Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Final Fantasy XIII [X360]

Zanis Dust

KonsoliFIN Alumni
Ilmeisesti porukka on vielä niin järkytyksissä/innoissaan tästä julkistuksesta, ettei vielä ole saanut threadia aiheesta kyhättyä, joten tässä se nyt sitten tulee.

Vaikka tätä osasi jollain tasolla odottaa, niin olihan tämä melko paukku.

Nyt vain sitten arvailemaan ilmestymispäivää yms.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Final Fantasy XIII (X360 hype)

Odotin tätä julkistusta kuin kuuta nousevaa ja tulihan se sieltä. Rupesin melkeen itkemään kun se tapahtui. I <3 Xbox360.
 
Vastaus: Final Fantasy XIII (X360 hype)

No jos arvata pitää, niin ennen PS3-versiota. Ainakin jos multilättyjen historiasta on mitään opittu...

Se voi olla tai sitten on olematta.
Kuitenkin voisi luulla, että tuo on boxille ollut kehityksessä jo jonkin aikaa, kun katselee tästä hieman taakse päin noita MS:n ja S-E:n lämmenneitä välejä. Sitä kun tavallinen kuolevainen ei koskaan tiedä mitä suljettujen ovien takana todellisuudessa tapahtuu.
Saapa nähdä alkaako seuraavaksi taistelu pelin maksullisesta lisäsisällöstä.

Vaikka kaikki konsolit löytyykin hyllystä, niin on tämä julkistus kuitenkin pitänyt pientä hymyä naamalla tuosta tilaisuuden lopusta lähtien. Siitä sitten en tiedä, kumman version tästä ostan, todennäköisimmin sen, mikä ilmestyy ensimmäisenä.
 
Vastaus: Final Fantasy XIII (X360 hype)

Niinhän se oli että kun Sony ei Squarelle tarpeeksi maksanut niin alkoi yhtiötä houkutella suuremmat markkinat XO:n laitekannalla. Tuottavampi päätös kyllä, mutta sen näkee sitten mitä tästä tulee.
 
Vastaus: Final Fantasy XIII (X360 hype)

Heh, iha helmee. Pitänee ostaa kummallekin koneelle sittten :) Onkohan Versus multari? :)
 
Vastaus: Final Fantasy XIII (X360 hype)

Japanilainen PS3-versio ilmestyy ensin, sitten pelin PS3 versio lokalisoidaan Amerikkaan ja Eurooppaan, ja Xbox-versio kehitellään sitten. Noin taisivat sanoa S-E:n tyypit omassa lehdistötilaisuudessaan, jos en aivan väärin käsittänyt. Japanissahan tämä ilmestyy vain PS3:lle näillä näkymin.

Hyvä että tulee boksille tämä. Itse en FF:stä niinkään ikinä ole välittänyt mutta avovaimo näitä fanittaa. PS3 olisi mennyt ostoslistalle FF:n ilmestyessä, mutta nytpä ei tarvia tuohon rahojaan tuhlata, saa ostettua monta hyvää peliä vaikka niilläkin rahoilla ^.^
 
Vastaus: Final Fantasy XIII (X360 hype)

Minä ymmärsin asian niin että PS360-versiot ilmestyvät yhtaikaa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Vähän yllättävää, että vieläkään ei lopulta ihmeempiä paljastettu uutta infoa eikä etenkään mitään selvää julkaisuaikaa tästä julkistuksesta huolimatta. Tähän mennessä pelistä on saatu lähinnä yksi kiva musiikkikappale ja hölmön näköistä tappeluanimaatiota. Ihan taitava kaappaus MS:ltä, mutta itse pelin laadusta ei ole vielä mitään takeita.
 
Vastaus: Final Fantasy XIII (X360 hype)

Hiienoa, ettei jää vain playstationin omistajille nautittavaksi, pääsee jälleen FF sarjan makuun. Versus on tämän hetkisten tietojen mukaan kaiketi yksinoikeus. Hieno veto Square-Enixiltä.
 
Vastaus: Final Fantasy XIII (X360 hype)

XIII oli se ainoa syy minulle harkita PS3:n ostamista joskus, mutta nyt ei tarvitse sitäkään harkintaa enää jatkaa. 360 oli oikea valinta.
 
Vastaus: Final Fantasy XIII (X360 hype)

Kivaa! Ei tarvii hankkia pleikka 3:sta. En todellakaan toivo wowi-kaltaista taistelusysteemia, muuten peli jää hankkimatta, prkl.
 
