Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 13

Vastaus: FIFA 13 [PS3/X360 Hype ja hankintahölpönpölpön]

Jaaha kyl ny menee viikoks pariks peli hyllyy. Ei vaa enää pää kestä pelata tätä tän tuomaritouhun takia.. yksinkertaisesti paskaa
 
Vastaus: FIFA 13 [PS3/X360 Hype ja hankintahölpönpölpön]

Onkos täällä joku, jolla löytyy sekä pessi että fifa? Osaisko sanoa, että kumpi kannattais hankkia (lähinnä offlinepelailuun yksin ja kavereiden kanssa)
Olin aluksi aatellu ehottomasti hommata fifan, mutta kuullu että pessin gameplay olis tänä vuonna parempi? Mites näissä nämä yksinpelin pelimuodot sitten?
 
Vastaus: FIFA 13 [PS3/X360 Hype ja hankintahölpönpölpön]

Nyt viikon pelailujen jälkeen tunnelmat voi tiivistää ihan puhtaasti kahteen sanaan: USKOMATONTA PASKAA. EA kyllä onnistuu joka vuosi yllättämään ja viedä peliä vuosittain yhä vittumaisempaan suuntaan. Fifa 10:ä oli vielä oikeasti hauska pelata, 11 jäi välistä, 12 aiheutti melkoista vitutusta aluksi ja tämän vuoden laitos on noussutkin vittumaisuudessa aivan uusiin sfääreihin. Kolme päivää olen antanut nyt tälle pelille vielä uuden mahdollisuuden, mutta tämä päivä kyllä osoitti että ei tämä peli halua niihin mahdollisuuksiin tarttua (sain puolessa tunnissa pelattua yhden kokonaisen pelin, syyt tulee tuossa myöhemmin). Ei se paska muuksi muutu vaikka kuinka yrittäisi. Mistäköhän lähtisin purkamaan... Pelaan siis lähinnä online seasonsia, joten nämä liityvät puhtasti siihen

Aloitetaanpa vaikkapa yhteysongelmista. Nettipelaaminen on tehty niin julmetun vaikeaksi. "Connection lost to opponent"-fraasia saa katsella vähintään tuplasti enemmän kun kahdessatoista. Lisäksi ainakin mulla on sellainen ongelma, että kun käynnistän pelin niin ensimmäisellä haulla menettää yhteyden, seuraavalla ei löydä vastustajia ja samantien sen jälkeen heittää EA:n servereiltä ulos ja siitä kymmenisen seköntiä niin disconnectaa myös Livestä. Tähän ainoa apu on sitten käynnistää peli uudelleen ja toivoa ettei tule seuraavalla kerralla. Ja tämä tapahtuu about joka toisella kerralla. Tässä asiassa epäilen kyllä vähän omaa nettiboksia ja sen palomuuria, mutta ei tälläisiä ongelmia 12:n kanssa ollut eikä muissakaan peleissä ole mitään ollut.
Sitten tästä päästäänkin siihen ennen peliä olevaan Arenaan jämähtämiseen. Se on perkele kun tuon yllä olevan asian kanssa taistelet 15 minuuttia ja vihdoin pääset pelaamaan niin totta kai se sitten jää siihen Arenaan. Ei muuta kun peli uudestaan käyntiin ja sama rumba uudelleen.
Sitten kun joskus sattuu tulemaan sellainen ihme että molemmista vaiheista pääsee läpi, niin totta kai peli jämähtää siihen kokoonpanojen kohdalle. Siinä kun on pari minuuttia odotellut niin peli viitsii vihdoin ilmoittaa että "Connection lost to opponent", ja sitten kun palaillaan valikoihin niin menee taas seuraavat kaksi minuuttia "Determining game score"-palkkia katsellessa vai mitä siinä ikinä lukeekaan. Tämäkin on tapahtunut aivan liian monta kertaa.
Sitten kun vihdoin se 1/10 todennäköisyys tapahtuu ja peli pääsee alkamaan kunnolla, niin totta kai joka ikinen kerta vastaan pitää sattua joku mikkihiiri joka kynäilee pelkästään Neymarilla tai peluuttaa Ronaldoa kärjessä tai jotain vastaavaa, ja iskettyään kaksi häkkiä alkaa pelaamaan aikaa. Ei vituta, ei ollenkaan. Pysyisivät siellä ultimate teamissa tai online pro-matseissa 150cm afromiehineen.
Ja ne harvat pelit joissa onnistun niin vastustajan täytyy aina ragequitata viimeistään 60 minuutilla. En ole varma mutta itseasiassa kaikki neljä voittoani saattavat olla ragequit-voittoja.

Ja sitten pelillisiin asioihin. Ensinnäkin, ilmeisesti tässä pelissä ei ole tarkoitus tehdä maaleja alle 80 finishingin omaavilla pelaajilla. En tiedä montako kymmentä kertaa olen yrittänyt Eden Hazardilla (finishing) takanurkkasijoitusta, mutta kertaakaan ei ole sisälle mennyt. Varmaankin neljä viidestä ohi ja loput tolppaan. Oikeasti. Kyllä se nyt joskus edes voisi mennä sisälle.
Sitten tämä hieno attacking intelligence. Attacking stupidness sanoisin. Vai mitä mieltä olette siitä että kulmapotkun jälkeen olen päässyt 2 vs 1 hyökkäykseen Benzemalla ja Ronaldolla. Pallo on Benzemalla, pakki keikkuu siinä välissä. Kun pakki sitten hyökkää Benzeman kimppuun niin totta kai laitan syötön Ronaldolle, mutta tämäpä onkin lopettanut juoksemisen ja könöttää vain siellä taustalla. Excuse me?
Ja syöttöassistit. Mikähän siinäkin on että joka vuosi menee aina vain huonompaan suuntaan. Kympissä sentään sai syötöt aina sinne minne halusi, yhdessätoista oli demon perusteella aika kuraa, samallalailla kuin kahdessatoista mutta nyt on taas lyöty pohjat. Varmaankin joka kolmas syöttö lähtee mulla aina väärälle miehelle. Yrität syöttää lähimmälle kaverille niin pitää tietysti assistien hakea se kauin sieltä, sitten kun yrität kauemmas niin totta kai siihen jonkun täytyy kirmata väliin. Keskitykset ja läpisyötöt menevät suurimmaksi osaksi ihan minne sattuu. Manualeilla pelaamista en jaksa opetella niin kyllähän tämä ottaa suuresti päähän.
Sitten kaikkea muutakin pientä, joita en jaksa edes ruveta luettelemaan. Kuten aivan naurettavat purut omasta boksista X:llä/neliöllä, jotka sitten aina napsuvat omien jalkoihin. Ihan helkkarin realistista.

En jaksa edes avautua enempää. Tämä peli saa jäädä hyllyyn ja palaan 12:n pariin. Katsotaan sitten uudestaan kun online-ongelmat on saatu korjattua ja mikkihiiret ovat nousseet ylemmäksi tai vaihtaneet pelimuotoa.
 
Vastaus: FIFA 13 [PS3/X360 Hype ja hankintahölpönpölpön]

Onko muilla jumittanu peli Career modessa? itellä ainaki monta kertaa ja varsinki kauden lopussa kun simuloi päiviä niin jumittaa, enkä pääse enää kaudessa eteenpäin ja asensin pelin jo boxille eli sekään ei auta.

Jumittaa aina toukokuun 30 päivään kun simuloi..

Itsellä sellainen ongelma, etten saa enää manager careeria ladattua ollenkaan, vaan boksi jäätyy aina kun yritän ladata sitä. Onko muilla samanlaista ongelmaa? Mitä kannattaisi yrittää tehdä? Ei oikein huvittaisi koko ajan aloittaa uutta careeria.
 
Vastaus: FIFA 13 [PS3/X360 Hype ja hankintahölpönpölpön]

Nyt viikon pelailujen jälkeen tunnelmat voi tiivistää ihan puhtaasti kahteen sanaan: USKOMATONTA PASKAA. EA kyllä onnistuu joka vuosi yllättämään ja viedä peliä vuosittain yhä vittumaisempaan suuntaan.

Jotenkin nyt turhan kovaa tekstiä. Todella kovaa valittamista nyt itse peliä kohtaan, vaikka lähes kaikki syyt vittuuntuneisuuteesi on itse pelin ulkopuolella. Pureudutaanpa valittamiisi kohtiin.

1. Mainitsemasi yhteysongelmat. Täytyy myöntää, EA:lla on sekä NHL:ssä että FIFA:ssa todella huonot serverit verrattuna muihin peleihin, mutta sulla on nyt kyllä aivan varmasti jossain muussa vika. Mulla ainakin toimii aivan yhtä hyvin kuin aikaisemmissa painoksissakin nettiyhteys. Uskoisin, että vika on todennäköiesti juuri sun pelissä, siis LEVYSSÄ. Toki on mahdollista, että xboxissasi tai nettiyhteydessäsi on vikaa, mutta jos muut pelit toimivat paremmin, lienee syynä viallinen yksilö pelistä.
2. Jos pelimaailma(kin) on idiootteja täynnä, jotka pelaavat moraalittomasti, onko se itse pelin syy? Tiedän että moinen vituttaa, mutta sille nyt ei mitään voi. Muissakin peleissä löytyy aina mulkkuja pelaajia, se ei ole pelin vika.
3. Sijoitusmaaleista ja syöttöjen tarkkuudesta voi olla montaa mieltä. En viitsi tosissani sanoa, että siirry manuaaleihin, sillä ymmärrän etteivät kaikki halua manuaaleilla pelata, mutta tällöin ongelmasi korjaantuisi. Toinen vaihtoehto on itsellesi parempien slidereiden etsiminen, helvetin turhauttavaa sekin. Toki potkujen epäonnistuminen on aina omista taidoistakin kiinni, itse esimerkiksi olen kehittynyt omasta mielestäni huimasti parin vuoden takaisesta. Helppoa ratkaisua tähän ongelmaan ei kieltämättä ole, joten ymmärrän turhautumisesi. Manuaalit, omien taitojen kehittäminen ja sliderit siis ovat ainoat ratkaisut, ja ne kaikki vievät aikaa, jota kaikilla ei ole käyttää yhteen videopeliin.
4. Viimeinen mainitsemasi purku-idiotismi taisi olla vähän väkisin väännetty, jotta saat lisää vikoja peliin. Kyllähän se pallo aikalailla aina assistedit päällä jollekin pelaajalle menee, halusi sitä tai ei. Asian voisi toki korjata, mutta sama homma nyt on ollut oikeastaan aina ja jälleen ainoaksi ratkaisuksi lienee siirtyminen manuaaleille.

Loppuun vielä mainitsen, etten edes itse ole mikään manual-fanboy, ja mielestäni pelin tulisi olla kelpuutettava assistedeillakin, mutta kun näin ei ole, en vain voi olla manuaaleja hehkuttamatta. Itse olen pelannut vasta hyvin vähän aikaa manuaaleilla, mutta SUOSITTELEN! :)
 
Vastaus: FIFA 13 [PS3/X360 Hype ja hankintahölpönpölpön]

Pistäkää nyt helvetti ne vedot edes semille, jos haluatte tehdä maaleja. Turha tulla itkemään, jos kone ei pistä sun puolesta palloa maaliin. Muutenkin jos netissä pelaaminen on paskaa, nii siirtykää yksinpeliin ja full-manuaaleihin. Paljon mukavempaa. Huhhuh..
 
Vastaus: FIFA 13 [PS3/X360 Hype ja hankintahölpönpölpön]

No nyt tuli tämäkin peli tilattua. Änäreissä ja Fifoissa olen yleensä Career modea tykännyt pelata. Mikä joukkue olisi Hyvä Career modeen? En nyt millään hirveän huonolla joukkueella jaksa pelata, mutta en myöskään Cityllä taikka Barcalla. Tottenham? Arsenal? Liverpool?
 
Vastaus: FIFA 13 [PS3/X360 Hype ja hankintahölpönpölpön]

Loppuun vielä mainitsen, etten edes itse ole mikään manual-fanboy, ja mielestäni pelin tulisi olla kelpuutettava assistedeillakin, mutta kun näin ei ole, en vain voi olla manuaaleja hehkuttamatta. Itse olen pelannut vasta hyvin vähän aikaa manuaaleilla, mutta SUOSITTELEN! :)

Joo, se samainen päivä kun aloin pelaamaan full manuaaleilla, niin mulal tuli heti mieleen, että "näin tätä on tarkoitettukin pelata". Mielestäni täys assistedit pitäis poistaa pelistä kokonaan. Niissä ole juurikaan järkeä, ihan aim-bot-meininkiä. Vähintään semit päälle, mutta manuaalit on mielestäni SE tapa pelata tätä peliä, sanottiin sitten manuaali-fanipojaksi tai ei. :)


Pakko kompata Jussizipiä: tuomarointi on nyt aika valitettavan perseellään. Toivottavasti korjaavat. Kiva esimerkki vaikka EM-kasinnoissa, kun äijä kaadetaan 16 sisällä semi-läpiajosta TAKAAPÄIN ja itse saan rikkeen KAATUMISESTA. Mitä helvettiä? :D Myös se, ettei viime vuoden tapaan CPU:n lob passeille ole slideria, on vähän käsittämätön juttu, koska CPU:n purkupallot ovat maagisen tarkkoja, vaikka olisi 2 äijää prässäämässä päällä. Muuten homma maistuu edelleen helvetin hyvältä, EM-turnaus näyttää päivä päivältä todellisuudelta Suomelle. :) Eilen kaatui Venäjä 1-0 ja Saksa 1-0 toisen kierroksen ottelussa, samoin Kreikka 2-1 toisen kierroksen matsissa, ja nyt tosiaan johtoasema karsintalohkossa. Nyt kun ei vaan häviä yhtään matsia, niin veikkaan, että tasuritkin riittää jatkoon. :) Mutta joo summa summarum: tämän vuoden ehdottomat ongelmat ovat tuomaripeli ja CPU:n purkupallot.
 
Vastaus: FIFA 13 [PS3/X360 Hype ja hankintahölpönpölpön]

Joo, se samainen päivä kun aloin pelaamaan full manuaaleilla, niin mulal tuli heti mieleen, että "näin tätä on tarkoitettukin pelata". Mielestäni täys assistedit pitäis poistaa pelistä kokonaan. Niissä ole juurikaan järkeä, ihan aim-bot-meininkiä. Vähintään semit päälle, mutta manuaalit on mielestäni SE tapa pelata tätä peliä, sanottiin sitten manuaali-fanipojaksi tai ei. :)

Itse pelasin FIFA 10 assistedeilla, mutta siirryin monien suositteluista full manuaaleihin. Pelikokemus parantui kyllä ihan tajuttomasti. Ja kuten jarko sanoi, täys assistedit tulis poistaa kokonaan. Tai no, tietty joillekin lapsille tuo full assisted sopii ;)
 
Vastaus: FIFA 13 [PS3/X360 Hype ja hankintahölpönpölpön]

Nyt viikon pelailujen jälkeen tunnelmat voi tiivistää ihan puhtaasti kahteen sanaan: USKOMATONTA PASKAA. EA kyllä onnistuu joka vuosi yllättämään ja viedä peliä vuosittain yhä vittumaisempaan suuntaan...
...
Sitten tämä hieno attacking intelligence. Attacking stupidness sanoisin. Vai mitä mieltä olette siitä että kulmapotkun jälkeen olen päässyt 2 vs 1 hyökkäykseen Benzemalla ja Ronaldolla. Pallo on Benzemalla, pakki keikkuu siinä välissä. Kun pakki sitten hyökkää Benzeman kimppuun niin totta kai laitan syötön Ronaldolle, mutta tämäpä onkin lopettanut juoksemisen ja könöttää vain siellä taustalla. Excuse me...
Tästä kiinni kun en FIFAn omistaja vielä ole. Pystyykö tuohon jollain sliderilla vaikuttamaan? Itselläni on vuosien varrella FIFAn hankkiminen jäänyt aina demoon kiinni kun oma älykkyyteni ei pysty ymmärtämään että miksi omat kanssapelaajat ovat aina niin järkyttävän passiivisia hyökkäyssuuntaan. FIFA2003:ssa niitä pystyi sentään lähettämään ylösjuoksuihin, mutta 10 vuotta myöhemmin mennään vielä samassa passiivisuudessa? Kait tuohon joku apu löytyy?

....

Mutta mitenkäs manager modessa on toteutettu "Champions League" (vaimikä eurooppaliiga se on)? Vai onko kausi pelailu Chealsealla/ManC/ManC:llä pelkkä Valioliiga ja FA-Cup rypistys vai onko kaudessa mitään parhaat vastaan parhaat Eurooppa liigaa?
 
Vastaus: FIFA 13 [PS3/X360 Hype ja hankintahölpönpölpön]

Mutta mitenkäs manager modessa on toteutettu "Champions League" (vaimikä eurooppaliiga se on)? Vai onko kausi pelailu Chealsealla/ManC/ManC:llä pelkkä Valioliiga ja FA-Cup rypistys vai onko kaudessa mitään parhaat vastaan parhaat Eurooppa liigaa?

Kyllähän tuossa Champions Cup ja Euro League tms. nimillä pelaillaan näitä eurocupeja ja nyt taitaa ensimmäistä kertaa päästä pelaamaan eurokentillä jo ensimmäisellä kaudella. Tietenkin vastassa voi olla useampi joukkue esim. Irlannin tai Itävallan liigasta, mutta kuitenkin onnistuu europelitkin.
 
Vastaus: FIFA 13 [PS3/X360 Hype ja hankintahölpönpölpön]

Mutta mitenkäs manager modessa on toteutettu "Champions League" (vaimikä eurooppaliiga se on)? Vai onko kausi pelailu Chealsealla/ManC/ManC:llä pelkkä Valioliiga ja FA-Cup rypistys vai onko kaudessa mitään parhaat vastaan parhaat Eurooppa liigaa?
Ihan mukiinmenevästi toteutettu tuo "Champions League" tässä. Eli käytännössä kierretty lisenssi siten, että ensin kun valikkoon menee, joukkueet on aivan puutaheinää. Sitten kun painaa "randomize" tms. namiskaa kerran tai pari, kone "arpoo" tilalle joukkueita jotka on siis pitkälti aidot UCL-joukkueet (poislukien tietty ne muutamat joukkueet joita koko pelissä ei ole). Sitten vaan siirtelee ne oikeisiin tosielämän lohkoihin niin homma on bueno. :)

Vähän kaksjakoinen fiilis vielä tästä FIFA13:sta, kun jotain 30-40 matsia on takana. Välillä tuntuu että itse peli on parempi kuin FIFA12, mutta välillä kuppi kääntyy taas toisinpäin, ja tuntuu että on jopa huononnettu. Mitään täsmällistä en osaa sanoa, vaan ihan yleinen "tuntuma" pelatessa. Onneksi tämä sentään paranee sitä kohden mitä enemmän tätä pelaa eikä toisinpäin. Ei siis mitenkään huono tekele tämä mutta aika hankala ainakaan ite sanoa kumpi on parempi, tämä vai viime vuotinen...Kyllä tätä vuoden pelaa ei siinä mitään, PES ei mielestäni pääse vieläkään samalle viivalle.

Jos yhdellä sanalla pitäis kuvata niin tuntuu ehkä hieman "arcademaisemmalta" kuin FIFA12, jotenkin nopeampaa sähellystä, ja melkoista flipperipalloa välillä.
 
Vastaus: FIFA 13 [PS3/X360 Hype ja hankintahölpönpölpön]

Jaaha kyl ny menee viikoks pariks peli hyllyy. Ei vaa enää pää kestä pelata tätä tän tuomaritouhun takia.. yksinkertaisesti paskaa


Ohhoh. Viime Fifassa ei kyllä itelle tullut career modessa varmaan kun 3-5 vaparia sellaisista hyvistä paikoista, mutta tässä fifassa saattaa tuo kyseinen määrä tulla yhdessä ottelussakin! eli ei ainakaan mulla ole ollut mitään ongelmia tuon tuomarityöskentely kanssa. kait se riippuu sitte vain slidereistä tai pelitavasta, mene ja tiedä :)
 
Vastaus: FIFA 13 [PS3/X360 Hype ja hankintahölpönpölpön]

Noniin heti ongelmia alko tulee tänään alkoi Manager Modessa kun pelailen niin tulostaulu ei näy eikä minimappi siis tuo kartta missä näkyy pelaajat yms plus se pelaajan yläpuolella oleva nuolikaan ei näy mikä vialla? Asetuksissa kaikki pitäisi olla kunnossa kaikki on ON apua siis.
 
Vastaus: FIFA 13 [PS3/X360 Hype ja hankintahölpönpölpön]

Kuherruskuukausi on ohi. Häämatkalla oli vielä kivaa, mutta nyt on alkaneet astiat lennellä ja kohta taitaa olla jo lusikat jaossa.

Ei tästä jaksa edes eritellä, kuinka verisuonia räjäyttelevän paska fiilis tämän pelaamisesta tulee. Ei ole mitään uutta lisättävää, 12-vuotiaille ADHD kakaroille tarkoitettua soppaa. Senkin vielä sietää, mutta kun toimivan matsin etsimiseen saa käyttää koko päivän. Puhun nyt nimenomaan onlinestä.

Paljonhan tästä saa Gamestopista? :D
 
Vastaus: FIFA 13 [PS3/X360 Hype ja hankintahölpönpölpön]

Noniin heti ongelmia alko tulee tänään alkoi Manager Modessa kun pelailen niin tulostaulu ei näy eikä minimappi siis tuo kartta missä näkyy pelaajat yms plus se pelaajan yläpuolella oleva nuolikaan ei näy mikä vialla? Asetuksissa kaikki pitäisi olla kunnossa kaikki on ON apua siis.

Noin voi aina välillä käydä, sama vika oli viime versiossa. Siihen auttaa konsolin tai pelin uudelleen käynnistys.
 
Vastaus: FIFA 13 [PS3/X360 Hype ja hankintahölpönpölpön]

Huhhuh melkosen paskamyrskyn nostanut tämä peli täällä. Itsekin olin aivan sökönä parin ekan päivän jälkeen, mutta nyt maistuu. Peli ei ole tiltannut parin ekan päivän jälkeen kertaakaan. Netistä löytyy manuaalivastustajia heti, tosin cupissa toisella kierroksella alkaa olee jo vähän hiljasta. Eikä matsitkaan lagaa enää. Hyvältä maistuu nyt kun joku about 35 matsia takana onlinessa.

Ne jotka narisee pelistä antakaa full manualeille mahdollisuus, jos ette ole vielä testanneet. Älkää pelatko yksinpeliä. Aika naurettavalta kuulostaa jos tarvii kehittää ekat pari viikkoa "omat sliderit", jotta peli maistuu mieleiseltä. Helpot on eväät onneen. :D

Puolustavien keskikenttäpelaajien boksiin nouseminen (+koko keskikentän kalusto) aiheuttaa vastahyökkäyksiä pelissä aivan helvetisti. Vaikka pallo on jo kimmonnut puoluksesta takasinpäin niin vielä pallon ollessa ilmassa janarit painelee kohti boksia. Vois jääpäät jättää ne nousut tekemättä tai herätä pari sekuntia aikasemmin missä se pallo lentää jo.

Evertonillakin Neville (puolustavaKK) nousee boksiin vaikka on täysi louhikko. Kaverin ei pitäis tulla keskiympyrää ylemmäs. :D
 
Vastaus: FIFA 13 [PS3/X360 Hype ja hankintahölpönpölpön]

Ite oon tosi tyytyväinen, reilu 100 matsia pelattu, lähinnä pro club ja fut seasons. Careeria myös jonkun verran, ja ainoo valittamisen aihe mikä mulla on, niin on career modessa kerran jäi se vaihtografiikka ruutuun eikä lähteny pois muutaku pelin käynnistämällä uudelleen. Maalinteko myös onnistuu hyvin suurella todennäköisyydella kun paikka tulee.
 
Vastaus: FIFA 13 [PS3/X360 Hype ja hankintahölpönpölpön]

toimivan matsin etsimiseen saa käyttää koko päivän. Puhun nyt nimenomaan onlinestä.
Mikä pelimuoto? Seasons ainakin toimii kuin kuuluisa junan vessa, muita en oo pelannut.

Yhden kerran oli kyllä todella outo matsi, se tökki ihan perkeleesti, puolen sekunnin välein about vaihtui "slide" :D. En tiä oliko se kaveri jenkeistä vai mitä (nimi ja joukkue viittas siihen) mutta aika tuskaa oli. Vai menikö peli jotenkin sekaisin.

Voikohan Seasonsissa lopettaa matsin tietyn aikarajan sisällä ilman sanktioita jos noin käy joskus toistekin? Teki mieli repiä hiukset päästä ton matsin aikana...
 
Vastaus: FIFA 13 [PS3/X360 Hype ja hankintahölpönpölpön]

Mikä pelimuoto? Seasons ainakin toimii kuin kuuluisa junan vessa, muita en oo pelannut.

Yhden kerran oli kyllä todella outo matsi, se tökki ihan perkeleesti, puolen sekunnin välein about vaihtui "slide" :D. En tiä oliko se kaveri jenkeistä vai mitä (nimi ja joukkue viittas siihen) mutta aika tuskaa oli. Vai menikö peli jotenkin sekaisin.

Voikohan Seasonsissa lopettaa matsin tietyn aikarajan sisällä ilman sanktioita jos noin käy joskus toistekin? Teki mieli repiä hiukset päästä ton matsin aikana...

tuollanen tökkiminen johtuu useimmiten siitä että jommalla kummalla tulee latauksia koneelle 600gigaa sekunnissa tai anoppi kattelee youpornista henry saaren parhaita hd:na.

ja 5 minuuttia on se raja tuolla h2h seasoneissa
 
Ylös Bottom