Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Fifa 2003

Corca

KonsoliFIN Alumni
Nyt kun on tiedossa ettei PS2:n Pro Evolution soccer 2:sta(kaan) nähdä ainakaan lähitulevaisuudessa Xboxin julkaisulistalla, on futispeleistä pitävien katsottava muuta tarjontaa...

Moontv:n Overdose-ohjelmassa näytettiin kunnon pelikuvaa Fifa 2003:sta ja erittäin kriittisenä pelaajana olin lievästi sanottuna äimänä: peli näytti todella hyvältä.
Animaatiot olivat sulavia ja pallo kulki luontevasti pelaajalta toiselle, eikä pallo kulkenut "liimattuna" pelaajan jalassa, kuten huomasin This Is Football 3-pelin livevideossa taannoin. Eri liikkeitä tuntui olevan myös hyvinkin kattavasti ja pelitempo oli kohdallaan.
Fifa 2003 näytti erinomaiselta verratuna aiempiin Fifoihin ja tuntui mallintavan jalkapalloa tyylikkäästi...kunpa vain pelattavuus ja kontrollit olisivat samalla tasolla ja Xboxin omistajatkin pääsisivät nauttimaan viherkenttien kirmailuista...

Kokemuksia, kommentteja?
 
Vähän kakspiippunen juttu.Itse omistan tosin Cuben,mutta sillehän se myös tulee.MUTTA...PC-demo oli mielestäni aika surkea joten taitaa jäädä tämäkin FIFA ostamatta.
 
Minä olen fifat päivittänyt jo monta vuotta. En ole ikinä edes testannut PES:a (enkä aio testata että fifat vielä kelpaavat:)) Kyllä tota Fifa WC2002 on kahvattu tähän asti ja ihan hyvin kelvannut. Tämäkin pitää hankkia jotta pääsee pelaamaan sarjajoukkuilla, eikä lameilla maajoukkueilla.
 
Itse odotan kyllä peliä, kun ei nuo PES:it tule Xboxille eikä ISS2:sta ollut oikein kuninkaaksi vaikka ihan kohtalainen peli olikin. FIFA 2002WC:tä ei tullut pelattua, mutta tuon 2003:n kohdalla voisi taas tehdä päivityksen FIFA-sarjaansa. Edellisestä päivityksestä kun on aikaa, ensin hankin FIFA 96:sen ja sitten 98 RTWC:n... ehkä nyt voisi olla aika uusia peli. :)
 
Pc demoa olen pelannut nyt parikolme tuntia ja ei voi muuta sanoa kuin, että tämä on paras fifa sarjan peli! Demossa on kyllä vielä jonkin verran bugeja (ja ominaisuuksia puuttuu vielä) ja valikotkin on lukittu aika täydellisesti, mutta ei se haittaa ku grafiikka ja ohjattavuus on hallinnassa.. Jos näppiksellä yrittää pelata niin siintä ei tule mitään kun voi vain tähdätä kahdeksaan suuntaan, mutta kun minulla löytyy gamepadi jossa on analogiset tatit niin se on hauskaa :)
 
Peli on ilmestynyt kauppoihin. Ostaneilta odotetaan kovasti kommentteja pelin vahvuuksista ja heikkouksista.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Corca
Peli on ilmestynyt kauppoihin. Ostaneilta odotetaan kovasti kommentteja pelin vahvuuksista ja heikkouksista.

Onko muka?
Itse en ole nähnyt kuin GC ja PC versiot.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Fat Abbot
Onko muka?
Itse en ole nähnyt kuin GC ja PC versiot.

On myynnissä, viimeksi Dosen nettisivuilla tuli vastaan. Tämän päivän aikana ilmestyy luultavasti laajemminkin kauppoihin.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan peikko
kyllähän toi on kaupoissa . Kommenteja niiltä joilla se on ?

Kyllähän tuo paljon paremmalta tuntuu kuin edelliset, eli kovasti on menty pelillisesti parempaan suuntaan eli tuohon pes suuntaan, kovin paljoa ei ole tuota vielä tullut hakattua, mutta tykkään kyllä kovasti.

Jotain pieniä puutoksia yms kyllä on vrt. Pro evolutiuon soccer, mutta siis pelillisesti ei ole samalla tasolla, mutta taas muuta herkkua on mitä Pes:ssa ei ole. Parasta jalkapalloilua tällä hetkellä Boxilla. Innolla odotan 2004:sta jos kehitys jatkuu samaa vauhtia tai jos evolutionia ei nähdä boxilla.
 
Siis kannattaako ostaa peli?. Tosin toi on ainut futispeli mitä poksille tulee. Täytynee ostaa toi cube(varakoneeksi boksi pysyy nyt kun pelejä tulee tässä kuussa 54) jotta saa pelattua :pES2 ja MARIOTA yms.
 
PES2 ei kyllä tietääkseni ole edelleenkään tulossa Cubelle, joten kannattaa hommata suoraan se PS2.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Jopo
EI

Just. No NHL2003 olikin sitten ensimmäinen ja viimeinen urheilupeli EA:lta, jonka ostan Xboxille. NHL2003 nyt on todella huono muutenkin, mutta pilaa ne pienetkin fiiliksen rippeet, kun joutuu WS-telkusta kattelee jotai laatikkoo.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Fixeri
Just. No NHL2003 olikin sitten ensimmäinen ja viimeinen urheilupeli EA:lta, jonka ostan Xboxille. NHL2003 nyt on todella huono muutenkin, mutta pilaa ne pienetkin fiiliksen rippeet, kun joutuu WS-telkusta kattelee jotai laatikkoo.
Kyllähän FiFA 2003 täyttää kuvaruudun 16:9 televisiossa eikä mitään surureunoja(mustia palkkeja) jää kuvaan laajakuvatv:tä käytettäessa ja näinollen widescreen-tilassa pelaaminen onnistuu kivuttomasti.
Sen sijaan pelaajat ja valikot ovat hieman "lytyssä" ja EA:n normaalisti pyöreä logo on hieman soikea eli todellista laajakuvatukea ei ole.
Saman ominaisuuden olen huomannut myös Halossa, Project Gotham Racingissa sekä Fusion Frenzyssä...laajakuvamoodissa kuva-alaa tulee lisää, mutta ei silti tarjoa oikeaa kuvasuhdetta laajakuvatelevisioon. Halossa pidän 4:3-moodin päällä vaikka omistan 52" Wideprojutv:n...kuva-ala pienenee hieman joka puolelta, mutta kuvasuhde on oikein ja mm. ympäristöt, alienit, aseet ja sotilaat näyttävät luonnollisemmalta pelatessa.
 
Peli on ostettu ja tykitetty tarpeeksi, jotta niitä miinuspuoliakin tuli vastaan(havainnot kaverin kanssa 1 vs 1 friendly-matseja otellessa):

Pelattavuus:
*Ei seinäsyöttömahdollisuutta(todella iso moka)

*Kikkailu oikealla analogitatilla äärettömän hankalaa, eri kikkailuista saa vaikeasti kiinni koska kikat riippuvat mihin suuntaan vasenta analogitattia liikutat(eli mihin pelaajaa viet), joten logiikka ehkä toimii, mutta pyörittäessäsi pelaajaa välillä 360 astetta tai tehdessäsi nopeita käännöksiä, ei kikkasysteemiä voi millään sisäistää kunnolla/tarpeeksi tehokkaasti.

*Kun pallo menee maaliin, ei hehkutusta saa yleisöltä kuten voisi ehkä odottaa, eli räjähtävä mekkala puuttuu verkon heilahtaessa...ei saa kunnollista YEAH!-fiilistä pitkän jauhamisen jälkeen, dull.

*Maaliverkot on tehty "kireäksi", jolloinka reppu ei heilahda kunnolla, mikä latistaa maalin näyttävyyttä

Valikot :
*Valittavat kuvakulmat ovat ok, mutta tekisi mieli pikkuisen rukata niitä johonkin suuntaan manuaalisesti saadakseen aivan optimaalisen kuvakulman peliä varten.

*Ohjaimen kustomointi ei ole mahdollista(onneksi default on ok)

*Pelaajien väsymystä ei näe vaihtoja tehdessä, mikä pistää miettimään väsyykö pelaajat lainkaan? Realistista? Ei.

*Formaatiot, pelaajavaihdot ja kulma/rankkari/vapaapotkijat voit valita ja pelaajien pelipaikkaa vaihtaa, mutta Pro Evolution-tyylistä syvempää kustomointia et voi tehdä.

*Vain yksi pelaaja kerrallaan voi vaihto ym. säädöt tehdä(jälleen kahden pelaajan yhtäaikainen "PES-mukavuus" puuttuu).

****************************************

Eli tuossa siis asiat, jotka tulivat pidemmällä pelaamisella esille. Tournamentteja ym. pidempiä settejä en ole testannut, joten niistä ei pelillistä kokemusta.

Näistä miinuksista huolimatta peli on todella pelattava ja addiktiivinen. Grafiikka, animaatiot ja pelattavuus pitävät pelin pystyssä, ja jos tästä pelistä hakee syvempää managerointia ja PES-tyylin säätämistä, tulee pettymään.
FIFA 2003 onnistuu onneksi siinä tärkeimmässä, eli viihdyttävyydessä ja uudelleenpelaamisarvossa, joten niin kauan kun Xboxille ei PES-sarjaa ole tulossa, et voisi paremmin valita kuin FIFA 2003.
 
Simulation/arcade style ???

Mistä ihmeen simulation ja arcade -tyylin valitsemisesta tuossa manuskassa oikein kirjoitetaan? Onko kyseessä jokin avattava ominaisuus, vai onko ohjekirjaan jäänyt jotain sellaista, mitä varsinaiseen peliin ei olekaan sisällytetty?

Auttakaa tyhmää.
 
Eli tuossa siis asiat, jotka tulivat pidemmällä pelaamisella esille. Tournamentteja ym. pidempiä settejä en ole testannut, joten niistä ei pelillistä kokemusta.

Näistä miinuksista huolimatta peli on todella pelattava ja addiktiivinen. Grafiikka, animaatiot ja pelattavuus pitävät pelin pystyssä, ja jos tästä pelistä hakee syvempää managerointia ja PES-tyylin säätämistä, tulee pettymään.
FIFA 2003 onnistuu onneksi siinä tärkeimmässä, eli viihdyttävyydessä ja uudelleenpelaamisarvossa, joten niin kauan kun Xboxille ei PES-sarjaa ole tulossa, et voisi paremmin valita kuin FIFA 2003. [/B][/QUOTE]

TÄYTTÄ PASKAA!ISS2 on paljon parempi.Piste.
 
Viller rauhoituppas vähäsen. Ei tarvitse olla samaa mieltä muiden kanssa, mutta tuollainen huutaminen on hivenen liikaa. Fifa 2003 on edeltäjiinsä nähden kohtalaisen suuri askel parempaan päin, joten anti-EA-heppujenkin kannattaisi edes kokeilla. Eikä tuo ISS2:kaan mikään täydellinen peli ole.
 
Ylös Bottom