Vastaus: Final Fantasy XIII (X360 hype)

Ois ollut paljon hauskempaa jos tää uutinen ois julkistettu vasta sonyn konferenssissa :D Sony siinä esittelee saavutuksiaan ja hehkuttaa kuinka FFXIII näyttää koneen parhaat puolet. Ja sitten Squaren dude tulee koputtaan olkapäähän ja kertoo kuinka se tulee myös XO:lle :D
 
Vastaus: Final Fantasy XIII (X360 hype)

En ikinä ole ollut FF:n "fani", mutta kyllähän nämä ilmiönä on pakko huomioida. Toisaalta PS2:n myöhäinen saapuminen tähän talouteen vaikutti siihen, että viimeinen sarjan peli jota olen kunnolla pelannut on FF7. Joten pakkohan tämä on aikanaan hankkia, se on sitten eri asia kummalle koneelle.

Jotenkin en uskonut tämän julkaisun tapahtuvan, vaikka vähän aavistelinkin moista kun Squaren tyyppi päästettiin esityksen lopussa lavalle mainostamaan pelejään. Siis onhan Star Ocean iso juttu, mutta ei nyt niin iso, että siihen olisi hyvä show lopettaa. Joten en ollut kauhean yllättynyt enää siinä vaiheessa kun hihasta putosikin vielä yksi kortti.

Mutta takaisin FF:ään... Onneksi Square on tehnyt noita XO-pelejä jo sen verran, että työkalujen luulisi olevan kunnossa, jolloin myös porttaaminen PS3-versiosta tapahtunee rivakasti.
 
Vastaus: Final Fantasy XIII (X360 hype)

Ei ne FF:ätkään kaikki mitään parhaita ole. Kyseessä on vain mielipide kysymys toki mutta itse tykkään enemmän Lost Odysseystä kuin suurimmasta osasta FF-sarjaa. Toki FF4 on legendaarinen, mutta kyllä minulla on suuret odotukset tältä peliltä. Saa nyt vain nähdä kummalle konsolille se tulee hankittua (PS3/X360)
 
Vastaus: Final Fantasy XIII (X360 hype)

No tämähän oli pommi. :D Nauroin aika kippurassa, kun ainoa syy PS3:n ostoon oli tämä. o_O Noh, eipä tarvitse nyt harkita sitäkään. :D Mutta kova isku kyllä. Periaatteessa tämä oli loistava juttu, pääsen nauttimaan FF-sarjasta taas. <3 Ehkäpä seuraavan sukupolven konsoli onkin sitten XBPS-720?
 
Vastaus: Final Fantasy XIII (X360 hype)

E3-tapahtumassa on menossa tällä hetkellä Square Enix -kyselytunti. Tässä muutamia otteita siitä, mitä on käynyt ilmi.

Miksi FFXIII ei ole enää PS3-yksinoikeus?
- harkitsimme konetilannetta ja sen jakautumaa ja päätimme niin

Onko X360- ja PS3-versioissa eroa?
- levyformaattia lukuunottamatta ei

Kuinka monella levyllä peli saapuu?
- sitä ei ole vielä päätetty

- ensin FFXIII viimeistellään Japanissa PS3:lle (kehitysympäristönä on PC), sitten se käännetään englanniksi ja vasta sen jälkeen X360-kehitys alkaa (toim.huom. todennäköisesti siis länsimaissa joudutaan odottamaan jonkin aikaa Japanin julkaisun jälkeen)

- FFXIII:tä ei ehkä julkaista USA:ssa ja Euroopassa täsmälleen yhtä aikaa kieliversioiden vuoksi, mutta mahdollisimman pian USA-julkaisun jälkeen

- FFXIII:n X360-versiota ei todennäköisesti julkaista Japanissa

Onko FF Versus 13 tulossa myös monelle alustalle?
- ei.

aika jännää ettei Japanissa julkasta XO versiota. Ihan hyvä että Versus pysyy PS3:n yksinoikeutena ainakin toistaseksi nämäkin tulevat olemaan vuoden 2010 pelejä.. ah ja linkki mistä nuo repäisin.
 
Vastaus: Final Fantasy XIII (X360 hype)

No joo.. en ollut kauheen yllättynyt tästä.. Pistäähän se sinänsä harmittamaan vaikka versusta minä enemmän odotankin.
 
Vastaus: Final Fantasy XIII (X360 hype)

Ei voi muuta sanoa että pistää vihaksi kun joutuu odottamaan M$:n takia ties kuinka pitkään.

Edit: Mikäli ette tienneet niin peli julkaistaan ensin japanissa sitten käännetään boksille ja vasta sitten julkasitaan ps3 ja xbox versiot muualla maailmassa. Eli ilman M$ oltaisiin hypätty tuon käännös kohdan ohitse.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom