolimatta aloittaa Valioliigan ensimmäisessä ottelussa vielä professionalilla, ihan varmuuden vuoksi.

Yksi pelin mielenkiintoinen uudistus on se, että kun esimerkiksi oma PSN-kaveri pelaa ottelun niin tämä näkyy sen jälkeen omassa ruudussa. (Toivottavasti tajusitte edes jotenkin, mitä tarkoitan.) :D

EDIT: Ja ne grafiikat - tosissaan aivan huikeaa jälkeä EA:n pojilta!
EDIT 2: Peliplaneetta.net > arvostelut > FIFA 12: "-Nettipelissä yhä liikaa tappiolla pelin lopettavia". Näinhän se on, tämän takia lopetin itsekin onlinessa pelaamisen aikoinaan FIFA 11:ssa. :(
 
Ylös Bottom